Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
"Szerintem erősebb a HD3870 X2-nél is." - sztem meg pontosan hogy nem fogja . Mind a 3DMArk mind a játékok tesztjei azt mutatják hogy az X2 erősebb lesz na meg ugye olcsóbb . Mert ugye olvastuk hogy 14100 pötty az NV GX2-é igen ám de az 9850 -es procival volt és az ATI topicban most tesztelték és 13100 pötty egy Q6600-ossal az X2 és felhúzott Q6600-al pedig 19000 pötty körül volt tehát elég jól reagál a procituningra és ugye az X2 még nem is volt húzva mivel nincs rá még progi .
-
PPSH
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
a GX2 most febr-marc a GTX meg ev vege.

-
törölt tag
válasz
Superman
üzenetére
350-es és 350-es márkás tápok között is van jó sok különbség. A lényeg, hogy a 12 voltos ág legyen megfelelően erős, mert attól függ a legjobban a rendszer. Azért érdemes 500W körüli táppal gépet építeni, mert azoknál, főleg az új modern tápoknál a 12voltra gyúrnak elsősorban.
A túl magas teljesítményű táp sem jó, mert ha nincs meg a minimális terhelés amit megkíván, rossz hatásfokkal dolgozik, ami felesleges melegedéssel jár. Paradox módon, de így van. ezért is baromság az ezervattos szörnyszülött táp. Egy jó ötszázas mindenre elég, még a sokterás vinyók, és venti tömegek meghajtásához is. ( de egy venti fogyasztás olyan elenyésző, hogy ha komolyan számolni kellene a ventik teljesítményfelvételével, akkor legalább harminc ventinek kellene dolgozni a gépben átlag venti áramfelvétel 0.05-0.1A wattosítva 0.06-0.12W ) De sosem értettem, hogy mi a bánatnak 2 terabájt HDD egy gépben, ami alapvetően otthoni játékgép. -
manutdzoli
senior tag
Mikor jönnek ki ezek a karik?9800gtx,gx2
-
Superman
nagyúr
Aham és berakok mellé 2db 500 gigás vinyót, meg egy 1terabájtos külső vinyót, a szokásos házventik tömegét, 2DVD írót, meg amim még van és el sem fog indulni. Tudom itt a PH-n állandóan azt mondogatják, hogy egy 350Wattos táp elég mindenre, de én eleve szkeptikus vagyok ebben. Nézz meg más hardveroldalakat is, ott sem véletlenül tesztelik kissé izmosabb tápokkal.
-
waassy
tag
Úgy néz ki a 9800GX2 általában verni fogja a 8800 Ultrát.
Akit érdekel egy kis előzetes, kínai oldalakról összeszedve:Szerintem erősebb a HD3870 X2-nél is.
-
yoid
tag
corsair 520w elég lesz e 9800gtx-nek?Hány ampert igényel a vga?
-
bbchris
senior tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Ettől tartok én is . NVidia fan voltam sokáig , de most ahogy látom ha az NVidia nem talál ki valamit de sűrgősen akkor max "ajtó kitámasztó éknek" lesz jó a GX2 vidkari és valószínű én így átlépek az ATI világába mert olcsóbb és jobb lesz ahogy látom , és nekem csak az számít most már hogy jó legyen ha már pénzt ad érte az ember . Pedig reménykedtem az Nvidia tudásában de aztán csalódtam egy óriásit mikor f*szkópé módra GTX szintű karikat adott ki szinte féláron , de valamennyire röhögök is rajta mert így a nyakukon marad egy csomó G80-as GTX amit max "daráléknak" jó lesz .

-
Drizzt
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ez egy több, mint merész becslés.
-
debut12
aktív tag
-
Bundás22
őstag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
mi van? szürke nem?! félrenyomtam vazz
az őstagig úgyse viszem
így jó az offellina?
mit piszkálsz aprónövésű vagy vagy mi? gonosz törpe
-
Bundás22
őstag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
ja ezt benéztem, annyira nem vágom az LCD-ket nekem CRT van
jó ms örülj a búrádnak -
Dj Dekko!
őstag
Szerintetek az új GTX mennyivel lesz jobb a mostani karimnál? :S 8800 GTX OC :S
mert akkor már most elkezdek sporolni
nyításnál azt is megveszem ahogy ezt 
-
gergo19
aktív tag
Hát igen kb 30% az előnye a GTS-hez képest de ne feledjük a GTS-ben 15%-os tuningpotenciál van min. Mondjuk a X2-is gyorsulni fog az biztos és még nem tudjuk mi a vége. De lassan jön az RV700-és az biztos sokkal jobb lesz mondjuk az még odébb van. Szerintem 80K körül majd veszek egy X2-est valamikor és így kb20K kell majd rádobnom a GTS-re. Ez a csere kb megéri.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Bundás22
üzenetére
Itt nem arról van szó, hogy látod-e, hanem pl.: Quake 3 esetén voltak olyan mozdulatok, amiket csak akkor lehetett előhozni a játékból, ha 100-nál bőven több fps-ed volt végig. Pont emiatt raktak be id-nél újabb játékaikban fps limitert, hogy minden gépen ugyanúgy viselkedjen az engine, ne legyen előnye annak, akinek sokkal gyorsabb a gépe.
-
rocket
nagyúr
-
Invisibility
csendes tag
FPS ide, FPS oda. Én már toltam végig 15-20 FPS-el gamet. Pl. MoH Airbone ahol a readme.txt file-t olvasgatva látam hogy bla-bla-bal 7300GT bla bla bla NOT SUPPORTED. Gondolom ez nem jelent jót. De kiaggattam. Pl a STALKER nállam egy VGA-val medium beállításokkal 25-30 FPS-t produkál. Mondjuk úgy hogy élvezhető is. De ha berakom a másik VGA-t akkor érdekes mód 7-11 FPS. Ami eléggé sz@r. Vagy a CoD 4. Egy VGA-val ugyanakkora FPS számot produkál mint 2 VGA-val. Pedig az SLI -yes-re van kapcsolva. Érdekes mi? És nem tudom miért van ez. Van egy LG L1718S nevű monitorom. Egyik helyen TFT a másik helyen LCD-t írnak rá. Most melyiknek higyek? Sok itt az átb@szás...Túl sok. Néha jó az SLI, néha nem. Néha csak az ATITOOL segít (moha). És kérdem én hogy igaz az hogy az SLI csak akkor működik ha a játék is támogatja? Vagy hogy működik ez? Mert szerintem itt sem stimmel valami. Hogy SLI-s configot mégegyszer nem veszek az is biztos!
-
leviske
veterán
válasz
üzenetére
Azt bevallom, hogy nehezen jutott el erre a szintre. De azt viszont meg kell hagyni, hogy mind a két cég más technologia felé indult el. Az ATi egy gyökeresen más architekturára fektette a hangsúlyt...egy olyanra, amit a MS várt. Ezért is jött ki a DX10.1... hogy az nVIDIA-t is rákénszerítse a R600 féle architekturára és ezért is döntött ugy a nVIDIA, hogy a DX10.1 várhat (és ezért is várja a két cég a DX11 megváltóként).
A csúcskategóriát pedig szerintem már valószínűleg a többmagos karik fogják uralni (szvsz) ... sokkal olcsóbb kihozni egy felső-közép/középkategóriás chipet és annak megkkettőzésével egy felsőkategóriást, mint külön fejlesztgetni és akkor még a hibásakkal nem is tudnak különös képpen mit csinálni, max olyan megoldásokat kitalálni, mint amilyen a 29PRO/GT illetve ami a GS lesz (valószínűleg) ....
(#453) bbchris: nem hinném, hogy jelenleg lenne megfelelő driver a GX2-höz...még a X2-höz sincs.
És azt se feledd, hogy elvileg (nem tudom biztosan) a 9600GT-n használt chip-ből lesz rajta kettő. A 9600GT pedig elvileg a 88GT alá érkezik, tehát a 88GT SLI alá kell valahova tájolni. 
-
bbchris
senior tag
3DMARK06 eredmény : Biztos hogy be volt kapcsolva rajta mindkét chip
Ez iszonyat pocsék pontszám egy 2 magos cucctól . Itt most vagy tényleg ennyire sz*r a kari vagy nem volt hozzá normális driver vagy valamit elbaltázott aki tesztelte . 14100 pötty ezt egy 8800 GTS is eléri ha kellőképpen fel van húzva . -
törölt tag
Az azért elgondolkodtató, hogy több mint egy év után tudott erre a teljesítményre jutni az Ati. Ehhez is duál GPU kellett. És szomorú, hogy nem megy jobban, mert lehet, hogy miattuk csúszik a GX2, mert nem látja értelmét a zűd cég, hogy siettesse a kiadását. De lehet, hogy tényleg van vele valami gáz, és azért csúszik.
Viszont az X2 eléggé jó áron van.
Jó lenne végre egy igazi kiélezett csúcskategória. A középkategóriát viszi az Ati, legalább is az árai ott jobbak. -
leviske
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
A HD3870X2-t már több helyen lehet(?) kapni és mindenhol 115k alatt van. Azt pedig mondhatjuk dícséretesnek, hogy kiforrott driverek nélkül tud többet, mint az Ultra 1év folyamatos driver fejlesztés után.

(#426) Tuco Ramirez : Félig...igazábol csak gondoltam letesztelem a zöldeket, hogy ők is olyan elvetemülten kezdik-e el védeni a GeForce-t, ahogy a vörösek az ATi-t.
És legnagyobb megdöbbenésemre nem próbálta meg senki sem leharapni a fejem, tehát kultúráltabbnak nevezhetők a zöldek, a HD3800-as topikban összegyült vöröseknél. 
-
Neoteric
addikt
kvázi-tag vok

-
Neoteric
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
egy szart nem... volt olyan idő (kb fél éve) h klán leader voltam, és akk simán ment a napi 2-3 óra game, és mégse ment úgy mint ahogy kéne... lehet h hozzá járult a fain antigémer egerem, de 50fpssel korántsem tok úgy jáccani pl mint 300al. átmek haverhoz, ottis toltam codot, igaz át kellett szoknom, de aztán sokkal jobb volt, mert neki nem 50 fpse volt hanem 250.
csbe meg pl nagy átbaszás az egész célzás, távolba akk lesz hs ha lábra célzol, de pl van aki mellé lő azt azis hs... aztzán jönnek a núbok és mondják h csíter.. közbe meg csak jó a gépe és nem kee hedre lőni ahhoz h hs legyen
mod: off
-
Dare2Live
félisten
válasz
Stalker-2572
üzenetére
ezek a difik csak komolyabb szinten válnak igazán jelentősé azoknál a nem "kocka makiknál" akik nemtudják mi az Archon splash damageja anzoknál mind1.
-
Dare2Live
félisten
válasz
janos666
üzenetére
monitorod 2mses válaszideje az G2G. Azaz ennyi amit legjobb esetben tud a legrosszabb ennél sokkal rosszabb.
És ez csak a válaszidő ott a monitor lag ami kellemes 10-20-30ms.És ezek öszeadódnak: Te enyivel késöbb evszed észre a sarkon befordló CRTvel játszó Józsit aki ennyivel elöbb meghúzta a ravaszt.
Nem mind1.Természetesen erre még rájön a ping time ami jobb esetben 10ms körüli rosszabban ennél joval több, meg az egér késése ami jobb esetben 1/1000mp hez közelít rosszaban 1/125höz de ezek monitor függetlenek.
Más: PRO CSsek mért durva proci/csúcs vgaval játszik ha 120hzel frissit a monitoruk? Hát mert nekik a min FPS kell, hogy meglegyen min 120 és ehez átlagban 180 megkell legyen.
-
válasz
Stalker-2572
üzenetére
"kocka makik" Muhahahahahaha!!! Nagyon jó

-
Bundás22
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
300 fps-nél már pislogni sem szabad mire újra kinyitod a szemed 40 képkocka száll tova
tanulj meg gyorsan pislogni fiam!
-
Jaj, pedig az Intelben bíztam, most kínlódhatok a 780-assal
annyira bugos fosok az nVIDIA lapjai, hogy inkább hólapátnak jók, mint alaplapnak. Megvettem SZETTBEN!! a két GTS-t és a deszkát, persze hogy nem indult el a két VGA-val egyszerre, csak miután BIOS-t frissítettem... -
Dehogynem! Megengedi, sőt már el is adta a 45 nm-es procik támogatásáért. A 780-asok ezért támogatják a Perym-eket...
Kívánom, hogy legyen igazad és fing@ssa meg az AMD az nVIDIA-t, mert akkor normalizálódhatna a VGA piac. Nagyon drukkoltam a X2 3870-esnek, de csak az Ultra eredményét hozza. Abban bíztam, hogy olcsóbb lesz, de sajna mire ideér addigra az 500$-ból 120 eFt+ ÁFA lett
-
Neoteric
addikt
lehet h nem látod, de mégis van vmi különbség, pl tesóm gépén cod2 megy 150fpsel, nálam csak 50-60, és van különbség.
amúgy én crtn nyomom, ő meg lcdn
azt viszont nem tagadhatjátok hogy sokkal jobban lehet jáccani több fpsel. van h nem is oda lő ahova, de mégis eltalálja, én meg pl soxor hiába lövök oda ahova kéne, de nem adja be...-.-
-
Bundás22
őstag
válasz
janos666
üzenetére
[OFF]és ezek összege a ping?
szal ha 18-as pingem van az 18 ms?
kérdezem..
A hálózati kártyák válaszidelye pedig kb. 2ms, szóval egy 2ms válaszidelyű LCD nem oszt nem szoroz semmit játéknál.hát nemtom dinamikus válaszidő az, egy átlagos moncsi inkább 4ms, de egyébként a CRT jobb ebben nemhiába mondják hogy játékosoknak jobb(nincs szellemkép, válaszidő, színhűség...sok nyavalya, de van helyette sugárzás
[/OFF] ez a nem oszt nem szoroz hozzáállás sántít, az is hozzáadódik és kész -
janos666
nagyúr
válasz
Bundás22
üzenetére
Az LCD válaszidelyéhez hozzáteszem hogy ma a legdurvább egerek, mint a Razer Copperhead és újabb csúcskategóriás példányok válaszidelye is 1ms, ami XP alatt gyakorlatilag csak 1,4-1,8ms az USB driver limitációi miatt (XP-ben USB hackel vagy Vista alól hack nélkül is tényleg megvan az 1ms). A hálózati kártyák válaszidelye pedig kb. 2ms, szóval egy 2ms válaszidelyű LCD nem oszt nem szoroz semmit játéknál. Ha neten játszol végképp, de ha helyi hálózaton akkor is késel legalább 2ms-t a hálózat miatt, és a játékokban alkalmazott interpolációk és lagkompenzációk (becsléssel előreszámol a játék hogy hol lesz az ellenség a következő képkockán és kipótolgatja a képet míg nem jön meg a tényleges infó aztán rájavít a dologra a következő képkockán) miatt ezek a késések még össze sem adódnak, tehát a monitor 2ms válaszidelye nem adandó össze a hálózat 2ms válaszidelyével, esetleg az egered válaszidelyével, ami 1-8ms.
-
Bundás22
őstag
válasz
mazda626
üzenetére
[OFF]tudom mire gondolsz pl cod2-ben ha erősebb géped van(több fps), akkor mivel a program gagyi(szarul van megírva) te gyorsabb vagy a többinél
de 85hz-es monitor nem képes 100 képkockát megjelníteni, csak 85-öt
és mit mondott a fizikatanárod?
nem fogod meglátni a 600 se a 300 fps-t ha a monitor csak 85-öt tol a képedbe, tuti nemés különben is ha ilyen kifinomultak vagytok az lcd monitor 4ms-os válaszideje nem zavar?
1ms= 1sec/1000
inkább játszatok CRT-n szvsz[/OFF] -
leviske
veterán
Az nV nem hiszem, hogy olcsón adná a bőrét...hisz neki nem létszükség, hogy az intel is gyártson SLI-s lapokat. Az nV gyárt AMD-hez és Intelhez is alaplapokat. Az ati is valószínűleg csak azért adta ilyen könnyen magát, mert leginkább amd-s chipjei voltak/vannak.

Amugy nem lesz semmi féle X58...T50 lesz!

MOD: és mikor megjelenik a T50 (2008 Q3), akkor már az Intelnek nem lesz szüksége, hogy az nV SLI-je is virítson a chipjeiben, mert már ott fog figyelni a saját vga szériája (valószínűleg) és ugyebár maga a Nehalem.

MOD2: off
-
janos666
nagyúr
Elvileg vannak (legalábbis voltak régen, mert láttam egy ilyen tesztet) moddolt driverek amik intel chipsetes lapon is hajlandók SLI-ben műkködni. Konkrétan amit én láttam abban egy P35-ös lapba cuccoltak össze 2db 8800GTX-et, de akkor már nem volt újkeletű a dolog, így biztos megy 965/975 chipsettel is ahol 2 hósszú PCI-E foglalat van a lapon. Az jó kérdés hogy a mai új drivereket lehet-e még így moddolni, vagy tettek ellene az nvidiánal.
-
janos666
nagyúr
válasz
Dare2Live
üzenetére
Na azért én nem próbálnám meg összevetni a monitorom 2ms válaszidelyét a netem 10-30-40 ms pingjével (időszaktól függő netterhelés...), meg ráhalmozva még a játékok netkódjának kínjait, mint pl. CS:S-nél a predikció, interpoláció, stb. A monitor 2ms válaszidelye itt már elhanyagolható, hisz a CRT-nél sem 0,000ms ez az érték, csak kissebb tartományba esik. (ott is fel kell villannia a fluoreszkáló rétegnek mikor megkapja a löketet)
-
leviske
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
X48 és a SLI????
INTEL ÉS A SLI???Vuhaha! Ha inteléknél nem bolondultak meg, akkor a X48-ban sem lesz...ha már a X38-ba nem engedte nV bácsi.

Max az az egy oka lehetne az Intelnek, hogy ezek után is szövetkezzen a zöldekkel, hogy másként az AMD-t támogatják.

Én remélem, hogy már 2008-ban megérkeznek az igazi DX10-es játékok és láthatom az összes zöldet siránkozni, hogy a játék el sem indul...

MOD: off
-
debut12
aktív tag
Amúgy nem érné meg jobban/ár, teljesítmény) egy 8800GT SLI, mint egy 9800GTX?
Az elsőt ki lehetne hozni 100.00ből, a 2. gondolom üti majd a 150.000et, de vajon annyival többet is fog tudni??? -
janos666
nagyúr
Normális felbontás mellett 120Hz-nél magasabbra nemigen mész, de inkább 100Hz a max nagy felbontásokban. (ha meg 800x600-ban akarsz játszani egy 22"-os CRT-n 120Hz-ne hát lelked rajta
)
60FPS egy TFT-n már bőven jó játékhoz, viszont 60 és 45 FPS közt még tényleg érezhető a különbség, 45 FPS alatt viszont tényleg rohamosan romlika játékélmény is. Az hogy a filmek 25FPS-el is beérik annak is köszönhető hogy ott a képkockák egyenletesen közevik egymást, minden 1/25 másodpercben jön a következő képkocka ami az adott időpillanat anyaga látszik. Játék közben lehet hogy a 25 FPS úgy jön ki hogy a másodperc első 1/3-ában lepereg a 25-ből 20, aztán mikor a lényeg történne (pl változik is valami a képen) a másodperc 2/3-ában már csak 5 képkocka pereg le ami alatt már mozgást kéne ábrázolni... -
janos666
nagyúr
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Ja, csak lehet az lesz itt is a helyzet mint DX9-nél is, hogy mire tényleg elkezdtek DX9-es játékokat csinálni addigra már eleve SM3.0-ra írtak, lehet itt is az lesz hogy most van 1-2 játék SM4.0-ban amiken még nagyítóval keressük a DX10 nyomait, aztán a következő nagy játékoknál már kintlesznek mindkét gyártó DX10.1-es kártyái és eleve SM4.1-re írnak, aztán a DX10-es extra effekteket csak DX10.1-es kártyán lehet igazán látni, a DX10.0-ás kártyákon meg nem sok különbség lesz DX9.0c-hez képest. (nem hardver limitáció, csak programozói lustaság és kényelmesség miatt)
Pl. A Half-Life 2-t (nem az Episode-os új engineket, az eredetit) is SM2.0-ra ítrák és volt is vele egy HDR techdemó amikor még sehol se volt a SM3.0 (még Radeon 9800 meg FX5800 is új kártyák voltak akkoriban a játék megjelenése előtt...), aztán mikor kijött a játék csak néztem hol a HDR, hát sehol. Aztán jött a Far Cry féle HDR, de csak SM3.0-ra, később meg a Hl2 engine (episode 1) is megkapta a HDR-t, de csak SM3.0 alá. Sőtt, az episode 1 engineje alatt még tök fos volt a HDR az episode 2 új enginejéhez képest. (kb az episode 1 engineje volt a HDR techdemó a Lost Coast minijáték alá, most 2007-ben meg már ésszerűen adagolták az effektet)
-
janos666
nagyúr
Nekem se, mert láttam ilyen "naked 9800GX2 PCB" képeket valami kínai fórumról, de ott a hűtőblokk alján csak egy rézmag látszik és egy olyan nyák amin 1 GPU van és egy luk. Talán ugyanolyan hűtőblokk van mindkét kártyán, a nyákba vágott lukon át kap levegőt az alsó beszívó ventilátor a felső ventilátor alá vágott nyílásán keresztül?
Az eddigi képekből csak ilyen szendvics stílusban tudom elképzelni a dolgot, pedig elég gány lesz...
Bár mindehogy az lesz szerintem egy kétnyákos kártya, még egy 2GPU egynyákony kártyát se tudnék elfogni. -
volvoguy
addikt
az igazhogy a 9600osokkal egyidőben megjelenő 9800asok a jelenlegi 8800asokat fogják leváltani? (van ennek értelme, sztem nicns..feltéve ha igaz...)
-
Csiborbogár
őstag
válasz
Invisibility
üzenetére
9600GT tudtommal 650MHz-es GPU-val lesz.
dx10.1 semmit se ér, mert a programozók nem értik/tudják, még a dx10.0-s kódokat sem használni. De állítom, még a dx9.c-s kódok sincsenek teljesen kihasználva. Szóval ne aggódj, NV is tudja, hogy a középkategória igazán a fejőstehén, és mégegyszer nem követheti le ugyanazt a hibát, mint a 8600-as sorozattal. -
alien_
őstag
GX2-nél hogy hűtik a második gpu-t? A képekből számomra nem derül ki

-
Invisibility
csendes tag
Nem tudom jó helyen járok-e de épp most olvastam a 9600GT után aminek 500Mhz-s GPU-ja lessz, és 2000Mhz memória szélességgel bír. Kicsit aránytalannak tartom ezt a felosztást. és mint többen is megírtátok hogy sajnos a 9-es széria sem lesz tökéletes mindenkinek. Biza rések lesznek. Úgy mint a szegény és a gazdag, tél és nyár között. Vagyis az a bizonyos KÖZÉPKATEGÓRIA valahogy kimarad. mert sztm. a 9600GT félig sem lessz olyan erős mint a 9800 széria valamelyik tagja. Több helyen olvastam hogy szinte ugyanaz lessz a forgatókönyv mint tavaly (2007-ben) és sajnos láttunk már ilyet. Lásd 8-as széria. Nos a 9600GT-re visszatérve és eltekintünk a DX 10.1-es és a Shader Model 4.1-től (amt ha egy játék kihasznál akkor az izzasztja a karit is) akkor az a bizonyos 500/2000 kevésnek bizonyul. Bár vannak állatok akik kockáztatnak, és egyből a pencil mod, és a 6 ventillátoros hűtést alkalmazva a szénnéégés határáig húzzák a karit. Én már nem annyira sajnálom a két 7300GT-met (500/700) max (600/800-ig szoftveresen) de még mindig jól teljesít kategóriájában. ATI-t nem merek bevállalni mert anno egy 7500-al (sztm az volt.) volt egy pár játék ami nem igazán volt játék, hanem inkább subtér figyelés, és nagyon csúnya grafikai hibák jellemeztek. Tudom azóta fejlődött az is de mivan, ha mégse
? -
D@ni88
addikt
esetleg még több sp? mert ha jól tudom több van benne, csak 128at használtak a G80ban, mivel nagy volt a hőtermelés. Szval most h lejjebbvitték a csíkszéleggséget lehet aktiválnak többet is. De ezt nem tudom honnan vettem, de mivel a G92 egy kissebb csíkszélességű G80 ezért lehet van benne vmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azert nagyon nem valoszinu hogy erosebb lenne az ATI fele megoldasnal
ezekbol a tesztekbol az jott le.az ATI mar most 100 rugo az nv ha kijon lesz 130 is ha nem tobb

Majd kiderül, nem hiszem hogy még ilyen pontos adatok lennének rolla!

Nálam nem működik a több fps, jobban találok bemagyarázás

[/OFF]