Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
DeepDish #3290 üzenetére
''5-5-5-12-rol szeretnem 4-5-5-12-re veglegesiteni aztan mennek tovabb,de geci bios utan el se indul!!'' Én erre írtam...szal nem fogja vinni a cl4-et, ne is erőltesd.
Akkor miért nem vmi lazább időzítéssel próbálkozol? Nem adtál még semminek se feszt, szal anélkül nehéz lesz az az 500 fsb... -
rob210
nagyúr
-
Gorneck
legenda
válasz
DeepDish #3259 üzenetére
Mint régebben írtam neked, a P5B 0,1v-tal többet kért a Geil-jeim működéséhez...váltani?
Értelme nincs sok...kételkedem jobban menne a Geil-ed pl egy p5b deluxe-ban, max cpu-t.
Sztem nincs miért szégyenkezned...
Egy 6400 azé sztem el fog döcögni 3200-3300-on...
[Szerkesztve] -
ati2
őstag
válasz
DeepDish #3222 üzenetére
A DS3 rev 2.0 -ban cseréltek pár ellenállást, hogy az fsb-t 480 fölé lehessen húzni.
Igaz pár rev 1.0- es lap is viszi az 500+ -t.
De hogy DS3 vagy DS4-ben megy-e többet a ram, az passz.
Ha kellenek a + funkciók amit a DS4 tud, akkor azt vedd.
DS3-ból meg érdemes kivárni a rev 2.0-t mindenképpen, mert 1-2 hónap múlva itthon is lehet majd kapni... -
Gorneck
legenda
válasz
DeepDish #2147 üzenetére
A Typhoon miatt én is aggódom picit, hogy nem fog elférni a Spirit. Bár szemrevételezésem után szinte biztos, hogy el fog férni.
gelbelex: Ma elvileg kapok választ a borda beszerezhetőségéről és talán meg is lesz. Tesztelni fogom persze. Nekem nem fér el sehova egy 8as venti. -
Gorneck
legenda
válasz
DeepDish #1989 üzenetére
Az attól függ milyen ramot és procit fogsz ki. P5B Deluxe elvileg jobb, de mostanság sok embernél előjön egy bug ami húzott procinál leveszi a pcie 1x-re. Ezt persze némi fesszel el lehet kerülni...p5b topikba Konflikt le is írta párszor, de nem mindig jön be. Szal igazából nemtom mi lenne a jobb, hisz több pénzért lehet uazt tudod kihozni a rendszerből, mint a sokkal olcsóbb s3/ds3-ból.
Miért nem kapni sehol DS3/DS4-et?!
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- YouTube
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Ford topik
- További aktív témák...
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest