Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeriPRO
tag
válasz
Norbesz23455
üzenetére
GPU dioda 51 fok?? Ez a tápáramkör lehet (de ott hol a dióda?)?? Ha ez a dióda a tápáramkört jelenti akkor nem gond az 51 fok!!
A 9800 ventiét hagyjad már,nem lesz annak semmi baja... Auto a legjobb,akkor majd ha melegszik emeli a ventilátorsebességet... a 60% sok,jó ott a 37...
NV-nál 2D és 3D módban nincs órajel különbség (tudom hogy a rivatuner szerint van,de ott
se ér semmit)...Mi STEAM-os? Nem értem hogy milyen steamra gondolsz?Gőzzel megy a VGA-d??
Jah ez a Black az az ingyen-hétvégés verzió...gondolom ez a STEAM is...Amúgy az UT-t nálam is be lehetett X-elni,csak restartnál kiX-elődik... Igazából az volt eddig a bajod hogy hiába volt bent a másik kártya mégis a CPU számolta a fizikát....
A tornádós pálya nekem 45-50 fpssel megy átlagban,és a minimum eddig még csak 32 FPS volt (némi összevissza "drájverezés" után),ha sokat foglalkozol vele,jóval magasabb értékeket tudsz majd elérni... Mi ezért nem használunk túl nagy kártyát fizikázni mivel mindent tudunk így is tökéletesen,szaggatás nélkül futtatni kevesebb fogyasztással...
Eddig csak a Cryostasisben van egy rész ami tesztek szerint 14 FPS 8600GT-vel de ott a jóval nagyobb kártyák (9800-as széria) is csak 18 FPS-t tudtak produkálni,kisebb dll-ezéssel szerintem ezt is föl lehet tornázni minimum 25 FPS-re kis kártyával!! Ezért mondtuk anno hogy az a 9800 GT sok lesz,de ha ingyen "vót" akkor én is elfogadnám...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jah ez a Black az az ingyen-hétvégés verzió...gondolom ez a STEAM is...