Hirdetés
- OLED monitor topic
- Mini PC
- Fujifilm X
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszibá
tag
Hát én ezt tényleg nem értem. A Ti esetetekben, hogy ment ez lépésről lépésre? Simán az ATI mellé a másik x16-os pci-e-be beletettétek az nvidiát, gép elindít és mehetett fel a driver? Ötletem sincs már, hogy mit kellene megpróbálnom még.
-
Szoszibá
tag
Az nvidia karira nem kötök monitort ez lehet baj? Mivel régi crt-m van egy bementettel így nem tudom azt is rákötni....
-
Szoszibá
tag
válasz
mpierre
üzenetére
Win 7 valóban. És mikor beteszem boot és nem jelzi még azt se hogy új hardver lenne és nem tesz fel semmilyen drivert magától. Eszközkezelőben rányomok hardverváltozások keresésére és ott sem talál semmit. Az 5850 az újabb igen, de nem volt fenn nvidia driver előtte. Lehet kevés a táp? 450W-os chieftec.
-
Szoszibá
tag
Sziasztok! Én is hybrid physix-el próbálkozok csak van egy kis gondom. Én már ott elakadok, hogy berakom az Nvidia karit a meglévő radeon mellé és nem tudom a driverét feltenni. Az illesztőprogram nem talált kompatibilis grafikus hardvert. Szóval olyan mintha nem látná a karit.
Maximus II Formulám van. Az elsődleges kártya egy 5850-es, az Nvidia meg egy 8800GTS. Mit rontok el? Biosban nem találtam beállítást, hogy engedélyeznem kellene a másik PCI-e slotot. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest