Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz
kisbogyo
üzenetére
Én is most ezen gondolkozom,mondjuk 4k-s tv-m sincs,szerintem 2 évig nem is lesz,mert nincs 1 éves a Tv-m,
de azért a jövőre gondolva jár az agyam ,hogy 2.7k ba rögzítsek és vegyek egy lejátszót ami kezeli.Erről mi a véleményetek:Adott egy videó ami 60 fps. Ha szerkesztés után 30 fps-be mentem el az ugyanolyan minőségű lesz ,mintha alapban már a forrás videót 30 fps-el venném fel?
Tehát ha 60 fps a forrás akkor ha nem akarok minőségromlást akkor 60 fps-be mentsem szerkesztés után is? -
Tufa_
aktív tag
NTSCben veszek fel, javareszt gepen nezem vissza, vagy mostanaban projectoron.. Ha TV-n, akkor is hdmin kotom ossze a gepet, szoval a tv kozvetlenul soha nem jatszik le semmit.
En inkabb 2.7k 60fpsben hasznalom mint 4k30fps (60 kiesik, bringara kell az EIS), ugy erzem ha valamikor szuksegem lesz a felvetelre, pl biztositas miatt, akkor jobb a tobb fps..Egyebkent mind az 5 Hero es 6 Hero akcioban van az angol amazonon, eleg jo aron..
-
kisbogyo
csendes tag
Üdv!
Kíváncsi lettem, amit írtál a 2,7k-val kapcsolatban. Csináltam pár kis videot, és az én TV-ém sem tudja lejátszani a 2,7k 30fps feletti videókat. NTSC-be a 30fps a max, PAL-ban meg a 25fps amit le tud játszani.
A 4k, az amúgy is csak 30fps max. (hero5 esetében). Az megy.
1080 pedig max 60fps ami nézhető, felette nem.
De ez a TV képessége. Később lesznek jobbak.....
A kérdés csak az, hogy most miben vegyem fel. Inkább 4k képstabi nélkül 30fps, vagy 1080 képstabival 60fps.
Egy pár év múlva lesz olyan gépem ami elbánik a 4k-val, és progi hozzá, ami utólag stabilizálja a képet.
A tapasztalatom azt mutatja, hogy kevés videót nézek vissza 1-2 éven belül.
Lehet a maxit kellene.......
Az hogy PAL, vagy NTSC, az szerintem már mindegy. Minden le tud játszani mindent. De akkor már inkább NTSC. Ott nagyobb a fps..... -
Gsx-rr
veterán
Spot meter-t csak belteren erdemes bekapcsolni?
Kulteren napos idoben kinek milyen iso beallitas jott be?
-
Gsx-rr
veterán
-
gyerecske
senior tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Köszönöm, de egyben kellene felvenni a hangot meg a képet.Nézelődöm még.
-
gyerecske
senior tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Igen az 5-höz kellene.Olyan mikrofon is van amihez nem kell ez az adapter?
Árban kb 50 ezerig tudnék elmenni. -
gyerecske
senior tag
Sziasztok!
Külső mikrofonnal használja valaki?Milyet érdemes hozzá venni?Gondolom kell hozzá a "Mic Adapter" is.
Beltéri akusztikus zenéhez kellene. -
atees
őstag
válasz
bobojszan
üzenetére
Ebay sinceritytrading samsung micro sd
Eredeti és olcsó, általában 2 hét alatt megjön -
bobojszan
tag
Sziasztok!
GoPro Hero 5-höz szeretnék memóriakártyát vásárolni! 64 v. 128GB érdekelne!
Ti mit használtok hozzá?
Ezt néztem de ha van valakinek olcsóbb vagy jobb ne kíméljen!
Samsung Pro Plus microSDXC 64GB Class 10 UHS-I U3
Üdv. -
kisbogyo
csendes tag
Sziasztok!
Milyen powerbankot lehet használni az eredetin kívül Hero5-höz? Annak a kimeneti árama 1,5A.
Amiket meg lehet venni egyebet, annak meg min. 2A, és felette. (Esetleg 1A, de ez kevésnek tűnik.) Ezeket rá lehet dugni?
Nem szeretném tönkre tenni. Használ valaki ilyet?
Köszi, Üdv. -
Tufa_
aktív tag
Irj nyugodtan!
Mi New-Delhiben a Roseate House-ban szaltunk meg. Az egyik medences kep is ott keszult. Osszesen 5 5csillagos hotelben voltunk az uton, es ez volt az egyik legjobb kozuluk.. Nem tudom milyen jellegu a uzleti ut, de ugy tudom az it/iroda negyed is a kornyeken van, plusz a repter 10 perc autoval. A metro ott legkondis, kb 10-20 rupee a jegy es kb 3 perc gyalog. Egy taxi sem feltetlen draga, de Delhiben nem meglepo ha orakra a dugoban ragadsz -
istvan170
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van egy Gopro 6-om, nagyon elégedett vagyok vele.
Gondolokodom hozzá egy remote-on. Az lenne a kérdésem, hogy mennyit bír egy ilyen távirányító akkuja időben, és mennyivel bírhat a kamera kevesebbet, ha ilyennel használom. (Bluetooth, wifi, mi kell neki?)Egyébként, aki vacilál az 5 és 6 között, annak annyit tudok mondani, hogy én már megfutottam ezt a kört, és ha van rá pénz, akkor csak a stabi miatt megéri a 6-os. A 4k hab a tortán, én azt nem használom, de a lassítást igen. Viszont a 4k videót szerkesztgetni már nem lehet bármivel, ezt sokan elfelejtik. Ez a 240fps-re is igaz.
-
Tufa_
aktív tag
Nekem felesegem Indiai ugyhogy egy even belul ez volt a 3. utunk oda..

Taviranyitot nem vettem, timelapse modban fotoztam ha selfizni akartunk. Egy Gorillapodot es egy 3way handlet vettem hozza. Ezenkivul plusz egy aksi, igy mindig elvoltam a nap vegeig vele.. Most javitottak az aksi teljesitmenyen az utolso updateben. A napi meloba jaras atlag 35 perc, ezalatt 48%ra merult le 2.7K 60fpsben. Most ugyanez csak 62%ra ment le.
-
Gsx-rr
veterán
Érdekes az élet és ,hogy nincsenek véletlenek! A héten dől el ,lehet megyek Indiába. Pont emiatt gondolkoztam a Hero 6 vásárláson.
Eddig egy Session-om volt ,de mindenki elkunyizta ,meg az aktuális telefonom Iphone 7 jobb képeket videókat csinált.
Most egy Iphone X-em van amit pont az értéke miatt nem tartom értelmes dolognak videóra és fényképekre használni utazáson és nyaralásokon pl a tengerparton.
Praktikusabb egy ilyen kis kamera.Távirányítót és monopodot vettél ,hozzá?
-
Tufa_
aktív tag
Par kep a legutolso nyaralasunkrol (India.. A zold nem a kamera hibaja miatt szurkes, szimplan fakobbak a novenyek ebben az idoszakban), dontsd el te
Videok, hasznalhatosag, timelapse miatt sokkal jobb mint a telefon (S7es vagy G6ossal osszehasonlitva.. Nyilvan az uj Sony, Apple vagy Samsung telok mar lehet vannak ilyenek minosegben)
1
2
3
4
5
6
7En szemely szerint elegedett vagyok vele, talan a napi bringazashoz lehet tul nehez, de ki lehet birni..
-
kellcucc
aktív tag
Kíváncsian várom a videót. Véleményem szerint mindig van és lesz olyan helyzet (általában ritka) amikor a későbbi széria gyengébben teljesít az elődnél (értsd, telefon, gopro, bármi). De általánosságban (gyanítom) jobb. Mivel én nem vagyok GoPro user ne nekem kelljen leírni ezeket, utána lehet nézni (gyenge minőségű hangfelvétel, stb.).
Az meg nagyszerű, ha Te meg vagy vele elégedve. Én mondjuk a jövőre nézve szívesebben venném a nagyobb teljesítményű gépet. -
parandroid
félisten
-
kellcucc
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Pl.: ebayet nézve USA-ból legalább 6-10e ft a postaktg.
Nem használtam még GoProt, sőt egy akciókamerát se, viszont a hero 5-ről elég sok negatívat hallani, a hero 6 meg lényegesebben nagyobb teljesítményű. Nekem "megéri" még a mostani árért is beruházni egyre, mert valószínű évekig prémium minőség lesz és nem kell idő előtt váltanom.
Mivel most nem sos ennek a vásárlása (mondjuk télre lehet jó lenne a havas napokra), így kivárom a pénteket, hátha becsúszik 160 alá.
Én is nézegettem amazon/ebayen, de egy ekkora tétellel nem merem bejátszani, hogy fake vagy refurbished vagy bármi ellenkezőleg a meghirdetett információkkal szemben, akkor is ha van sok csillag meg értékelés az eladónál...Szerk: nem látom sehol 365-ért amazonon az 5-öst se.
-
parandroid
félisten
válasz
kellcucc
üzenetére
Ezt nem valószínű (legalábbis legfeljebb minimálisan), ellenben a hero5black-re nagy leárazást ígértek, én most arra várok. Németeknél a normál ára 400 eur alatt van, most éppen 365-ért kínálja az amazon, de usában pl. már csak 320 dolcsi. Ennyi eur-ért azonnal ráugranék én is. Péntekig még várok, hátha...
p
-
kellcucc
aktív tag
Üdv!
Nézegetve az árukeresőt 160-175e az új GoPro 6. Ennyit nem szívesen adnék ki érte, láttok esélyt arra, hogy a pénteki black friday kapcsán leárazzák ezt az új terméket is? 150e alatt már megvenném.
Köszi!
-
atees
őstag
Nem a legjobb hely, van olcso sportkamera topik
De inkabb meg rakjon hozza es goprot celozza meg, nekem volt sjcam s7 legendem (az a legjobb sjcamba) haaat kozelebe nem volt a gopronak, amit te irtal meg mar nagyon regi -
Hunork
veterán
Üdv!
Nem tudom, jó helyre írok-e. Ismerősömnek szeretnék segíteni.
Főleg vitorlázó repüléshez keres kamerát, sportkamerát. Állítólag ezt használják. Viszont nincs képben, ahogy én sem. Ezt ajánlották neki, mint kezdőnek: SJCAM 4000,
Valakinek van tapasztalat, tanács? Akár más készülék? Árban max 30 ezer lenne a cél.
Előre is köszönjük a segítséget4 -
kisbogyo
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült egy Hero 5 Black gazdája lennem.
Keresgéltem a menüben az Auto Upload menüpontot, de sajnos nem találtam meg.
Szerettem volna feltölteni a wifi szerverre a képekek. A hálózatomnak kiiktattam a jelszavát, de így sincs meg az opció.
Hogyan érem el? Tudja valaki, vagy használta már?
Köszönöm. -
Loboda
senior tag
Egy kis segítség kellene!
GoPro Smart Remote ARMTE-002-es távirányító lcd kijelzőfényerejét, vagy kontrasztosságát lehet valahogy állítani? -
Mikso
tag
Sziasztok!
Adott egy Hero3+ Silver edition, és szeretném csatlakoztatni a GoPro appal.
A régebbi telefonon sikerült, viszont most egy másikon, új accounttal egyszerűen az istenért sem akar megjelenni a Wifi listán -iPhone-, újra raktam a firmware-t, új wifi névvel, jelszóval, sehogyan sem sikerül...
Viszont a kék kis fény villog, és a jobb alsó sarokban ott a wifi jel.Valaki esetleg tálálkozott ilyennel?
Mit tudnék csinálni hogy tudjak kapcsolódni hozzá?Válaszokat előre is köszi!
Gergő
-
Tufa_
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Kepstabilizalas miatt nem hiszem hogy tul jo otlet akciokamerat futashoz hasznalni.. egy hero6 mar egesz jo karma nelkul is, de egy olcsobb regi model csak szimplan razkodast fog rogziteni..
Plusz ezeknek az aksi ideje kb 1.5 ora (hero6 nekem 2.7k 60fps kb 1.2 ora)
Ebayen van hatizsakra csiptetheto kamera talp. -
parandroid
félisten
Gyors kérdés, mert teljesen kiműveletlen vagyok a témában:
Futáshoz, későbbiekben túrázáshoz, ultrafutáshoz (tehát hosszú akkuidő, és nagyobb memóriakártya nem ártana) is, mi az a régebbi gopro, amit még érdemes megvenni? Első, második szériás hero-kat látok 100 EUR környékén, az már nagyon gáz? Illetve létezik ezekhez valami adapter, amivel hátizsák pántjára lehet őket csiptetni? A fejkamerás változat nekem nem szimpatikus.
Ha ez a kategória bukta, akkor milyen összeggel készüljek ilyen jellegű felhasználáshoz?
Külföldön élek, német ebay nekem ideális beszerzési forrás használt cuccok tekintetében, de a 4-500 EUR-s új árak azért elborzasztanak...
Előre is köszönöm a válaszokat!
p
-
lafaty80
addikt
Sziasztok,
Sajnos nincs időm visszaolvasni, meg is kövezem magam emiatt.
Egy projekt keretében merült fel, hogy pl. gopro hero session (vagy más típus, aminek van wifi-je) tud-e olyan megoldást kínálni, viberen keresztül android-os telón a gopro képét mutassa videó hívásban.
Tehát A ember okostelóval B embernél lévő okostelón párosított gopro képét lássa.Előre is köszi a válaszokat.
Üdv
-
Loboda
senior tag
Első teszteken átment a kártya!

-
Loboda
senior tag
Ez a kártya jó lehet GoPro Hero 5 Black kamerába?
-
Tufa_
aktív tag
Akinek esetleg Hero6 van, (vagy hero5) mi a bevallt beallitas ha jo minosegu videot szeretnek felvenni?
Nem vagyok kibekulve a 6os minosegevel, 2.7k 60fps, PT on (viszont minden defaultban, colour mode gopro) viszont messze nem olyan a minoseg mint amit elvarnek egy ilyen keszulektol..Azt tudom hogy indoor vagy kicsit sotetebb felvetelnel gyenge jelenleg a kamera, novemberre igernek egy frissitest amiben javitjak...
-
istvan170
aktív tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Várom nagyon! GPR+Jpg kellene minél több. Vennék ilyen kamerát, de fotóra is szeretném használni.
-
istvan170
aktív tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Köszi, ezeket láttam. De ettől nem lesz GPR fájlom

-
XFishboneHUN
senior tag
-
istvan170
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani nekem olyan helyet, ahonnan le tudok tölteni Hero 5 Black gpr + jpg fájlokat. Szeretném látni, hogy mit lehet kihozni a nyers fénykép formátumából. Vagy ha valaki veszi a fáradságot, és megoszt velem párat, nagyon megköszönném. Ha nem publikus, akkor privátban. Előre is köszönöm!
-
zgospel
őstag
Hát azért akad pár. Ami a legfontosabb az új saját fejlesztésű proci, ami miatt kevesebbet fogyaszt a kamera, vagyis tovább bírja az akksi. Arról egyelőre nem találtam infot hogy mennyivel bírja tovább, de idővel majd érkeznek a tesztek.
A 4K őrület engem hidegen hagy, bár mindenképp elismerésre méltó a 60 fps, illetve a full HD 240 fps sem hangzik rosszul. A stabilizátor továbbra is szoftveres, úgyhogy nem mindenkit érint, de azon is fejlesztettek.
Ami majd még érdekes lesz az a képminőség, mert újfajta video kodeket használ a 6-os. Szóval meg kell várni a teszteket hogy megtudjuk mennyit javult a képminőség és az üzemidő.
-
Loboda
senior tag
Bemutatták a 6-ost, kíváncsi leszek az első tesztekre!

-
Tufa_
aktív tag
Szoval Gopro 6 hivatalosan bejelentve, £499 vagy 569€..
gopro.com-on mar rendelheto 2-3 napos szallitasi idovel -
Flejsi
újonc
Sziasztok.
GoPro 5-nél hogyan kell a sebességet kitenni képernyőre? Egy Quick programmal sikerült, de az csak Facen vagy Youtube-n való megosztást enged. Én meg szeretném lementeni a gépemre, és ott tovább szerkeszteni. Próbálkoztam a GoPro stúdióval, azzal le tudom menteni, de azzal meg nem tudom a sebesség és útvonal adatokat kitenni a képernyőre. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Tufa_
aktív tag
Szinten.. Remelem meg aznap elerheto lesz online, Amazonon a teljes GoPro kinalat kaphato 1 oras kiszallitassal itt UK-ban

Jelenlegi tulajoktol kerdeznem, 3 way handle megeri az arat..? Illetve utangyartott aksikkal erdemes foglalkozni, vagy inkabb erdemes raszanni a penzt a gyarikra..?
-
Loboda
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
Loboda
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Loboda
senior tag
Sziasztok!
Valami készül!
Most akarok kamerát venni, de most már megvárom mit hoznak ki! -
atees
őstag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
-
atees
őstag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Mondjuk en nem vagyok ilyen hard user 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hardcore café
- Warhammer 40.000
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(en is karacsony utan veszek, ahogy bekerul ujra akcioba..)
A másik topikban is írtak már, a Firefly-t mondták, hogy nagyon jó. Továbbítottam minden infót az ismerősömnek.
Mit jelent a lényegesen nagyobb teljesítmény és mi rosszat hallani a hero 5-ről?

lövők párat aztán átküldm majd!