Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
2db G92 GTS-ből lesz összerakva, ami azért jobb mint a GT SLI.
Külfödi fórumokon 17K körüli 3d06 eredményt láttam az enyémnél gyengébb konfiggal.Szóval az én X2-esem 18,3K eredménye kb ott lesz ahol a GX2.Minimális különbség lesz a 2 kártya között nem tudom ki fogja a képzeletbeli tavaszi koronát elhódítani de nagyon kétesélyes.Ez pedig nekünk csak jó, mert az árakon meg fog látszani, ami jelenleg a legfontosabb, és az hogy ki fog győzni csak presztizs kérdés...alapjában véve lényegtelen.MSI GTX OC volt az X2 előtt, szóval annyira vagyok Ati-s amennyire nVidia-s de számomra tök mindegy ki nyeri a csatát egyik táborba sem tartozom mint fanatikus.Inkább érdeklődve figyelem mit is hoz a jövő.Őszig, télig tuti maradni fog az X2 nálam, esetleg utána jöhet egy még ütősebb kártya, mert anyagilag ezt nem lehet győzni hogy 5 havonta VGA csere.
Az is tény hogy a GX2 megjelenése után kizárt hogy 100K legyen itt nálunk.15-20k-ra saccolom a különbséget a 2 csúcs kártya között, illetve annyira is fog beállni nyár elejéig.A 9800 GTX az árakat nem fogja lenyomni tavasszal, mert horrorisztikus ára lesz minden bizonnyal, amit 160k-ra saccolok.Gondoljunk csak az 1gb GDDR 5-re.
Esetleg az Ati 4xxx szériája nyomhatja le kissé nyár elején, de az új GTX biztos nagyot fog durrani megjelenését követően.Aztán jön a nyár amikor is 1 ft-os se fog esni a VGA-k ára, majd jön a mozgalmas hajrá, a 3. negyed év vége, és az utsó negyed év...pabadam: Március végén? Ezt honnan veszed? Március eleje-közepén jön a GX2...gondolod hogy ennyire hülye az nV?Meg aztán nem is hiszem hogy foglalkoznának most a GTX-el amikor ekkora gondok vannak a hűtéssel és tolódik a GX2 megjelenési határideje.Ami nem sok jót sejtet.Az Ati nem kapkodott sunyin besiklott a piacra az X2-vel.Profin csinálta.
Az nVidia pedig óbágat össze vissza...február közepe.Majd ebből lett március közepe.Azért is baljós dolgok ezek mert nem nyugodtságban fogják a hibákat orvosolni hanem kapkodva.Aminek a kártya és a felhasználók láthatják a kárát, gondolok itt arra hogy szvsz. kurvára fog fűteni a GX2, hűtő csere ide vagy oda. 
-
pabadam
aktív tag
Szóval akkor úgy néz ki, hogy a 9800 GTX március végén jön.
-
-
Anthony28
őstag
Erre azért kíváncsi leszek...csak 600mhz-es mag órajel?
Rosszat sejtek bár ne legyen igazam.A hűtést hogy a pöcsbe alakítják át 1 hónap alatt? Illetve hamarabb mert 3-4 hét múlva már a boltok polcain fog csücsülni.Mert termeli a hőt rendesen ebből adódóan gondolom nem 2 hét lecsekkolni és megtervezni egy új és hatékonyabb hűtési rendszert.Nehogy az legyen mint a 8800GT esetében hogy alulméretezett hűtővel fogják kidobni. -
Dare2Live
félisten
"mi dolgozik össze?"
na mitgondolsz?
mien %növekedéssel?
Ez lényegében egy Hybrid CF. Ahol rendesen meg van írva ott 90%+ is összejöhet.Mondok rá egy pldt
Van egy HD3870ed. Jönnek az új játékok és COD5
már beakad. Erre te a 3870mellé bedugsz még 1 4850et.
és a 3870 25fpséböl meg a 4850 40fpséböl lesz összesen 60fps.Ezzel szemben a 8600/8800... ilyenre nem lesz képes, hiába dugod mellé a 9800at nemfogsz +fpseket kapni. ez sokmindenre ki fog hatni, hogy csak egyet mondjak: Ez a használt árakban is meg fognak mutatkozni....
-
Dare2Live
félisten
válasz
KillHates
üzenetére
Hát nemtudom nekem az ATI megoldása jobban tetszik azaz:
Kevés már a 3850/3870 játékra? Semmi baj dugj mellé egy pl4850et és összedolgoznak: Hybrid Crossfire.
Evvel szembe mitcsinálsz a 8800GTddel: hmm számoljon fizikát. Nemmindha nem áldogálna még egy 13efts prociban egy 2.mag is ami pont jó lenne erre.egyébként X360/Intel is CPUra akarja rakni játékok alatt a fizika számolást és mivel Intelé a havok és MSé az X360 elég sanszosan ez is lesz.
-
Hát igen. Pecázás a zavarosban. Nagy a lapítás nVIDIA-éknál mostanság.
Más:
Amit tegnap hallottam és a G80 topicba post-oltam is, hogy úgy alakul a dolog, hogy ENGYENLŐRE a két GPU-s rendszereknél (GX2 meg SLI) be lehet fogni az egyiket fizikát számolni. Ez tök jó, de a késöbbiekben még jobb lesz: Az nVIDIA így oldotta meg az Intel-lel a kibaszást, hogy nem kell eladni nekik az SLI technológiát, viszont a második 4x PCI-E bőven elég lesz fizikát számolni akár egy másik fajta, de minimum 8xxx-es GF (pl. 8600GT) !!! Na az lesz majd az ATI-nak feketére satírozott nap a naptárjában.... -
pok.tom
aktív tag
válasz
bishopx2
üzenetére
szvsz, az nvidia ezzel a 9es seriás x2vel biztos veri az atit ah. az szokott lenni.. annyira nemszámít ez a pár hete hónapos előny most amit kapott az ati..3870 x2 vel
amúgy meg a 9es szeria biztos lejebb fogja nyomni a 88gtx árát az ultra ára fog maradni mert az ugye teljes felsőkat, uccsó 8as szeria és azt nemszokták lejebb nyomni árban. -
bishopx2
tag
válasz
Neoteric
üzenetére
Hát sajnos nem fog lejebb menni az ára a GTX de ne nekem legyen igazam!!!
Emlékezunk vissza a 7900GTX és a 7950GX2 az ára is maradt és végül eltünt !!nekem vennem kell vga most már mert ez a x550-el még a wow se megy normálisan
és nem szeretem ha szakadt egy game vagy lassu !!!!Már nem birom megvárni ezeket a kártyákat meg hogy lejebb menjen az ára a 8800 GTX-nek
ha egyátalán lejebb fog menni !!!! Bár ez a 9600 GT lehet hogy érdemes lenne megvárni hát ha csinál valamit, mondjuk megveri a HD3870-et és 40k lesz akkor lesz még itt nagy kavarodás! (hátha
)Bár a NV nem az ólcsó kártyáiról lett hires az biztos.
-
emre33
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Sp1 akkr jön ki, ha hivatalosan letöltheted, hivatalosan felrakhatod, hivatalosan megvásárolhatod.
Tehát még nincs hivatalosan senkinél se végleges 10.1 dx...

-
pok.tom
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
ja már 1ideje kijött az sp1
-
manutdzoli
senior tag
Most jött ki az SP1 a vistához,ami ha jól tudom már támogatja a DX10.1-et,nemsoká kiadják az első nvidia DX10.1 karit is.És a játékok hol maradnak?Ott tartunk hogy már több mint egy éve van DX10,de sokan még DX9-re fejlesztenek.DX10 még ki sincs használva,már jön a DX10.1.Nem tudom mennyi időt kell majd várni az első 10.1-es játékra.

-
Jane
csendes tag
Vacakság! Pedig bíztam h lesz valami jó teljesítményű kártya

-
gergo19
aktív tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Csak 8hsz-t kéne visszaolvasni.
Ezt máaoltam be de a gyengébbek kedvéért mégegyszer
Újjabb rosz hír. Tényleg lesz 9800GTX de G92-es mag lesz benne amit sejtettünk. "VR-Zone learned that the fastest single card from Nvidia, the GeForce 9800 GTX (D9E-20) will be launched in late March, about 2 weeks after the 9800 GX2. It is G92 based and it is rumored to be clocked between 750-850MHz. "
-
-
bishopx2
tag
Hát akárhogy is vártam a 9-es generációs geforceokat ugy fogom átugrani ezeket a kártyákat!!
semmi érvelő újitástről nem hallotam ezért nem lesz akkor kiemelkedő különbség
sajnos ezért már elis adtam a kártyámat (X1950PRO) és már is készül egy 8800 GT vagy
HD3870!!.. ezeket meg kihagyom egyéb dolgok miatt (melegedés,fogyasztás,...stb.)Amugy van még valaki aki várja ezeket a kártyákat ?????
-
keIdor
titán
-
gergo19
aktív tag
Újjabb rosz hír. Tényleg lesz 9800GTX de G92-es mag lesz benne amit sejtettünk. "VR-Zone learned that the fastest single card from Nvidia, the GeForce 9800 GTX (D9E-20) will be launched in late March, about 2 weeks after the 9800 GX2. It is G92 based and it is rumored to be clocked between 750-850MHz. " SZVSZ tényleg gyengébb lesz mint a GX2 csak ezzel a baj hogy a GX2 egy relatíve gyenge kártya lesz és így az ATI X2-e lesz a befutó. Ami nem baj sőt örülök neki nagyon. És akkor még meg sem említettem a közeledő RV770-es szörnyet.
-
emre33
addikt
[Részletek a GeForce 9800 GX2-ről]
Core Clock: 600Mhz
Shader Clock: 1500Mhz
Memory Clock: 1000Mhz (Effektive: 2.0Ghz)1500Mhz Shader-el

Nagy szar lesz,melegedni fog, fogyaszt majd mit állat, szar SLI driver (CF-hez képest) és a GTX-ről (G200) még mindig semmi infó.
Így most már nyilvánvaló: ATI új életre kellt

2006 oktober-november körönyékén készült el a G80, azóta semmi lényeges NVIDIA újdonság.
Mit csinálnak ezek 1,5 éve?
-
janos666
nagyúr
Akkor végeredményben lesz fél éven belül valami kártya amire megéri majd váltani G80-as 8800GTS-ről? Vagy az majd csak nyár végén, ősszel, jövőre?
-
keIdor
titán
Jópofa, hogy 9800GTX-ekről ábrándoztok itt...
Van is valami hihető infó az érkezéséről, vagy csak arról a Januári pletykáról beszéltek?
Következő csúcskártya majd a GT200 lesz, de kétlem, hogy 9000-es nevet megkapná...
-
bOtX
aktív tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Ez ugyanolyan lesz mint ami volt a 7950GT és a 7950GX2 (a 7950GT nevében nem vagyok biztos, mert lehet a 7900GTX re gondoltam) de ugyanaz lesz. Az is hatalmas bukás volt, és szerintem az új is az lesz (aminek a neve 8800GX2 lehetne de próbálják kijátszani a kevésbé tapasztaltakat akinek netán volt ien kártyájuk 200e Ft ért, ami 1 hónap mulva 80 at ért). Szerintem a 9800GTX egy az elődjéhez méltó videokártya lesz (brutál teljesítmény, mivel a crysis kikényszeríti)

bocsi ez nem válasz akart lenni csak elnéztem sry: Csiborbogár -
Speed®
titán
Nem jól látod, most épp egy Voodoo3mat tuningolgatok
Eladtam az x1950emet és lerendeltem egy 88GTt de nem jött meg.
Így kénytelen kelletlen vettem egy 73GTt hirtelen.
Aztán azt is eladtam, mert úgy volt, hogy végre 88GT. Persze nem lett..
Most úgy vagyok vele, hogy úgysincs időm játszani, kicsit kivárok. -
gV
őstag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
sztem meg igen 384sp a 128 helyett, nem beszélve ha dx10.1es akkor ki kellett javítaniuk a G80 hibáit vis Vs és Gs-ben sokkal többet gyosul mint 100%
-
Kleroo
veterán
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Bár isten igazából nincs is szükség ekkora ugrásra.
a crysis az egyetlen játék, ami alá komolyabb cucc kell, azt meg csak teljesíteni fogja.
De azért mégiscsak duuurva lenne ha megint akkora ugrás lenne.
No mindegy. ebből nekem úgy is csak az lesz a profitom, hogy végre olcsón hozzájuthatok majd egy g92 gts-hez
-
Csiborbogár
őstag
-
Kleroo
veterán
válasz
Csiborbogár
üzenetére
az új játékokban a 8800 gtx porrá alázza a 7900gtx-et. minimum 2x olyan gyors.
a 8800gt nevetségesen olcsó a gtx(pláne ultrához ) képest. és teljesítményben néhol nagyon keményen megszorongatja őket.
Bár szerintem itt mindenki nvidia fan úgyhogy én is remélem hogy nekem lesz igazam
amúgy ti4200 rulez!!! 5 éve hajtom hibátlanul
-
Csiborbogár
őstag
Persze hogy a fellegekben fog járni!
De ezen kár meglepődni, mert ez mindig is így volt. Minél feljebb megy az ember teljesítményben, annál aránytalanabbul drágul a kártya. Ez van.
A különbség csak annyi, hogy most már a középkategóriában is van aránytalanul drága kártya, és a felsőkategóriában is van nagyon jó ár/érték arányú. -
Speed®
titán
Persze hogy ott fog járni, mikor éppen ő lesz a "csúcs". Majd lemegy az ára.
De ettől függetlenül biztos lehetsz benne, erős vas lesz. Azért nem lehet összevetni teljesítmény szempontjából ezt a két párost (88GTX/98GTX-86GT/96GT), mert a 8600GT túlságosan gyenge eresztés, nem volt igazi középkategória.
Másképp gondolkodunk, de ugyanaz a vége: nem nekünk gyártják elsősorban
Ha megtehetném, én is megvenném, de kénytelen vagyok 40knál határt vonni. -
Roderic
tag
azért nem éri meg a 9800GTX mert az ára a fellegekben fog járni ás annyival nem lesz jobb a 8800GTX nél mint a 8600GT-nél a 9600GT!!
És még egy, minek vegyek 9800GTX-et hogyha venni fogok egy 9600GT és a világ öszzes játéka elindul rajta 1280x1024-en és full maxon minden még a szüréseket is!!! Kivéve a (Crysis)-t!! Vagy ha nem igy van akkor kérlek javits ki!!

-
Speed®
titán
Helyes. És nem, nem logikus. Semmi köze a következő generáció csúcsának az előző generációk alsó-közép kategóriás kártyáinak viszonyához. És a 9600GTvel most fog jönni az a kari, ami a 8600GT kellett volna, hogy legyen..
Azt meg végképp nem tudtam kibogozni, hogy a 9600GT fényében miért is nem fogja megérni szerinted az árát a 9800GTX..kábé annyi köze van egymáshoz, mint egy trabinak a bömöshöz. Mindkettő autó.. -
Roderic
tag
na. hát erröl van szó!!
Bár szerintem nem fogja megérni az árát!!
hogyha összehasonlitjuk akkor nem lesz akkora elöre ugrás a 8800GTX és 9800GTX között mint a 8600GT és 9600GT között!! ha jól megnézzük akkor a volt 6600GT annak idején még jó volt erre rá jött a 7600GT ami ismétesen jobb volt + erre rá jött a 8600GT ami az arányokat illetve nem volt annyival jobb mint a 7600GT , és most pedig a 9600GT 3dmark06 ban egy jó 4000 pontal ráver a 8600GT-re ugyan olyan konfiggal!!
Ugyhogy szerintem nem éri meg!! -
Sárpac
nagyúr
-
Csiborbogár
őstag
Elég valószínűtlenek amit állítasz. Bár legyen igazad, de valszeg nem lesz.
Először is a 8800GT nem jobb az Ultránál, legalábbis simán nem hozza azt a teljesítményt.
Ha visszanézel sem az NV, sem az ATI nem tudott generációk között 100%-os plussz felmutatni. És ez valahogy így is van rendjén. Lehet, hogy képes lenne rá, de minek?
Egyikőjük sem akar eladhatatlan raktárkészleteket. -
Kleroo
veterán
Én most már nem hiszek az előrekacsintásoknak. képtelenség, hogy a 9es sorozat ilyen gagyi lenne. a 7900gtx-hez képest az nvidia alig 1 év alatt 100% körüli teljesítménynövekedést "fejlesztett" a 8800gtx már másfél éves(az ultra szerintem csak szemfényvesztés, igazából alig gyorsabb) megjelentek középkategóriás kártyák amik simán hozzák a teljesítményét(8800gt) na most egy új, több mint egy évig (és sok-sk pénzből) fejlesztett kártya nehogy már csak kemény 30% +-t tudjon!!! ez abszurd.
szerintem a gx2 60-70%al lesz gyorsabb, a 9800gtx pedig minimum90-100%al
erre fogadni mernék. biztos csak ködösít zöld barátunk, hogy sokkot okozzon majd hogy milyen jó, és rögtön megvegyük
-
Roderic
tag
SAjnos idén az Atinak lesz jobb kártyája !!
Állitolag a 9800GX2 felér egy 8800GT SLI vel bár szerintem erősebb lesz!!
És a HD 3870X2 pedig odaverte a 8800GT Sli-t!!
Geforce forever -
yoid
tag
Na ebből elég ez az nvidia mi a ***** csinál , nem tud kiadni egy normális high end vga-t végre.Itt van ez a crysis game nincs nincs az a gép amin normálisan full max beállitásokkal menne. Azért illene ehhez a játéhoz is megfelelő hardvert kiadni nem?
A másik az intel kérdés , de ez már egy másik történet.... -
pabadam
aktív tag
Kicsit utánanéztem a dolgoknak néhány külföldi fórumon és a következő helyzet:
Márciusban jön a GX2, ami 30%-al gyorsabb lesz a 8800 Ultránál.
Szintén márciusban jön a 9800 GTX, ami csak 15%-al lesz gyorsabb a 8800 Ultránál.Valamikor 2008 második felében, de lehet, hogy csak év végén vagy 2009 elején érkezik a GT200 kódjelű vadállat, ami sokkal gyorsabb lesz az Ultránál, hogy mennyivel azt még nem tudni.
-
rocket
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Bizony, akkoriban en is szkeptikusan alltam a dolgokhoz az elso pletykak utan, hogy 700 millio tranzisztoros (R580 384 millio tranzisztor volt 90nm-en) GPU-t meglehet alkotni 90nm-en normalis (fogyasztas,melegedes) keretek kozott, de aztan kiderul meglehet

-
válasz
Csiborbogár
üzenetére
igen, pl. 1 helyett 0 setup engine lesz benne
ahhoz azért kell egy adag szerencse, hogy pont egy "kikapcsolható" részt érintsen a hiba, azaz nem az a jellemző, hogy a selejtes chipek nagy része hasznosítható.
amúgy a G80-hoz képest 2.5-szeres tranzisztorszám azt jelenti, hogy:
- ha a G80 selejtaránya 10%, akkor az új chipnél ez kb. 25%
- ha a G80 selejtaránya 20% (ami még mindig nem rossz), akkor az új chipnél ez kb. 50% (ez viszont már durva) -
Kucsek
aktív tag
Unom már,hogy nem tudnak vagy nem akarnak a beígért időben megjelentetni valamit.És akkor még nem is számoltam a tesztek megjelenését.Erős cuccot akarok X2 vagy ez.Az előbbi már kint van.
Szerintem az új GTX-re még várhatsz.Örülhetsz ha ősz elején megjelenik.Talán Október vagy November + csúsztatás és adat gyűjtés.De kiváncsi lennék mekkora lesz vagy lehet a selejt arány mert az is fontos.1.8 milliárd tranzisztornál (ha igazak a híresztelések) már elég sok a hiba lehetőség. -
gergo19
aktív tag
-
Moretimer
aktív tag
Sziasztok!
A GX2 megjelenésének időpontja:február 14?
Jóltudom,vagy toltak rajta?
THX! -
válasz
norbi1992
üzenetére
Nem hülyeség. Egy dolgot mindig elfelejtetek, amikor a magas FPS-ről van szó: nem csak a látványra van hatással, hanem arra is, hogy mennyivel "késik" a kép a játék állapotához képest. A DirectX-ben alapbeállítás, hogy 2 frame-mel előrerenderel, azaz 100fps esetén az 2x10ms extra késést jelent (ill. egy picit többet, de ez már részletkérdés). Ez talán nem hangzik soknak, de ha úgy mondom, hogy a reflexeidet 10%-kal rontja, akkor már inkább rosszul mutat. 150fps-nél ugyanez csak 6.6%, 200-nál pedig 5%.
Fényhozó: félhivatalosan feb. 28. a 9600GT, a többi passz.
-
Fényhozó
tag
Sziasztok!
Akkor most mi az új széria pontos megjelenési dátuma?

-
norbi1992
tag
válasz
Neoteric
üzenetére
Nyilvánvaló ,mivel ha van 50 fps-ed , akkor ha történik valami és vadul lősz lemegy 45-re , vagy 40 -re is akár és hát az már NAGYON kevés.
De ha 200-ról ha lemegy akár még 150-re is akkor sincs semmi változás, és hát stabil 100 fölött tök mindegy hány FPS-ed van úgyse tudja a monitorod "megrajzolni "
Meg hát a szemed se fogja fel!!!
eza célzásos izé meg hülyeség !!

JAVÍTSATOK KI HA NEM ÍGY VAN !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- BestBuy ruhás topik
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Külfödi fórumokon 17K körüli 3d06 eredményt láttam az enyémnél gyengébb konfiggal.Szóval az én X2-esem 18,3K eredménye kb ott lesz ahol a GX2.Minimális különbség lesz a 2 kártya között nem tudom ki fogja a képzeletbeli tavaszi koronát elhódítani de nagyon kétesélyes.Ez pedig nekünk csak jó, mert az árakon meg fog látszani, ami jelenleg a legfontosabb, és az hogy ki fog győzni csak presztizs kérdés...alapjában véve lényegtelen.MSI GTX OC volt az X2 előtt, szóval annyira vagyok Ati-s amennyire nVidia-s de számomra tök mindegy ki nyeri a csatát egyik táborba sem tartozom mint fanatikus.Inkább érdeklődve figyelem mit is hoz a jövő.Őszig, télig tuti maradni fog az X2 nálam, esetleg utána jöhet egy még ütősebb kártya, mert anyagilag ezt nem lehet győzni hogy 5 havonta VGA csere.
Az is tény hogy a GX2 megjelenése után kizárt hogy 100K legyen itt nálunk.15-20k-ra saccolom a különbséget a 2 csúcs kártya között, illetve annyira is fog beállni nyár elejéig.A 9800 GTX az árakat nem fogja lenyomni tavasszal, mert horrorisztikus ára lesz minden bizonnyal, amit 160k-ra saccolok.Gondoljunk csak az 1gb GDDR 5-re.
Esetleg az Ati 4xxx szériája nyomhatja le kissé nyár elején, de az új GTX biztos nagyot fog durrani megjelenését követően.Aztán jön a nyár amikor is 1 ft-os se fog esni a VGA-k ára, majd jön a mozgalmas hajrá, a 3. negyed év vége, és az utsó negyed év...
Az nVidia pedig óbágat össze vissza...február közepe.Majd ebből lett március közepe.Azért is baljós dolgok ezek mert nem nyugodtságban fogják a hibákat orvosolni hanem kapkodva.Aminek a kártya és a felhasználók láthatják a kárát, gondolok itt arra hogy szvsz. kurvára fog fűteni a GX2, hűtő csere ide vagy oda. 
Rosszat sejtek bár ne legyen igazam.A hűtést hogy a pöcsbe alakítják át 1 hónap alatt? Illetve hamarabb mert 3-4 hét múlva már a boltok polcain fog csücsülni.Mert termeli a hőt rendesen ebből adódóan gondolom nem 2 hét lecsekkolni és megtervezni egy új és hatékonyabb hűtési rendszert.Nehogy az legyen mint a 8800GT esetében hogy alulméretezett hűtővel fogják kidobni.

, tehát már backorder sincsen. Tehát az ára "beragadt" a 110 eFt+ÁFA áron. Az egy másik kérdés hogy a hc gamerek, most megszórják használt kártyákkal a piacot 90k Forint körül....
, de kevés infó

Ezt máaoltam be de a gyengébbek kedvéért mégegyszer

3-4hónap