Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tuco Ramirez

őstag

válasz Zé_Mester #574 üzenetére

Szerintem az nV mérnökei sem teljesen hülyék, biztosan jó okuk volt rá, hogy emellett a "szendvics" megoldás mellett döntöttek. Az, hogy a X2-t meg tudták csinálni úgy, hogy egymás melletti elrendezéssel sem lett hosszabb a nyák mint a GTX-é, az még nem jelenti szükségszerűen azt, hogy a GX2-t is meg lehet. :U

Az, hogy a GX2 hogyan fog teljesíteni az X2 ellenében, majd kiderül a tesztekből. Szerintem nem a teljesítményével lesz egyébként probléma, hanem az árával... de majd meglátjuk.

"aki ilyen karit akar venni, annak sztem lesz pénze normális házra is... minimum lesz egy Stacker méretű háza"

Nem először hallok ilyen véleményt, hogy akinek telik felsőkategóriás VGA-ra, annak egyúttal tutira telik high-end procira, méregdrága alaplapra/tuningRAM-ra, óriási TFT monitorra, 30-50k-s csillivilli házra, 15k-s procihűtőre, 15-20k-s egérre stb. Biztosan vannak ilyenek is, de szerintem az esetek többségében még azok sem szórják ész nélkül a pénzüket hardverre, akik megtehetik, hogy erősebb konfigot építsenek.

Új hozzászólás Aktív témák