Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV tunert vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
--Lorant--
üzenetére
Mondjuk azért egy autósjátéknál tényleg nem kell sok dolgot tudni, a fastest lap meg a beat your opponent azért nem felsőfokú szint. Én a Cartoon Networkről tanultam meg angolul kiskoromban, pedig ott sem épp a Háború és Békét vitatták meg.
Amúgy meg aki játszani akar, az igenis tanuljon meg alap szinten angolul. Ez olyan, mint ha kimész Horvátországba és még csak egy "jó napot"-ot se tudsz makogni, mert hát miért nem tanulnak meg ők magyarul? -
válasz
--Lorant--
üzenetére
Úgy általánosságban azért, hogy ne maradj kőbuta.
Az interneten hozzáférhető információ és tudás többsége angol nyelven található meg.
Egyéb kérdés? -
Brian_GT
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
,, Bemásoltam a G2-ét de elég nyakatekert lett... "
Ez a mondat fájt... attól, hogy előző játék nem létezik olyan, hogy jó legyen hozzá...szóval nem is tudok példázni, nem létezik ilyen

Maga a magyarítással meg az a helyzet, hogy nagyon ritka, hogy készül autós játékhoz fordítás...dirtnél példa volt, de akkor is ritka. Autós játéknál annyira jelentéktelen a fordítás értelme, hogy már csak azért is nem csinálják, mert értelmetlen...tovább tart átszerkeszteni szerintem magyarra az angol írásokat, mint kiszótárazni az összes előforduló szót

-
Rossi
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Mi a ...-nak ehhez a játékhoz magyarítás

Ha ennyire nem megy az angol, akkor pont itt az ideje megtanulni...
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest