Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASUS notebook topic
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
szuper-t
üzenetére
Még mindig totál nem vágom.

Ezt mondtam, hogy játékok esetén határeset, hogy megéri-e. És azt mondtam, hogy teszteld játékokban, hogy az alapján megéri-e a játékoknak, és ekkor mondtad, hogy igazából CAD-re kell, pedig az adott témában mégis a játékok érdekelnek...

Ha azt kérdezed jó-e a nejlonzacsi cipőtartónak, nem érdekes, hogy reggel a szemetet is nejlonzacsiban viszed-e ki, mert csak túlbonyolodik a kérdés, ha én is a szemétszállítás kérdésével kezdek foglalkozni.

Amúgy a GTX-en is van két DVI csati, amire rá tudsz kötni egy-egy darab 2560-as monitort, sőt, a dual link DVI dugaszokra két-két kisebb felbontású monitor is rámegy, ha az a cél, hogy megjelenítőkre szeparálva legyenek a dolgok. Szóval ebből nem következik, hogy két kártyára van szükséged, hacsak nem kell kettőnél több FullHD vagy attól nagyobb felbontású monitor is.
(#1743) XoZ - Jó hallani, hogy működik.
Az a kártya tényleg hangos, ezért szoktam inkább 8800GTS-t javasolni.És milyen jó, hogy eszembe juttattad! Én is kénytelen leszek lecserélni a PCI-os Audigy 4-et PCI-E 1x-es X-fi-re, ha az alsó slotban akarok tartani egy 8800GTS-t, márpedig csak így jó, mert a másik alternatíva hogy vizesblokkot teszek erre is, hogy kisebb legyen, de mivel csak addig akarom a slotban tartani, amíg a Physx-es játékokat végigszórakozom, így nem akarom odabetonozni a csövezéssel, és hosszútávon jobb befektetés ~8-10k-t hangkártyacserére költeni, mint felvizezni egy ilyen VGA-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Seagate 2TB tárhely bővítő kártya Xbox Series S/X konzolhoz
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az a kártya tényleg hangos, ezért szoktam inkább 8800GTS-t javasolni.