Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Azt hittem a 9-es már tudja a 4K 4:3 60p-t. Szükségem lenne rá..
Ez majd a 10-es kiváltsága lesz csak?
-
Tuninger
addikt
A kijelző érintés érzékelése elmarad a régebbi goprokétól pontosságban, illetve az egész menü gyorsaságban. Aksit nem szívja viszont kikapcsolva mint a régebbiek tették eleinte. Engem tán a kicsit lomhább menü zavar csak de teljesen élhető.
Max lens moddal 2.7k a max felbontásod. Maga a mód elérhető obicsere nélkül is, persze akkor nem annyira széles a látószög.
Én úgy gondolom a sima horizont lock szinte mindenhova elég, nem kell hogy teljes forgást kompenzálja. -
ziku
csendes tag
Sziasztok, GoPro Hero 9-et szeretnék vásárolni, de olvasgatva fórumokat többen panaszkodnak, hogy elég bug-os még a szoftver rajta. Érdeklődnék, hogy javult-e a helyzet (december eleje óta), illetve ha valaki fel tudná sorolni a legidegesítőbb problémákat, azt megköszönném.
Nézegettem még a max lens mod-ot is, de nekem úgy tűnik, hogy jelenleg nem beszerezhető. Tudtok erről valamit? -
bb.bocs
őstag
válasz
urban racer
üzenetére
az nem vészes ár ahoz képest amennyibe kerülne.
-
bb.bocs
őstag
válasz
urban racer
üzenetére
hát nekem a hitel miatt maradt idehaza
de ja jó deal. max lenst nézegettem de hát...
-
urban racer
senior tag
válasz
bb.bocs
üzenetére
Abszolút nem, a hülyének is megéri a GoPro Plus Annual Subscription. Kérdés nélküli készülékcsere, ha nincs nasod érdekes lehet a korlátlan felhős tárhely, illetve 1 évben max 10 terméket vehetsz 50% kedvezménnyel(van pár 20-30 % körüli is-jellemzően ezek a táskák, pólók, sapik, stb)
330 eur volt a gopro bundle(2 akksi, grip, kemény tok, 32 gigás sd, meg pár köcöllék és a subscription)
98 eur volt a light mod+media mod
A következő a daytripper bag meg a vízálló tok lesz, de ezek ráérnek, majd a remote-al együtt rendelem.szerk.: jah és persze 50 eur felett ingyenes a szállítás, a revolut váltás miatt meg középárfolyamon megvan. 165e Ft volt a legolcsóbb sima, dobozos 9, amikor 330 eur-ért vettem a bundle pakkot.

-
bb.bocs
őstag
válasz
urban racer
üzenetére
ááhh. érdekesen hangzik
az a 98 euro nem vészes igy. -
urban racer
senior tag
válasz
bb.bocs
üzenetére
Fél áron vettem, subscriber vagyok. 98 eur volt a media és a light mod együtt.
Próbálgatom a fényt, de eddig abszolút pozitív vagyok. Nagyon szép, természetes fénye van szerintem. Bringára lehet még feltenném. Sikerült eltörnöm a csőre rakható tartómat, amíg nem jön meg az új, megpróbálok egyet kölcsönkérni, és csinálok egy próbavideót. -
bb.bocs
őstag
válasz
urban racer
üzenetére
nem szeretnék egy vagyont elkölteni +ba csak a hang miatt
de van már egy ötletem... tokban van,arra pedig tudok ilyen szivacsot akár ragasztani kis darabban... ledekkel mennyit érsz? távolabbra nincsen értelme gondolom csak közeli felvételhez + gondolom megy bringán még vakítaná is a szembejövőt
gondolom nem arra találták ki. Amúgy "jól néz ki" ,de drága
bár ha kihasználod -
bb.bocs
őstag
áhoj
hero9 hez mit ajánlotok szélzaj ellen? nem vészes de vlmi igényes olcsó megoldás jöhetne. láttam ilyen mikrofonra tehető pamacsot elég furán néz ki 
-
urban racer
senior tag
Ma megjött a media és Light mod, nagyon állat. Már várom, hogy fullra besötétedjen odakinn, mert ki kell próbálni. Már 1-es fokozaton sem szabad belenézni a lámpába! Tapasztalat.
-
urban racer
senior tag
igen, ezt a thread-et olvastam én is. Biztos majd kiadnak valami firmware update-et és akkor jó lesz. Hisz valóban, a Hero8-al ha tud jól működni, akkor szoftveres baja lesz.
Nekem nagyon jó lenne ha áprilisban már meglenne és működne-feltéve ha k... covid miatt mehetek külföldre... -
Darko
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
Nem tudom hogy befolyásolni fogja-e az európai megjelenés idejét, hogy hero9-el az új remote nem szuperál valami fényesen. Link
Állítólag az usában is akadozik az ellátás, gyanítom, hogy nem fog megjelenni európában még februárban sem. Egyébként Hero8-al tökéletesen megy, az üzemideje K.jó. -
urban racer
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki GoPro Fetch-t? Esetleg magyar vizslán?
Illetve napi szinten nézegetem a "The remote'" megjelenését európában- nem tudni erről valami pontosabb dátumot?
Köszi! -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Én nem menetrögzítésre akarom majd használni a gopro-t így fel merem tenni a kérdésem
Motorozáshoz a bukóm elejére akarom felrakni és a menet közbeni hangot akarom majd valahogy rögzíteni. Miként tudom ezt a gopro-val megtenni?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
NvidiaRTX
őstag
válasz
szpeti40
üzenetére
Ez nem csak ebben a topikban módi, tipikus Magyarság és egy eszközt akar mindenre használni. Jó példa erre a telefonok.
Amikor meghallom, hogy telefonon konvertál valaki 4K videót csak röhögni tudok.
Igen egy okosteló mi másra jó mint videó vágásra...
Sokszor egy képet vagy zenét nem tud értelmesen lementeni/konvertálni egy teló nem hogy videót. -
válasz
scarryterry
üzenetére
Ilyenkor praktikus előtte utána nézni a dolgoknak, nem utána

De ha csak az ip kamera szót beírod google-be, már kihozott volna egy csomót, nem is értem hogy jutottál el a gopro-ig
Egy ip kamerával az Alpokban sielve nehezen veszel fel bármit a fejeden, vagy egy repülőből kiugorva, de a gopro erre való

-
NvidiaRTX
őstag
válasz
scarryterry
üzenetére
Ez a tipikus veszünk valamit és mindenre is akarjuk használni...
EZ EGY AKCIÓ KAMERA. Nézz utána mit jelent ez.
Nem menetrögzítő, nem IP kamera és nem fényképezőgép.
Arra való, hogy felvegyél olyan extra jeleneteket amiket mással NEM tudnál.
Fogadni merek mindenre használod csak arra nem amire kitalálták.
Ha 150k-d volt GoPro-ra akkor egy 10k-s IP kamera ára sem fog földhöz vágni.
#3077 StLui:
Webkamera: [link] -
scarryterry
friss újonc
de amúgy ezt nem tudom megérteni, hogy 150-ért vettem a goprot tavaly és egy ilyen dologra alkalmatlan? nem akarokm elhinni.
-
StLui
veterán
Most én is belefutottam, hogy nagyon ritkán de kéne webkamera, fiamnak zoom classroom, ilyesmi, tudom valahogy használni a 9-est, vagy egyszerűbb venni egy tizenezres valamit?
-
válasz
scarryterry
üzenetére
Szerintem hagyd a goprot, nem erre lett kitalálva

IP kamera célra, logikusan IP kamerát szoktak venni, xiaomi csinál jókat például. -
_seth_
veterán
válasz
scarryterry
üzenetére
Xiaomi Mi 360 1080P, szinte késés nélküli(tized másodperces), 360 fokban forgatható, dönthető, oda-vissza működik a hang mikrofon, online appal előfizetés nélkül is használható és akcióban 10e körül szokott lenni. Ja, rögzít is, és elég jó éjjellátó módja is van akár riaszthat is, na az IP kamera, a gopro egyáltalán nem erre való.
-
scarryterry
friss újonc
Igazából senki. Azt hittem jó lesz erre a célra. Bár még nincs veszve semmi szerintem, vagy igen ?
Ha Te, vagy bárki tud minimális késéssel erre a célra a legmegfelelőbb kamerát mondjátok légyszives. -
válasz
scarryterry
üzenetére
De ki ajánlott neked goprot ip kamerának?

-
scarryterry
friss újonc
Sziasztok!
Remélem valaki aki jártasabb nálam a dologban fog segíteni.
Van egy GoPro Hero7 black kamerám.
Szeretném IP kamerának használni késés nélkül de sehogy sem sikerül. Beregisztráltam a GoPro oldalára és előfizettem hogy rajtuk keresztül tudjak
streamelni.Max 2 órát engednek liveolni nem sok de egyenlőre jobb mint a semmi. Viszont stabilan 7mp a késés ami iszonyat sok! Levettem a felbontásból, visszavettem az fps-ből és így sikerült stabil 4mp késéssel streamelni de ez még mindig sok.
Nagyon megköszönném ha valaki felvilágosítana ezzel kapcsolatban. Esetleg a kamera HDMI portjába dugva egy külső ezközön keresztül jobb eredményt
lehet elérni?Kérem aki tud segítsen mert megvettem a drága kamerát és nem tudom használni és nagyon el vagyok keseredve.
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
togvau
senior tag
-
togvau
senior tag
Tényleg jól látom, hogy 1-2 gopro app updattel ezelőtt, kivették az appból az összes protune beállitást fotó, és video módból is? Záridő, ISO, fehéregyensúly stb...
gopro 7 blacknél legalább is eltűntek ezek az appból, csak a kamerán tudom állitani...
-
Tuninger
addikt
válasz
icebreaker67
üzenetére
Az nem frankó, közel 2 órát kéne mennie fullhd-ban egy Hero 7-nek.
4K 60: 50 perc
4K 30: 1óra 20perc új aksikkal. Persze a hideget nem szereti de a 20 perc az nem stimmel akkor sem -
icebreaker67
újonc
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Köszönöm a hozzászólást! Természetesen a gyári a legjobb mindenben, ez egyértelmű, csak elgondolkodtató volt, hogy fele annyi pénzből veszek kétszer annyi aksit. De meggyőztetek, és már megrendeltem a gyári töltőt és az aksit. Még egy kérdést ha megengedsz. Neked mennyit egy bír az aksi? Nekem 20 percet bírt full hd, 60 fps beállításnál kb. -1 fokban. Ez természetes? Üdv!
-
Tuninger
addikt
válasz
icebreaker67
üzenetére
Hogy a kérdésedre is legyen válasz:
A Smatree jól szerepel a teszteken. Viszont az utángyártott aksik egy idő után megbízhatatlanul fognak működni. Ha havonta egyszer veszed elő a goprot, nem futsz bele a problémába, ha sűrűn használod akkor ezek fél év után kukák, míg a gyári aksik évekig jól működnek.
+1 a gyári aksiknak. -
NvidiaRTX
őstag
válasz
icebreaker67
üzenetére
Egy eredeti akku Hero 8-hoz 7000-10000Ft sztem ez akkora tétel amit nem ilyen oldalakról kell venni.
A másik meg, hogy nem biztos hogy az utángyártott akkuval menni fog minden funkció a kamerán.
Tényleg az akku árán kell spórolni?
-
icebreaker67
újonc
Kedves Csoporttagok! A véleményeteket szeretném kérni aksi vásárlással kapcsolatban, mivel én még teljesen kezdő vagyok. Gopro 7-hez szeretnék rendelni tartalék aksikat és töltőt az Aliexpressről. Van-e olyan márka, ami felejtős, és mi az ami jól működik? Segítségeteket előre is köszönöm!
-
jacis
nagyúr
Valaki tud nekem abban segíteni hogy a smart remote-ot mivel tudom a motor kormányra felfogatni? Mi annak a kiegésztítőnek a neve?
Köszi előre is. -
NvidiaRTX
őstag
válasz
knorbert11
üzenetére
Durva, hogy valaki Hero 8-ről 9-re vált tehát évente cserélgeti a kamerákat más meg a 7 éves kameráját próbálja megjavítani.

Bocs Norbi, de nem lenne egyszerűbb venni legalább egy használt Hero 5-öt?
Amúgy próbáld meg mem kari nélkül is bekapcsolni vagy másik akkuval nem tom. -
knorbert11
újonc
Sziasztok!
Van egy Hero3+Black és lefagy, már egyből az elejénél. Firmwaret már frissítettem.
Nem tudok vele mit kezdeni, tudtok valami ötletet vagy valakit aki rá tudna nézni.? -
jacis
nagyúr
válasz
tothferenc
üzenetére
Nem az ár érdekel hanem egy konkrét bolt amit ajánlotok.
-
jacis
nagyúr
A másik kérdésem pedig az lenne hogy kiegészítőket melyik boltban érdemes venni?
-
jacis
nagyúr
Sziasztok, bocsánat ha hülyeséget kérdezek..
Motorozáshoz akarok gopro-t venni. A kérdésem az lenne hogy menet közben ha mondjuk videót készítek lehet vele fotót készíteni mondjun a távirányító segítségével?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Darko
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
09.18-i hír, eddig hiányzott a menüjéből, hogy egyáltalán tudjál hozzá csatlakoztatni távvezérlőt, kivéve az alkalmazást. A Hero 8-hoz lehet az újat, a régit, és a telesin vezérlőjét is csatlakoztatni. Ezért gondolnám most hogy a menüben megjelent, már elképzelhető hogy nem csak az újjal működik.
-
Darko
senior tag
Most hogy a hero 9-ben megjelent a remote kezelés, vajon a "régi" remote-al össze lehet párosítani? Az új remote kezeli a 8-ast, és a "régi" is. Valaki ki tudná próbálni hogy a régi kezeli-e valamilyen szinten a 9-est?
-
NvidiaRTX
őstag
Ehhez sajnos ki kell mozdulni.
[link] -
_seth_
veterán
Gopro 8-hoz ez a [link] távirányító megbízhatóan használható?
-
Darko
senior tag
Dec. 17-re ígérnek új firmware-t hero 9,8 és max-hoz illetve bejelentik az új táviranyítót is, mert egyelőre ugye nincs 9-hez. Remélem nem raknak bele színes kijelzőt, mert akkor megfizethetetlen lesz.
-
Bavid
senior tag
válasz
Tuninger
üzenetére
Ez egészen biztosan nem így van, a 2. évi szolgáltatást lemondhatod majd a megújítás előtt. Abban az esetben verik le a nem akciós árat, ha most megrendelés után lemondod az 1. évi előfizetést (azt hiszem 30 v. 14 napon belül le tudod).
Viki1123: Én is most vettem 9-est (korábban 5-ös volt), én mindenképp e mellett döntenék, árban nincs akkora diferencia, és aksi jelentősen javult, van első kijelző, nagyobb a kamera szenzor és cserélhető a lencse! Ami a 8-asban nagy probléma, ha véletlen megkarcolódik/betörik, akkor nem tudod simán cserélni. Itt meg ugye még új kamera lencse modok is jönnek ki (Max Lens Mod). -
Tuninger
addikt
válasz
Viki1123
üzenetére
Elvileg az az átverés, hogy ha bármikor lemondod a vásárlást követő 1 éven belül, behajtják a gopro nem akciós árát (479 eur?). Ergo elvileg be kéne fizetned a következő évet és utána mondhatnád le. Nekem épp nem lesz a virtuális kártyámon pénz egy év múlva.
Vegyél használtan Hero 7-et 70 pénzért.
-
Viki1123
friss újonc
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
köszönöm a segítséged! Első gopro lesz így nem tudom hogy a legújabbat vegyem vagy esetleg a 8-ast. Eddig Sony dsc-Rx0-ám volt de nagy csalódás a gép. Ezt az előfizetést sem értem ami a gopro oldalán van...1 évre befizetem mert csak így akciós a készülék, utána pedig gondolom valahogyan le tudom mondani hogy ne vonják folyamatosan? Az átverést keresem benne mert sokkal olcsóbb mint itthon bármelyik webshopon.....
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Viki1123
üzenetére
Nincs benne Magyar nyelv, ez nem olyan mint az okostelefonok.
Minden terméknek van negatív kritikája neked kell eldöntetni, hogy az a negatív dolog érint-e téged.
Pl minthogy az 5K nem valami jó minőségű.
De ha neked nem kell 5K akkor figyelmen kívül hagyod ezt.
Én úgy gondolom ráérünk 2-esével vagy 3-asával cserélgetni a GoPro-kat teszem azt 8-as után a 10-es lehet még több extrát ígér majd mint egy 9-es váltás mivel pl 10-es lesz a száma szép kerek szám. Vagy kitudja. -
Viki1123
friss újonc
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsot szeretnék kérni a gyakorlottabb felhasználóktól. Szeretnék csinálni néhány felvételt szélvédő mögül, és az volna a jó, ha normális eredmény születne.
Amit tudok, hogy FullHD-ban rögzítenék. Az fps már kérdésesebb, de nem mozis feelinget akarok, hanem valós képet. Tehát 50 v. 60 fps. A FOV-ot már kisakkoztam, melyik tetszik.
Mire beállításra figyeljek még esetleg? Illetve mit ajánlotok?
Előre is köszi a válaszokat.
-
-
Viki1123
friss újonc
Sziasztok! Gopro.com oldalon 379.98 euro a go pro 9 black. Viszont nem tudom hogy karácsonyig megérkezne e a termék illetve kell e vámot fizetni? valaki már rendelt tőlük? Illetve nem tudom hogy + 1 éves előfizetést kell venni, vagy az is ajándék hozzá? mert így megérné.
https://gopro.com/en/hu/shop/cameras/hero9-black/CHDHX-901-master.html -
NvidiaRTX
őstag
Anno a nagy a Kodec-es korszakban Kodec Pack-okat szoktunk telepíteni a gépre de manapság ilyet nem szokás csinálni mert maga a program tartalmaz mindent ami kell és a Win 10 is asszem ebben fejlődött.
Nekem egyedül a QuickTime van felrakva (MOV formátumhoz kell asszem) a gépre semmi más és minden progi eddig kiválóan működött legyen az Adobe vagy DaVinci vagy random konvertáló progik.
De MP4 és MP4 között is van különbség.
Amit felveszek autós kamerával videót azt a DaVinci pl csak hangként jeleníti meg, de ha előtte egy random konvertáló progival átkonvertálom újra MP4-be (megtartva a H264-et) akkor meg érdekes módon már jól működik a fájl DaVinci-ben.
Hogy ez miért van nem tudom örök rejtély marad. -
NvidiaRTX
őstag
Így van ez akkor van ha egy szerkesztő vagy lejátszó progi nem támogatja az adott formátumot.
Nem ismerem ezt a MovAvi progit de pár perc keresgélés után rájöttem, hogy ezt a progit nem is hasznánám mert elég sok hibát találtam vele kapcsolatban főleg GoPro videókkal.
Lehet Kodek hiba vagy próbáld meg átállítani a GoPro felvételi formátumát, ha lehet ilyet. -
MrRL19
senior tag
Hali
Movavi szeretnék szerkeszteni a felvett videót (hero7) ,de sajnos csak hangként rakja be a videót ?!
mi lehet probléma? telefon videója pedig jó , esetleg formátum rossz ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hajóra vettem főleg a kamerát, de addig is kiélem magam, rakom mindenre is 
de ja jó deal. max lenst nézegettem de hát...
az a 98 euro nem vészes igy.
bár ha kihasználod
Motorozáshoz a bukóm elejére akarom felrakni és a menet közbeni hangot akarom majd valahogy rögzíteni. Miként tudom ezt a gopro-val megtenni?

Nem vennék gagyit ezekből...