Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
Na, a beltéri ajtóktól ma is összerándulok. Igaz már néhány éve, de egy Bécsi úti cégtől rendeltem 4db beltéri CPL fóliás ajtót. Egy hónap csúszással meg is érkeztek. Egy darab sérült volt, a másik rossz nyitási irányú, a harmadik nem illeszkedett a tokhoz. Talán a rejtett küszöb is hiányzott. ( Volt előtte felmérés) Újabb egy hónap múlva megjöttek az új ajtók, de ki sem hozták őket mert megint rossz nyitási irányút hoztak állítólag. Emiatt csúsztak a burkolási munkák és a beköltözés. Ez után már csak egy apróság volt, a WC zár helyett sima zárral hozták, de ez megoldódott. Az egész jó 4 hónapos tortúra volt. A beépítők az mondták, ilyen még nem volt....Nekem meg már mindegy volt, csak szabaduljak. Kártérítés: kb. 20.000 ft. Maguk az ajtók rendben vannak, igaz csak a WC ajtó van terhelés alatt.
Nem vagyok kötekedő típus, ezt sztem nem kell elfogadni. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest