Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
visszaolvastam, szerintem mindig kaptál választ, és senki nem nézett hülyének

Mert ha például terhelés nélkül nézzük a fogyasztást alapjáraton akkor ügye mindjárt más a helyzet mint terhelés alatt.
a kalkulátorban választható, hogy milyen terheléssel számol (a prg javasol elméleti 90%-ot egyidejűleg minden komponensre - ha te is tudod, hogy ez nem igaz, akkor eldöntöd, hogy mit veszel mértékadónak)Azért kérdem hogy elég-e egy 550W táp mondjuk egy 9800GX2-nek és egy 8800GTS-nek együtt.
egy C2Q + (2)+1 GPU, peak load közelében sokat ehet, mondom megnézem, mit mutat ez elméletben...nem azt mondtam, hogy holnap vegyél egy új 650-es tápot...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest