Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
miccur
aktív tag
Aham-!
vagy megyünk az ATI-hoz........... végül is szerettem az ATI-t (X850XT) kedvencem volt , de lássuk be ez 1 k....a nagy marketing gépezet pénzbeszedő automatával, idáig evga8800gtx volt, hát ? szeretttem naon de sajnos elváltak útjaink
én úgy gondolom hogy a mostani 7900GS karim
20k-ért is elég mindenre , nem meleg nem csöndes de lagalább tudok játszani, igaz nem 300fps cs-zek, de el vagyok a cod2-is megyen szal nincs gond, a crysis -t meg nem játszom mert utálom az unalamas veryhigh pálmafákat.De akkor is akarom már azt a k.....a 9800GTX-et nem tom miért
De mégis
Gyarló vagyok
Hiányzik a robosztus felépités és erő még ha neha felesleges is !
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy megyünk az ATI-hoz........... végül is szerettem az ATI-t (X850XT) kedvencem volt , de lássuk be ez 1 k....a nagy marketing gépezet pénzbeszedő automatával, idáig evga8800gtx volt, hát ? szeretttem naon de sajnos elváltak útjaink
én úgy gondolom hogy a mostani 7900GS karim
20k-ért is elég mindenre , nem meleg nem csöndes de lagalább tudok játszani, igaz nem 300fps cs-zek, de el vagyok a cod2-is megyen szal nincs gond, a crysis -t meg nem játszom mert utálom az unalamas veryhigh pálmafákat.
De mégis
Gyarló vagyok