Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Nana, az RV670-ben van némi fejlesztés, a G92-ben meg pusztán némi optimalizáció, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan nem alkalmas normális DX10 kód futtatására sem, nemhogy DX10.1-esre.

Az is igaz hogy az ATi sem mindig fejlesztett amikor kellett volna (9x00, X8x0), viszont ők ált. alkalmazkodnak a világhoz, és nem a világnak kell alkalmazkodnia hozzájuk, az nVidia egyedül az FX-ek csúfos bukásakor szakította meg ezt a gyakorlatot. -
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
ill. 9xxx -> Xxxx. és szerintem teljesen igaza is van mindkét cégnek, a legnagyobb bukta komplett új architektúrákat tervezni évente - a második generációban egy csomó optimalizálásra van lehetőség.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nem mintha az AMD/ATI nem ugyanezt csinálná...(2900XT/Pro --> 3870/50)

-
Drizzt
nagyúr
-
Laraxior
titán
G80 totyikban:képek a Crysis 2-ből!
-
törölt tag
válasz
KillHates
üzenetére
itt csak egy része volt az árnak az "egyedi" árképzésünk... nagykerben nettó 41 ért volt AMIÓTA KIJÖTT. szal a kiskerek tolták fel az árakat, mert jó volt a kari és ennyiért is elvitték, nomeg nem volt érdek hogy olcsó legyen, így is elvitték az összeset előrendelésben, úgyis elvitték volna csak kevesebb haszonnal. én az elejétől figyeltem hogy mozognak az árak, nagyker szinten stabilak az első daabtól máig egy fillérrel sem mentek 41 fölé... de a kiskerektől már csak ezért sem vásárolnék, egyszerűen undorító árréssel dolgoznak néha

-
válasz
Sgt.Dexter
üzenetére
Tuti, hogy gusztustalan lehúzások lesznek az elején, mint a 8800GT őrület idején volt.
-
Sgt.Dexter
csendes tag
Ugyan már, nemtom ki hiszi el ezt a töltelékszöveget: "ugyanannyi lesz itthon is".
na már most.Elvileg ugyanannyi USD lesz, mint EUR.
Szerény tudásom szerint az euró sokkal erősebb, mint a dodó.
Ezért itt M.O.-on sokkal drágább lesz, mint Amcsiban.
Szal ne higgyetek a népmeséknek -
Állítólag ugyanannyit mennek a PCI-E 2.0 kártyák az új alaplapokban is mint az 1.1-ben. Egy-két hét múlva kapom meg az új alaplapom (nFORCE 780) és abban már 2.0 van. Mivel SLI-ben vannak most a 8800GTS512-esek, ha egy kicsit is számít látszani fog.
Rakok fel majd eredményeket. -
debut12
aktív tag
Most akkor a 9800GTX mikor is várható. Megéri vajon kivárni, vagy jobban járok egy 8800GT-vel??? Melóhelyről az Asust 57.000Ft-ért tudnám venni. Úgy olvastam a 9XXXes széria is G92es chipre épül. Akkor a DX 10.1en kívül miben tud újat felmutatni?
-
gergo19
aktív tag
Nekem még PCI 1.1-es lapom van de nem gondolom, hogy lassulna tőle észrevehetően. Ha jól emlékszem mégnagyon messze vannak a mai kártyák teljesítményben a 16XPCI határától. Szerintem biztos gyorsabb lesz mint két 3870 mert ittnincsennek szoftveres gondok csak a nyers erő, de nem offolom szét a topikot majd pár nap múlva minden kiderül.

-
Drizzt
nagyúr
Aok info nincsen róla, kb. annyira lehet számítani teljesítményben, mintha CF-be kötnél két hd3870-et, erre vonatkozóan meg google-ben találhatsz több tesztet is. Az érdekes lehet még, hogy nem lesz-e neki kevés a pcieX16 sávszél, mert a különféle CF megoldások között gyakran volt jelentős teljesítménykülönbség(pl.: 2 x8-as slot, 2 x16-os, illetve x16+x4 esetén, bár a nevüket szerintem rosszul írom).
-
subpixels
tag
Februárban startol a GX2?
-
gergo19
aktív tag
Igazatok van a GTX már lassan másfél éves és mégmindig elég erős. De akkor 160K volt. Ha az ember 100K alatt mozog akkor azért elég sűrűn jönnek ki a kártyák mindkét oldarról. Nekem még nincs pénzem megvenni egy 160K kártyát és kihúzni vele egy évet. Inkább félévente egy 70K és azzal is nagyon jól elvagyok. 23-a nagyon várom vár! Valami egyéb infó róla van még?
-
gergo19
aktív tag
válasz
KillHates
üzenetére
Ez így van ahogy mondod. Ezzel én is tökéletesen így vagyok. Csak én még "csak" 22 éves vagyok. Munka után első a gép. A barátnőm mondta is vedd feleségül inkább a géped ne engem úgyis többet foglakozol vele....
De mint mondtam megéri jobb mint drogra költeni a kis pénz. 
-
törölt tag
Ez az... lassan egy éve használom megelégedéssel a 8800 GTS-t, s még mindig simán elég lenne, ha nem 1920-ban akarnék játszani.

A fél éves Core 2-m is szuperül kiszolgál. A négymagos megoldások számomra szinte semmi telejsítménytöbbletet nem nyújtanak, órajelben pedig ez megy annyit, hogy a legújabb kétmagosokkal is felveszi a versenyt.Személy szerint igencsak élvezem, hogy végre tartósan és bőségesen kiszolgál egy gép, így végre összejöhet a pénz a 40" FullHD TV-re.

-
Én egy 120 kilós majd 2 méteres 37 éves emberke vagyok, a haverom Lajos, kb 10%-al több mint én, mint méretekben, mint korban, mint észben. A múltkor nála, a gépét tuningoltuk, a földön kucorogva, szerszámok szan-szét, ventik, kötegelők, műszerek, alkatrészek szintén, (mint anno legózáskor az unokaöcsémmel). Viccesen festhettünk, mert a felesége bejött az irodájába, kimeresztette a szemeit, majd vihogva kiment.
Úgyhogy a PC-zés tényleg nagyon jó dolog. Simán képesek vagyunk bolondot csinálni magunkból meglett férfi ember létünkre. -
gergo19
aktív tag
válasz
KillHates
üzenetére
Nem kell ezen meglepődni új széria új chip. A fejlesztés költségeit persze nekünk kell megfizetni. A driver gondok tényleg bosszantóak. Én nem hiszem hogy veszek 100K fölött kártyát esetleg akkor csak ha 2X lesz erősebb mint a mostani GTS-em, de még akkor sem nagyon. Én a Ati X2-őt várom nagyon ha tényleg 80-90K környékén lesz akkor már rá is startolok. Amúgy ezt a fejlődést nem lehet anyagilag bírni lassan 2-3 havonta kell kártyát cserélni és bukni mindig egy csomó pénzt és ez még csak a kártya a többi alkatrészhez még nem nyúltam, de mit sírok minden hobbi költséges. Ez van, de amúgy nagyon élvezem csak pénz legyen.

-
Na akkor tuti jó drága lesz! Fizethetjük majd az új GPU fejlesztéseit is. Arról nem is beszélve, hogy új driverek is lesznek hozzá, persze jó bétásan-bugosan tehát aki hamar "rárepül" lesz mit szívnia... Én is így jártam a GTS-ekkel. Kihjött 11-én, 14-én már SLI-ben bent csücsültek a gépben. Gyalázatos eredményeket produkálva! Aztán két hét múlva már lettek hozzá jó driverek, de az SLI dolog, csak pár hete oldódott meg. És az nVIDIA szerint csak a nFORCE780-as lapban fognak igazán jól működni. Nabasszus! A 9800-asok, meg gondolom majd csak az IntelX48-asban, vagy a nFORCE880-ban?
Csodálkoztok, hogy orvosi esetté válunk?
-
gergo19
aktív tag
[link]Megerősítések a GT200-al kapcsolatban.
-
törölt tag
Ez így igaz...nem is vádoltam senkit ...abból indultam ki ,hogy a szüleim meg az ismerőseim akik 40 körül vannak mennyire értenek a szgéphez. Általánosítottam ...jobban átgondolva inkább 40 és fölötte jellemző és nyilván skálázódik ,hogy ki mennyire képes kihasználni egy szgép funkcióit.
egészen eltévelyedtünk a topictól ,uh inkább én nem offolok többet.túl sok okosat már ugysem tudok hozzáfűzni.
-
he7edik.
addikt
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Azért ez a véleményedet nagyon gondold át.
ismerek pár embert itt a PH-n aki
darabokra szedné a ezt az írásodat
-
Runner_fxr
addikt
Részben igazad van! Magyarországon is egyre hülyébbek a fiatalok! Sajnos kezdi átvenni az amerikai stílust mindenki, ránk akarja ez a kormány is erőltetni! Az oktatásunk fényévekre volt mindőségben az amerikaitól, de azt is tönkre akarják tenni! Meg ugye mindenhonnan a népbutítás folyik! Persze ,hogy hülyébbek a fiatalok is! De azért még szerencsére közel nem olyan buta az átlag fiatalság mint Amerikában! Én nem fikázni akarom Amerikát mert egy nagyon szuper hely lehet mint terület, földrész! Sok szép hely van ott és szívesen megnézném! De ettől függetlenül hánynom kell attól a stílustól ami onnan árad! Az emberek butasága határtalan, sokan azt sem, tudják milyen államban élnek ott, de Amerikán kívül meg aztán nagyon kevesen ismerik a többi országot! Láttam több riportot is Amerikai fiatalokat állítottak meg az utcán és alapvető kérdéseket tettek fel nekik, hol vannnak bizonyos országok, sokan nem is halottak róla, sőt voltak olyanok akik még azt sem ismerték rendesen ahol ők laktat. Magyarországot és a többi országot is szertenék igy elbutítani, hogy könnyű legyen irányítani a birka népet! Arról már nem is beszélve milyen veszedelmet zúdít Amerika az egész nép nyakába azzal ,hogy baztatják az arabokat! Bár igaz erről elsősorban a vezetősége tehet nem az amerikai nép! bár sok amerikai támogatta az arabok támadását! Az Amerikaiak a világ legynagyobb problémái! Nekem ez a véleményem! Bocsánat a hosszú Off-ért!
-
gyurczy
őstag
válasz
üzenetére
A 30-40 éves korosztály fiatalkorában indult el ez az egész személyi számítógép mizéria... én, mint 30 éves egyébként egészen képben érzem magam, lévén végigjártam a szamárlétrát a ZX Spectrum-tól a C2Q-ig. Manapság azért már sokkal hozzáférhetőbb a számítógép, iskolában is van, oktatják, ilyenek. Amikor én általános iskolába jártam még csak szakkör volt C20-asokkal... mitől legyenek kében a 40esek?
-
keIdor
titán
Ezek is igazak.
-
keIdor
titán
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Annyit azért hozzászólnék, hogy a magyar átlag fiatalság is segg hülye az informatikához, sőt!
Szóval hadjuk az amcsik fikázását. -
törölt tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Igen láttam...BFG/EVGA 88Ultra water cooled / oc ... // 200k+
Egy új vga 150-180k simán lehet bármelyik oldalon.(Ezzel a lépéssel pedig egy darabig a régebbi vga-k árát sem kell nagyon levinniük...)
--------
mod: akinek kell a prémium powah az úgyis megveszi... / ne feltétlenül a magyar piacot nézd ...USA inkább mérvadó / -
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Tökéletesen igazad van. Nincs is annál jobb dolog mikor az ember tuningolja a gépét, berak egy új ventit, szerez egy új memóriát, vagy akár egy szép UV neont. A konzolok tényleg arra valók, hogy leülj elé és nyomogasd. De próbálj meg vele CD-t nyomtatni, vagy egy ilyen közösségi portálon kommunikálni. Jó tudom vannak már olyan konzolok amiknek van Internet kapcsolatuk, billentyűzetük, meg biztosan lehet rájuk printert is kötni.
De azért azt is el kell mondani, hogy az is jó dolog, mikor összerakok a gépet és beindítom, felinstallálom és megkapja az új gazdája. És amit tapasztaltam, sokan eladják ilyenkor a konzoljaikat, és erős VGA kártyát rendelnek nálam. Mondom nekik, hogy azokon mindig is szebbek lesznek a játékok, de mégis megteszik az emberek. Egy haverom azt mondta, hogy "a konzoos játékok nem tudják annyira lekötni mint a PC-s játékok" nem tudom hogy értette de sejtem... és szerintem Ti is tudjátok miről beszélhetett... -
Runner_fxr
addikt
válasz
he7edik.
üzenetére
Szerintem a konzolok gyerekeknek valók, vagy számítástechnikai analfabétáknak! Erre lettek kitalálva véleményem szerint! Leginkább a buta, amerikai fiatalságot célozzák meg vele. A másik dolog meg, hogy szerintem egy csomó olyan játék van a konzolokon ami éppenhogy kiköhög 30fps-t. Lehet hülyeséget beszélek, de én látom a különbséget 30 és mondjuk 60 fps között! Amikor játszom mindig megy közben a fraps tök mind1 mivel játszom! Ez már nálam ilyen megszokás! És bizony akkor fut szép simán egy játék ha 60fps körül megy. Nem azt akarom mondani, hogy 30-on szaggat egy játék, csak 60-on éri el azt a teljesen sima, filmszerű mozgást. Volt szerencsém x360-on kipróbálni pár játékot és nekem nagyon 30 nak tűnt. Ez azért gáz egy olyan embernek aki többhöz van szokva! Sőt haveromnak a gears of war több helyen be is szaggatott x360-on! És ezzel most mit tudsz csinálni? Semmit! Én úgy vagyok vele vagy pc-n játszom vagy semmivel! Ettől függetlenül abban egyetértek én is, hogy elég gáz ami a pc-s vga piacon folyik! Aranyáron mérik az erős vga-t. És ez baromi nagy lehúzás! És ez hosszútávon biztos nem fog jót tenni a pc-s játék iparnak! Az kéne az nv-nek is hogy felbukkanjon a piacon egy nála jóval olcsóbb remek vga-kat gyártó cég! Akkor nem lehetne itt ennyit nyerészkedni! és kénytelenek lennének emberi áron adni a kártyákat.
A gx2 ről az a véleményem, hogy szerintem nem lesz érdemes megvenni, akkor már inkább egy 8800gt sli!
Annál többet nagyon nem fog nyújtani a gx2 szerintem! A nagy fejlődés majd az új gpu lesz, ami a 9800gtx-en lesz, azt már érdemesebb lesz megvásárolni! -
Úgy néz ki a specifikációk szerint, hogy a 9800GX2 két G92 GTS lesz egy cooler alatt
Meg kinézetre is. -
he7edik.
addikt
Én is gondolkodtam konzolon
de legalább annyi hátránya van mint elönye -
P00By
nagyúr
válasz
changbácsi
üzenetére
Inkább nem írok semmit, a lényeget vetted...
-
Anthony28
őstag
válasz
changbácsi
üzenetére
Mivel diszkóban portázok ott nem érek semmit a GTX-el!
-
adalbert1
veterán
válasz
changbácsi
üzenetére
Hát mondjuk Gorgie legalább biztos élvezte az életet amig szabadlábon volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont hogy on is legyek kicsit: az elmúlt pár évben szvsz nagyon elszaladtak a videókártya árak (a többi alkatrész hiába lett viszonylag olcsóbb), kicsit sarkítva egy csúcskártya árából már meg tudod venni a gép többi alkatrészét.
Én is inkább ezért kezdek konzol felé hajlani (12 év alatt eleget költöttem már a gépre), vga-ból meg szigorúan középkategóriásat... Azért kíváncsi leszek, hogy milyen hatással lesz mondjuk a 8800gt árára ha ezek kijönnek, vagy esetleg a 3850-re. Talán még a 9600 árának az alakulása is érdekes lehet majd.
-
changbácsi
tag
válasz
Anthony28
üzenetére
Boston "JUNG" George volt, hogy egy nap (24 óra alatt
) elfogyasztott 1 uncia (28 gramm) kokaint a legdurvább fajtából (majdnem tiszta C17H21NO4 -t).Hülye volt valóban.
De nem vett GTX et
. Legalább.Én nem kokszolok, de fogok venni GTX-et.
Csá.
ps.: Úristen, ma 4 x is beírtam... ez a 2006 os átlagommal megegyezik pont
. -
changbácsi
tag
Hát, valami lehet abban, amit mondasz, mert 1995 óta minden évben költöttem a vasra sajnos.
Akkor a p133 asom jónak számított. Hol van az már
Nekem is jól jönne egy új vidkari... max a család nem megy nyaralni idén

Komolyan olyan, mint a drog ez a gépbővítés.
Van egy 41 éves szintén öreg haverom, aki minden alkalommal megvette eddig a GTX-et.
És diablózunk is
,mert nemcsak a húszéveseké a világ, hogy egy dinamikus sztereotípiával éljek zárásnak.Szia.
ps.: a diablo még jól megy a 7900 GTX emen

-
changbácsi
tag
Sir yes Sir !
Újonc vagyok igazad van. Bár igaz, hogy ez az újonc kettő évvel előbb regisztrált itt mint te, de ez mellékes.
Inkább olvasni szeretek a PH-n.
Nem írogatni. De itt így mérettetsz meg sajnos, hogy mennyit írsz.Meg öreg is vagyok vazz'
Hangosan hullik a hajam
Szép napot.
-
gergo19
aktív tag
Egy kis olaj a tűzre. [link]
Lesz ez 200K is ha így haladunk.
-
Anthony28
őstag
válasz
changbácsi
üzenetére
Ez így igaz.Egyetértek!OFF:
Boston George hülye volt.Tudni kell abbahagyni és viszonylagosan tisztának maradni.
Neki ez utóbbi nem nagyon ment.Mindig szét volt csapva ami szerintem a vesztét okozta!De bevállalós volt az biztos.
-
Szatesz
őstag
válasz
changbácsi
üzenetére
Teljesen igazad van de sajna erre komolyan mondom rá lehet szokni.....és akkor muszály venni valamit a gépedbe...itt nem csak a játék a lényeg...Én tegnap szamopltam ossze majd 500k ba van a gépem mindenestol ....a nyomtatot nemszamolva...
-
P00By
nagyúr
Megint van egy újonc aki felvilágosít minket

-
changbácsi
tag
Azt mondom, hogy ha játék, akkor a konzoloké a jövő sajnos.
Ami itt a számítógépes videókártyák terén megy, az egyszerűen nevetséges.
Szerintem, az NV meg az ATI is legszívesebben kokaint árulna, ha legális lenne. Abban több a lóvé az fix
.
BOSTON JORGE rulezz
Persze én is remegek már vagy 2 hónapja, hogy lecserélhessem a 130 k ! ért anno vett 7900 GTX-emet egy 8800 GTS-re... Szal., amíg lesznek birkák, jó pásztorok is lesznek.
Mindenkinek további jó találgatást kívánok 9 es széria terén!
-
Szatesz
őstag
Az tuti nem lessz kevesebb 140-150 k nal a GX2 ha logikusan gondolkozol akkor kb 2 db gts t kell szamon venni + még hogy ok osszeköototték
az atie meg szentem olcsobb lessz annyi amennyi 2db 3870 es korulbelul....És nemhiszem hogy sokan vennek ezeket majd mert ahoz sli vagy cf lap is kell és nem minden jatekban mutat sokat az sli és cf ...sajna...De én tuti csak az uj gtx et fogom megvenni majd ha 1 év mulva akkor 1 év mulva.... elvagyok jol a g80 asommal
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Interceptor
üzenetére
Ezzel csak az a bibi, hogy az aktuális csúcskártyákat sohasem a teljesítményükkel arányosan árazzák be, hanem sajnos jóval az fölé...

-
Anthony28
őstag
Ez reálisnak tünik....mert a jelenlegi kártyák árait nem nagyon fogja befolyásolni.Ha kijönne egy 9800 GX2 100-110k körüli áron saját magát húzná le az NV.
A G92 GTS ami most 80k leesne 60k-ra a G80/Ultra pedig 70-80k-ra.Azzal is tisztában vannak hogy a GX2-öt nem kell jó árban beárazniuk mert az a vásárlóréteg aki megveszi 150k-ért is meg fogja venni hogy ott csücsüljön a benchmark-ok elején.Az emberek ki %-a vesz 100k környékén VGA-t. Tehát azt biztosra veszem hogy "vastagon fog fogni a filctoll" amikor beárazzák a státusz-szimbólum GX2-öt! Én itthoni árnak 150-160k mondanék sacc per kb.
Új GTX még tuti nem lesz...hülyeség lenne 2 felsőkategóriás kártya cseréje egy időben....üzletpolitikából megbuknának.
-
PPSH
őstag
GX2 siman lesz 180K
meg az ati fele megoldas is megkozeliti ezt nem kell felni

-
pabadam
aktív tag
Majd szóljon valaki, ha az árakról már többet lehet tudni.
-
subpixels
tag
Most mi van most nem csak a 9800gx2 jön ami dx10 nem dx10.1, vagy most mi is van pontosan?

-
gergo19
aktív tag
Ha az árak tényleg így alakulnak akkor az elövezkező időben a nagy és csodálatos Nvidianak lehetnek értékesítési problémáija, mert a 3870 X2 biztos nem lesz ilyen durva áron és ráadásul ha a pletykáknak hinni lehet még gyors is lesz megmerem kockáztatni gyorsabb mint a GX2.

-
Sárpac
nagyúr
Ehh ilyet találtam a várható árakról:
9800 GX2 - $799 > 180K
9800 GTX - $649 > 150K
9800 GTS - $599 > 140K
9800 GT - $449 > 100K
9800 GS - $399 > 80K -
Jane
csendes tag
válasz
sniper elite
üzenetére
Hát azé nem fog megduplázódni itt az ára!

-
Interceptor
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Abban reménykedek hogy a 8800GT-hez viszonyítva a tudásához mérten fogják árazni.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
sniper elite
üzenetére
Meglássuk, amíg nem lehet kapni, addig úgyse tudjuk meggyőzni egymást.
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz
sniper elite
üzenetére
Szerinted lehet, de az nvidia eddig mást mondott, habár teljesen hivatalos info még nincsen, de 450 dollárra ígérik, hd3870-et meg 400-ra, s utóbbi elégg impozánsnak tűnik, cf eredmények alapján, valamint ára kisebb lesz, mint két külön 3870-é, így az nv saját cucca se lehet sokkal drágább, hacsak nem lesz annyival erősebb, de egyelőre vélhetően nem, mert csak 30% plusszt mondanak az ultrához képest.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Há, itthon szerintem 110 lesz, hd3870 X3 meg 85-90K körül.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Interceptor
üzenetére
Szerintem tutira 100k fölött lesz az indulóára. Mégis csak egy dupla GPU-s csúcskártya...

-
danilla
őstag
válasz
Interceptor
üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok ezekre a karikra
9800 Ultra nem lesz előreláthatólag?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ÚJ MSI GeForce RTX 5060 Ti VENTUS 2X OC PLUS 8GB GDDR7 Videókártya
- 27% - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Ghost 8GB GDDR7 128bit (NE7506T019P1-GB2062B) Videokártya
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 Videokártya
- GIGABYTE RTX 5080 12GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Videokártya felvásárlás üzletszerű, megbízható lebonyolítás
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Monnyuk én tudok ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De valaki kénytelen, mert nincsen nagykeres ismerőse...

) elfogyasztott 1 uncia (28 gramm) kokaint a legdurvább fajtából (majdnem tiszta C17H21NO4 -t).