Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
válasz
kovacsroli #39291 üzenetére
sőt, lehet,hogy a munkáltatód is ad (legalábbis nálunk, egyenesági rokonságra)
illetve..
a városi, 1 havis összvonalas 'általános' buszbérletre miféle számot kell ráírni?
sok sok év után kénytelen voltam venni... -
Dryman
őstag
Sziasztok!
Valakinek nincs kedve nosztalgiázni? Fujitsu Scaleo P számítógép ingyen vihető!
Core 2 Quad Q6600/2GB Ram/MSI G31M alaplap.....ez már PCI-E, ja és egy cserélt 500-as Akyga Basic táp, HDD nincs. Működő gép, de az SSD-t kivettem belőle!
Szép szürke számítógépház, elején alul kék ledek világítanak, ez még a vastaglemezes házikó, ha másra nem is j,ó elviszed, és rácsücsülsz a garázsban...
E hulladékba én is le tudom adni, olyan vigye el, aki használni is tudná még!
128-as SSD-t bele, Win7 elfut rajta, netezni tökéletes. Olyan rászorulóscsaládos gépezet. -
sagesz93
addikt
Sziasztok győriek, valakit érdekel Sapphire RX590 Nitro+? Hibátlan állapotban, sose volt megbontva, nem volt bányász, saját gépembe van új kora óta, 35k körül gondoltam érne.
-
ladopapa72
csendes tag
válasz
kovacsroli #39293 üzenetére
https://www.onkportal.hu/nyomtatvanyok.php?k_tl_azn=serenyfalva
https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=http://www.magyartelepulesek.hu/sajolaszlofalva/file/Temetesi%2520segely.pdf&ved=2ahUKEwik9d-w8dGDAxUU87sIHb0vAQ4QFnoECA0QAQ&usg=AOvVaw0DmeiL23HkIoHJEhLbZnyh
Meg ha jól tudom kell hozzà a számla amit kaptàl temetkezési vállalatol
-
donbig
tag
válasz
Falun talán személyesebb és egyszerűbb intézni, de a testvérem kapott egy rábaközi település önkormányzatától, ha jól emlékszem 20.000 forintot. Hogy Győrben is működik-e, nem tudom. Halotti anyakönyvi biztos kellett - amit ugye ők állítottak ki - és talán jövedelemigazolás.
-
válasz
Próbáld meg felhívni őket, vagy bemenni megkérdezni: [link]
-
kovacsroli
senior tag
válasz
ladopapa72 #39292 üzenetére
Köszi ezt megtaláltam, de ebben is csak addig jutnak hogy:
"A nyomtatványt érdemes az illetékes önkormányzat honlapján keresni."
-
ladopapa72
csendes tag
válasz
kovacsroli #39291 üzenetére
Szia pedig létezik
https://hovege.hu/ugyes-bajos/ugyek/2023/03/22/temetesi-segely-2023-ban-kinek-jar-mennyi-es-hogyan-igenyelheto/
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
van olyan, hogy temetési segély?
Úgy mondták, de semmi érdemit nem lelek fel a neten, főleg nem az önkormányzatnál.Köszi!
-
Gondol esetleg valaki mar a jovore es venne 235/55 R18 meretben nyarigumit? Michelin primacy 4, DOT 3522, a gumik 5200 km-t futottak, 180k-ra gondoltam es hazhoz viszem.
-
Viperator
őstag
Valakinek van Citröen diagnosztizáló készüléke? (Citröen Xsara Picasso, 2004) Csak meg kell vizsgálni, hogy ne kelljen elvinni valahova vontatva. Köszönöm!
-
Coyot
őstag
válasz
ladopapa72 #39287 üzenetére
-
Coyot
őstag
Gyerekek!
Ki árult itt győrben régebben sok sok dell mini gépet? kéne nekem még egy de gőzöm sincs már ki volt a forrás
-
Viperator
őstag
Szép napot, Urak!
Van köztük Mercedes autószerelő ismerős?
Előre is köszönöm a választ! -
golya32
senior tag
válasz
sotetlovag97 #39281 üzenetére
Nekem van egy hatalmas L alakú ADA kanapé.
-
Dorien
veterán
válasz
sotetlovag97 #39281 üzenetére
Szívesen.
Majd írd meg, melyik lett... -
Dorien
veterán
BUÉK!
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy lenne valakinél eladó/ingyen elvihető, jó/normál állapotú kanapé?
Árban maximum 30-40.000 körül lenne a plafon, amit kiadnánk érte, mert nem létszükséglet és nem kell vadonatúj darab.
Ágyazható, nem ágyazható, sima(jobb lenne, ha lenne rajta 3 hely, de nem elvárás) vagy L alakú is szóba jöhet, hátha van valakinél elfekvőben. -
golya32
senior tag
válasz
ladopapa72 #39273 üzenetére
Beszéltem velük nagyon korrekt ajánlatot kaptam tőlük. Köszi a tippet.
-
golya32
senior tag
válasz
ladopapa72 #39273 üzenetére
köszi holnap beszélek velük.
-
golya32
senior tag
Van valakinek eladó elektromos beteg ágya?
Sajnos apám elérte ezt a szintet, vennem kell neki egyet.
Lehetőleg olyat ami oldal rácsos változat. -
kovacsroli
senior tag
Én még a jereváni uti lidl parkolóban tudtam venni egy marék kacatot 15k-ért
Kértem még ingyen 4 csomag ördögpatront, azt mondja a faszi "jaj az áldott jó szivem..." majd elröhögtük magunkat mindketten, tényleg annyira szürreálisak az árak
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
envagyok #39265 üzenetére
Hivatalosan nem szabad, de határellenőrzés híján elég kicsi az esélye annak, hogy megbuksz vele. Illetve ha látszik a mennyiségből, hogy nem a fél városnak hozod nyerészkedve rajta, hanem csak magadnak pár dobozzal, akkor esetleg "nem veszik észre" (azért erre ne alapozz, valamennyire mindenképpen rizikós).
-
Devid_81
félisten
Sziasztok topik lakok!
Eloszor is Boldog Uj Evet mindenkinek elore!
Segitsetek mar legyszives be egy kicsit, persze csak ha van idotok es kedvetek ugy tartja iden ujra!
Bekescsabai topikban az eves "hagyomany", hogy Szilveszter ejszakara probaljuk osszehozni a kovetkezo kerek szamot a hozzaszolasok szamaban.
Most a #46000+ lehetne meg a Ti segitsegetekkel, viszont most is nagyon messze vagyunk, epp nem tul regen leptuk at a #44k-t, igy tobb mint 1500 uj hozzaszolasra lesz szukseg, ezert is jottem egy nappal hamarabb mint "szoktam".Barmit irhattok a bekescsabai topikba, mindegy mi az, csak szaporodjon a hozzaszolas.
Persze ha lehet probaljuk megadni a nyugalmat a moderatoroknak is, szoval a "csunya" kepekkel ovatosan, ha kerhetem
Koszonom ujra azoknak akik tavaly segitettek, es nagy koszonet azoknak akik iden (is) jonnek segiteni.
Es elnezest mindenkitol akit ezzel a hozzaszolassal iden (is) zavartam!
-
envagyok
veterán
Sziasztok
Tűzijátékot hol érdemes venni? -
Dorien
veterán
válasz
Joker88 #39257 üzenetére
Defekt? Persze, hogy volt.
Az is lehet, hogy a guminak nincs baja, de rozsdás a felni és le kell csiszolni, kezelni, hogy ne eressze ki a levegőt. A szelep is lehet rossz. Majd megnézik...
Reggel csekkold a keréknyomást, mert ha a felni legyúrja a lapos gumit, akkor kuka, nem javítható. -
Joker88
őstag
Tudtok ajánlani autógumist aki esetleg dolgozna már holnap ?
Érdekes story, és kicsit hosszabb..Mostani, őszi vétel, DOT szám szerint 2023 július, téligumi. Valamikor november elején lett feltéve, 175 65 r14 (mint a gyári táblán a B oszlop alján) , igaz Debica márka .A történet,hogy ma autópálya.. Győrből Budapest felé, a főváros előtt , gumicsattogás, jobb hátulról.. Először azt hittem hogy valami leesett , és hozzáér a gumihoz. Legelső kútra ki, keréknyomás. A jobb hátsó kivételével mindenhol megvan a 2,1 Bar , míg az említett jobb hátsóban, 1,4 Bar.. Visszafújva 2,1 körüli értékre. Azóta maradt benn az a nyomásérték amit belőttem a kúton. Elviszem holnap gumishoz ha találok persze ,nem arról van szó, de valakinek volt már hasonló eseménye ilyen téren?
-
PociAti
őstag
válasz
ladopapa72 #39255 üzenetére
Csak annak, aki a halász levére vágyik.
Van aki a félreértések elkerülése végett inkább hallénak hívja, nem halászlének. -
ladopapa72
csendes tag
-
Dorien
veterán
Merry Xmas!
-
jamba
aktív tag
Boldog karácsonyt fórumtársak!
-
okiDoki
aktív tag
Boldog Karácsonyt, Kollégák! -
golya32
senior tag
Sziasztok van valakinek eladó kombi autója, legalább mondeo nagyságú, és olyan 2 mill körül?
A belső egy kicsit lepukkant sem probléma. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Hátha valakit még érdekelne idén egy jó kis 48 c2 lg oled tv.
A fórumtagoknak plusz kedvezmény is lehetséges. -
erdey_a
addikt
válasz
ladopapa72 #39245 üzenetére
azt írta olcsóbban... a paksi minden, csak nem olcsó.
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Győrben van olyan italbolt, ahol olcsóbban lehet venni üveges, díszdobozos italokat, mint a hiperekben?
Pl Fehérváron ilyen a Márkás Italok boltja (buzigyuri). -
Dryman
őstag
Köszönöm szépen srácok!
Egyik jobb mint a másik!
Közben meg elvetődtem a Farmer Centerbe a Rózsák terén lévő mezőgazdasági boltba, és az ott dolgozó úr javaslatára megvettem ezt:
4 lábú, (kihajtható lábak) csavaros megoldású karácsonyfatalp, állítható gömbcsuklóval!
A gömbcsukló a középső szerkezetben van, és a fa beállítása után rögzíthető a kívánt helyzet!
Durva egy szerkezet, és bizony csak egy 10mm-es furatot kell fúrni a fatörzs közepébe, majd szépen belecsavarni ezt a szép nagy tőcsavart ami kiáll a talpból!
Nincs faragás és baleseti ügyelet!elsőre ilyet kerestem, mert ilyenem már volt, csak elkoldulta a szomszéd anno mikor műfenyőre váltottunk....ez a cucc is szuper, alulról csavarozod a törzset, majd oldalról is egy rögzítőcsavar, aztán az egész szerkezet hajlításával beállítani a fa megfelelő helyzetét...
-
Dryman
őstag
válasz
Viperator #39231 üzenetére
Szép formásakat láttam a Praktiker melletti Aldi-parkolós árusnál, de az ára is szép!
2m + 12-16k 3m 18K
Jut eszembe, az idén nálunk is igazi fenyő lesz, fenyőt már megvettem, de kellene valami combosabb karácsonyfatalp...
Láttatok valamelyik árusnál, mert én sajna nem találkoztam vele! -
Viperator
őstag
2,2-2,5 méteres nordmant vagy ezüstfenyőt hol érdemes venni?
Előre is köszönöm a választ! -
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek 8gb DDR4 asztali gépbe memóriàt 2133,2400....stb.
Hűtőbordás csodák is jöhetnek de inkább mezei hynix,Samsung és társai érdekelnek brand pc- be.
Akinél van pu. vagy telefon, számom az adatlapomon. -
erdey_a
addikt
válasz
sladka_pani #39226 üzenetére
de az GBP...
-
doc
nagyúr
Asszonynak a héten cseréltek vezermutengely-jeladót, nem tudtam hogy ez ilyen szezonális dolog
-
Balinov
titán
Srácok, az semmi, nekünk most szart be a 15 éves kombi kazán
Ilyen drága karácsonyi ajándékunk még sosem volt..
-
doc
nagyúr
A belvarosban mi szeretjuk a Tres Amigost, nagyon jo kis hely, bar a nyitvatartasuk eleg hektikus
-
Viperator
őstag
válasz
gabyka #39205 üzenetére
Marha jó! Steak Bar (ott kurva finom a steak, forró láva kövön tálalnak. Kicsi a hely, tűrhető.)
-
tserrof77
őstag
-
Joker88
őstag
Valaki Győr környékén tudna nekem ajánlani autószerelőt aki tudna vízhűtőt cserélni , 2006os benzines,klímás autón ?Történt ugyanis, hogy ma napközben elment a minimumig a max jelzésről a fagyálló.. A hűtő bal lenti alsó sarkánál csatlakozó csőnél van megrepedve a hűtő műanyag kivezetése körül és ott ereszti/csöpögteti a löttyöt.. Jelige, "minél előbb" a közeledő karácsony miatt ugye..
Délután már telefonáltam pár helyre,mindenhol jövőre vállalnák csak.. -
erdey_a
addikt
válasz
gabyka #39200 üzenetére
délelőtt azért nem olyan látványos a belváros, nem látszanak a fények, és a Széchenyi téren a fényjáték is csak 17 órától van. abban sem vagyok biztos, hogy a Baross úton a bódék mindegyike kinyit délelőtt. Szóval azért ez inkább egy késő délutáni programnak jó. Igaz, akkor millióan vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával