Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
okiDoki
aktív tag
válasz
kovacsroli #39795 üzenetére
Kodály Z. utcában már nincs meg a Mofém szaküzlet?
Én eddig ott mindent kaptam! -
G@ben
addikt
válasz
kovacsroli #39795 üzenetére
Csőlavina a házgyárban?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
Mofém zuhanyváltót kellene beszereznem, lehetőleg holnap. A pontos típus ugyan nincs meg, de mutatóba viszem a kiszerelt darabot. Szatmárinál kezdek reggel, viszont ha ott lyukra futok, nem tudom hova tovább.
Tudtok ilyesmi "vizes" üzletet ahol lehet készlet? Amúgy viszonylag alap csaptelep, nem ritkaság. -
PociAti
őstag
válasz
kbhuinfo #39792 üzenetére
Nem szubjektív, hanem relatív.
Abszolút értékben nagyon magas árat mondott,
és relatív is, tehát más, vele azonos generációba tartozó, szintén győri csőszerelő szakemberhez képest is arcpirítóan magas volt az ajánlata. Az ajánlatban egyetlen tételben tértek el jelentősen az árak, a radiátor fel és leszerelésében, azaz a munkadíjban. -
golya32
senior tag
válasz
envagyok #39784 üzenetére
Én a b választ valósítottam meg, bojler van a melegvízre a kazán csak fűtésre.
Sajnos igen a szerelőhoz kell kazánt venni.
Nekem Ariston one kazánom van Ákos a hivatalos szerelő, egy cigó g@ci is rendesebb nála. Már ott tartottam, leverem a kazánt egy csákánnyal, és veszek egy Bos kazánt ami drága, de a szerelője megbízhatóbb. Aztán a panel csere segített, annyiba került mint a kazán, most éppen jó, a biztonsági szelepet is én cseréltem youtube videó alapján. -
envagyok
veterán
Nálunk a gázkazán szarakodik, a víz ráeresztő csap hiába van zárva, felmegy a nyomás 2.5 bárra, ami nálunk a víznyomás. A kazán egy Westen boyler digit 240/40 melegvíztárolós kazán.
A típus szerelője múltkor egy 2 ezer ft-os biztonsági szelepet cserélt ki kb 30 perc alatt 50e forintért, szerintem kb innentől gazdasági totálkár lenne a javítása az egyébként hibátlanul működő kazánnak, van melegvíz, fűt is, csak előfordulhat hogy elereszt a vízből fűtés alatt. 10 éves kazánra százezreket költeni felesleges, mert mindig tönkremegy valami benne. Ha leeresztem a vizet, utána akkor halk vízmozgást hallok a melegvíz tárolónál, egész míg fel nem megy a nyomás 2 barig, azt neten 240000ft-ért láttam.
Azon agyalok, hogy mit tegyek.
a: tojok rá, ameddig megy, hadd menjen
b: veszek egy villanybojlert, a gázkazánt csak fűtésre használom
c: kazáncsere
Ti mit tennétek?
Utóbbinál úgy érzem itt már szerelőhöz kell kazántípust venni, amihez ért. Ismertek esetleg olyan szerelőt, aki jó, és normális árakon dolgozik?
Vagy melegvíztárolós gázkazánból tudtok ajánlani típust?
Köszönöm -
Dorien
veterán
válasz
Viperator #39780 üzenetére
Mármint kompresszor gumihoz? Vagy mire gondolsz?
Tatai MOL pl., illetve Nagy Imre Orlen, de ez utóbbi a múltkor csak felfújni tudta a gumit, leengedni nem.Nekem is kéne csekkolni, mert mintha elhúzna a kormány, egy futóműállítás meg már horror pénzekért indul a DAC pályánál is...
-
Viperator
őstag
Szép estét, Urak!
Győrben melyik benzinkútnak van gépi pumpája? (ma voltam a nagy körforgalomnál, az OMV-nél /oda szoktam menni/ és sajnos elromlott)
Előre is köszönöm a választ! -
golya32
senior tag
válasz
ladopapa72 #39778 üzenetére
Van már egy klíma a padlástérbe 3,5 kw, hűtő-fűtő nyáron az egész lakást lehűti, mert a hideg lefelé megy, de télen nem tudja emiatt felfűteni.
Idáig adax panelok voltak a lenti 20m2-en, de ezek zabálnak, alulra meg még egy klíma az nagy luxus lenne.
Beszéltem apósom haverjával 78 éves az öreg, jön és megcsinálja a fizetés pálinkában lesz
Ha ez a generáció végleg eltűnik nagy szarba leszünk, a gipszkartonozást, glettelést festést burkolást meg tudom csinálni, villanyra van emberem, de a víz szerelés nem megy, majd most az öregtől ellesem amit lehet.. -
Joker88
őstag
Ez mennyire lehet valós oldal?
Élek a gyanúperrel..
-
PociAti
őstag
válasz
ladopapa72 #39774 üzenetére
Vele nekünk sincsen kellemes tapasztalatunk.
Kb. 5 éve olyan arcpirító ajánlatot adott 4-5 radiátor cseréjére, majdnem hátast dobtam. Azt mondta, pedig ez még kedvezményes ár, mert amúgy az új építésű társasházakban lényegesen többet fizetnek egy radiátorért. Nála árképzésnél (akkor) az volt a kiindulási alap.Aztán egy ismerősöm közeli haverja jött, és Ábrahámhoz képest nagyjából féláron lecserélte őket. Csőszerelő, tökéletes munkát végzett. Szívesen megadnám a számát, de nekünk is csak az ismerőse miatt vállalta el, mert amúgy nagyon leterhelt.
-
golya32
senior tag
válasz
ladopapa72 #39774 üzenetére
Vele is beszéltem nem vállalta azt mondta inkább legyen klima az olcsóbb, elég nagy kihívás mert belső kétszintes és csak 30m2
-
golya32
senior tag
Nekem megbízható vizvezeték szerelő kellene, aki 5db radiátor beszerelését vállalja nem horror áron, idáig 5 szerlő nézte meg, 1 nem vállalta, 1 horror árat mondott, a többi eltünt.
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
megbízható tetőfedőt tudtok ajánlani?
Aki kisebb munkára is kijönne. Van egy beázásom, és az a gyanúm, hogy a kéménynél a bádogozás, szilózás megadta magát, persze ezt kellene kideríteni, felderíteni, hogy így van-e, illetve orvosolni a problémát, hogy többször ne forduljon elő. -
golya32
senior tag
válasz
ladopapa72 #39765 üzenetére
Köszönöm!
-
golya32
senior tag
Nincs valakinek eladó felesleges mosógépe, jó a felültöltős meg az ablakos is.
Esetleg olyan ismerős aki ilyennel foglalkozik és megbízható? A puskástól vásárolt gép 7 hónapig bírta. -
Sziasztok, valakinek van esetleg fúrósablonja, amivel ikeas kilincseket fel lehet rakni?
Azt hittem a csomagban lesz valami segítség, de tévedtem :)
-
tserrof77
őstag
Üdv, Urak!
Én meg számlaképes (nem cégnek, magánszemélynek, de előtakarékos keret elhasználása miatt kell a számla) burkolót/kőművest keresek épített zuhanytálca kivitelezésére.
Daler: A 20% wear az mit takar? Hogy kb 2-3 órát még elmegy akkuról? Köszi!
-
kbhuinfo
tag
Gázszerelőt tudtok ajánlani? Gázégők tisztítása, javítás lenne a feladat. Köszi!
-
golya32
senior tag
https://acelpanelajto.hu/
Öket ajánlom, az ár érték nagyon jó, és ezért próbálnak trükközni, figyelni kell rájuk.
Náluk csak egy darab ajtó beépítés sem gond, sajnos a többi cégnél már pofa vágás van egy darab ajtó esetén. -
PociAti
őstag
válasz
Villa7 #39750 üzenetére
Úgy tudom minden nyílászárós helyszíni szemle után tesz ajánlatokat.
Nem lehet az ügyfél bemondására bízni az egyedi ajtók legyártatását. De ha nem egyedi ajtókról van szó, akkor sem állíthatnak oda 3-4 különböző panelben előforduló ajtó mérettel.Kíváncsiságból rákerestem Győrben mennyien foglalkoznak ezzel.
A nyitva.hu közel 100 nyílászárós céget sorol fel.Beltéri ajtók cseréjével nincs tapasztalatom, csak kültérivel. A véleményezést ezért inkább meghagyom másoknak.
-
Villa7
tag
Panel/Beton lakásban szeretnénk beltéri ajtókat cseréltetni, Győrben tudtok olyan céget vagy szakit, aki kijön felméri mekkora kell stb. és be is építi?
-
golya32
senior tag
Van egy Czuczor Gergely utcai garzonom, érdekelhet valakit?
-
envagyok
veterán
Keresek olyan átalakítót, amivel s-vhs vsgy kompozit videójelből vga jelet lehet előállítani.
-
G@ben
addikt
Hol lehet olyan filcet, tollat venni, amivel az autó festésén a karcokat lehet javítani? A kapunkat karcolták meg, azt javítanám.
-
envagyok
veterán
Keresek márkás (sony, commodore stb) képcsöves kis méretű tv-t, stúdió monitort, monitort.
Színes kell.
10-20 colig
Compozit vagy s-vhs bemenet mindenképp legyen rajta, ha rgb vagy vga is van rajta, az külön öröm. -
Joker88
őstag
Főképp hétköznap délutánra, 14:30-tól tudtok valami másodállás szerűséget,kis plusz pénz szerzése gyanánt?
-
Viperator
őstag
Tudtok ajtó beszereléshez szakit és nem drága? (nem kell kivenni semmit, csak új beltéri ajtót kell beszerelni, gipszkartonos falakhoz)
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Viperator
-
Daler
tag
-
zozyk
addikt
Ryzen 5 1500X / 16GB RAM / 240GB SSD+500GB HDD / RX580 8GB VGA / 500W TÁP
Gépet valakinek?
Pü-ben jöhet ajánlat. -
Coyot
őstag
válasz
kovacsroli #39732 üzenetére
Abban ott max zsir lehet, olaj nem nagyon.
De szánalom, hogy egy 3000forintos alaktrészből ekkora sztori kerekedik ... -
Bobrooney
senior tag
válasz
kovacsroli #39732 üzenetére
Legalább annyi volt benne, hogy kifizette. Számla minden nélkül kb azt is letagadhatta volna, h valaha nála járt az autód.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
mielőtt más is úgy jár mint én...
A régi veszprémi úti ipari területen van egy magát autószerelőnek valló
szakember, valamilyen Zsolt. Egy tákolt lemezgarázsban dolgozik, lakatol meg "szerel", meg iszik is rendesen szerintem. Nem tudom mi járt a fejemben amikor egy ilyen csöves lepukkant környéken otthagytam az autómat javításra, korábban soha nem tettem ilyet, de most valahogy megtörtént. Talán azért mert a KwikFit-ben ajánlották és teljesen alaptalanul azt gondoltam hogy akkor nem lehet rossz.Futóművet javított majd elvitte az autót műszakira, első körben azt hazudta hogy a lefoglalt időpontban mégsem tudták fogadni, mint kiderült oda sem ment, majd a második próbálkozásnál azt találta ki, hogy azért nem ment át az autóm, mert 2 darab pici szürke matrica van a hátulján (10 éve). Ezen a ponton felhívtam a vizsgabázist és beszéltem a vizsgabiztossal aki elmondta, hogy semmiféle matricáról nem volt szó, azért nem ment át az autó mert az első féltengely gumiharangot gyorskötözővel rakta vissza a jóember, ami azt okozta, hogy a bal első féktárcsa (!) és a teljes kerék csupa olaj volt.
Visszahívtam aszakembert aki némi makogás után elismerte a hibát és megígérte hogy javítja és újra elviszi műszakira az autót. A következő műszakin aztán átment az autó, haza is hoztam, természetesen számlát nem tudott adni.
Másnap elvittem gumishoz visszacserélni a kerekeit mert nem a sajátnán ment vizsgázni. Csere közben a gumiszerelő szólt, hogy valami nem oké, csupa olaj minden. Mondom ja, tudom ez meg ez volt, nézzünk rá hogy sikerült-e lecserélni a gyorsközőt bilincsre. Itt vettük észre, hogy bár rakott rá egy megfelelő bilincset, de vélhetően a művelet közben sikeresen kivágta a gumiharangot.
Telefonon megkérdeztem az embertől, hogy mégis miért adta vissza így, fokozottan balesetveszélyes állapotban az autót, mire egykedvűen csak annyit reagált, hogy garanciában javítja. Nyilván nem vittem vissza, a javítást elvégeztettem mással, a számlával pedig visszaballagtam zsoltunkhoz. Legalább a felelősséget vállalta olyan formán, hogy kifizette az utólagos javítást, de azt azért a szememre hányta, hogy miért nem az ő nevére kértem a számlát, úgy el tudná számolni.A történetnek vége, illetve majd még a KwikFit-be beugrok hogy no offense, de senkinek ne ajánlják többé.
