Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Gamepad
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kk831228
üzenetére
Köszi a választ.
Mivel én nem profi szinten akarok vágni hanem csak otthonra szerintem a PP sok lesz és bonyolult használni. Meg van ugyan, nézegettem de sokkal nehezebb kezelni mint a Wondershare Filmora9 vagy Movavi Video Suite 2020-ot. Azokkal fél óra után már alapszinten elboldogultam és mindkettővel ment a Ryzen 3400G grafikus motor support kódolásnál míg PP-vel csak a proci dolgozott.
RAM vétel nem gond ha indokolt. Idő van a rendeleréshez, nem sürgős csak a kezelői felület legyen smooth amíg szerkesztek. Max fél órás, de inkább rövidebb kisvideók lennének 4K-ban. Azért nem akarok beruházni hardverbe hogy két óra helyett 30perc legyen az idő mert nem prioritás, úgyis éjszaka fog futni...
Elindulok 4K25-50FPS-el, megnézem milyen minőség lesz milyen feldolgozási idővel milyen fájlmérettel és megnézek egyet 1080p-vel is. Utána mérlegelek melyik marad hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest