Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Kis Joe #1596 üzenetére
A gugli még nem tudja, mi már igen!
-
Kis Joe
senior tag
válasz
philoxenia #1593 üzenetére
Győr Fridge
-
Speeedfire
félisten
Ismerős ilyenekkel öl...
pi-sál
3-dés-film
ken-guru
-
geri005
tag
Sziasztok!
Ez valahogy nagyon nem adok-veszek téma, de mivel győriek vagytok és sokféle érdeklődésű ember van, itt is hirdetnék
A kérdésem az lenne, hogy érdekelne-e valakit filmezés? Mind technikai mind színészi szempontból. A cél az volna, hogy minél alacsonyabb "költségvetéssel" minél professzionálisabb munkát végezzünk. Alapos megtervezéssel sok mindent ki lehet hozni a dologból.
Tehát ha bárki, hogy besegítsen bármilyen formában, az kérném, hogy jelentkezzen.
-
RudyD
tag
Üdv!
Argh - péntekre meg a munkaidőben eltöltött munka miatt nem tudom befejezni azt a munkát ami a legfrissebb csendestelepítő lenne a java -hoz.
Amúgy érdemes még a 6-ost, nem a 7 -est felrakni, nemkomplett...A java control panel értelemszerűen a control panel - ban (azaz vezérlőpult) keresendő...
Át kell váltani mert nem alap windows dolog.Gyorsindító, rendszertöltő, frissítés kikapcs - alapból.
(ezek sokat zabálhatnak és fölöslegesen futnak...)
Illetve lehet paramétert beállítani hogy mennyi memóriát egyen.Amúgy virtuális gépre egy másik oprendszert rakni hogy egy azon belül futtatott eleve virtuális gépnek kitalált rendszerben (ez lenne a java) futtassál egy rémálmot.....
öhm...Inkább meg kell fenyegetni a pacákot hogy adjon valami jó kis vpn - TS kombót ami nem zabálja le a gép erőforrásait...
-
zoli03
őstag
Nem tudja valaki, hogy itt mit csinálnak? Amikor jövök a vonattal, mindig látom ezt a föld vagy nem tudom mi kupacot, dolgoznak is rajta sokszor, de ha jól emlékszem, tavaly még semmi sem volt ott.
-
Speeedfire
félisten
válasz
philoxenia #1587 üzenetére
Győrben sincs valami nagyon sok.
-
Kis Joe
senior tag
Ha valaki mostanában snowboard vásárlásán gondolkozik ne fogja vissza érdeklődését az enyéim iránt
Női és férfi egyaránt több méretben, használt darabo kötéssel és kötés nélkül is -
Dorien
veterán
válasz
Speeedfire #1583 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
Erős lett a forint.
-
Speeedfire
félisten
válasz
philoxenia #1581 üzenetére
Mert azt nem a youtube fejleszti, ez csak a youtube-nál működik.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire #1580 üzenetére
Ez működik más videókkal is, vagy csak a tecsőn?
http://www.imdb.com/title/tt1092026/
Ennél például nem... -
Speeedfire
félisten
válasz
philoxenia #1578 üzenetére
De úgy is tudod, hogy a link végére szúrod, hogy:
&t=147s //vagy
&t=2m12s -
Jazzos
őstag
válasz
philoxenia #1568 üzenetére
Én a mászó krumplira szoktam jobb egérrel kacsintani és ott Copy URL time akármi blabla. Mászó krumpli=csúszkán az az izé, ami mutatja hol tart a videó. Csak vidékről jöttem.
Jah közben kipróbáltam, bárhol lehet ezt csinálni a tájmlájnon.
-
Úgy is szemetet eszünk, ha világít ha nem... edzettek vagyunk már, no para, nem emiatt van ennyi rákos beteg...
-
MR_Joe
senior tag
Világító husi...nincs ok az aggodalomra...legalábbis állítólag
-
válasz
philoxenia #1568 üzenetére
Youtube? Van rá egy kapcsoló, a linkelésnél, hogy ettől a ponttól.
-
MR_Joe
senior tag
Skacok! Vkinek infója van-é, hogy kb mi pénzt keres egy plc programozó mostanság?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #1564 üzenetére
tenyleg, Carmode, legenden hasznaltam is.
viszont egy 20-ast meger ez szerintem -
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #1562 üzenetére
Ja, akkor tényleg marad a bt egység. Bár ha elég erős a telód hangszórója és a mikije akkor elég egy app is a szenzációra. Car mode ha jól emlékszem. Ha aktív akkor minden bejövő és kimenő hívás alapból ki van hangosítva. Kicsit fapados megoldás, de occsó.
Én párszor használtam már a bléden, elég jó. Igaz a zenét, azt neked kell lehangosítani a kocsiban. -
jamba
aktív tag
Üdv All
Lenne pár alkatrészem:
Gépezet:
Igényes hófehér ASUS ház+400W-os táp
MSI Socket 754-lap,INT VGA,Hang ,Lan
AMD Sempron 3100+-proci halk hűtővel
2X 512MB DDR400 memória
80GB Maxtor Hibátlan SATA Vinyó
Mivel lusta voltam kapott egy PCI-os SATA Vezérlőkártyát
MSI Nvidia Gef 6200 VGA 256MB AGP 8X SM3.0
DVD-olvasó+cd-író
+17ˇ"-os LCD monitorEz így egyben akcsiósan 19999FT
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #1560 üzenetére
JVC fej van az audiba, ipod vezerlos, szoval fejegyseg csere abszolut nemjatszos
-
vlcsko82
senior tag
Az Avast a mellett,hogy free még jó is és csak azt használom évek óta
A Panda az fogja a gépet
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #1558 üzenetére
tenyleg, GoodSpeed, majd meglesem, hatha irt rola mar.
-
Balinov
titán
Sracok, Panda Internet Security 2012 csomagrol mik a velemenyek? Most latom, hogy akciosan €9.80-ert meg lehet venni egy 5 eves licenszet.
-
Jazzos
őstag
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #1540 üzenetére
Naaaa...Ne személyeskedjünk...
-
Speeedfire
félisten
-
törölt tag
Nem megy valaki Veszprémbe? Vagy jön onnan Győrbe? Egy billentyűt kéne elhozni amit nem akarnak elpostázni...
-
t1
veterán
Nokia 6600i Slide eladó!
[link] -
törölt tag
-
Jazzos
őstag
Utálom az összes tévét, akik miatt nem lehet rendesen nézni a Bajnokok Ligáját. Mindig csak ilyen arab meg román meg nemtom milyen streameket találok, ami nem akadozik.
-
válasz
Speeedfire #1528 üzenetére
Hát ezzel nem: [link]. Márkás gépnél, van support.
-
Flow
senior tag
válasz
Speeedfire #1511 üzenetére
E6400 em volt 2 évig, sajnos az anyaghasználat nem volt a legszerencsésebb, mert a fém hangszórófedlapokról elkezdett kopni a festék. E6410-em 1 évig volt, mondjuk hetente egyszer vettem, ki a táskájából, úgyhogy nem releváns.
Amúgy megfordult a kezem között pár száz dell d620/630 d520 slimline d4xx, E6400, stb... szerintem stramm kis gépek. bár nem a gyorsaságukról híresek.
-
Kis Joe
senior tag
Nagyinak telefon?
Elég funkcionális kis ketyere -
MR_Joe
senior tag
válasz
philoxenia #1516 üzenetére
ezek komolyan mondom, hogy betegek...mármint aki hisz az ilyen hülyeségben...meg aki csinálja
-
zsigee
aktív tag
Dell D620 március óta. Memória bővítés után, 2gb, semmi panasz, talán kicsit melegszik, de itt azt mondták többen, hogy normális, a speedfan meg teszi a dolgát. 720as mkv-t tudja, pedig nincs a vga-n dxva támogatás. Ja, win7 HE x86.
Aero felülettel...
Egy pozitív tőlem is, de nem lesz olcsó egy újabb darab... -
G@ben
addikt
válasz
Balinov #1515 üzenetére
Nekem kell értelmeznem, mert fáradt vagyok, mint a disznó az állandó túlórától! A tegnapi napon reggel 7-től este 8-ig összesen volt 2x15 perc kajaszünetem, egyébként itt ültem a gép előtt és próbáltam pár hihetetlen kusza rajzot rendberakni, úgyhogy a szemeim égnek, a fejem szétmegy és majdnem elalszom.
Hagyom, hogy segítsenek, de basszus ha nem tudom még este kipróbálni, hogy működik-e, akkor nem tudok érdemleges választ adni. Írtam, hogy talán pénteken meg tudom nézni, mert amikor hazaérek, kb semmi erőm ezzel foglalkozni. Eszem pár falatot, zuhany és alvás, ennyi a program.
Viszont meg szeretném oldani, mert komolyan féltem a vinyót, annyira és annyi ideig kerregteti, amit én az elmúlt kb 10 évben nem tudtam produkálni.
Sajnálom, ha a kérdésemmel bárkinek kellemetlenséget okoztam és köszönöm a segítő válaszokat, amint írtam, talán pénteken ki is tudom próbálni őket. -
válasz
Speeedfire #1511 üzenetére
MekBúk kéne még mindig. De miután nem vagyok miller
az előzetes híresztelések, és mocskolások ellenéreez van. -
Balinov
titán
a javas dolgot probald ki, mert szerintem az lesz a ludas, bar ennyire nem kene fognia a gepet.
anno Rababa, mikor Oracle lett a COPICS helyett eleinte egy Ipaq-al nyomultam, amibe 700-800mhz-es P3 cerka volt, ment azzal is siman, pedig csak 128 vagy 256mb sd ram volt benne
(Kazamata konfiguracio
)
-
Az újakat nézegetem. Elég volt a consumer notikból
-
-
Balinov
titán
mi olyan bonyolult, ha a halozati kapcsoalt okes, megnyitod az Oracle linket, molyol, kerdez 1-2 dolgot, letolti maganak a fajlokat, es indul.
nem tudom, most hanyas Java RTE a legfrisebb, de egy probat meger, ha ugy v. .17 koruli verziot teszel fel, nem a legfrisebbet. Mi par honapja nagyot szoptunk, mert jott az update a java-ra, csak epp az Oracle nem volt vele 100%-ig gromek, downgradelni kellett regebbi verziora.
bar,most hogy nezem laposon 1.6.0.26 van, es megy minden faszan.
mobal: 630-ast hasznalok eppen. eleg jol ossze van rakva, igaz, ez meg Irorszagban keszult, nem poloniaban. igaz, xp, 1GBram keves sokszor egy outlook 2007+Oracle+ 8-10megas xls-ek melle
-
Sziasztok!
Van valakinek véleménye, használati tapasztalata Dell Latitude notebookról?
mobal,
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #1502 üzenetére
Lehet, hogy itt lesz a bibi, mert a Java foglal kb 200MB-ot a memóriából. De otthon külön leírás alapján telepítettük, mert nem volt egyszerű az sem, és ott volt ez a Java-s dolog is, hogy mit kell feltenni. Nem volt még Java a gépen, lévén friss telepítés, de akkor is lassú. Java control panelt nem láttam, lehet, hogy átsiklottam rajta. Meg fogom nézni, de szerintem csak pénteken, mert reggel 7-től este 8-9-ig nyomom az ipart a héten és kicsit fáradt vagyok.
-
Balinov
titán
Ha oracle, akkor gyaluld le a Java Run time enviromen-et (lehet ,hogy tobb valtozat is van belole fenn, mivel a java update nem a regi helyett, hanem melle telepiti magat). es tedd fel ujbol.
elotte a Java control panelban torolj minden lokalis tartalmat, satobbit. ha megvan az uninstall, inditsd az Oracle-t ujbol, kicsit tobb ido kell neki, mire lekapja a futtatasi allomanyokat, de aztan jo lesz.
-
G@ben
addikt
Nem tudom, hogy szerver vagy sem, de egy kb 3 éves laptopon gond nélkül megy, amiben nincs ennyi memória meg a proci is lassabb. Én annyit tudok, hogy kell ez a program, neten keresztül éri el elvileg az adatbázist, amiből dolgozni kell, meg hogy lefogja a gépet, amit el szeretnék kerülni, ha nem megy a program. Ha megy, akkor nem érdekel, mert akkor nem én ülök ott.
Ez a virtuális gépes dolog érdekelne, hogy hogyan is van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Túra és kirándulás topic
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával