- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autóhifi
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SONY LCD és LED TV-k
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Hedgehanter #2896 üzenetére
akkor összekötjük!
majd közlöm az eredményeket ha megvan a voltmod!
-
mArZsi
tag
RivaTunerben Vista alatt alapból ottvolt a Shader húzás lehetősége, de visszatettem most Xp-t, ott hol lehet ezt engedélyezni? Mivel Xp alatt alapból nem rakja ki...
Power User fülnél, ki tud valami okosságot, vagy, hogy mi mit jelent? -
zsolti1990
csendes tag
Légyszi segitsetek mellyik kartyán van jobb hűtés ASUS GeForce EN8600GTS 256MB Silent HTDP PCX vagy az ASUS GeForce EN8600GTS 256MB HTDP PCX ???Nagyon fontos lenne légyszi irjátok le a véleményeteket!!!KÖSZI
-
Hedgehanter
őstag
válasz
horvathkrisz #2891 üzenetére
Jol ertelmezted.... azokat kell osszekotni.. kulon kulon az 1.5hoz..
-
tottiboy
tag
kéne már az ujnyákos inno 86gt-hez vmod leirás
-
(Kolombusz)
veterán
A giga gts en van 4 szabvány lyuk a processzor körül? A passzív hűtésűre gondolok. Vizet akarok rátenni
-
VR6-Fan
veterán
válasz
horvathkrisz #2891 üzenetére
hüm..
kéne egy jobb kép erről a részről, de szerintem az ott nem 2-2 ellenállás, hanem két forrasztási pont is ha pl 1,4V mod esetén a step1-be szereplő két kis pontot kell össze kötni és ha szeretnél még +0,1V akkor a step2-ben úgy szintén, de valami angol szakival vizsgáltasd meg ezen részt
-
horvathkrisz
addikt
Köszönöm Srácok a segítséget, tulajdonképpen csak azért voltam rá kíváncsi, hogy helyettesíthető-e 0 Ohmos ellenállással, mert azt könnyeben be tudom szerezni, szebben néz ki ha ráforrasztom és gariztatás esetén csak lekapom őket és észrevehetelen marad a vmod.
Nos, remélem jól értelmezem: ha 1.35V -ról akarom 1.5V-ra emelni a GPU feszültségét csak ezen a két helyen kell összekötni, ugye?
-
VR6-Fan
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #2880 üzenetére
"Conductive ink" más néven "szélvédő fűtőszál javító", megtalálható az autósboltokban.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
úgyen ezt használják a 7900GS/GT tulajok Vmod-nál
2-4k egy üvegcse tulajdon képpen folyékony levegőre száradó ezüst oldat, ami az áram vezetésére szolgál(7900GS-GT topikba érdeklödj utána hol lehet beszerezni, fejből már nem emlékszek a bolt címére, de BP-n van)
és gondolom a nyákon kell össze kötni vele 2 pontot mint a 7900-eseknél(pl mint ez) -
Hedgehanter
őstag
válasz
Na megneztem mi az: olyan tinta vagy paszta ami por halmazallapotu vezetot tartalmaz es ezzel aramkoroket lehet rajzolni olcson egyszeruen...
-
Hedgehanter
őstag
válasz
szerintem az conductive link akart lenni....
-
zso73
veterán
válasz
Ablak fűtés javító festék? Elég sok tuningban használták AMD vonalon pont ilyen célból.
-
horvathkrisz
addikt
nalátod, erre én is nagyon kíváncsi lennék!
itt senki nem vmoddol?amennyiben helyettesíthető, az nagy királyság lenne mert feldobnék 2db 0 Ohm-ost és 1.35V-ról 1.5V lenne. Az 1.65V-os módosítást már nem akarom megcsinálni.
Szóval ha valaki tudja mit jelent egész pontososan a "conductive ink" (szabad fordításban "vezető tinta") legyen szíves közölni!üdv.: krisztián
-
kem
addikt
Nahh levan erről a gond, mert valami összefosta magát a rendszerben
Feltettem Atitool valami27 bétát, és azóta 648MHz fölé nem engedi tenni a gput,
pedig már uninstalláltam a programot, visszatértem Rivához, és még a tweak cuccot
is feltettem a registrybe a Galaxy driver CD-ről. Viszont a memet most tesztelen 950MHz-en.
1.2ns az mennyit meget? -
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz #2867 üzenetére
Mi ez a "conductive ink"?
Ez vajon helyettesitheto sima 0 Ohm-os ellenallassal? -
VR6-Fan
veterán
válasz
horvathkrisz #2867 üzenetére
há ezen mit kőne segőteni
?
viccet félre téve, ?
-
Roderic
tag
Quake Warsnál már nincs ez a probléma ott már ultra highon nekem igy is ment 30 fps-sel!!
és szerintem sokkal job mint a 4 -
thomeef
őstag
válasz
mazda626 #2868 üzenetére
A szarul optimalizált játékoknál kijön ez a gond. Nálam Quake 4-ben van az hogy Ultra high-on negyon ratyiul megy, high-on meg tükör simán, holott a bőven vinnie kéne egy 8600GE-nek az ultra szintet is. Ez azért van mert kevés az adott játéknak a 256mb-os vga, ha GE-ből 512-esaet vettél volna (ami szerény véleményem szerint felsleges), azon nem lenne ilyen problémád
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
256MB-os 8600GT/GE/GTS-en csak maximum medium lehet a textúra beállítása? Hiába állítom át Highra jön egy üzenet, hogy ez nagy teljesítésvesztést okoz és visszaáll mediumra. -
horvathkrisz
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki ebben nekem segíteni?
NVIDIA 8600GTS Overclocking! -
sNiP3rFun
tag
Sziasztok!Nkeme Inno3D Geforce 8600GT-m van 256 MB nagyon meg vagyok vele elégedve egy baj van...Cal of Duty 2 ben min garfikán is 350Fps m van kb amit én egy kicsit kevésnek tartok a configomhoz képest ötleteket várok.Előre is THX
Jah és hát a vgm egy óra aktiv jáékhasuználatután 70fokos ez nagyon rosz cseréljek rajta ventit? -
kem
addikt
Sziasztok!
Elakadtam a tuningban.
725/875-ön megy, de a shader clockot már 1600-nál kiakasztja a képet.
Valaki 1700at ajánlott, ugyhogy nem értem az 1600-al mibaja van.
GT OC-m van, nem GE.
Alapból 1320 a shader. -
rumkola
nagyúr
válasz
Foglalt név #2861 üzenetére
Jó, hát ez medium 1024-ben 9600pro ATI-n is 50-120FPS-t nyomott.
-
Foglalt név
addikt
Tomb Raider Anniversary 1680*1050 full graf(16xQAA stb.) 35min fps
AA nélkül 60fps-en áll
-
Roderic
tag
Milyen alaplap és milyen procid van??
Mert nekem egy 8600-osom van és én is ennyit kaptam. -
Roderic
tag
T1: 3d mark06-ot csináltál már??
mennyit kaptál?? -
Roderic
tag
T1: 3d mark06-ot csináltál már??
mennyit kaptál?? -
t1
veterán
válasz
(Kolombusz) #2853 üzenetére
akkor a GTS a te kártyád illetve ott a 8600GE ( Galaxy) ami még jó alternatíva lehet
-
(Kolombusz)
veterán
Ha tuningolnám, akkor már inkább a GTS lenne jobb.
Hogy őszinte legyek, ez volt az első ATI kártyám és egyelőre nem is akarok többet. Az nvidia kártyáimban eddig még nem csalódtam, pedig jópár volt már. Egyedül ez volt az, amit nem szerettem és ennek nincs köze ahhoz, hogy elromlott.
A GTS-ben csak pozitivan csalódhatok, nincsenek vele nagy elvárásaim...Macka: ezért nézem inkább a 8600GTS-t. Nem játszok már annyit, hogy megérje ennyi pénzt kiadni egy vga-ra. Tavasszal úgyis kell venni laptopot az egyetemre.
-
Macka
veterán
válasz
(Kolombusz) #2850 üzenetére
De csak azért 16K-t kidobálni..... Végülis, mindenki más...
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz) #2850 üzenetére
X1950 Pro-ra nem jó a blokkod?
Cikk szerint X1950pro jobb... -
Macka
veterán
válasz
(Kolombusz) #2847 üzenetére
Én nem vettem 8800-ra blokkot. Vízzel sem menne többet, és a gyári hűtéssel - ami abszolút nem hangos - sem melegszik....
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz) #2847 üzenetére
-
(Kolombusz)
veterán
Mennyire igényli a hűtést a FET a 8600gts-en?
Mert ahogy látom, nem hűtik a gyári hűtők. Akkor gondolom egy szimpla gpu blokk is elbánik a hűtésével.Dilemmában vagyok: 8600GTS mellett szól, hogy olcsó és a mostani blokkom is jó, ha minden igaz. 8800GTS meg jóval erősebb, de kell venni egy új blokkot is hozzá, ami alaphangon 16k.
Egy X1900GT-nél erősebb a 8600GTS? Alapon használnám, de lehet széthúznám az agyát.
-
Eagle16
addikt
Kevés? F.E.A.R 8xAF, 4XAA, simán megy, nem lassú
(1024x768)
(cod4 ugyanígy 2xAA, meg húztam kicsit AF-be, és semmi gondja)
Szóval ennyit a 128 bites sávszélről, szerintem egyáltalán nem kevés. Ami szerintem megfogja a karit, (pl. a F.E.A.R-ben néztem), az a soft shadow, meg a volumetric light, egy két esetben a sima árnyék is, bár szerintem kevés hozzá a memóriám) -
kem
addikt
Ma kipróbáltam a Bioshockot, és majd besz@rtam anyira jól ment.
Full grafika 1024*768-ban, és akadásmentesen.
Proci gpu/mem minden alapon. Nagyon durva, próbáljátok ki!!! -
Roderic
tag
1024x768 felbontás. Annyira azért nem szar a 820. Ugyis nemsokára megveszem a C2D 4500-öt .Azzal már jól fog menni !! Nem??
Amugy ha igy megy az Airborne akkor milyen lesz a CRYSIS?? 10-20fps 820-assal. -
Roderic
tag
Amugy szerintem nem valami erő kártya , vagyis Airbornba feltettem minden fullra és egy Pentium D 820-al teszteltem és 15-35 fps között volt.
-
Roderic
tag
Na akkor megérte!!
-
Roderic
tag
Hát szándékomban állt!!!
-
mazda626
addikt
válasz
HunBeowulf #2828 üzenetére
Nem nem! Ezek DX9-es értékek, DX10-ben nem tudom mit dobna, Vistam viszont nincs. Nézz róla teszteket. De ezek a karik amúgy sem DX10-re lettek kitalálva.
Mondjuk Bioshock -1FPS-sel szalad DX10-ben DX9-hez képest.
Roderic: Fogsz tuningolni?
-
Roderic
tag
Hali !Csak annyi lenne a kérdésem hogy sok különbség van a 8600GT>S között? Mert én 8600GT-t vettem. és sokan azt modják hogy érdemesebb lett volna GTS-t venni!
-
csaszinho
csendes tag
Vajon a közeljövőben várható geforce 8-as széria agp-be???
-
Eagle16
addikt
Na, én most toltam csak végig a call of 4 demót. Eszméletlen jó! És szinte mindet high-ra tudtam kapcsolni, nagyon jó kis játék lesz ez, várom a teljeset
-
-
Bagira01
veterán
Hy all. Nemrég eladtam az x1950xt-m. Most ideiglenesen egy asus 8600GT-re gondoltam 512mb memóval passzív hűtéssel. Szerintetek megéri ilyet venni kb egy hónapra? Az a lényeg hogy mondjuk fifa fusson rajta meg ne bukjak rajta nagyot ha eladom(legjobb lenne ha semmit)
-
mazda626
addikt
World in Conflict 1024 medium alapon, így a legkisebb FPS 24, maximum 68, átlag 46FPS.
Ilyen minőség mellett is gyönyörű!
Mindent maxra téve átlag 21FPS, legkisebb 11, legnagyobb 45FPS. Kisakkozom az arany középutat. Első ránézésre szerintem bünteti a CoH-ot.rumkola: Köszi!
Nagyon jü, hogy végre ismét optimalizálnak a fejlesztők!
Resolution: 1024*768
Detail Level: High
Average fps: 25
Min fps: 12
Max fps: 59
TotalFrames: 1282Ez lesz a kiindulópontom.
UI: Kari 685/1676/2000-en ketyeg.
-
mazda626
addikt
Quake Wars 1024 maxon gyönyrűen fut, minidg 30FPS-en, gondolom ezt a motor tartja így. Most jön a WiC.
-
-Hans-
csendes tag
válasz
Foxmulder89 #2805 üzenetére
Van max 80 ezrem procira, alaplapra, videókártyára. Memória már van 1 db kingmax 1gb 800 mhz ddr2. Csak az a gond hogy nagyon nagy a választék. Nem mi lenne a legjobb vétel.
-
Reac^
őstag
Volt nálam tegnap egy masina. C2D E2180 @ 3000, 2x1/1066 @ 960 5-5-5-15, Galaxy GT OC 600/1600 @ 650/1700-re szolid tuning.
Lett 5700pont 06-ban, az jó ?
-
thomeef
őstag
Hali, akinek UT3-ban fagy a gépe az tegye fel a 163.76-os nvidia driver-t (béta), és a hiba megoldódik
-
-Hans-
csendes tag
Sziasztok! Új gépet raknék össze számomra elfogadható áron.A következőket ajánloták :
core 2 duo E4400, állítólag ebben létezik már fsb:1066 Mhz, 4mb cache ??
Gainward Bp 8600GTS 512 mbEz jó konfig, vagy van hasonló árban jobb is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest