- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
Cserélem a Giga 8600GT-met Sapphire 3850/256MB-ra. Tesztelgettem, majdnem dupla sebesség 35K bruttóért. Elképesztő.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Expendable #6798 üzenetére
Ha analógon használja, akkor elgörbített egy tűt a csatlakozóban, amikor rádugta a moncsit a VGA-ra...
-
-
rumkola
nagyúr
válasz
Balázs 1.3 J #6631 üzenetére
uramisten
vegyél konzolt inkább.... -
rumkola
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #6634 üzenetére
új VGA-t kéne venni....
-
rumkola
nagyúr
Nekem passzív Giga van és rátettem egy 12cm-es ventit ami 600-on pörög, így gyakorlatilag hangtalan és jobb a hűtés mint bármelyik csodakarin. Bírja a 740/1850/1850-et is, de pár óra játék után úgy el kezd szemetelni sajna
700/1800/1800-on meg a Titan Quest kifagy, pedig minden más megy normálisan. Fura.A beírt értékeken nem hibázik sosem semmiben,/legalábbis amióta megvan, még nem akadt ki semmi ilyen beállításoknál/, így használom.
-
rumkola
nagyúr
válasz
.:Kristian:. #6295 üzenetére
Akkor meg mi a kérdés? Galaxy 8600GT/OC-d van, nem a cooler masteres hűtővel, hanem a sima gyárival. Ennyi.
Mellesleg a képeiden is látszik, hogy mindegyik karin 8 furat van. A távolabbi furatok a Cooler Master hűtőhöz, a közelebbiek pedig a sima gyári ventihez valóak. Csúnyának csúnya, gánynak gány, de ez a gyári Galaxy hűtés.
-
rumkola
nagyúr
válasz
.:Kristian:. #6292 üzenetére
Nem. Az egyik képen a lila műanyagos egy cooler master hűtővel szerelt GT vagy GT-OC vagy GE, a másik képen pedig egy sima hűtővel szerelt GT van. Mellesleg azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy nem is 8600 hanem 8500GE.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Menthirist #6194 üzenetére
Egy mai proci 10-15% procikihasználtsággal játsza le a 1080-as HD MOV-ot és társait.
A HD védelmek támogatása mire jó? Szerintem semmire. -
rumkola
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #6133 üzenetére
A 8600GT-nek van G84-es magja...
-
rumkola
nagyúr
válasz
Menthirist #6187 üzenetére
Na valaki világosítson már fel legyenszíves, hogy mit értetetk ti HD film gyorsításon...
)
Köszönöm.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #6075 üzenetére
nem ugyanolyan a magja
-
rumkola
nagyúr
Tudtommal csak annyi a különbség a chipek között, hogy a 400-as tud HDCP-t a 300as meg nem. Aztán, hogy ki melyik magot rakja a kártyájára már tökmndegy /inno pl. tud HDCP-t, és a Gigabyte-nak is 2 féle 8600gt-je van - az egyik HDCP-s a másik nem. A 305-ös meg 8500-ös chip, szóval az teljesen más téma. Szerintem 8500 GE-nek a chipjét linkelted a galaxyhoz.
A hülyézést mellőzzük ha lehet, én sem sértegetlek. -
rumkola
nagyúr
Szerintem akkor is csak fesz. Nem tartom elképzelhetőnek azt, hogy valaki vagy valamik gpu-kat rostálnak. Egyfélét gyártanak, azt a GTS-nek és GE-nek több feszt megy.
A tuning meg szerencse kérdése, nyilván van olyan gpu ami kevesebb fesszel is tud jól menni, és olyan is ami több fesszel megy kevesebbet.
-
rumkola
nagyúr
8600 sorozaton nem lehet állítani a venti fordulatszámot....
-
rumkola
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #4570 üzenetére
Xpertvision=Gainward....
-
rumkola
nagyúr
Nekem volt.
Azt hittem jó, és védtem az inno becsületét, de nem.
A képe hullámzik (valami interferenca van benne) és max 620/1400/1800-at bírt tuningban. Giga passzív + 12cm-es venti megy 730/1800/1800-at. És nem hullámzik a kép. Valamint ját hozzá full game is. Mellesleg inno hűtése kurva hangos volt...
Szerintem ne vegyél inno-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- I Have No Mouth, and I Must Scream teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest