- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Az az igazság, hogy nem vagyok nagy FPS rajongó, Krízist nem is próbáltam, így nincs összehasonlítási alapom.
Nagyon szépek a fizikai elemek, főleg mikor ilyen nagy lepleket/zászlókat lősz szét géppityuval. A tűz efekt is szép, de összeségében nem vok hasra esve a játéktól. Ehhez hozzátartozik, mondom, hogy nem vok fps rajongó!
Inkább az Elder scroll új része miatt vállatam be egy 8600GT-t (az is PhysX-es lesz). 10k-ért vettem Asus, (nomrális) nem refhűtős 256-os GDDR3-asat 2,5év garral. Ennyit megér, ha már nem tudtam elmenni nyaralni...
zso73: Teszt már majdnem kész, hnap estére már feltölthető állapotban lesz a dolog reményeim szerint. Demókban nem gyorsult annyira látványosan a dolog, viszont Warmonger elég sokat profitál belőle.
Értsd: full-fullban játszhatatlan szintről bőven nőtt az fps, játszható szint fölé ugrott.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon szépek a fizikai elemek, főleg mikor ilyen nagy lepleket/zászlókat lősz szét géppityuval. A tűz efekt is szép, de összeségében nem vok hasra esve a játéktól. Ehhez hozzátartozik, mondom, hogy nem vok fps rajongó!