- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
Hát ha lehet hinni a teszteknek akkor a 100% load legyen max. ~400W perzse függ a többi komponenstől is....sztem elég lehet

mod.:ja igen mondjuk az érdekes, hogy terhelve nincs 10w különbség az ultra-gx2 között.....az én gépem terhelve 275-290W fogyaszt, idle 185-195W...nagyjából reális lehet ....
-
FaTHI
őstag
Lefotoztam a Chiftek tápom adatait[link]
Elég lesz? a többi cucc alant. -
válasz
Overlocker
üzenetére
"Élet 4000Fps felett... :-)" <-hehe! Ez jó!
Megy az ASUS Wlan rendesen? -
-
szal nekem nagyon bejön a kártya. kulturált, halk, erős..
a crysis beépített benchmarkja mondjuk nem mutat valami nagyot:
q6600+GTX: [link]
q6600+GTS: [link]
qx9650+GTX: [link]
qx9650+GX2: [link]
de a játék pont játszható lett
vagy 15fps-el többem van. [link]
a cod4 is baromira megindult, 1680x1050-ben is majdnem 200 az fps.
nekem ezek számítanak, ezekért adok 110k-t (mínusz a gtx-em árát
) simán!3d06 ban a 14ezer valamennyiről 20k fölé megy
[link]de még reszelgetem.
-
adnak átalakítót az egyik 6pineshez 8 asra. a másik 6 ost meg simán rádugod.
ja, mert vegyél egy ilyet! hogy legyen mire dugni!
nagyon király a kari!bár a 6 vinyómból egyet el kell felejtenem egyenlőre, mert a p5k prémcsin nem fér el a kari különben.
mindjárt dobok eredményeket is -
FaTHI
őstag
Idáig egy szénné húzott 88Gtx-is simán elment a táppal
-
kobe24
tag
szevasztok
a 9800 gts-t még nem tudjátok hogy mikor adják ki? -
Üdv mindenkiek!
Én nekem szerény 2900XT-m van csak,de szögezzük le nem fikázódni jöttem!Én is utálom mostmár az ATI-t és nem mellesleg fejemet verem a falba amiért anno nem gtx-et vettem!Ez nem lényeg,de elmondtam a tisztánlátás érdekében!!
Témába vágva sztem nem elég neki egy 450W minőségi sem!Erősen azon próbáltam agyalni,hogy a proci sem elég ekkora frekin!Ennnyi a vége vagy még tudsz rajta húzni,mert nVIDIA karik szeretik a szénnéhúzott procikat? -
FaTHI
őstag
Ja még egy dolog!
Ehhez elég lesz a 450W-os Chiftek táp?:
Giga aleplap,E6600Core2 3400-Mhz en,4x1Gb Geil Ultra, 250-es samsung és 160-as maxtor vinyo ,dvdiró és persze a Gx2-es kari??? -
Szatesz
őstag
Nemtudjatok ebbol lessz OC? marmint a 9800gx2 bol? mert akkor én megvárom aztat....

-
FaTHI
őstag
Én is agyalok gx2-vételen,csak nem tudom melyik márka legyení:
Gigabyte vagy BFG 9800Gx? -
Ati007
őstag
nekem is úton van a 9800gx2öm, ha minden jól megy kedd szerdán itt lesz: PNY 9800GX2
tényleg a PNY milyen márka? -
nakos
senior tag
válasz
ludasmatyi
üzenetére
Igy igaz. Habár sajna a videomemória vissza fogja fogni. Azért ez az 512Mb kevéske, és tudjuk az SLI-vel ez nem adódik össze hiába van 4*512 egy Quad SLI alatt...
-
DemonDani
addikt
Nekem is van mar 15 darab!
Vettem sokat igy ha valahol billeg az asztal vagy a szék akkor van mit betolni alá... 
-
sihu
tag
válasz
ludasmatyi
üzenetére
nem tom mé vagy ennyire oda a 8800 gtx-ért, a 8800 gts 512mb ugyan az a teljesítmény kb és olcsóbb
-
na? van már itt valakinek a gépében gx2?
-
ludasmatyi
tag
Hát ha húzott 8800GTS lesz akkor mégis igaz a parasztvakítás jelző akkor már nem is érdekel arra jó lesz hogy még lejjebb menjen a 8800GTX ára és akkor benevezek 1-re én is!!!!

-
P00By
nagyúr
válasz
ludasmatyi
üzenetére
Amiket leírtal azok közül egysem igaz a 9800GTX-re!
-
Relic81
tag
válasz
ludasmatyi
üzenetére
Az a baj,hogy nem ez lesz a 9800GTX..Ez majd talán egyszer megjelenik
valami más néven. -
Tommer
tag
válasz
ludasmatyi
üzenetére
Nem akarom a kedvedet szegni, de a 9800GTX az egy húzott 8800 GTS 512 lesz!
Itt egy link is a biztonság kedvéért:
[link] -
ludasmatyi
tag
Hát ha csak az adatokat lesem és nem kamu adatok akor azért nem lessz rossz a 9800GTX!Azért a 128 stream helyett 384 nem túl szar és a 384 bit helyett 512 sem rossz!Bár majd ha megjelenik úgyis kiderül!Én azt mondom ha az ultra szintjét hozza mondjuk 80-85k-ért már jó vétel lesz!De ha meg parasztvakítás még mindig meg lehet venni olcsón 1 8800GTX-et.
Ezekre az adatokra gondolok amúgy:- G100/D9E
- 55nm
- 1800 millio transistors
- DirectX-10.1
- 650 MHz core clock
- 1000 MHz memory clock
- 512-bit memory width
- 1024 MB GDDR3
- 384 shader processors -
sihu
tag
válasz
ludasmatyi
üzenetére
én is várom a GTS-sel együtt, de eddig csak rosszakat hallok róla: újra csomagolt 8800, butított g92, parasztvakítás
-
válasz
ludasmatyi
üzenetére
az UT3 tesztnél valami durva platform limit van...
-
Relic81
tag
Eladtam a 8800GTX-m tavaly novemberben annak reményében ,hogy 9800GTX ütős lesz...végül is gyorsabb lett nem panaszkodhatom
Világ főleg (technológiában) szinte már csak a pénzről szól.Rég nem amiről kellene..
Legalább az XFX GX2 matricája ütős lett
Bízom benne a GTXen is az lesz majd. -
ludasmatyi
tag
Hát elég szomorú hogy csak a Crysisnél látszott a különbség a 2 vs 4 mag közt!
Mondom ha már normális driver lesz mint ahogy jelenleg még nincs akkor már érezhető lesz a különbség!Azért minden játéknak szerintem kb. 75%-al többet kéne mennie bár most ezzel lehet hülyeséget mondtam!De szerintem ennyinek kéne lennie ha van alatta normális gép!Nakosnak is csak akkor fog jól menni a 2 GX2 ha lesz jó driver és meglesz a fasza alaplap addig várjunk!Biztos vagyok benne hogy alig várja hogy közölje élményeit velünk!!!!

Sihu:Amúgy a 9800GTX-et én is várom megdöbbentőek az adatai kíváncsi leszek mire lesz az a vga képes!

-
sihu
tag
a 9800 gts/gtx-től ti mit vártok??? és mien árban várhatóak majd???
-
válasz
ludasmatyi
üzenetére
Meglepne, ha sokkal többet tudó driver merülne fel 1 hét múlva, de ki tudja. Mindenesetre a Crysis eredményen erősen látszott a 4 GPU hatása...
Mozso: a GX2 nem tud 3-SLI-t, mert az már Sexta-SLI lenne

-
nakos
senior tag
válasz
ludasmatyi
üzenetére
Köszi. Én is nagyon várom. Ezzel a 174.53-mal már néztem, FOS volt. Láthatóan nem kezeli még a Quad SLI-t. Addig nem erőlködök. Március 25-ig kibirom még valahogy...

-
deicide
veterán
utánaolvasva driver gond, mert AA-val senkinek sem megy, viszont anélkül megy a 2 gpu, így 1920x1200ban high opciók mellett 55-60fps!
-
deicide
veterán
Valaki nem tudja, miért van a multiGPU beállitásánál annyiféle opció (nvidia ajánlása, oszott képkockás, váltottsoros, mittudomén) és minden 3d alkalmazás másik fajtával tudja használni a 2 gpu-t (pl 3dmark a váltottsoros 2 nevűt, a lost planet a váltottsoros 1 nevűt), a crysis meg hol használja a 2 gpu-t hol nem, teljesen random módon...driver 174.53 XP.
-
válasz
DeSanto
üzenetére
ez nem egészen így van. a 32 bites rendszereken minden alkalmazás (amennyiben 1 processz, egy játék szinte mindig egy) elvileg 4G virtuális memóriát tud megcímezni (virtuális címtér). ebből a windows rögtön lefoglal magának 2G-t. a videokártya memóriája (ill. amennyit használ belőle az alkalmazás) szintén a 4G-t fogyasztja, de nem csak az alkalmazás 2G-ját, hanem vmilyen megosztásban az alkalmazásét és a windows-ét is.
további részletek: google virtual address space limit
-
DemonDani
addikt
Amugy milyen felbontásban tolod? Meg a CPU mennyire van huzva?
Csak mert 1600 vagy az alat hasznalod és a cpu nincs legalabb 4ghzen akkor sztem Nem is fogod észrevenni akkor sem ha megy a quad sli...
nő vagy 5-10% jóesetben, és annyi, azt meg szemre nem fogod eszrevenni...
-
AtG
aktív tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Hahahaha.
http://prohardver.hu/tag/anthony28.html
Úgy látom megvetted a konfigját.
-
gV
őstag
#2409 és ezt miért itt kell?
#2410 crysis mostmár egész türhetően megy
-
DeSanto
őstag
Egyébbként Quad SLI-hez már 64bites oprendszer sem árt.
A VGA kapásból megeszik 2gigát a rendszerből és a 32bites rendszer amúgy is 3,5gigát lát 4ből.
Így gondolom 3,5gigából lejön 2giga VGA ram és még egyébb kis apróságok.
A rendszernek meg marad 1,5giga ami igencsak soványka kivéve ha valaki még ilyen szinten használ lapozófile-t a vinyóján
-
-
Beowulf_78
addikt
Most már csak azt szeretném tudni ki az az Antonio?
Mert többen azt írják én vagyok, de én én vagyok és nem ő.
De ha valaki meggyőz hogy én vagyok...hmmm.Akkor se fogom elhinni neki. 
-
DemonDani
addikt
válasz
ludasmatyi
üzenetére
Ha nincs 2560as felbontásod akkor nem is éri meg a kártya... Földi procikkal meghajtani lehtetlen még 1et is alacsonyabban... Intel megkörnyékezi de a Penrynnek sem árt ha van benne legalább 4Ghz... És akkor 1 GX2öt már meghajt talán 1600körül is valamenyire...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- Gainward GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 V2 OC LHR videókártya eladó
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyjából olyan 90W körül fogyaszt többet mint egy gtx összesen ~360-380W terhelve az nem is rossz

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)