Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz
kk831228
üzenetére
A stabija mindkettőnek nagyon jó. Kézből és bringa kormányra rögzítve is nagyon szép elvételeket lehet készíteni. Nekem terepen bólogat a mellkashevederen. Ez lehet egyéni probléma. Ott az elmozdulás már nagyobb, mint amit ki tud egyenliteni függőleges irányban.
Ettől függetlenül nagyon jó kamerák.A Feiyu WG2-höz Aliexpressen megtaláltam a belevaló akkut. Igaz csak egy cella, de veszek kettőt és párhuzamosan kötöm az áramkörre. Ahogyan nézem, már ami maradt belőle, a gyártó is így tett.
Support válaszolt, de nem világos amire hivatkoztak, hogy valami spéci szoftverrel kell paraméterezni a gimbalt akku csere esetén. Most akku nélkül van és legutóbb amikor USB-ről kipróbáltam, nem tapasztaltam semmi rendeleneset. Rendelem is az akksit.Van egy sorozat videóm ugyanott felvéve három verzióban. Kormányon fixen, mellkasheveder a saját EIS stabijával és a gimballal. Majd felrakom YT-ra és belinkelem ide ha érdekel valakit. A hetessel.
-
kk831228
addikt
válasz
eddie1978
üzenetére
Na ezt a stabi dolgot jó tudni... 👌 Gondoltam hogy a gimbal azert ehhez is kell ha igazán jót akar az ember... A hatosnál mondjuk eleg idegesítő ahogy rángatja a képet...
A 7 - nél azért hiztos hogy jobb a helyzet egy picit, na meg a kevés fénynél már nem annyira jól műkszik a stabi sem, ahogy írják... Mondjuk ott már nem az lesz a fő baj... 😬 -
eddie1978
senior tag
válasz
kk831228
üzenetére
Ja úgy ahogyan mondod. Shit happens. Gyakran töröltem a gumit az ajtón és a ház azon felületét amin tömít, mégis bejutott a víz. Oda is kerülhetett bármi szennyeződés amit nem vettem észre. Ez lenne a user error amit itt említett valaki. Lehet gyártási hiba is. A hatos többször volt vízben. Annak semmi baja. Garanciában cserélik a hetest. Belefér nekik abba a kalap pénzbe amit kérnek egy ilyenért. Kap egy tokot azért.
A gimbal verő stabilizátorhoz annyit, hogy nem teljesen az szerintem. Remegést tényleg szuperül csökkenti, sőt már a hatos is. Viszont a horizontot azt nem tartja. Akinek ez fontos, az ezt vegye figyelembe. Nálam bringával, ahol előre-hátra dőlök ott sokat javít a gimbal amikor mellkas hevederen van. Lehet ezt már írtam korábban. Illetve vízszintes irányú pásztázásnál ez is berángat mint az elődje. Ennek ellenére nagyon jó kamerák.
-
zgospel
őstag
válasz
nababika
üzenetére
Hero 5-öm van és 5-7 méter mélyre szoktam merülni snorkelezéskor. Simán bírta 2 héten át. A képernyőt zárd le merülés előtt, hogy ne vegyen be fantomérintéseket a touchscreen, aztán ennyi. 10 méterig vízálló hivatalosan, és az ilyen adatok mindig nagy ráhagyással vannak megadva, különben elég nagy bukó lenne nekik anyagilag.
Nekem user errornak tűnik a fentebb leírt dolog. Ha nem csukod rá rendesen a fedelet vagy ha szétkúrod a tömítést akkor ne csodálkozz. Ha meg már eleve szar volt akkor ott van rá a gari. -
-
preukaz
újonc
Hello
Gopro hero 7 Black kapcsolatban más is tapasztalta hogy néha befagy a kamera és gyorsan merül?
Sokszor fel sem tölt 100% ra 95% megáll(Egyépként brutális felvételeket csináll nincs ellenfele!!)
-
eddie1978
senior tag
Beázott a Hero7 Black kamerám az uszodában. Kb negyed óra víz alatti felvétel volt. Az akku fedélnél ment be a víz. Pár csepp nem több. Azonnali szárítás még ott a helyszínen a meleglevgő befúvónál. A kamera indul viszont a kijelző halott. Garanciális csere. A legfontosabb, hogy a memória kártya túlélte, a felvételek megvannak.
A Hero6 Black kamerám ugyanannyit volt vízben, az kibírta. A WG2 gimbalom is beázott. Az az akku kivételével túlélte. a panel jó vastagon le van védőlakkozva. Az akku védő/töltő áramkör nem bírta a vizet. Az gatya teljesen és a cellák is. Akkut most keresek. Gyártónak írtam most. Legutóbb segítőkészek voltak más alkatrésszel.
Az esemény előtt megtöröltem a tömítéseket az ajtókon mindkét kamerán. Rendelek egy Super Suit tokot annyiért amennyiért kínában már adnak egy olcsó akciókamerát egy kalap tartozékkal. Ezek után már nem merem vízbe vinni. Túl nagy a kockázat.
A gimbal egyértelműen az USB csatlakozót lezáró gumi dugó mellett ázott be. Van rajta sorja amit nem vettem figyelembe.Ezt csak azért írom le, hogy óvatosan a víz alatt. Ezeket inkább cseppállónak mondanán mintsem víz alá biztonsággal vihető eszközöknek. Itt a biztonsággal szót emelném ki. Esőben még jók. Szerintem.

-
-
mj1981
tag
Sziasztok pár honapja visszaküldtem a hero6-on és kaptam helyette egy hero7-et.
Ami kissé bosszanto hogy 3-rom sd kártyát használok egy samsung evo+ 64g /32G és egy Kingston sdhc u3 32g kártyát a hero 6-ot sokat használtam ezekkel a samsungokkal többször is jelentkezett az sd card error felirat a kingstonal nem.
A hero 7 be ugyanugy jelentkezett holott ezt kifejezetten a gopro-hoz ajanlják.
Ti mit tapasztaltatok hero6 és Hero7 black esetében??Gépben az exFat formázás megoldhatja ezt?
-
TBMC
addikt
sziasztok!
a Hero7-be milyen akkut tudok rendelni pluszként?
megegyezik a Hero5-tel? (AABAT-001) -
krack
csendes tag
Köszi, elolvastam, de megoldást nem nyújtott. 32GB Samsung cl10 - nem a kamerában formázva.
A cikk ennyit mond: 32GB és kisebb kártyákat Fat32-re, a nagyobbakat exFat-ra formázza, DE a GoPro mindkét esetben korlátozza a fájlméretet 4 Gb-ra, ntfs-nél be sem kapcsol. Írja mindezt Hero4-nél. És nálam nem darabolja, hanem 17:38-nál leáll és kész. De mi a megoldás? (Nem minőség levételre gondolok, 1080p 60fps) -
krack
csendes tag
Helló,
Hero 7-nél lehet valami limit 1080p-ben, mert több 17:38 perces videóm van (4GB)? Csak párszor használtam és motoron, +pályán, nem teszteltem, de gyanús, hogy több mp-re pontosan ugyanolyan hoszú videóim van és ez a max, vagy csak rövidebbek, amikor leállítottam. -
mattheus
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy rendelt valaki tőletek már GoPro.com oldalról? (GoPro Hero 7 Black-en gondolkozom)
Jól értelmezem, hogy vámot vagy más egyéb plusz költséget nem kell fizetnem LINK Van olyan dolog, ami miatt onnan a vásárlást nem ajánljátok ?Köszönöm!
-
daninet
veterán
Hello
Van valakinek esetleg felesleges j-hook mount-ja? Sűrgősen kéne, megrendelném amazonról, csak hétvégén már használnám chest mount hoz. Itthon pedig hatalmasat lopnak rajta 2500ft az kis cucc... -
micyke911
csendes tag
Sziasztok.
Közben a mai napon leakciózta az MM GoPro 7 Silvert és ugyanolyan áron van mint a Hero 2018 vagy a 7 White.
Megéri megvenni így a 7 Silvert vagy a Hero 2018 még mindig jobb választás?
Illetve még arra lennék kíváncsi hogy a 7 White/Silver egy feltöltéssel mennyit lehet velük videózni?
Köszönöm a válaszokat. :-)
-
atees
őstag
válasz
micyke911
üzenetére
ÉN egyiket sem venném.
De ha választani kellene, akkor a 2018, mert annak cserélhető az akksija és fel lehet tenni rá a hero 5 sw-jét.
A választás attól is függ, hogy mire akarod használni.
Lehet érdemes lenne körülnézni aprón vagy a facebookos csoportban hero 6 már jóval 100k alatt kapható. -
micyke911
csendes tag
Sziasztok!
karácsonyi ajándékba szeretnék venni egy GoProt. És érdekelne a véleményetek hogy a 2 készülék közül melyiket ajánlanátok. Semmi extremebb használatra nem lenne használva csak nyaraláshoz inkább.
1. GoPro HERO7 White
2. GoPro HERO 2018
A kettő közel hasonló árban van de én nem értek hozzájuk... :-(
Ti melyiket ajánlanátok? Melyik a jobb vagy érdemesebb vétel?
Köszönöm a válaszokat és a segítséget...
-
tothferenc
senior tag
srácok, az miért van, hogy a droidos gopro app tudja a video vágásánál (quick) a lassítást, IOS-on meg semmi ilyet nem enged, csak highlight-ot???

-
kovsol
titán
Azért az tökre felhúzott, hogy a mobilomon akarok a quik appal csinálni videót, és az iPhone 7-re kiírja, hogy nem támogatja a telefon ezt a felbontást, de ha rámegyek arra, hogy flashback az elmúlt 24 órából akkor simán belerakja a 4k timelaps videóimat, de ha én akarom kézzel hozzáadni egy projekhez akkor nem. A PC-s verzió meg jóval szarabb, mint a mobilos.
-
TBMC
addikt
srácok!
milyen sticket használtok amin van shutter gomb? mi az ajánlott?
esetleg olyan ami kompatibilis a gopro seeker tatyóval?köszi!

-
kovsol
titán
Nekem van egy Sony A7III gépem, így a gopro nekem az főleg timewarpra kellett, az a funkció nagyon bejön. Na meg majd vizes szituációban fogom bevetni, de azt is világosban. Gopro ISO800 fölött felejtős, de már ott is elég zajos, de a nappali felvételek kellemes csalódást okoztak nekem.
-
Teasüti
nagyúr
Ez teljesen korrekt. Ennél jobban post-ban sem lehet stabilizálni, sőt még szarabb utólag egy ilyen jelenet. A kamera legalább szenzorból dolgozik, míg post-ban ez az adat nem áll rendelkezésre és az algoritmusnak fogalma sincs mit stabilizáljon a képen: az utat, vagy a bringát. Nekem a post stabilizálás ezeket a jeleneteket még jobban berázza, mint amilyen a stablizálatlan felvétel eredetileg.

Amit a képen látni, az motion blur. Ez nem az algoritmus hibája - sőt, szerintem nagyon szépen végzi a dolgát még elmosott képpel is -, ez a kamera egyszerűen ennyire képes. Hosszú záridővel elkerülhetetlenül be fog mozdulni a kép, ami stabilizálásnál természetellenes elmosódást okoz. Ennek az egyetlen ellenszere a rövidebb záridő, akkor viszont bebukik a kép. Ebből a fényerőből ennyit lehet kihozni. -
Teasüti
nagyúr
Erről most hallok először. Egész vicces.

-
kovsol
titán
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Azt tegyük hozzá a videó stabilizátor csak addig működik rendesen amíg 1/100 záridőd van legalább. Utána elkezd fura dolgokat művelni. Nem tudom ez a régi verzióknál is így volt-e. Ez sötétben megnehezíti a stabil felvételek készítését.
-
WaterWave
veterán
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Jövőre jön a 8-as
abban is lesznek finomságok biztosan -
TBMC
addikt
sziasztok!
van valakinek gopro fusion + hero 7 black esetleg?
valamelyiket szeretném beszerezni, de még mindig nem tudtam eldönteni, melyik lenne az igazi...
nagyon tetszenek a fusin 360 felvételei. nagyrészt síeléskor használnám, illetve autós videókhoz...és tényleg nem tudok dönteni

-
den80
tag
válasz
idegbeteg18
üzenetére
Szia ! 10 év garit merre írja?
-
idegbeteg18
tag
Szia!
Úgy voltam vele, inkább fizetek egy kicsit többet és a 220volt-tól szereztem be.
A 10 év garancia azért meggyőző tud lenni, bizonyos helyekkel szemben ahol csak 1-2 évet vállalnak rá minimálissal kevesebb összegért. Lehetséges, hogy a kártyával van valami probléma (hiba), rosszabb esetben nem eredeti... -
PartyNewl
tag
Akik használják az új Gopro7 black-et írjatok már kicsit mi a tapasztalat? Tényleg az eddigi legjobb?
-
atees
őstag
válasz
idegbeteg18
üzenetére
Szia! és honnan van beszerezve a kártya? Mert nekem van samsung kártyám ebayről és van amikor nem akar rá menteni a gopro hero 6, hanem kiírja, hogy fájl javítás szükséges, mondjuk 10ből 2szer. Lehet, hogy a kártya szar?
-
ImI87
őstag
Arra van lehetőség, hogy itthon a MediaMarkt-ban vásárolt Hero7 Black-re vegyen az ember garanciakiterjesztést?
Olvastam ilyet, hogy GoPro Care, de a hivatalos oldalon nem látom sehol megvehető opcióként... -
kovsol
titán
Én most kipróbáltam, és ha az UI elfordul akkor a videót is az elforgatásnak megfelelően rögzíti. Szóval ha fejjel lefelé tartom, de elfordul az UI, akkor a visszanézett videó nem fejjel lefelé játszódik le, hanem az UI irányának megfelelően. Szóval így tök jó talaj közeli videót tudtam csinálni, és nem fejtetőn játssza le.
-
ImI87
őstag
Sziasztok !
Hero7 black-nél hogy lehet beállítani azt, hogyha fejjel lefelé van rögzítve a kamera, attól még a videó ne fejjel lefelé készüljön?
(a menüben a touchscreen orientációja állítható, de az a videó állásán nem módosít.)Vagy ezt csak lejátszóprogramban lehet megfordítani?
Ha igen, akkor annak mi a legegyszerűbb módja? -
-
gyerecske
senior tag
-
gyerecske
senior tag
Sziasztok! Gopro.com-ról rendelt "El Grande" megszorult, nem tudom a vékonyabb részét kihúzni.Azt írják, hogy lépjek kapcsoltba a GoPro Customer Support -al, de az oldalon email címet nem találtam, és a chat is "closed" nem tudok írni nekik.Van egy holland cím , amire vissza kéne küldeni, de előtte azért jeleznem kéne.
Tudna valaki egy email címet,amin kapcsolatba léphetek velük? -
dvorcsakl
csendes tag
Hali.
Tapasztaltatok hasonlót?Ha a Hero 6-ot a gyári USB kábelével bedugom egy iPhone gyári, vagy egy Samsung töltőfejbe, akkor elkezd égni a piros töltés jelző led, de egy idő után elalszik, s a készülék nem tölt.
Ha ugyanezzel a kábellel egy USB hub-ba dugom, akkor feltölt.Ha rögzítés közben akarom tölteni a kamerát, akkor vagy tölti, vagy nem, de leginkább pár perc után kifagy, majd hosszú ideig "REPAIR FILE" van. Általában egy-két percet vesz így fel, van hogy 5-6 percet.
Több kártyám van, több USB kábelem, és ugyanezt csinálja szivargyújtóról és külső akksiról is.
-
ImI87
őstag
Hali !
Működik a gopro felvétel folyamatos töltés alatt?
Ha autóban használnám, és folyamatosan töltőre lenne téve? -
Teasüti
nagyúr
válasz
narancs7805
üzenetére
Ha megtelik a kártya, akkor kezdi felülírni a legrégebbit.
Annak nem sok értelme lenne, ha az előzőt írná felül. Elvégre abban a pillanatban elveszik az a fájl. -
narancs7805
csendes tag
Sziasztok! Szeretnek segítséget kérni . Vettem egy gopro 7 készüléket . Képtelen vagyok felfogni a looping módot . Be állítom 20 percre , úgy értelmezem hogy ha letelt a 20 perc es nem nyomtam ra a gombra akkor a következő 20 percet elkezdi erre venni. De ha kb a meg a mar eltelt 20 perc után meg mondjuk 5-6 percet járatom akkor rögzít meg 5 percet , da az előző 20 perc első 5 percet látom .
-
ImI87
őstag
Sziasztok !
Tudtok ajánlani egy megbízható tartót, amivel az autó szélvédőjére belülről fel lehet cuppantani a GoPro-t?
Szeretném dashboard kamera-ként használni.
Sajnos a műszerfalra nem tudom tenni, mert ragasztós tartóval nem akarom összerondítani a műszerfalat, a tapadókorongos meg nem tapad a rücskös műszerfalon. -
gekkoXT
senior tag
Minden kiegészítőt az aliexpress-ről rendeltem. Olyanokat, amikhez van sok review.
MIND TÖKÉLETES, gyárival azonos, vagy JOBB minőség.
Ebay-en sokkal több a szemét már.Mellkas pánt, sima csatos rögzítők, pót 3m ragasztő lapok, vízalatti tok, frame, akku, speckó rögzítők, tapadókorong..... tényleg mind kiváló!
És amikor egy alap csatról lemarad az anyacsavar és azt külön pótlólag, ingyen postázzák Kínából, miközben a csat maga is nevetséges összegbe került...
-
zgospel
őstag
válasz
gyerecske
üzenetére
Egyetértek. Én a ragasztós talpakat meg ilyen-olyan toldó karokat, csavarokat eBayről vettem, olcsó nagyon, és bár szarabb minőségű műanyag azért a feladatát rendesen ellátja. De pl a csavarokból 2-ről már letört a műanyag, szóval azokat kézzel már nem lehet tekergetni, csak csavarhúzóval. Illetve a rögzítő talp amit bele kell pattintani az ellendarabba, abból is csak a gyári ami jó és nem törik el, az utángyártottból nekem már 2 is eltört, mind a 2 akkor amikor ki akartam pattintani a helyéről.
A többi olcsó kiegészítővel még nem volt bajom. Például egy kutyahám vagy egy mellkashám az eredetiből nagyon drága, azokat nem venném meg, de mondjuk egy vízálló tokból csak a gyárit merném megvenni, mert ha a gagyi kínai éppen beázik akkor baszhatom. -
gyerecske
senior tag
válasz
AnyamBorogas
üzenetére
Én rendeltem már ebayről utángyártott kiegészítőket,de nem véletlenül sokkal olcsóbbak mint a gyári.Gyengébb minőségűek és végül csak a gyáriakat kellett beszereznem, amiket gyakrabban használok is.
-
kk831228
addikt
válasz
AnyamBorogas
üzenetére
Az én véleményem akksiból csak gyárit, a kiegészítőkből pl. az a pack nem rossz, nagy része használható kivéve a szelfibot...
Ebay - ről szerintem mehetnek a kiegek... A mountok használhatónak tűnnek...
Szóval van amiből teljesen jó a gagyi is, de mindenből azért...
-
AnyamBorogas
csendes tag
Hola
2 hét múlva először egy gopro tulajdonosa leszek, és felmerült bennem pár kérdés:
1. Egy hero 7 black fog érkezni, és nemtudom, hogy mi tartozik az alap csomagban (mármint tartozékok)
2. Ha rendeltek kiegészítőket, akkor elsősorban honnan szerzitek be?
Nekem tökéletes az utángyártott
, ebay-ről rendeltek, vagy van valami egyéb oldal? Megéri ilyen pack-ot venni, amiben sok kieg van, vagy inkább egyenként berendelgetni?
(Jövőben biztos kell majd vízállótok, surf borad mount stb..) -
rundmc
csendes tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Szia!
Írtam PM-t.
-
rundmc
csendes tag
Sziasztok!
Két hetes tengerentúli utazásra szeretnék bérelni egy GoPro-t. Semmi (extrém) sport, csak sima turistáskodás. Van olyan köztetek, aki esetleg bérbe adná? Budapesten személyes találkozó, kaució, biztosíték stb.
(Találtam néhány helyet, ahol lehet bérelni, de ott elég combos árak vannak.)Üdv,
Bálint
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A 7 - nél azért hiztos hogy jobb a helyzet egy picit, na meg a kevés fénynél már nem annyira jól műkszik a stabi sem, ahogy írják... Mondjuk ott már nem az lesz a fő baj... 😬

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)