Hirdetés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Szerintem az nV mérnökei sem teljesen hülyék, biztosan jó okuk volt rá, hogy emellett a "szendvics" megoldás mellett döntöttek. Az, hogy a X2-t meg tudták csinálni úgy, hogy egymás melletti elrendezéssel sem lett hosszabb a nyák mint a GTX-é, az még nem jelenti szükségszerűen azt, hogy a GX2-t is meg lehet.

Az, hogy a GX2 hogyan fog teljesíteni az X2 ellenében, majd kiderül a tesztekből. Szerintem nem a teljesítményével lesz egyébként probléma, hanem az árával... de majd meglátjuk.
"aki ilyen karit akar venni, annak sztem lesz pénze normális házra is... minimum lesz egy Stacker méretű háza"
Nem először hallok ilyen véleményt, hogy akinek telik felsőkategóriás VGA-ra, annak egyúttal tutira telik high-end procira, méregdrága alaplapra/tuningRAM-ra, óriási TFT monitorra, 30-50k-s csillivilli házra, 15k-s procihűtőre, 15-20k-s egérre stb. Biztosan vannak ilyenek is, de szerintem az esetek többségében még azok sem szórják ész nélkül a pénzüket hardverre, akik megtehetik, hogy erősebb konfigot építsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest