Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
Gyógytornászt tudna valaki ajánlani Győrben? Már régóta nyűglődök, egy óra ácsorgás után alig tudok megmozdulni, a derekam és a lábaim is fájnak, beállnak - gyaloglással nincs gond. Első körben gyógytornára gondoltam, hátha segít.
-
tserrof77
őstag
Hát, nem tudom. Nádor oké, de nem a legolcsóbb. Kálváriával nekünk nincs jó tapasztalatunk. Frei ok, de drága. Ellenben a Kuglóf nekünk bejött (főleg, hogy van gluténmentes saját sütijük is) Ja, a Nádor is a Fűszeres cuccait árulja, szóval a Fűszerest is érdemes megpróbálni.
Bakesz: Megy priv.
-
Viperator
őstag
A Frei Café-ban is vannak finom sütik.
-
BaKeSZ87
őstag
+1 Kálvária. Bécsibe szoktunk még menni, almás pite egy gömb vanília fagyival frankó.
Sapphire Pulse RX 5700XT 8GB érdekel valakit?
-
Joker88
őstag
A Nádor cukrászdáról mi a véleményetek? vagy valami más ötlet ilyen sütizős-beülős helyre?
-
Dryman
őstag
válasz
Joker88 #39075 üzenetére
Szia, ezt a távot tettem meg anno kerékpárral nap mint nap, bár a Kócsag utca picit távolabb esett mint a Te kiindulási pontod. Ez nekem kényelmes tekeréssel 15-20 perc volt.
a buszozást én kicsuknám, átszállással várakozással több idő mintha sétálnál. sétával ez a táv 50 perc lehet....van azonban egy-két alternatív megoldás, ez pedig a roller, vagy a győrbike......négysávos, árkádos híd révfalui, bácsai felhajtóján állnak a rollerek, amivel a Kandó közepéig el tudnál jönni, a Kandón az IGM előtt láttam rollerparkolót, talán ez az utolsó amit telepítettek a Jancsifalui részén a városnak. Sajnos az ára nem barátságos, 1400Ft lesz egy utad és kb 10 perc alatt megtehető. Inkább a Győrbike 400Ft/nap a bringa bérleti díja, és ez élhetőbb mint a rolleres száguldás! -
golya32
senior tag
Sziasztok, kellene nekem laptop 15" vagy nagyobb, I5 8Gb, 2Gb a monitorkártyán.
Akku nem kell, kopott is lehet vagy minimálisan törött, a mühelybe kell egy gép amin a modelleket meg tudjuk nézni szereléskor, ja és lehetőleg olcsón -
Viperator
őstag
Mekkora az osztókörátmérő?
-
Dorien
veterán
válasz
Ukraan #39081 üzenetére
Szóval R15 a felni is.
20k-ért simán megvettem volna, mert 11 éves nyárigumik voltak a C3-ason, ami májusban került hozzám.
Sok sikert az eladáshoz!
(Tipp: PH Gumis topik, FB Marketplace, Jófogás, Racing Bazár)Szerk. Kösz, de macerás lenne tárolni...
Valaki jól jár majd vele.
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Van egy eladó készlet Citroen acélfelnim, rajta Michelin CrossClimate négyévszakos gumikkal, illetve gyári Citroen dísztárcsákkal, csavarokkal. A felnik felületi rozsdásak (két éve nem használom őket), pici törődést igényelnek. A pakkot csütörtökön lehet átvenni Győrben, a Lajta úton. Az egészért együtt 20 000 ft-ot szeretnék kapni. Valakit érdekel esetleg? -
Joker88
őstag
lenne egy tömegközlekedéssel kapcsolatos kérdésem..
Próbáltam a melléklet képen is ábrázolni
Szóval, reggelente, melyik helyijárat busszal (akár átszálással) lehetne eljutni a Szövetség utcából ( a "Báthory úti" buszmegből ) a Kandó Kálmán útra, a Gyárvárosi vasúti megállóhoz lévő buszmegállóba..
És délután ugyanez lenne,csak visszafelé..
-
envagyok
veterán
Dell SE2722H monitort keresek újat 43000Ft-ig ha valaki tud segíteni a beszerzésben, írjon.
-
tserrof77
őstag
Én tizenévekig jártam hozzájuk, amikor még a régi helyükön voltak, a Rákóczi végén, ahol most az OIL! kút van. A költözés után is sokáig, de a távolság miatt feladtam. Normálisak és olcsók voltak. Ja, meg csak nekik volt az egész városban 1300-as Dacia-hoz pótfej a felnihez
Mostanában nem tudok róluk nyilatkozni, bavallom, 5-6 éve nem hozzájuk járok.
-
Coyot
őstag
Én marosihoz jártam 1 évvel ezelőttig, mindig szólt a techno és a srácok ugy dolgoztak hogy öröm volt nézni
ráadásul olcsón. Most nem tudom mi van velük, de akkor "különösen ajánlott" plecsnit adtam volna nekik.
-
tserrof77
őstag
válasz
kovacsroli #39066 üzenetére
Én is egyszer voltam csak náluk, mivel untam már kiautózni Nagyszentpálra a régi bejáratott helyemre. 2 vagy 3 éve voltam a szentimrén én is... hááát... se nem gyors, se nem olcsó nem volt. De legalább megúsztam járulékos veszteség nélkül. Azóta Dudu-hoz járok a Kis utcába, Újvárosba. Ismerős is, meg közel is van. És nem drága. Tavasszal 7k-t fizettem centír+kerékcsere kombóért. Nekem külön felnin vannak a téli/nyári szettek.
-
Dorien
veterán
Nézzetek egy kis Videómániát, ha akartok röhögni egy jót:
Jákob Zoli és a tűzforró lányok #1 🌹💅 Nagy Ő
Jákob Zoli és a tűzforró lányok #2 🌹💅 Nagy ŐSzupcsi!
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #39066 üzenetére
Tehát lényegében 1 szerelés volt csak, meg 5 centrír. - 19k-ért. Fasza...
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kbhuinfo #39064 üzenetére
Az autón lévő kerekeket centroztattam, tehát fentlévő kerekek le, centír, vissza.
Ezen kívül egy ötödik felnit is vittem és egy rávaló gumit, amit felszerelt. A zacskót amiben vittem egyébként volt eszük széttépni mint egy pitbull, de újat már nem kaptam, csak bebaszták a'la natur a kereket a csomagtartóba, na mindegy.19 ezer forintos mutatvány volt.
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #39063 üzenetére
Már meg is jöttem tőlük. (Jaki Gumi, Épfu telep, Fehérvári út 80.) Sec-perc alatt felszerelték a Debica Navigator 3-asokat, új szelepek, centrír. Nem kértem számlát, 13k.
kovacsroli: Megértelek. Néha én is úgy vagyok vele, hogy "OK, ennyi volt az ára, hogy megszabadultam ettől a gyökértől..."
-
kbhuinfo
tag
válasz
kovacsroli #39059 üzenetére
4 kerek csere es centirozas? Ird mar be, mennyi volt - ugyis szezon van, jo tajekozodni. Koszi!
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Dorien #39060 üzenetére
Azt a karcot én megmutattam volna a gumisnak, hogy "akkor a gumicsere ingyen volt, köszi".
Igen, teljesen igazad is van, amiért nem tettem meg az a következő, sajnos az autó azon oldalán egyébként is van 4-5 hasonló, ajtórányitásból eredő karc. Ezen látszódott, hogy friss, de nem akartam belemenni vitába, pláne ilyen bunkó emberrel.
Jaki gumi is nagyon közel van hozzám, köszi a tippet, másik autóra nekem is jön a négyévszakos, kipróbálom őket akkor.
SyMbioTe
Az lesz, be is másolom oda a kisregényemet. -
válasz
Egy Google értékelést megér így ez a szép sztori
-
Dorien
veterán
válasz
"A következő pillanatban a varázspálca megtört és ahogy a vége lenyekkent, egy centis karcot sikerült belevarázsolni a jobb első ajtómba."
Azt a karcot én megmutattam volna a gumisnak, hogy "akkor a gumicsere ingyen volt, köszi".
