Új hozzászólás Aktív témák
-
Tündike25
tag
Sziasztok!
Feltöltöttem egy példa videót. Meg tudnátok légyszi nézni, hogyha letöltitek akkor nálatok lejátsza-e a tévé, illetve láttok-e esetleg valamit ami miatt "nem szeretheti" az enyém? Milyen Codec-et használ? Ami fura, hogy a timelpase-oknak nincs hangja, de én mégis úgy látom mintha 2kb/s, 48000KHz lenne a videóban. Nem lehet, hogy ez a baj és ezt nem tudja kezelni a tévé?
Ha Studioval csinálok egy Projectet amibe beteszek egy ilyen timelapse/timeshift-tet és valamilyen zenét rakok alá, akkor az exportálás után a tévén lejátsza, de a hang romlik el. (elnémul néhány sec-re, majd begyorsulva, akadva elindul. PC-n, telefonon ilyenkor sincs semmi gond)
Köszönöm a tippeket!
A video: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest