Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
válasz
gabyka #39198 üzenetére
ha ebédről van szó, akkor ha jól értem nem este mentek. akkor lesz parkolóhelyetek is, az árpád parkolóházat javaslom, esetleg a dunakapu téri mélygarázst. ha 16-17 óra után mennétek, akkor nagy szerencse kell a parkolóhelyhez bárhol.
Kajálni a belvárosban nálam a westy hajó és a captain drakes pub a favorit. -
gabyka
aktív tag
Szervusztok, egy kis segítséget kérnék Tőletek. Szombaton megnéznék a karácsonyi vásárt a családdal. Hol érdemes parkolóhelyet keresni, hogy ne kelljen kilométereket gyalogolni? Illetve ott a környéken hová érdemes beülni egy ebédre, ami még megfizethető de nem egy hambi-bár? Előre is köszönöm
-
tserrof77
őstag
Keresnék A320/B350 chipsetes AM4 alaplapot, lehetőleg hátlappal 1.gen Ryzen alá.
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Dell P2714H Monitor valakinek érdekes lehet? Váltanék feljebb. Nagyon megkímélt. -
kbhuinfo
tag
Csináltam egy piackutatást szakmai oldalról a raspberry pi UPS megoldásokra koncentrálva - azon belül is elsősorban szuperkapacitás alapúra, hogy ne kelljen az akksival bajlódni és tartós legyen, akár kültéren is. Kérlek lessétek meg és ha kimaradt volna valami, jelezzétek - az első oszlop a mi termékünk és piacra szeretnénk széles körben terjeszteni (ha off, akkor elnézést, törlöm).
Raspberry Pi UPS megoldások
Előre is kösz a reakciókat! -
tserrof77
őstag
Kicsit fórumidegen, de hátha...
42-43-as western csizmát keresnék, lehetőleg bőrtalpút, normális állapotút saját részre. Beltéri használatra (tánchoz). Párat megnéztem a környéken (jófosás,márketplacc) de vagy méret vagy egyéb miatt nem találtam megfelelőt.
Ha valaki tud ilyet, kérem, ne tartsa magában az infót.
-
Hannibhál
őstag
Sziasztok! Kis Fiestamba kerreg már a nyelestengely csapágy, így szeretném felújítattni a váltómat, tanulók szétkapcsolgatták már kicsit
Tudtok ajánlani valakit? Nem sürgős, inkább a gyorsaság a lényeg, mivel melózok a kocsival, nem szeretném ha heteket állna.
Sima manuál ötös váltó.
Köszi előre is! -
donbig
tag
válasz
envagyok #39178 üzenetére
Erről a típusról nekem az maradt meg, amikor egy Győrújbaráti szervizbe mentem és éppen egy ilyenen dolgozott a szaki. Valami filléres dolgot kellett kicserélni a motortérben, de mondta, hogy sokba fog kerülni, mert szét kell kapni hozzá szinte a motort. Akkor,ha jól emlékszem 7000 ft körüli rezsióradíj volt ott.
-
envagyok
veterán
Keresek 45-ös korcsolyát is.
Használt is jöhet ha olcsó és szép. -
envagyok
veterán
Győrben kompresszort hol érdemes vásárolni?
ALDI, LIDL most üres sajnos, pedig a 3 év gari miatt szeretek ott venni. -
envagyok
veterán
válasz
Dorien #39181 üzenetére
Akinek van pénze majomra, legyen banánra is.
Mercedesre könnyen összejön 7 számjegyű szervízköltség.Egyszer voltam egy haver mercijéhez venni pestem merci bontóba cuccot.
Álltak ott hibátlan gyönyörű s500 s600 limók, kérdeztem ezek hogyhogy ott állnak?
A bontós mondta, hogy ezeket megvették a fukszos népek, aztán valami elektronikai modul beszart bennük, és nem volt pénzük megcsináltatni, mert mind beszarik, bontott nincs emiatt, utángyártott sincs, a gyári pedig mondjuk 840000Ft
Inkább betolták bontóba.
Nálam is már kerreg a BMW-ben a kettős tömegű.
Pakolom is félre a százezreket cserére, szerencsére nem csak gyári van. -
-
Coyot
őstag
válasz
Viperator #39177 üzenetére
Imádom ezt a formát, ritka amit a merci jól csinál de ez kurva jó
Volt ilyen ismerősi körben nagyon igényelte a törődést az rémlik. Én mercire ráfüggött emberhez vinném. Autós topicban szerintem lesz aki segít szerelőt keríteni hozzá ha szerencséd van közelit. Bár személy szerint az átnézést és teljese jegyzőkönyvet kerül amiber kerül kikérném a márkaszervízben.Egyébként hahun 1,5m tól 4 ig megy az ára 2008 és 2010 közötti évjáratoknak, van szórás benne rendesen
-
Viperator
őstag
Mercedes R320 CDI, 2008-as évjárat, dízel. (6 fős, 3000 köbcentis)
-
Viperator
őstag
Mercedes autó vétel előtt hova érdemes vinni vizsgáltatni? (hivatalos Mercedes szerviz drága. Egyéb megoldás?)
Előre is köszönöm a választ! -
envagyok
veterán
Még ha valakinél esetleg hempereg még épp használható tablet, pár perifériára szorult (likócsi hajléktalanszálló, szarvas utca, stb) ismerősöm részére keresek, csak hogy tudja ügyeit intézni, munkát keresni, stb.
-
envagyok
veterán
Intel gyári rézmagos hűtőket, vagy annak megfelelőeket keresek 115x foglalathoz.
-
Viperator
őstag
Szép napot!
Tudtok ajánlani kőművest? (falazás, vakolat, glett és festés. Kisebb munka és mostanában kell megcsinálni)
Előre is köszönöm a választ!
-
Semin
őstag
Az adatlapomon látható komplett konfig eladó lesz, de csak személyes átvétel ( Győrszentiván). Ha van érdeklődő PM és írok árat. A perifériák külön is eladóak lesznek, de ha egyben viszed a pakkot akkor adok kedvezményt.
-
BaKeSZ87
őstag
AIO vízhűtés és Ryzen 7 3800X eladó!
-
Jazzos
őstag
GTX 750-szerű VGA-t keresnék ésszerű áron.
-
ladopapa72
csendes tag
válasz
kovacsroli #39151 üzenetére
Szia nàlam van ha kell írj ràm pmbe
-
sladka_pani
senior tag
válasz
kovacsroli #39151 üzenetére
Értem
Marketplace tele van amúgy csak géppel.
-
tserrof77
őstag
válasz
alexah #39148 üzenetére
Kedves Alexa!
Nem tudom, mi igényli az 1 éves gép takarítását, de ha nagyon melegszik, abból jó eséllyel márkaszerviz lesz, mert a hűtést plombás csavarok rögzítik belül, és ha megbontjuk, ugrik a garancia. Garanciális szerviz Győrben tudtommal nincs, BP-en a Fixdirect végzi. Háztól-házig garancia az űrlap kitöltésével igényelhető.
Amúgy köszönöm a Tisztelt Fórumtársak ajánlását!
-
kovacsroli
senior tag
válasz
sladka_pani #39138 üzenetére
Szia, csak gépet keresek
-
alexah
újonc
valaki foglalkozik innen notebook belső takarításával, és ahogy olvasgattam, 'újrapasztázásaval' ? ha már szét van szedve a takarítás miatt..
YT videók alapján én is nekiállnék,de... annyi műanyag pöcök van gondolom,hogy tuti sorra tördelném el
amugy, Vivobook s15..
tudtok valakit ajánlani, és mennyiért szokták ezt vállalni?
Egy éves a gép,de biztos ráfér a takarítás.. -
-
BaKeSZ87
őstag
Leszedtem a Carolina Reaper termést az ablakból, ennyit én nem tudok megenni, érdekel valakit pár darab?
-
sladka_pani
senior tag
válasz
kovacsroli #39137 üzenetére
Szia! Szerintem gyereknek nem aktuális, de egy kérdést megér részemről, mivel váltanék PS5 Slimre... The Last of Us II Gyűjtői darab extra kiegészítőkkel és komplett VR2 szettel esetleg érdekes lehet?
-
kovacsroli
senior tag
Ha valaki tud eladó PS4-et ne tartsa magában
Csak tulajtól , nomrális állapotú érdekel, gyereknek lesz.Köszi!
-
kiszi07
senior tag
Eladó Zyxel NAS520.
-
Balinov
titán
Srácok, egy 90nm körüli, 3 szobás lakás fűtési rendszere kb mennyi vizet vesz fel? Radiátor, csövek, törölköző szárító?
Saccperkabe
-
ladopapa72
csendes tag
válasz
LackoMester #39131 üzenetére
Ment pm
-
LackoMester
addikt
Cs, esetleg vakit Gskill Ripjaws 2x8Gb DDR4 3200 Mhz. Ajánlatokat várok. Köszi
-
-
-
Dryman
őstag
válasz
sagesz93 #39118 üzenetére
Disznótorra készülsz? 1F kondenzátorral rendesen lehet csapatni a jószágot!
2,7V még rendben is van, de azaz 1Farad, az böszme kapacitás. mi ez a miniatür játék?...valami gyermek heggesztőállomás?
Az autóhifikben alkalmaznak 1 Farad-os kondikat, a méretük is ennek megfelelő, 7,5cmx26cm...ez meg így ellentmondás egy miniatür játékhoz képest... [link] -
sagesz93
addikt
sziasztok, egy nagyon miniatűr játékhoz keresnék 2,7V 1F kondenzátort... valakinél bármi esély erre?
-
Coyot
őstag
De a nivo ajtok sem voltak rosszak: [https://nivo.hu/biztonsagi-ajto]
-
golya32
senior tag
Sziasztok, kifoglalkozik döterra olajokkal?Kellene nekem Black Spruce olaj
-
Coyot
őstag
Persze, [https://ajto.pro/]
-
G@ben
addikt
Panelben szeretnénk a bejárati ajtót jó minőségű biztonsági ajtóra cseréltetni. Tudtok erre megfelelő szakembert? A jószaki valahogy most nem sokat segített.
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok,
eladó egy Philips 2-az-1-ben légtisztító és párásító AC2729/51 és egy uvex Finale Visor bukósisak - Sand/White Mat 52-57cm .
Írjon, akit érdekel. -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
van egy IKEA Kritter ágyunk eladó, ha valakit érdekel írjon.
-
BaKeSZ87
őstag
Üdv Urak!
Van egy ilyen monitorom eladó 29UM69G 21:9 UltraWide™ IPS Gaming Monitor 75 Hz-es. 2025.02.25-ig garanciás, gyári dobozában, 50.000 Ft. -
donbig
tag
válasz
ladopapa72 #39101 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OTP Bank topic
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Commodore 64
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók