Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
megvan a Sensation, apam, ez de kiba*tt jo egy gep. Legend se volt kutya a maga unibody hazaval, de ez valami csucszuper
-
cellpeti
nagyúr
aki teheti ne töltse le a Driver San Francisco-t.
-
válasz
Speeedfire #295 üzenetére
Tény, hogy sok a gyökér... de azért ez már nagyon nagyon fájdalmas.
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #290 üzenetére
Kár hogy nem tudtuk meg terhes e lett vagy se
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #288 üzenetére
nekem mondod?
-
Speeedfire
félisten
Változik a világ...
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #285 üzenetére
nem pl vehessük a diodakat is.. elöregedett ezért nagyobb feszt enged át s pl nem 6.3V-ot hanem 6,6-ot ez is okozhatja...fokozatos tönkretevés..nem véletlenül 6,3V-ra van a kondi..Kisebb feszre be lehet tenni de nagyobbra nem ajánlatos...
HP szerviz nalunk vicces
fogyasztó védelemmel kelett fenyegetni őket
-
ftc
nagyúr
Erre csak azt mondom vmi kinyírta a kondikat..esetleg érdemes megnézni a sorozatot is mert lehet sorozathiba is. Egy kondinak kb 5-6 évet szoktam adni ha rendessen ki van hazsnálva
Anno hoztak javításra egy 5.1-es szettet..
Ott elment az erősítő..először megjavítottuk..ment is kb2 hónapig azt újra hozta a javítás 20 eur volt az új 30... azt kiderült hogy maximumra rakta s nem bírta el a táp azt a terhelést mit az IC felvett volna s kicsit nem egyén feszt küldött s IC-k erre érzékenyek.. Azt már többet nem láttuk
lehet vett újat
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #280 üzenetére
Mehet nagyobb kapacitású is de én másra gondolok ha egyszerre döglenek meg az jelentheti azt is, hogy más nem megfelelően működik azaz pl nagyobb feszt ad a kondira ezért fokozatosan megsül kémiai elváltozás jön létre a dielektrikumban s ez már hibásnak minősül ami előbb utóbb kipurcan...
Kondik tömeges kihalását rendszerint egy meghibásodott alkatrész okozza
Tényelg e-digitalra vmi infos email nincs? lenen egy kérdésem hozzájuk, hogy SK-ban lévő e-digitalon keresztül rendelve hova küldjem vagy vigyem a hibás UV filterem... mivel magyar számlát kaptam minden magyar
A szlovák HP szerviz után elment volna a kedved
-
EkSYS
senior tag
válasz
Speeedfire #280 üzenetére
sajna csak 12k volt, és ma kellett, a végén már azért izgultam hogy buzgómócsing közterületesek le ne láncolják a kisautómat néhány perc késésért
-
Speeedfire
félisten
válasz
cellpeti #276 üzenetére
Nem voltak ám' valami hűdejó anyagi helyzetben, ezért is mondták anno ezt.
A notiknak meg én is örülnék, mert a renew hp-nál nincs jobb best buy.
Kis Joe: Ezt nehezen tudom elhinni(nem kevés gyártó van)...mellesleg amire ftc is célozni akar. Ha a táp részen van akkor mehet oda nagyobb kapacitású is. (Legalábbis szerintem erre gondol.)
EkSYS: 20k felett ingyenes a kiszállítás. -
EkSYS
senior tag
tyhűű de nehéz akcióm volt ma az edigital-ba (azt hittem a 40 perces parkolás elég lesz)
nem elég hogy a termináluk is rosszalkodott de sok buta okoskodó is előttem volt, plusz 1 értékesítő és 1 pénztár van. Nagy üröm volt náluk vásárolni, szerintem a decembertől érdemes elgondolkodni rajta hogy személyesen mész-e be, mert szerintem az katasztrófa. -
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #275 üzenetére
hülyeség lett volna kilépniük, mert a többiből nem "élnének" ilyen jól. Remélem a notik is maradnak.
-
Speeedfire
félisten
A legjobb megoldás, ha áldozol rá többet és jobb (márkásabb) kondikra cseréled.
A HP továbbra is gyárt majd pc-ket. Bár azt nem írja, hogy notikat is... A meglepő, hogy ő vezeti a pc eladási listákat. Ezt nem hittem volna, azt gondoltam ibm, fusi, dell...
-
cellpeti
nagyúr
Jaja. Ez volt az egyik feladat, ez mondjuk hibátlan lett, a másik egy körös volt, majd ma megyek be lefényképezni a megoldásokat, mert ki szokták tenni a tanszéki hirdetőtáblára.(milyen rendesek
)
Kis Joe:Kérdezd meg a Jáger Attilát, tuti tudni fogja sztem.
-
Kis Joe
senior tag
Valakinek van elmélete arra miért mindig a 6.3V kondik adják meg magukat az alaplapokon?
-
cellpeti
nagyúr
Igen, ezzel a játékkal szemben igen, ekkora kocka lettem. Mert k***ott jó!
mobal:Szerda-Péntek nincs suli. Meg most kicsit pihi, múlt héten írtam 3zh-t(statisztika, mechanika, pénzügytan), hála isten meglett mindegyik elég jó eredménnyel, szóval most kicsit kikapcsolódok!
-
Jazzos
őstag
Újabb kérdést vet fel egyébként ez a vinyóár robbanás. Garanciális ügy esetében szerintem a nagykerek a csere helyett inkább visszaadják majd a régi vételárat, ha jobban megéri nekik. Kedves user meg emiatt nálam fog majd ugrálni, hogy kap az 500 GB-s vinyója helyett mittomén 9000 Ft-ot, amennyiért nyáron vette. Aztán abból most mit fog venni?
-
MR_Joe
senior tag
Jó reggel? 3 napja bekötötték az értelmes netet, de még mindig nem megy ..pedig várom már a 25 megát
-
cellpeti
nagyúr
Jó reggelt, mehet a BF3!
-
-
MR_Joe
senior tag
Ma esti gyöngyszem:
-
MR_Joe
senior tag
Hát ezt én is remélem, de majd meglássuk... mindenesetre még sikerült megcsípni az uccsó olcsó 500-as hdd-t itt győrben
Téendes rulez
Kösz Jazzos!
-
Dryman
őstag
megint eljön a "netezős gépek" aranykora
Bár csak így lenne, és megélénkülne a használt pejacos biznisz, mert ez ami most van, elég siralmas.....Már a kispénzű jómunkásember is új netezős gépet akar venni, mégha nyögi is az anyagiakat...ha meg használt, akkor az legyen maximum 20K de ezért már CORE PC köll az embernek, az is a kétmagas kategóriából....A sok egymagas P4, és ÁJEMDÉ meg itt rohad rám....
-
Dryman
őstag
válasz
Speeedfire #241 üzenetére
A gyár, lásd "WD cikk az origón" nincs is víz alatt, meg nem is lesz, mert magasabban van....az a baj hogy az emberi munkaerő nem áll rendelkezésre, mert nem tudják megoldani a melósok logisztikáztatását a lakhely és a gyár között...ergo nincs aki dolgozzon, mert gátat építenek, és kínlódnak a helyiek ebben a cefetül xar helyzetben....
-
Jazzos
őstag
Egyébként van egy 1-2 hónapos átállási idő, aztán megszokja az ember. Pl. ramárakra senki se szólna semmit, ha alapból 6000 lenne egy 2GB-os DDR3 modul. Mivel dömping van, 3000 körül már simán találsz. De ha egyszer visszafogják a termelést, vagy jön mégegy ár vagy gozdilla mittomén, akkor nagyon fog fájni mindenkinek, hogy újra 6000 lesz. Így van ez mindennel.
Igazából még emlékszem az első fizetésemre, úgy 2000 környékén. Nettó 32000-et vittem haza. Akkoriban egy alap gép monitorral együtt nehezen jött ki 150e alatt. Azért bárki bármit mond, egy átlagos fél havi fizetésből kijön egy közepesebb gépecske egy közepesebb tft-vel, úgyhogy olyan nagy gond nincs. -
zsigee
aktív tag
Ezt is értem...de a hdd, illetve a számítógép, stb, nem életfeltétel. Egy nagy cég, 10000db-os rendelésből ítélve nagy, nem fog 5k-val érdemben foglalkozni... Aki ezt megérzi, pont a kisember, aki átütemezi, ahogy Dry is írta. Az adott cég aki ennyi gépet rendel, simán kifogja gazdálkodni, és nagyobb profitot csinál, vagy épp lehúzza a melósaitól, kevesebb cafetéria, vagy ohne béremelés... És még lehet sorolni a trükköket. (Ki tudja, hogy egy hónap csúszás egy bértárgyaláson mennyit hozhat a bankban, 5-6ezer munkásnál...És máris megcsinálták a többletköltség árát...)
Szóval ne érts félre, de ezzel nem igazán értek egyet. Csak azt a csóringert tudom sajnálni, amelyik éppen az ár miatt elvesztette a munkáját, vagy családját. De a hdd árából nem fogják őt kártalanítani, mert lesz@rják...
Aki pedig akarja, ezek után is megveszi. -
Jazzos
őstag
pont ez a baj, hogy mivel hiány van/lesz, emiatt mennek fel az árak. egy cég nem fogja azért elhalasztani pl a 10000 db-os géprendelését, mert 5000 ft-ot ment fel a vinyó ára. ha 1 napig nem tud dolgozni emiatta a munkása, az sokkal nagyobb kiesés.
úgy hallottam egyébként is kapacitási gondok voltak a vinyógyártónál, erre jött még rá az ár. -
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #241 üzenetére
Értelek, de a marketing, ahogy már itt is írta valaki, mocskos egy dolog...Tudnék mesélni, de fórumon inkább nem...
-
Speeedfire
félisten
-
zsigee
aktív tag
Az egész csak blabla...Minden annyiba kerül, amennyiért megveszik! Ha nem lesz kereslet, majd megint esnek az árak....
Dry Mester, lapos ügyemmel mi lesz? Egyeztessünk telefonon?
Üdv!
-
Dryman
őstag
válasz
Speeedfire #237 üzenetére
Innen is látszik hogy mostanság a víz az Úr!....sajnos!
-
Nem azt mondtam, hogy egyetértek vele, és hogy ez a legfontosabb az életben, de sajnos ez a mai világ ilyen... ha van indok áremelésre, akkor emelnek, és ez mindegy milyen témakör...
Készletezés sosem egyszerű... ez tapasztalat, nagyon rá lehet faragni... és nagyon jól is járhat vele az ember, nagyon kétélű történet. Szerintem ebbe az egész kavalkádban benne van a Samsung SSD-piac erősítése című történet is, nem véletlenül emelik az árakat... és nem véletlenül száll ki belőle.
Gyártósoros mizéria pedig semmi más csak siránkozós marketing húzás... -
Dryman
őstag
Döbbenetes! Készlethiány HDD-kből......)
Ki nem szarja le....legyünk már kicsit realisták....
az ugye jobban kellene hogy érdekeljen mindenkit hogy teszemazt Etiópiában víz és kajahiány van, de már mióta!
Kicsit átlátszó ez a story is miszerint nincs gyártás, mert vízalatt a thaiföldi gyárak többsége....
nem lehetett volna kicsit előrelátóbban tervezni? Az átlagos rendelések számából következtetve valamekkora készletezésnek is lennie kell, valamint az sem teljesen hihető hogy ott állnak a gyártósorok az elöntött csarnokokban.....drágábbak azok annál hogy ne költöztessék át azokat árvízmentes helyekre....
Biztos hogy van alapja az ilyen drágulásoknak, de az nem teljesen valós...inkább egy iszonyatosan jó kereskedelmi húzás az, hogy a gyártók kereskedelmi versenyében leesett árakat egy varázsütésre feltornásszák, majd ismét szép lassan csökkenjenek.....
Akinek most kell HDD az áldozzon rá, akinek meg elodázható, az tegye a vásárlását későbbre....ezzel együtt valószínűsíthető, hogy az árak sohasem lesznek már olyan alacsonyak amilyenek voltak, mert bizony meg kell fizetnünk a gyártók árvíz okozta károsodását is... -
Cod:MW2 -vel is tolom, Battlefieldel is. Összehasonlíthatatlan. Mind két játék más. Egyikbe ez jobban tetszik, másikban az. Paralell Gaming lol.
-
Jazzos
őstag
Vinyóárakat láttátok? Én szóltam múlt héten. Kicsit helószia!
-
boogie84
veterán
Nem reklámozni akarom, de állítólag megbízható a cucc.
MW3-at valszeg így veszem meg. -
cellpeti
nagyúr
nem tudjátok, hol lehet normális bőr pénztárcát venni itt Győrben?
-
memphis221
tag
eladó akit érdekel
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!