- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Nippon
őstag
válasz
Gorneck #1681 üzenetére
Geil value volt és az istennek sem állt fel a rendszer 900 fölött, akármit csináltam.
Lehet, hogy a procim miatt van az egész.
A Corsair-rel mondjuk 1066-on is bebootol és Oblivionozhatok vele órákig, olyan előfordul, hogy visszadob az asztalra de nem ugrik ki a játékból csak ki taskol. Orthos fut, stb.
Rendszertelenül előjönnek problémák, egyszerűen megáll a gép. Böngészek, MSN, Skype és
aztán megnyitok valamit és megfagy, továbbra is tudok beszélni de nem tudok egy ablakot se bezárni, nem jön elő a feladatkezelő sem, csak az egérrel tudok játszani de ráklikkelni semmire.
De régóta ígyvan csak eddig nem foglalkoztam a géppel, most viszont szinte naponta használom és gondoltam megoldom a problémát. A ramra gyanakodtam ezért elkezdtem memtest-et futtatni. 1066-ról haladtam visszafelé egészen 1:1 800-ig ahol szintén hibázott. Na ezt nem tudom felfogni. Lehet, hogy olyan szar a proci, hogy 7x400-on is szarakodik és ezért megdől a memtest?
Nem hiszem el, hogy egy Corsair XMS2 ilyen szar lenne.
Bios F6 mindkettő
Ram performance normal
a többi feszt pedig minden kombinációban kipróbáltam már
A ramnak is adtam 0.4ig mindent 0.275-0,300-0,325 és így tovább.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest