Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
Hja.
Hi!Ezt már próbáltad: ImTOO Media Toolkit Ultimate 5.0.84 ?
Nem tudom, hogy a sok zöldség, amit leírtál mit jelent, de eddig bármit akartam konvertálni, vagy szerkeszteni, mindent tudott...
Ez egy program csomag, sajnos innen nem tudom elküldeni, esetleg keresek egy linket?Én megvásároltam a neten
-
Jazzos
őstag
Találtam egy jobb progit, ami nem 0.2-es verzószámú. Ez már jól rakja össze a jobokat, mennek is szépen. Viszont 20 perc kódolás után full fekete a videó képe. Hang van. Király. Ilyen ez a pop-szakma.
-
Jazzos
őstag
válasz
Balinov #1993 üzenetére
De ez nem multipass encoding. A deshaker 2 passos, de kézzel kell átpiszkálni. első pass video analysis (csinál egy kb 2 kb-os kis file-t magának a deshaker), aztán második kör az érdemi munka, ahol tologatja balra-jobbra a frémeket. De a filterben kézzel kell váltani.
-
Jazzos
őstag
válasz
Balinov #1990 üzenetére
Hú, de szarul hangzik. Így is már azon gondolkoztam hogy inkább elmegyek újra nyaralni ugyanoda, csak jobb kamerával. Az egyszerűbb lenne.
Egyébként azt is írták, hogy ha nem menne rendesen a job (előfordul), akkor használjam a virtualdubmod-ot, de ott meg nem találok sehol video analysis passt. -
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #1988 üzenetére
Simán kezeli. Legalábbis amikor egyesével csinálom meg a videókat, akkor minden tökéletes. A gond az, hogy amikor az első munkával (igazából 2 kört csinál 1 videóval, de ez mindegy) végez, utána a második nem indul el. Avidemux-ban tudok kézremegésgátlani?
-
Jazzos
őstag
Vágja valaki a Virtualdubot? Második napja szopok már azzal, hogy batch job-ba szeretnék tenni egy deshakert átmérezetéssel és H264-be visszakódolással. Végigolvastam mindent, de a job listben a második fájlnál mindig elhasal, ill. nem csinál semmit.
-
válasz
Speeedfire #1983 üzenetére
Be. Kétszer is
-
válasz
Speeedfire #1977 üzenetére
Na lökd akkor a teljest légyszíves. Azt hiszem transmission wikiről csináltam ahol minden fel volt sorolva
Van egy pont a tápoknál, névleges teljesítmény és a felhasználás között ahonnan neked - értsd fogyasztás - megéri használnod ekkor meg ekkora tápot. Minél nagyobb annál többet eszik alapból is.
-
válasz
Speeedfire #1973 üzenetére
Nem fogyaszt kevesebbet. Olvass utána "Milyen tápot topikban".
Tessék a konfig: [link]
-
Speeedfire
félisten
A jobb tápok még kevesebbet esznek.
Nem is mondta senki sem, hogy 2-t futtass, de normális beállításokkal nem fogod te megfektetni a routeredet...
Meg így ezzel a felállással az lesz, hogy vagy torrentezel gyorsan vagy fájlokat pakolászol gyorsabban...
De rád bízom, nem egy nagy összeg, de idővel rájössz, hogy felesleges szerintem. Mert ha mondjuk valami wifis zenelejátszót akarsz építeni belőle akkor azt mondom okés. -
válasz
Speeedfire #1965 üzenetére
Mert nem két torrent fut? Mit is beszéltünk erről? Semmit... csak azt mondtad, hogy nem futtatsz annyi torrentet, én meg igen. Nem fogok változtatni - megoldás több ram.
-
Bobrooney
senior tag
-
Speeedfire
félisten
Azért mert nem jól használod a transmissiont, de ezt már leírtam neked, csak sz*rsz a fejemre.
Email, fórum teló/laptop.
A gigás lan-t miért kellene elfelejteni? A 100-at meg bőven ki fogja használni ez a kis arm-es gép. Ha a tplink 400-asa kihasználja(ext3 14-15MB/s) akkor egy 700-as?
A gond az még mindig, hogy nagyon szűk keresztmetszet a 100-as lan, az csak 10MB/s csúcsban, az a mai világban már semmi amikor 8GB+os tartalmak vannak.
Sok fantáziát látok ebben az eszközben, de nem így.
Kisebb gépeket viszont valóban kilehetne ezzel akár váltani, vagy esetleg terminálként használni egy linux+könnyű ablakozó rendszer mellé. -
Kis Joe
senior tag
Napot mindenkinek!
Valakinek van ötlete hogyan lehetne egy logitech vezeték nélküli egér vevőenységét pótolni? Vagy valakinek van elfekvőben egy rossz vagy hiányos egér mellől?
-
Dorien
veterán
Hev e nájsz víkend!
-
válasz
Speeedfire #1949 üzenetére
Már csak ott megbukik a router, hogy a transmission megeszi az összes ramot. Fut rajta debian, mehet egész nap, ha emailt akarsz csekkolni, fórumot olvasni nem kell bekapcsolni a "nagy" gépet, -200w teljesítmény. Gigás lan -t pedig te most felejtsd el ilyen processzorok mellet. Mellesleg a 100 -ast sem használod ki
-
ftc
nagyúr
Reggelt mindenkinek
-
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Ki mit tud? Lesz Auchan itt Győrben, vagy sem?
-
válasz
Speeedfire #1943 üzenetére
Nem egészen. Elolvastad? 256 Mb ram, 700mhz proc... l2p
-
Bobrooney
senior tag
Mi az, szőke és okos?
- Golden Retriever -
válasz
Speeedfire #1941 üzenetére
wr1043nd - raspberry pi.
-
Sráccok! Azt hiszem, jövő héten Jelek és Villany zh -n lesz jó Good Feeling
-
válasz
Speeedfire #1931 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
Aki esetleg akarna valamit a virtuális fa alá.
[link] -
ez_meg_emaz
őstag
Hi.
Gondoltam írok ide is, hátha esetleg érdekelne valakit:
Nikon D80 váz eladó.
Győriek bármikor személyesen kiprobálhatják. Teszt céljábol tudok vinni egy nikon 50/2.8-ast, de ha vki saját/hozott obival akarja kiprobálni az sem gond.
Privátot elöbb észreveszem.
További szép napot mindenkinek! -
válasz
Speeedfire #1925 üzenetére
De, írtam a Marcsának mondta elírták. Már megvan, a hálazégnek
-
Szabi!
Hétfőn velem voltál lenn az asztalnál mikor megtekintettük a Jelek zh eredményeket? Mert kristály tisztán emlékszem, hogy felolvasta a nevem, és nem kaptam aláírást sem
-
zsigee
aktív tag
Hi! Mindenkinek.
Diginél alapból nem kell box, az analóg jel messze különb, mint vidráéknál a digitális...
Ha kell box, a sima SD, az 300HUF/hó. Ezzel egy TV-t tudsz "használni". Ettől függetlenül plussz két tv-d lehet a lakásban, amit analóg jellel használhatsz, az előfizetési díjban benne van. 3 készüléket üzemeltethetsz.
Remélem egyértelmű.Jazzos: Eddig nem jeleztek vissza, hogy gond lenne, elég parádés a 4core+8Gb RAM...A BF3 grafikája pedig...amennyit láttam belőle...
Dryman:Lapot teszteltem, működik, jövő héten lesz beépítve. A THX Neked is jár!
-
G@ben
addikt
Ha már Vida. A Diginél 2 tévéhez muszáj 2 set-top box-ot bérelni vagy elég 1 is? A Vidánál most 1 van és leosztjuk az analóg jelet a másik tv-re, ami arra tökéletesen megfelel. Ilyen van a Diginél is?
-
Bobrooney
senior tag
Vidanetesek, nektek jó ez a sz@r???? :S NEkem egész nap sqrt(2) -.-
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #1908 üzenetére
csak porekocsin
-
Balinov
titán
-
válasz
Speeedfire #1903 üzenetére
Sok mindent nem tudsz még amit én igen
. Viccet félretéve mindenhol azt írják, hogy jó, seo barát satöbbi...
-
válasz
Speeedfire #1897 üzenetére
Mert? Nem értelek? Ha van kész jól bevált tervezési mintád, hülye vagy ha nem használod. Kérdezd meg a PHP Topikba, úgy is sokat trollkodsz ott
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!