Kösz a beszámolót és részvétem. A Chapó gumisról én eddig csak azt hallottam, hogy ritka gyökér stílusuk van, de akkor ez nem csak ennyi...
Nekem elvileg 1-2 órán belül megjön a 4 évszakos szett és viszem az Épfu telepre.
Jaki Gumi, múltkor is tök rendesek voltak. -
kovacsroli
senior tag
Chapó gumi, Szent Imre út
Megkíméllek benneteket egy rossz döntéstől így a gumiszezon korai szakaszán.
Új gumist kerestem, szimpatikus volt hogy van normális weboldaluk, közel vannak és főleg hogy lehet online időpontot foglalni. Szombat reggel 8-ra foglaltam is. Az első érdekesnek mondható esemény az volt, hogy ezt követően felhívtak, hogy van szombatra reggel 8-ra egy foglalt időpontom. Mondom igen. Nem tudnék e csütörtökön vagy pénteken jönni? Mondom nem, a nyitvartartási idő alatt én is dolgozom, ezért foglaltam szombatra. „Mindegy, akkor jó lesz az is, hello”. Hát hello.
Megérkeztem szombat reggel, egy 8 éves túlmozgásos, egyébként aranyos kissrác fogadott, ő a gumis fia. Benavigált a parkolóba amíg az előző autó ki nem tolat. Az előttem lévő tulaj vészjóslóan jelezte, hogy ő fogja (mármint a kissrác) lecserélni a kerekeimet. Rajta már érződött hogy valami nem oké.
Amíg ő ki nem tolatott, a kisfiú a leparkolt autóm felnikupakjait kezdte el leszedni. Kezében egy fém kampó, azzap próbálkozott, a kupakok nem akartak jönni, folyton lecsúszott a kampó, így karistolva a felnit. Szóltam neki, hogy inkább várjuk meg a felnőtteket. Beálltam, elkezdődött a munka, csak centírozást kértem. A gumis egy hátsó helyiségben centírozta a kereket, majd amikor végzett, szólt a kisfiúnak, hogy gurítsa előre. Milyen aranyos ez leírva. A valóság az, hogy a 19”-os kereket a 8 éves gyerek nem tudja biztonsággal gurítgatni, főleg nem egy szűk műhelyben 40 centire az autótól. Nem is okozott meglepetést, amikor elesett és eldőlt a kerék. A szerencse az volt, hogy nem pofára hanem a háruljára dőlt a felni, a mégnagyobb szerencse pedig az, hogy nem az autó felé dőlt. Itt mivel a víz levert, odaléptem hogy felsegítem a gyereket meg inkább majd én odagurítom a kereket. A gumis kinézett hátulról azt mondja, „hagyd csak, megbírkózik vele, fiam döntsd a bal hátsó féknek”. Oké, ott maradtam egy lépésre, hogy el tudjam kapni ha ismét borul, de most sikerült a művelet, odaért a bal hátsóhoz, és nekibaszta a kereket a féktárcsának, volt hangja.
Ezen a ponton összenéztem a gumissal, látta szerintem hogy az ájulás kerülget, ezért hátrahívta magához a gyereket, ott segített.
Felkerültek a kerekek, légkulcs, nyomatékkulcs és azt hittem már megúszom, amikor a kisfiú kijött újra hátulról, egy ~1,5 méterre kihúzott fém mérőszalaggal és azt mondta, ez a varázspálcája, mondom komoly. A következő pillanatban a varázspálca megtört és ahogy a vége lenyekkent, egy centis karcot sikerült belevarázsolni a jobb első ajtómba. A kisgyerek rámnézett, azt mondja „bocs”. Milyen jólnevelt.
Végül további károkozás nélkül sikerült elhagynom a helyszínt, csak előbb egy akkora összeget kifizettem erre a műveletre, amit nem merek ide beírni.Én is hibás vagyok hogy a karistoláskor nem köszöntem meg és tolattam ki mielőtt tovább eszkalálódik a helyzet, de nagyon nehéz amikor egy kisgyerekkel szemben, vagyis miatta kéne panasszal élni, nekem is van kettő, szóval na.
De az, hogy a felnőtt embernek, a szülőnek nincs ennyi esze, hogy az ügyfél nem egy játszótérre hozza az autóját, ezt nem bírom agyilag felfogni.A könyékét is kerüljétek el!
-
Coyot
őstag
válasz
erdey_a #39048 üzenetére
Volt regen. Azota pest fele is 4 megye kell nem 3.
Amugy az ut jol mukodik ma avattam fel magamnak. Par helyen furan megallt a viz rajta, pedig kijarva meg nincs - remelem ez nem marad igy.
Es nem annak lesz gond ha fizetosse valik aki gyms megyei, hanem aki vp megyebol jart erre.
-
erdey_a
addikt
válasz
Thocy a ZAGY #39045 üzenetére
ugyanúgy a gyms megyei matrica kellene rá, szóval egy forinttal nem kerülne többe a legtöbb embernek.
de mondom, ez nem M83, hanem 83. Sehol nincs M83 kék tábla. -
Thocy a ZAGY
tag
válasz
Dorien #39044 üzenetére
Kósza belsős információk alapján - szóval mérget azért nem vennék rá - egyelőre valóban "új 83-asként" funkcionál az út, ingyenesen.
Ez mondhazni egy beetetési időszak, hogy a közlekedők szokjanak át rá, hiszen azért épült, hogy a tranzit forgalom ne a településeken menjen keresztül és gyorsabb legyen a közlekedés. Ha ez sikeresen megtörténik (meg fog), akkor majd a központi akarattól függően 2024 vagy 2025 januártól átkeresztelik M83-ra és fizetőssé teszik, ahogy tették az M85/M86 autóutakkal is. Addig legalább kiderülnek az esetleges kivitelezési hibák és talán javítják is amit lehet.
Szóval egyelőre élvezzük ingyenesen az előnyeit, aztán majd meglátjuk, hogy mikortól kell rá matrica.
-
Dorien
veterán
válasz
erdey_a #39043 üzenetére
Úgy legyen!
Közben én is ezt találtam: [link]"Az új úton 110 km/órás sebességhatár lesz érvényben, így időben nagy mértékben lerövidül a két város közötti út, nem beszélve arról, hogy külön szintű csomópontok is épülnek, jóval biztonságosabb lesz tehát az új 83-as.
Az új utat útdíj megfizetése nélkül használhatják a közlekedők."
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Ma, Győrben átvehető motyó:
- [Ninjutso gaming egér] ,
- [Samu vezeték nélküli töltő] .
Ha mindkettőt viszed, kici alku belefér. -
Balinov
titán
Sracok, bocs a hit&run postert az iroasztallal kapcsolatban, egyszeruen alig jutok forumposztolni,inkabb read only
Na, a kerdes annak okan merult fel, hogyha MO-n normalis arban lehet valasztekbol valasztani iroasztalt, lerendelnem szuleimhez es kihzatnam valamelyik irfutarral. Itt ilyen IKEA, Jisk es fobb boltokban, ahol meg is lehet nezni mind ugyanazon szarok vannak 2-300€-ert, ami meg tetszik, az 5-600€ es varni kell heteket a szallitasra
Alapesetben nappalikonyha kozepen toltam HO-t covid eleje ota, mogottem a mosogatoval, suto/fozolappal, szagelszivoval es balra a szemtessel. Rohadt kenyelmetlen kezdett lenni az utobbi idoben, igy eldontottuk, kitelepitem magam Patrik szobajaba, az o kis regi ikeas butorjat meg lepasszoljuk.
Na, sok-sok het online es bolti bongeszes utan multhonapban elkeveredtunk abba a lengyel butorboltba, ahol a sarokulot vettuk a sajatba 2eve. Es, tadaam, 160€-ert talaltunk egy nagyon fasza, masszivat. Igaz, egy teljes delutanomba kerult osszerakni (nem annyira egyertelmu, mint egy ikeasat), de megvan, nagyon fasza, vegre elferunk ketten Patrikkal, meg a 24", dokkolo, 2 lapos vertikalis allvanyba tartva, heaset, anyamharagja, meg meg a nyomtatonak is van hely a kis 9fiokos ikea szerkenybe, ami kenyelmesen befer a fal meg az iroasztal koze
Amugy ja, ami boltokat a magyar neten, GYSM-ben talaltam mindnek franko kinalata volt, meg par burgenlandi boltot is talaltam, a kettohoz kepest az itteni boltok fasorba sincsenek
B
-
mongo
tag
Sziasztok!
Győr-Debrecen útvonalon keresek valakit, aki el tudna nekem hozni egy 50"-os TV-t, természetesen nem ingyen! -
Semin
őstag
Eladó egy Nespresso gép garanciával, hátha valakinek érdekes lehet : [link]
-
Jhony5
csendes tag
Sziasztok ML1220 cmos elemet Győrben hol lehet kapni
-
Diák66
őstag
Búcsút intek a Samsung Galaxy A52s 5G-nek, [link]
-
sladka_pani
senior tag
válasz
bugalaszlo #39025 üzenetére
De van ám! Amilyen hosszút csak akarsz
Extrém minőségi 10gbites CAT6E. Vagy már sikerült megoldani?
-
Dryman
őstag
Euronics, MMarkt....de csak a kirakatban van sajnos cat6 kábel...sehol sem átvehető azonnal.
Cat5e 20m van a euronicsben.
Talán tudnak neked szerelni Jazzosék, vagy Andrásék, de hogy Cat6e kábelt ki tart tekercsben a pult alatt a hozzá való csatlakozókkal? hát még nem egy elterjedt dolog... -
Dryman
őstag
válasz
bugalaszlo #39025 üzenetére
Hová kell ekkora sebességű kábel?
nincs az a magyarországi szolgáltató!
-
bugalaszlo
csendes tag
Sziasztok,
nincs valakinek kéznél 20m utp cat6e kész kábele eladó amit ma el tudnék hozni?
köszi!
LACI
-
Viperator
őstag
Közületek valaki használ padlófűtést? (és milyet? Főleg elektromos rendszer érdekel per pillanat. Többféle van: fűtőkábel, fűtőszőnyeg, infraszőnyeg, infrafólia, ... ezek közül melyik a hatékony? Nem fogunk egész nap fűteni, csak estefele, pár-néhány órát, amíg a gyerkőcök mászkálnak a konyhában és sosem használnak papucsot)
-
Diák66
őstag
Audió keverő pultot Győrben javít valaki? (számlaképesen)
-
kbhuinfo
tag
válasz
kovacsroli #39018 üzenetére
Almat almaval. Ha nem papirbol, 1.2es butorlapbol valasztasz asztalt, akkor dragabb lesz, barmelyiknel vasarolsz is. Szinten nalam is van mobelix-es termek - tenyleg pontosak ok is, mint a tobbi. A butorok nagyreszet en terveztem butorlapbol es raktam ossze. Osszessegeben olcsobb es egyelore birjak a strapat.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
erdey_a #39015 üzenetére
Egy íróasztal valóban nem űrhajó, nem is vesznek hozzá igénybe bútorszerelő szolgáltatást az ügyfelek. Ő inkább komplett hálószobabútorok, ágyak, kanapék, konyhák vonatkozásában nyilatkozta a fentieket.
A minőség fokmérője? Szerintem egyszerű, a vevői elégedettség. Azt pedig többek közt a reklamációk számával tudjuk mérni. A számokat nem ismerem, szintén a barátom több éves tapasztalatára tudok hagyatkozni, ő azt mondja a garanciális javítások (=reklamációk) túlnyomó része a Möbelixes ügyfeleknél keletkezik.
Persze ez csak cégcsoporton belül helyezi el a Möbelixet, az IKEA-hoz viszonyítani csak a saját tapasztalatom alapján tudom. Lehet elfogult is vagyok, nálunk már szinte minden IKEA-s.
De való igaz, egy íróasztalt majdnem mindegy hol vesz az Nber.
-
G@ben
addikt
válasz
erdey_a #39015 üzenetére
Möbelixben vettünk kinti asztalt plusz székeket. Nem ők a gyártók, de a székeken a műanyag talp mindegyikben besüllyed a fém lábakba, mert egyszerűen túl kicsi. Eddig kétszer cserélték a teljes szettet, de a mostani is ilyen. Lemértem, aztán 3D nyomtatóval nyomtattam egy kis alátétet, ami ezt a hézagot kiküszöböli, így jó.
Szekrényt is vettünk tőlük, az jó, bár az összerakási útmutató hülyeséget írt, rossz a sorrend benne, így részben szét kellett szedni, hogy a hátlapot be tudjuk rakni. -
Egy mobelixes iroasztalom nekem is van (talán Ludwig a neve), alapvetően maga az asztal teljesen jó, 5-6 éve megvan már kb, azóta sincs baja.
Ugyanolyan bútorlap mint a többi ilyen arkategoriaban, nem hiszem, hogy bármivel rosszabb lenne.
Ami nevetséges, hogy az egyik méret se stimmelt a papíron levovel, vagy kisebb volt pár mm-el vagy nagyobb, valahol ha jól rémlik 1cm is volt. (Van egy Jysk asztal is a házban, ott pl. minden méret pontos volt, minőségre ugyanolyan bútorlap)
Ezt leszámítva amúgy elégedett vagyok vele, meg minden gond nélkül össze lehetett rakni.
-
erdey_a
addikt
válasz
kovacsroli #39014 üzenetére
azért egy íróasztal nem űrhajó. bútorlap, tipli, csavarok, összehúzó excenter.
olyan meg nincs, hogy mömaxos, meg ikeás minőség. az ikea legolcsóbb íróasztalának lapja javarészt papírból van, a legolcsóbb möbelixes viszont bútorlap. ettől még a papír tovább bírhatja, ha vigyáznak rá, míg a bútorlapot valaki baltával üti.
szóval minden áruházlánc - nyilvánvaló okból - árul drágább és olcsóbb (=jobb és gyengébb minőségű) terméket is.btw két möbelixes íróasztalunk van. a furatok pontosak voltak, minden alkatrész megvolt, összerakni gyerekjáték, nem lötyög, nem esik szét semmi. lehet rajta írni. mi lehet itt a minőség fokmérője?
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Balinov #39009 üzenetére
Cégcsoporton belül (XXXLutz, Mömax, Möbelix) náluk vannak a leggyengébb minőségű bútorok. Egy barátom aki a lutznál dolgozik évek óta bútorszerelőként arra kért, soha ne vegyek möbelixes bútort, mert szar.
Saját tapasztalatom viszont csak Mömaxos kanapéval van, az sokkal gyengébb minőségű volt, mint a mostani IKEA-s. Igaz árban is nagy különbség volt.
Én nem gondolkoznék, hogy IKEA vagy Möbelix.
-
golya32
senior tag
Tegnap ajánlottak egy vicc árat a kisteherért, elmentem az egyik kereskedő ismerősömhöz, aki többért számolta volna be, de ott szembesültem vele 1.5 mill alatt csak a szar van, szóval nem lesz újabb autóm,
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #39007 üzenetére
Melyik szombatra vállalták?
-
Balinov
titán
Srácok, mobelix bútorok milyen minőségűek? Ikea szint? Alatt? Felett? Íróasztal érdekel konkrétan
-
BluEyes
őstag
Üdv megint!
golya32 topictárs jóvoltából már úton van hozzám a telefon, a segítségét ezúton is nagyon köszönöm!
Itt szeretném megköszönni a topic türelmét, és nagyra értékelem a felajánlott segítséget.
Remek kis közösség van itt, vigyázzatok egymásra!Üdv BluEyes
-
sagesz93
addikt
válasz
kovacsroli #39002 üzenetére
Szombati autószerviz nekik van gépük az automata váltó olajcseréhez/átmosáshoz. (facebookon van fent róla kép)
-
Villa7
tag
válasz
kovacsroli #39002 üzenetére
Turbo tec csinál olyat Kossuth utca végén, szinte már az 1-es út mellett. Még nem voltam, de már kinéztem én is.
[link] -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
automata váltó olajcserére tudnátok valakit ajánlani? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!