Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nakos
senior tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
koszi, jo kis osszefoglalo. Az hogy mennyire lesz hangos a valosagban kulonoskepp erdekel majd...
-
nakos
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
szerintem nem lesz olyan rossz a helyzet, mivel az nvidia 1 honappal elhalasztotta a megjelenest, ezalatt biztos dolgoztak a driveren is, nem csak a hutes es fogyasztason....
de majd minden hamarosan kiderul, lehet neked lesz igazad...
-
HDR renderin
senior tag
GeForce 9800GTX alig tűnik gyorsabbnak, mint a jelenleg is kapható 8800GTS (512 MB).
ez sem lesz nagy eresztés!
A 12 rétegű nyákra építkező kártya továbbra is a G92-es magra épül majd, ám arról még folynak a találgatások, hogy a 9600GT-ben debütált textúra tömörítési eljárást engedélyezik-e a 9800GTX-ben vagy sem. Enélkül egy emelt órajelű 8800GTS(512)-sel van dolgunk, hiszen a 128 egyesített shader 1638 MHz-en ketyeg, a grafikus mag 673 MHz-en zakatol, az 512 MB GDDR3-mas memória továbbra is 256 bites sínen keresztül kommunikál a GPU-val, órajele egyelőre nem ismert, a pletykák szerint nagyjából 2 GHz környéki értéket várhatunk. A termék két DVI-I és egy HDMI kimenettel kerül forgalomba, támogatja a tavaly bemutatott három utas SLI-t, a sokadszorra átalakított hűtőrendszerért pedig a Cooler Master a felelős, a kiszivárgott adatok (0.34A, 4.08W, 2900 rpm, 34 dB(A)) alapján viszonylag halk működésre lehet számítani, ám a kártya maximális fogyasztása elérheti a 170W-ot is, amely a 8800GTS csaknem másfélszerese.
-
nakos
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
driver allitolag meg a megjelenes napjan mar fent is lesz, legalabbis ezt igerte az nvidia hivatalos nyilatkozataban....
-
nakos
senior tag
ha sokat zabal, ha nem en ki fogom probalni, mint minden izgalmasnak tuno ujdonsagot...
Az ATI meg nem erdekel, bizom az nvidiaban...a 3870x2 engem nem gyozott meg, persze ez sajat velemeny...
-
bOtX
aktív tag
akárki akármit mond én várom
(az nvidia csak csinál 1 olyan kártyát ami picit veri az ATI-t)

-
törölt tag
válasz
egykettoharo
üzenetére

-
egykettoharo
csendes tag
Akkor példáúl egy Asus P5K-E-s lapon menne simán nem?
-
dokar
addikt
Az a pletyka igaz, hogy a GX2 csak nforce-os lapokkal megy?

-
keIdor
titán
Hehe itt azt írják, hogy a 9800GTX-en már 55nm-es G92 lesz.
Bár szerintem hülyeség. -
nakos
senior tag
Remélem hétfőn kitesztelhetem az első 9800GX2-t. Bejelentkeztem rá
Majd kiderül hogy mi lesz belőle.[link]
(ez itt a reklám helye) -
Speed®
titán
válasz
Neoteric
üzenetére
El volt tévedve aki ezt állította..Innonak korrekt OCs verziója van, nem butított.
Sőt, úgy általában, butításról 8800GTnél nem is igen beszélhetünk.
Referenciaértékektől inkább felfelé térnek el egyes gyártók.
a hűtést mweg szinte mindegyiken cserélni kell.
Emiatt a legolcsóbb Inno kiváló darab.
Rápattintasz egy hűtőt és go. -
DemonDani
addikt
válasz
Neoteric
üzenetére
Ez mapaság már nem igaz! a 6xxx-ig volt igy! Manapság már VGAkat gyártanak ők is

Ottvanak pl az iChilles megoldásaik... Gyönyörü, megbízható és nívós a maga szériáiban. Ugy emlékszem talán a legizmosabb 9600GT cimet birtokolja amit az olyan nevektől vett el mint az XFX és BFG... stb... -
Neoteric
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
hát csak ha a megjelenésekor veszi akk meg bukhat sokat.
ha meg nem akkor veszi akkor meg megin jön az info a következő sorozatról.. és akkor a büdös életbe nem vesz vgat
-
DemonDani
addikt
-
volvoguy
addikt
válasz
Neoteric
üzenetére
nekem csak azért lényeg, mert 8800Gt-t néztem ki magamnak. namármsot hosszu távon gondolkozva, lehet tovább gyűktögetnék egy 9800asra. ámbár a pletykák szerint ugyebár nem is oylan erős, mint amilyennek lennie kell. ebben az esetben meg meg lennék elégedve a 8800gt megvásárlásával....
-
-
DemonDani
addikt
A 9800GTXet is lehet ám húzni! Ne feledjük el! És elméletileg hosszabb távon majd nő az előnye az ujabb gamekben!
-
nakos
senior tag
válasz
DemonDani
üzenetére
"3wayel szerelt gépeket milliómosok és milliomos csemeték vásárolják meg igy nem kérdés az általad leírt dolgok nagyrésze a számukra"
Nos ha erre alapoz az nvidia akkor eleg hulye, mert abbol hogy max. 10,000 milliomos csemete a vilagon ebben eli ki magat, azaz hogy 3 SLI-zik na arra alapozni strategiat eleg meresz gondolat... (de meg lehet hogy ez is tul nagy szam, es 10,000 sincs)

-
Neoteric
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
simán.
ha meghúzod akk jobb is.
azér ultra jobb nála -
DemonDani
addikt
A 3wayel szerelt gépeket milliómosok és milliomos csemeték vásárolják meg igy nem kérdés az általad leírt dolgok nagyrésze a számukra.
Marad 2 probléma ami valóban kiküszöbölhetetlennek látszik. De mégsem az
:
- a megnovekedett zajon lehet segiteni mivel általában pénz van igy van víz is. 1 gond megoldva-speci hangkartya, se tv tuner, se videovago stb. megoldható! jó alaplapot kell választani.
Pl1Persze én értem hogy vannak vele gondok. ilyenek. de anyagiakkal megoldható szinte mind!
Ez az utolsó olyan hogy neccesebb a hely hiánya. de ha döntenem kéne hogy még egy GTX vagy egy hangkártya akkor nem lenne kérdés. És nem vagyok egyedül sztem.
-
volvoguy
addikt
válasz
DemonDani
üzenetére
köszi, de én nem ezt kérdeztem. én ezt kérdeztem: "srácok olvasam a topikban olyanokat, hogy nevetséges teljesitményre lesznek képesek a 9800asok elődeikhez, a 8800asokhoz képest. van ahol meg dupla sebességről beszélnek? ugye a 8800as sorozatban a GTX a király, vagyis az Ultra, de tudtommal a teljesitménye nicns arányban a magas árával..szal maradjunk a GTX-nél..szal azt olvastam valahol, hogy az uj 9800asok drágák lesznek, de mégsem lesz értelme megvásárolni őket. Mi az igazság?"
-
DemonDani
addikt
válasz
dzsóbácsi
üzenetére
annyival lenne erősebb, hogy magasabb terhelés mellett jobban tudná tartani magát! Így ezt a 98GTX-et csak 1600/4AA/16AF-ig tartom esélyesnek az Ultra ellen! Utánna ki fog fulladni és sokkal nagyobb léptekben fog vissza esni a teljesítménye mint az Ultrának igy az Ultra fog fölül kerekedni!
-
DemonDani
addikt
a 9800GTXet ott rontották el hogy nem vitték tovább a 384bitet azaz az 512+256MBot! Na most ez lehet a költségek miatt de sztem egy csúcs vgának nem kell alapban olcsonak is lennie!
Ezért csúcs mert drága mert kirívó a teljesítménye, stb... ez csak egy csiszolt közép-end vga (ha van ilyen kategória
) -
-
volvoguy
addikt
srácok olvasam a topikban olyanokat, hogy nevetséges teljesitményre lesznek képesek a 9800asok elődeikhez, a 8800asokhoz képest. van ahol meg dupla sebességről beszélnek? ugye a 8800as sorozatban a GTX a király, vagyis az Ultra, de tudtommal a teljesitménye nicns arányban a magas árával..szal maradjunk a GTX-nél..szal azt olvastam valahol, hogy az uj 9800asok drágák lesznek, de mégsem lesz értelme megvásárolni őket. Mi az igazság?
-
jugeen
addikt
-
Sárpac
nagyúr
-
nakos
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
a PHn is aruljak vagy 3an 72ezer bruttoert a BFG 8800gts-t.
Egyebkent fasza kari, nekem is van egy...
-
P00By
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Nem cska egy helyen lehet kapni...

-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Az is van már 72,5ért is.
9800gtx~=8800gts (G92) gyak. órajelben és tri sli-ben valamint 4fázisú 3as tápellátásban különbözik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. 
Szóval u.a. lesz a helyzet szvsz. mint az X2 esetében.Nehéz lesz driver-t fejleszteni az nV-nek is 2 magra.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(az nvidia csak csinál 1 olyan kártyát ami picit veri az ATI-t) 

MIVAN?!
....