- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Szerintem az nV mérnökei sem teljesen hülyék, biztosan jó okuk volt rá, hogy emellett a "szendvics" megoldás mellett döntöttek. Az, hogy a X2-t meg tudták csinálni úgy, hogy egymás melletti elrendezéssel sem lett hosszabb a nyák mint a GTX-é, az még nem jelenti szükségszerűen azt, hogy a GX2-t is meg lehet.

Az, hogy a GX2 hogyan fog teljesíteni az X2 ellenében, majd kiderül a tesztekből. Szerintem nem a teljesítményével lesz egyébként probléma, hanem az árával... de majd meglátjuk.
"aki ilyen karit akar venni, annak sztem lesz pénze normális házra is... minimum lesz egy Stacker méretű háza"
Nem először hallok ilyen véleményt, hogy akinek telik felsőkategóriás VGA-ra, annak egyúttal tutira telik high-end procira, méregdrága alaplapra/tuningRAM-ra, óriási TFT monitorra, 30-50k-s csillivilli házra, 15k-s procihűtőre, 15-20k-s egérre stb. Biztosan vannak ilyenek is, de szerintem az esetek többségében még azok sem szórják ész nélkül a pénzüket hardverre, akik megtehetik, hogy erősebb konfigot építsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest