Legfrissebb anyagok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- ASUS ROG Ally
- 3D nyomtatás
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfefe
őstag
válasz
FeriPRO
üzenetére
hát igen... amik most vannak physx progik azok bőven elmennek még az én ageia karimon is, de a jövőre nézve a minél nagyobb kariké a jövő...
Nem tudom, hogy nevezik nvidiáék a számolót ami a gpu ban van mert én atis vagyok..
, de azt tudom, hogy a 8600gt ben 32 van a 9600gt ben 64, de a 8800gts ben 94 talán... és ezért írtam a 8800gts-t mert egy árban van a 9600gt vel és akkor ha már physx akkor érdemesebb azt megvenni... bár tény, hogy sokat esznek és még hangos is némyelyik, de ezek mennek rendesen... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de azt tudom, hogy a 8600gt ben 32 van a 9600gt ben 64, de a 8800gts ben 94 talán... és ezért írtam a 8800gts-t mert egy árban van a 9600gt vel és akkor ha már physx akkor érdemesebb azt megvenni... bár tény, hogy sokat esznek és még hangos is némyelyik, de ezek mennek rendesen...