Ja, meg a bejegyzés eredeti célja: messziről kerüljétek el ezt a pancsert.
-
Joker88
őstag
Hétvégén, Visegrád felé gondoltuk kirándulni.
Van valami tippetek hogy mit érdemes megnézni a fellegváron kívül? -
donbig
tag
válasz
ladopapa72 #39727 üzenetére
Köszönöm, nem ugrott be az Érsek.
-
donbig
tag
Üdv! Daewoo Matiz akkurögzítőjét eltörték beszerelés közben. Vékony menetes szárat hol kapok Győrben? Annak a végét J alakúra hajtva oldanám meg a dolgot.
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
kézre specializálódott gyógytornászt Győrben, vagy környékén nem ismer valaki?
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Milyen USB-s felcsiptetős webkamerát ajánlanátok?
Milyet vegyek egy kamera nélküli notira? "nyugger" kolléganőmnek kellene valami olyan cucc, ami megfelelő felbontású, jut eszembe beépített mikrofon-os, és nem esik le lépten-nyomon a kijelző keretéről....középkategória kellene 10eFt nagyságrendben. de nem az árgépre gondoltam segítségként, hanem rátok, hátha van valakinek tapasztalata konkrét típussal....
Nagyon köszi előre is a tanácsod! -
kbhuinfo
tag
-
Joker88
őstag
válasz
kbhuinfo #39701 üzenetére
a W10 tájolója pont ellentétesen működik, az érintőkijelzőt is ellentétesen kezeli.
Ha rányomok a rendszer visszaállítása menüpontra, elmegy 20-30%-ig ,majd hibával leáll,hogy sikertelen a visszaállítás.
( Android alatt semmi hiba nincs.. )
USB-ről meg nem tudok telepíteni,vagy csak én vagyok a béna -
LackoMester
addikt
válasz
LackoMester #39718 üzenetére
Egyelőre jegelve a dolog.
-
Villa7
tag
Jó autó szélvédős céget tud valaki? (Hátsó ablak beázás a probléma)
-
LackoMester
addikt
Cs, ha valakit esetleg érdekelne, csere miatt eladóvá vált a Sapphire RX 6700XT Pulse 12GB kártyám, a fórumlakós ára 75 Mátyás. Hibátlan állapotban, Gari már nincs. Egyelőre még nincs fent a HAprón, de ott más áron lesz. Akit érdekel privátba írjon.
-
Bobrooney
senior tag
Skacok valakinek van elfekvőben AM4-es procija?
-
golya32
senior tag
Jégkár javításra tudtok valakit Győrbe ajánlani? A tető és a motorháztető van oda, de a festés már szar, úgyhogy nem gond ha nem olyan profi a javítós emberke.
-
válasz
Dryman #39710 üzenetére
Teplánhoz mi hét elején vittünk elektronikai kacatokat, olyat ami nem feltétlen lakossági mennyiség, legalábbis ránézésre, gond nélkül átvették.
Volt nálunk pár akksi is, azokat viszont nem vették át, kivéve egyet, ami egy kézi csavarozógépé volt.
Fémkerbe régebben akksikat is átvettek, én ott próbálnám.
-
Dryman
őstag
Lenne úgy 35kg leadnivaló zselés akkumulátorom, ha beviszem valahová egy tételben ezt a nagyobb mennyiséget, átveszik tőlem mint magánszemélytől?
Kicseréltem a céges szünetmentesek akksijait, így jött össze ez a 18db, hihető lehet egy ezzel foglalkozó átvevőhelyen hogy ez a hulladék a sajátom, vagy MOHU után már felkötnek ezért is? -
erdey_a
addikt
válasz
envagyok #39703 üzenetére
bútorkellékes, házgyár.
de a tönkanya illetve a hozzá tartozó összehúzó csavar mérete (átmérője / hossza) néha spéci, olyankor előfordul, hogy fúrni / fűrészelni kell. -
envagyok
veterán
Sziasztok.
Gyerekágy összerakáshoz keresek üzletet Győrben, ahol a képen látható cuccokból tudok egy helyen mindent megvenni.
[kép]Köszönöm!
-
Rómeó
aktív tag
Sziasztok! Ajánlottam 5K-t a hulladék kupacért,de kevesellte a hirdető,gondoltam hátha innen érdekelnek valakit a " hardverek" !?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !