Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Az az igazság, hogy nem vagyok nagy FPS rajongó, Krízist nem is próbáltam, így nincs összehasonlítási alapom.
Nagyon szépek a fizikai elemek, főleg mikor ilyen nagy lepleket/zászlókat lősz szét géppityuval. A tűz efekt is szép, de összeségében nem vok hasra esve a játéktól. Ehhez hozzátartozik, mondom, hogy nem vok fps rajongó!
Inkább az Elder scroll új része miatt vállatam be egy 8600GT-t (az is PhysX-es lesz). 10k-ért vettem Asus, (nomrális) nem refhűtős 256-os GDDR3-asat 2,5év garral. Ennyit megér, ha már nem tudtam elmenni nyaralni...
zso73: Teszt már majdnem kész, hnap estére már feltölthető állapotban lesz a dolog reményeim szerint. Demókban nem gyorsult annyira látványosan a dolog, viszont Warmonger elég sokat profitál belőle.
Értsd: full-fullban játszhatatlan szintről bőven nőtt az fps, játszható szint fölé ugrott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon szépek a fizikai elemek, főleg mikor ilyen nagy lepleket/zászlókat lősz szét géppityuval. A tűz efekt is szép, de összeségében nem vok hasra esve a játéktól. Ehhez hozzátartozik, mondom, hogy nem vok fps rajongó!