Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz szuper-t #1742 üzenetére

Még mindig totál nem vágom. :DDD

Ezt mondtam, hogy játékok esetén határeset, hogy megéri-e. És azt mondtam, hogy teszteld játékokban, hogy az alapján megéri-e a játékoknak, és ekkor mondtad, hogy igazából CAD-re kell, pedig az adott témában mégis a játékok érdekelnek... :D

Ha azt kérdezed jó-e a nejlonzacsi cipőtartónak, nem érdekes, hogy reggel a szemetet is nejlonzacsiban viszed-e ki, mert csak túlbonyolodik a kérdés, ha én is a szemétszállítás kérdésével kezdek foglalkozni. :))

Amúgy a GTX-en is van két DVI csati, amire rá tudsz kötni egy-egy darab 2560-as monitort, sőt, a dual link DVI dugaszokra két-két kisebb felbontású monitor is rámegy, ha az a cél, hogy megjelenítőkre szeparálva legyenek a dolgok. Szóval ebből nem következik, hogy két kártyára van szükséged, hacsak nem kell kettőnél több FullHD vagy attól nagyobb felbontású monitor is.

(#1743) XoZ - Jó hallani, hogy működik. :C Az a kártya tényleg hangos, ezért szoktam inkább 8800GTS-t javasolni.

És milyen jó, hogy eszembe juttattad! Én is kénytelen leszek lecserélni a PCI-os Audigy 4-et PCI-E 1x-es X-fi-re, ha az alsó slotban akarok tartani egy 8800GTS-t, márpedig csak így jó, mert a másik alternatíva hogy vizesblokkot teszek erre is, hogy kisebb legyen, de mivel csak addig akarom a slotban tartani, amíg a Physx-es játékokat végigszórakozom, így nem akarom odabetonozni a csövezéssel, és hosszútávon jobb befektetés ~8-10k-t hangkártyacserére költeni, mint felvizezni egy ilyen VGA-t...

Új hozzászólás Aktív témák