Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovecses
aktív tag
3000
-
emre33
addikt
Előző linkröl:
GPU: 715 MHz RAM: 1115 MHzSZVSZ ennél több nem nagyon lehet benne..
-
válasz
sniper elite
üzenetére
bocs, 2x ment el
de akkor már kérdezek én is
mennyi lehet a gyári hűtéssel a max, amit ki lehet hozni órajelben a gx2-ből? láttatok valahol brutál tuning eredményeket? -
válasz
sniper elite
üzenetére
szerintem is! 
-
matteo_szg
őstag
válasz
Komplikato
üzenetére
Pedig pont ma vált hivatalossá a Quad SLI üzem. Persze két GX2-vel.
-
válasz
sniper elite
üzenetére
gondolom úgy gondolod az SLI Quad-ot, hogy két gx2-őt tennél egy nv-s chipsetes lapba!?
a táp szerintem simán, nekem a 650-esem úgy viszi, hogy van a gépben 6 vinyó, meg fullon van mindenféle ketyerével és azért húzgálom.. -
Arbiter
tag
válasz
Komplikato
üzenetére
ne hülyéskedj...egy 850w-os???
simán elbírná. -
kovecses
aktív tag
-
Arbiter
tag
válasz
sniper elite
üzenetére
biztos.
én össze se tudnék olyan gépet rakni amit ne bírna el. -
Komplikato
veterán
válasz
sniper elite
üzenetére
Tudtommal nincs és nem is lesz közeljövőben Quad SLI támogatás, max. 3 kártyát köthetsz össze. A tápot passzolom, eléggé kétesélyesnek látszik ... meg kérdés mennyire van húzva a Q6700.
-
Kleroo
veterán
Tudom kicsit off, de az összes új kártyára nagy betűkkel van ráírva hogy húúúú HDMI!!. Ez azt eredményezi hogy akár egy 1080p-s filmet is maximális felbontásban ki tud tolni egy fullhd-s tv-re? vagy azt jelenti, hogy hd csatlakozón adja le a nem túl kecsegtető minőséget
-
válasz
Petya2900XT
üzenetére
tök jó! akokr ved meg a GTX-em!
[eladó]
én elleszek a gyenge és ronda gx2-vel
-
törölt tag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Mit kettő... HÁROM!!!
Az már valami. 2304 MB Vram. 
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Akkor a te kártyád 2 db 512 bites GDDR4-es ramos 2900 PRO CF-ben. 1024 bit és 2 GB RAM!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
100 szónak is 1 a vége,én biztos nem GX2-t vennék hanem 2db 88GTX-et!Aki a látványra megy annak is ezt ajánlanám!"(2db GTX csak szebb,mint 1 GX2)Aki teljesítményre annak is!Nem érdekel,hogy ez újabb akkor is a GTX a jobb.Másfél giga ram meg 768 bit-es interfész azért elég meggyőző!SZTEM!
Meg ott van a 10Eft amin nagyobb moncsit veszek
2col is col! -
kovecses
aktív tag
-
dokar
addikt
-
kovecses
aktív tag
Hiába irtak rá 580W...Oké de Quad proci meg minden egyébnek azért lesz fogyasztása. és tetszik hogy 8as a PCIe tápcsati. Arról nem is beszélve hogy így nincs csúcsrajáratva a táp, hanem van tartalék bőven, kevesebb terhelés kevésbé melegszik. Ja és a 14cm-es venti jóval csendesebb a 12cm-esnél!
Üdv. Kovecses fórumtag!
-
Nordic
Közösségépítő
Most egyet kell értenem dokarral akár megköveztek akár nem. szerintem édesmindegy hogy milyen játékban tesztelik az sli-t ill. a crossfire-t, a végeredmény számít. nekem is fáj egy kicsit, hogy sok helyen az x2 veri a gx2-t, de csak nagyon picit, mert amúgy sem lesz ilyen karim, viszont a piacnak meg az áraknak jót tesz.
DemonDani: azért annak a tesztnek is van egy olyan igazsága, hogy az x2-őt könnyű elverni csupa nvidialogós gamekben. nem tudom hogy kerülhette el a figyelmeg a call of juarez tesztje, ahol igazi dx10-ről van szó. ott azért mit ne mondjak de csúnya alázást kapott a gx2.
(bár mondjuk 1280x1024ben még mindig a gy2 volt a csúcs, de hát ez a kari nem erre a felbontásokra való
) és most lehet azzal jönni, hogy de az ati, párti játék, de sajnos ez van. az nvidia mivel nagy hatással van a játékpiacra, sajna, egy nagyon f@sza vga( X2 )nem tud igazán érvényesüln, és megmutatni az erejét... -
skyboi
tag
A nvidia oldalán van egy felsorolás az ajánlott, biztosan GX2/GX2 SLI képes tápok nevével. Persze azokon kívül is jónéhány potenciális jelölt van a piacon, de én magam részéről, ha nem muszáj, nem cserélnék az 550-es ASUS-ról, még akkor sem, ha esetleg régen szeretnék már egy Silverstonet.
A GX2 tesztről-tesztre egyre erősebb, viszont valamennyire sejtem mögötte az NV marketingeseit is. Sehol nem láttam leírva egyértelműen, hogy a Crysisre 4AA/16AF mellett very high detail DX10 alatt a szokásos felbontásokban(1280, és felette) nem képes mindenütt hozni a 30 fps-es minimum határt. Ez nem hangozna jól, azt hiszem. Még ez a kártya sem elég jó, hogy a Crysis ne fingassa meg néhol. Pedig eszméletlen az ára. Még az USA-ban is 600 dodó körül mérik.
-
DemonDani
addikt
Najó de ha megnézed az ati CF hatékonysága az hát... poénos... vagy inkább siralmas...
Ezt nem tudom hogy komolyan gondolják-e hogy ezzel elmerik adni egyáltalán?! Ez nem képes Quad mozgatására! Vajon azt feltüntetik a Dobozán hogy CFben hasznavehetetlen? mert sztem csak az van rajta hogy 90%al gyorsabb CFben...
-
válasz
DemonDani
üzenetére
iszonyú parasztvakítás ez a Quad-SLI, bár meg kell hagyni, kitűnően mutat a tesztekben. 4-utas AFR-t használ a driver, ami 4 kártya esetén azt jelenti, hogy a játék / világ állapotához képest 4 frame-mel korábbi állapotot lát a játékos. 75fps-nél ez 50-60ms csúszás, ami azt jelenti, hogy az átlagosan 200-250ms-os reakcióidő 250-300-ra nő.
OK, nem realtime játékoknál és az RTS-eknél ez teljesen OK, viszont FPS-ben és autóversenyben szerintem nagyon gáz.ATI meg a maga szokott technokrata módján küzd az SFR-rel meg a Supertilinggel, ami az életben nem hoz jó eredményt addig, amíg a magok nem közös memóriába dolgoznak...
-
-
BobChemistry
őstag
a PH-n mikor lesz kint a teszt?
már egy hete megjelent a kártya, és még nem kaptak belőle?
ennyire ritka dolog lenne? -
válasz
DemonDani
üzenetére
Oké-oké, szép grafikonok, de mi a fenével tesztelék? 3DM? Vagy beírták a dobozokra írt adatokat? Azt is számításba lehet venni, hogy az nVIDIA SLI-hez egy nFORCE alaplap kell, az meg mondhatni macerás, a 790-estől sincsenek hanyatt esve a tesztelők. Az meg a másik fele, hogy egy 9800GX2-ből lassan lehet venni 2 db X2-es ATI-t

-
DemonDani
addikt
QUAD SLI VS. QUAD CF
szerintem az eredmények magukért árulkodnak...
Ati már 2hónapja kintvan míg az nv csak most jött ki...
Ez bizony alázás...
Sőt! Az ATI Hivatalosan bejelentette hogy a 8.3al jön a quad-támogatás
Lehet hogy valaki még el is hitte, de ezek itt bizony már a száraz tények... Nincs Quad-támogatás!
Nem vagyok elfogult mikor azt mondom: Gratulálok ATi! Ezt elbaszátok... nem kicsit! NAGYON!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zsozso.
csendes tag
Sziasztok ! Tudna valaki infót arrol, hogy játékoknál (Crysis) milyen procival hajcsak meg egy 9800GX2-t elég egy jó 2 magos is vagy kell neki a 4 mag ? Mivel lehet maximálissam kiaknázni ? Elörre is kössz az infót !

-
Fincsi! De mekkora táp kellhet hozzá??

És itt az öreg Suzukim ára:

-
sb1
csendes tag
Nem tudom, nekem az 500W Enermaxal 5 napja folyamatosan üzemel, volt sok teszt meg Crysis, de semmi probléma vele, hiába írtak a dobozára 580w...
-
Scytam
tag
-
JColee
őstag
zoo8800 adta ezt a linket:
ez a teszt sztem a reális erőviszonyokat tükrözi kb
[teszt] -
nakos
senior tag
Korabban sok ATI szurkolo a STALKER teljesitmenyt emlegette a 3870x2-nel.
Hat az nvidia honlapjan ma ez jelent meg a Quad SLI hirdetesnel:"S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, the official prequel to S.T.A.L.K.E.R. : Shadow of Chernobyl, is a survival FPS game for PC based on a ‘what-if’ scenario of the second Chernobyl Nuclear Power Plant accident. Optimized for Quad SLI, S.T.A.L.K.E.R. runs at 1.8X faster than a single GeForce 9800 GX2. "Pedig mar 1 db 9800gx2 se kispalyas....

[link] -
Omega81
senior tag
Megint költői kérdés: a tesztekben miért nem tesznek a 9800GX2 és a GTX mellé egy 8800Ultra-t?

-
Scytam
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Értem.

-
Scytam
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Leirnád nekem a tápról a tapasztalataidat.

-
Scytam
tag
Sziasztok!
Ez a táp kompatibilis a 9800 GX2-vel.
CORSAIR HX PSU-620HX MODULAR
-
kovecses
aktív tag
Méretre azonosak.

-
westlake
félisten
nem is ertem igazan a zavarodottsagot.. miert lenne gyorsabb a 9800 gtx a 8800 gtx-nel?
256 bit - 512mb ram vs. 384bit - 768mb.. nvidia egyszeruen hulyen nevezi el a kartyait.. -
kovecses
aktív tag
"Egy szó mint száz: nekünk elnyerte tetszésünket a GeForce 9800 GX2 leginkább teljesítménye okán, no és kellemes csalódás volt az is, hogy az ég egy adta világon semmi problémánk nem volt a kártya hűtésével."
-
gduck
addikt
Ebből kb az derül ki, hogy 8800GTX szinten van. Ahol ugyanazt nyújtja mint a GX2, annál a játéknál valószínűleg nincs rendes driver támogatottsága még a GX2-nek! Érdekes a "Medium"-os Crysis teszt is, pedig az mérvadó lett volna mert annak elég jó az NVIDIA SLI támogatottsága

-
kovecses
aktív tag
válasz
kovecses
üzenetére
"a natív 8-as csatlakozó olyan széles pöcökkel rendelkezett, melyet csak igen erős erőlködés után sikerült bedugni. A problémákkal az NVIDIA is tisztában van, ezért készített egy listát, mely a kártyával kompatibilis tápokat tartalmazza, és arra is kitértek, hogy mely típusoknál lehet macerás a kábelek bekötése."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- E-roller topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most cikiztek? jó van, gyerek vagyok még a tuninghoz!

mennyi lehet a gyári hűtéssel a max, amit ki lehet hozni órajelben a gx2-ből? láttatok valahol brutál tuning eredményeket?
szerintem is!
Az már valami. 2304 MB Vram. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) és most lehet azzal jönni, hogy de az ati, párti játék, de sajnos ez van. az nvidia mivel nagy hatással van a játékpiacra, sajna, egy nagyon f@sza vga( X2 )nem tud igazán érvényesüln, és megmutatni az erejét...
de most komolyan.

úgyhogy majd holnap..