Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
Ftc nem pöcsöl, kép alapján eldönti melyik paprika csípősebb...
-
vlcsko82
senior tag
Hölgyeim & uraim!Tessék választani a s775-s processzorok közül bátran
-
Jazzos
őstag
A zénanyukám paprikája a legcsípősebb!
/ovi on
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #687 üzenetére
Ti aztán kész paprika szakértők vagytok
Nálam csak 2 fajta van:
-áááá ez alig csíp
-úúúúúúúúúúú -
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #692 üzenetére
Mi fagyasszuk úgy jobb a levesbe
Amúgy csípősnél azt bírom ugynaz a tő de az egyik 10x csíp még a másik csak 3x ...
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #689 üzenetére
Figy okt végén lett leszedve ment le a pincébe simán van január végig hazai csipős utánna meg úgyis csak levesbe megy ..onnan esszük... azt jön a tavasz s újra van...
-
zsigee
aktív tag
válasz
Ez az. A macskás kicsit hosszabb, és vékonyabb. -
ftc
nagyúr
válasz
Ez semmi a kertihez képest
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #684 üzenetére
Macska p*cse?
Mamám így nevezi -
válasz
Speeedfire #678 üzenetére
Ha már ennyire gasztronómia megy, akkor jelzem én most főztem le a kávét a tiramisuba...
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #678 üzenetére
Néha kellenek a magyaros ízek, itt messzi Németországban is...
Egy kis hp, meg egy pohár vörösbor hiányzott...de sajnos itt nincs nyitva bolt vasárnap. Bár szerintem hp-t nem kaptam volna amúgy sem -
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #674 üzenetére
Megvan a havi annyim...de inkább spórolok
havi 100 000 félremegy...
Szerencsére kijózanodtam a gépekből...egy jobb notebook a vágyam s kész is... vmi A8-as notebook megfelelne nekem
-
Prison85
senior tag
Néha én is sokallom, de ez még semmi ahhoz képest amit a pc-style-osok költenek. Itt van pl 5@$ most készülő projektje: [link]. Szemrebbenés nélkül darabolgatják a 30.000Ft-os házakat
Szerk: közben néztem még egy VGA-t, kíváncsi lennék a véleményetekre. ZOTAC GTX 560 AMP! Teljesítményben hozza az 560TI szintjét, de néhány ezressel olcsóbban meg lehet kapni, ráadásul színösszeállításban is passzolna a lapomhoz
Ha emellett döntök, akkor lesz egy eladó Assassin's Creed™: Brotherhood játékom - hátha érdekel valakit
Speeedfire: bár keresnék havi 3at
-
Prison85
senior tag
válasz
Speeedfire #669 üzenetére
Épp a GTX460SLI-t fontolgatom. Oda már jó lenne az a 800-as, csak az árát kellene valahol megspórolnom a családi kasszán
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #667 üzenetére
Igazad van, szerintem is be kell ruháznia az én 800-as FSP tápomra
-
Prison85
senior tag
A tegnapi malőr után leteszteltem a procit. Szerencsére prime stabilan fut már 1 órája. A csajom 360as Zalman tápja simán viszi a 125W-os Phenomot és a 160Wos GTX460-at. Egy márkátlan táp már valószínűleg már eltávozott volna az örök harcmezőkre. Mehet fel a BF3 a masinára
-
válasz
Speeedfire #663 üzenetére
Te! A warez tiltott!
Amúgy most pont 50% discount van. Megvenném de sajnos nem aktuális. Nagyon komoly program.
-
válasz
Speeedfire #661 üzenetére
Fizetős, de tudok egy akciós helyet
-
Speeedfire
félisten
válasz
sagesz93 #654 üzenetére
Én ennek csak örülök.
cellpeti: Wazz, k*rvára lesz*rom a grafikát. Szerintem ezt már többször is említettem, engem csak a játékélmény. Ha nem játszható akkor aztán csilloghat-villoghat...
Mellesleg meg, mi az hogy nyomába sem fog érni?
mobal: Jónak tűnik, de ez fizetős. -
válasz
Speeedfire #651 üzenetére
Szabi: [link] próbáld ki marhajó.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Persze,de a BF3 nyomába se fog érni. Ugyan az a grafiaki motor, mint eddig, csak más pályák és nem igazi perkek a multiban. Grafikai összehasonlítás videó
-
sagesz93
addikt
válasz
Minden évben megorvendeztetnek minket egy példánnyal
-
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #652 üzenetére
Azokon a kártyákon van D-Sub. Sajnos nem tudok többet segíteni. (Bár a HD szériás ATIkon nem biztos)
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #649 üzenetére
Csak egy apró kiegészítés, amit elfelejtettem, a D-SUB kimenet nagyon fontos (vagy átalakító), mert csak olyan monitorom van hozzá!
-
boogie84
veterán
Tisztelt Előrendelőnk!
A Call of Duty Modern Warfare 3 előrendelése 2011.11.08. reggel 8:00-tól átvehető üzletünkben.
2011.11.10. estig félrerakjuk önnek.Üdvözlettel 576 Győr Árkád
Érdekel vkit a példányom aki nem tudott előrendelni, de mégis meg szeretné venni?
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Bocsi, de nincs időm és energiám végigolvasni mindent, ritkán írok ide.
Akinek van eladó/cserélendő erősebb AGP-s videokarija, az igazán írhatna nekem...
AGPx8-on belül gondolkodok, DX9 támogatás alap, hogy viszonyíts, van egy izmos GF4 128bites karim (), meg egy vele egy szintben levő GF5200-as FX-em, tehát ezen felül. Egy 6600-asra, vagy ATi 9800 körüli kártyára gondoltam, 128 bites vezérléssel, minimum 256MB DDR-el. Ha viszont akad valakinek ATi HD széria is, annak mégjobban örülnék, vagy az X-el kezdődő szériákat is szerettem. Sajnos eladtam mindent anno, amik voltak, most viszont jól jönne 1. CSAK TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ ÉRDEKEL! Privátokat írjatok! Köszönöm!
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #645 üzenetére
És bár gugliztam ezerrel, használható dolgot nem találtam. Viszont jól dolgozik, és végre nem melegszik a d620
Mert a nyomorult Skype 85%ra teheli mind a két magot, és izzott a cucc...Gusztustalan egy program.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #642 üzenetére
THX
És ez miért nem jutott eszembe...A gond már csak az, hogy a program elfelejti a beállításokat. (Speedfan 4.4) Esetleg van mód arra, hogy ne felejtsen? Nem találtam megfelelő beállítást.
-
zsigee
aktív tag
Hi All!
Win7-ben hol lehet beállítani hogy egy program automatikusan induljon a rendszer indításával? Vagyis, hogyan tudok hozzáadni programot a listához?
-
Prison85
senior tag
válasz
Borokafa #636 üzenetére
AM3 foglalat. 775öt hétfőn szereltem ki, azzal nem volt ilyen gond pedig szintén MX-2-vel használtam és egyszerre kentem át anno mindkettőt. Az oldalirányú mozgatás hozta meg az eredményt, máshogy meg sem moccant a proci. Hétfőn megy rá egy Prime95, hogy megbizonyosodjak a CPU sértetlenségéről. Meglepődtem, amikor sikerült levenni a hűtőt az alaplapról és jött vele minden
-
Prison85
senior tag
No emberek rondán beparáztam. Most akarom újrapasztázni a hűtőt, mert már emelkedett jó néhány fokot a CPU hőmérséklet az előző kenés óta (10hó). Hűtőt lecsavaroztam, le akartam venni és láss csodát jött vele a CPU is
Így még soha nem jártam, azt hittem hogy teljesen "egybesült" a hűtő és a processzor. 15 perc keserves kínlódás után sikerült végre különválasztani őket - sérülés nélkül. Íme az MX-2 nagy hátránya, amit már sok helyen olvastam de még sosem tapasztaltam.
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #632 üzenetére
Én? Sose.
Valahová be kell ékelnem a tiszteletdíjamat.
-
Bubee82
őstag
Üdv!
Nem kell valakinek egy öregecske gépecske itten?
Az alap:
Abit AN8 Ultra lap
A64 3200+ (Venice)
2x256 + 2x512 Kingmax Hardcore ram
ATI Radeon X800 GTOKomplett gép volna, akár 5.1-es Creative hangfal szettel is. Monitor meg vinyó ami nem lenne. Illetve moncsi van, de ilyen szükségmegoldásos kockamonitor. Arra sincs szükségem, szal jó lenne ha megszabadítana valaki tőle, csak a helyet foglalja jelenleg.
-
Jazzos
őstag
Van valakinek Ügyfélkapus bejelentkezése? Meg kéne lesni egy rendszámot a keresőben, de lusta vagyok ezért regisztrálni.
-
ftc
nagyúr
Hétfőn nem tudom mennyire menjek meloba...sösszezavar ez hogy akkor jarsz mikor akarsz
De azt hiszem haza fogok jarni hetnete...itt nincs semmi se .. még rendes kocsma se... mit akarok 6000 emberes településtől? aminek a fele szerintem gyerek a másik fele a gyárban melózik...
Letelt a probaidő veszek egy yaris-t
kicsi fogyasztás hosszu távon a lényeg
-
Borokafa
őstag
válasz
knifemaster #620 üzenetére
Akkor azt hiszem nekem kellene vállalnom az ovóbácsi szerepét
(mint a győri topik "legfiatalabb" tagja)
-
knifemaster
aktív tag
Akkor itt jövőre mindenki nagycsoportos lesz.....?
-
vlcsko82
senior tag
Én 82' vagyok
az jó évjárat
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #613 üzenetére
egyebkent most hogy mondod az en gepem sem megy le sleep-be az utobbi idoben, hw szinten nem valtozott
-
válasz
Speeedfire #613 üzenetére
Nem olcsó az biztos, főleg, ha sok áramzabáló ketyeréd van...
Amúgy passzolnám a dolgot, én sosem altatom az otthoni gépem, csak a nótást, azzal meg ilyen sosem volt még. -
válasz
Speeedfire #610 üzenetére
Nekem is volt ilyen, egyszerűen az a baja, hogy nem fáradt el, meg kell izzasztani egy kis erőforrást igénylő gámmával...
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #608 üzenetére
akkor meg szulettek gyerekek?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #606 üzenetére
erre inkabb nem mondok semmit
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #604 üzenetére
valaki meg azert emlekszik a regi reklamokra
#hanyas vagy,te?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia