- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Leadtek 8600gt-ről senkinek nincs Vmodja?
-
horvathkrisz
addikt
Tud valaki Leadtek 8600GT voltmod-os linket adni?
-
horvathkrisz
addikt
ja, hát igen... sokan mondták hogy ilyen meg olyan jó az inno aztán 2 haverom is vett aquában mert 22000 Ft,akciós és mindkettőnek ugyanez volt a problémája.
carbonban nézd meg, ott látszik az elején a piros autó motorháztetőjén igazán a hiba.szóval jöttek itt a szar oltásaikkal hogy mápedig semmi baj az innoval. tessék nagyokosok,remélem magatokra ismertek...
u.i.: aaz inno akkor is csak másod-harmadosztályú gyártó volt, és az is marad... pff
-
horvathkrisz
addikt
na én is most húzom a krízis demót, kíváncsi leszek rá:640/1400/1700MHzen van most a 86GT, 2giga ram, 3GHz kóró.
majd írom az eredményeket.(ma már nem, majd holnap. jóéjt mindenkinek!) -
horvathkrisz
addikt
válasz
lyzzard #3246 üzenetére
3 nap neked nem volt arra elegendő, hogy kipróbáld a saját gépedben a kártyát?
most meg ki akarod nyírni? tudod mit?! remélem olvassa a topikot a boltos és jól pofáraesel!remélem ugrott a kártyád is meg a pénzed is, tiszta szívemből azt kívánom az ilyen embernek.
egyébként ha engem kérdezel: vagy megpróbálod megbeszélni a boltosokkal, vagy eladod használtként. utóbbi esetben ha zavar az a 2-3 ezer forintos kiesés, majd én kifizetem a különbözetet...pff...
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Csiborbogár #2905 üzenetére
mikor legyen?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
zsolti1990 #2901 üzenetére
na ennyire azért ne gajdulj be!
az a jó hűtés amit te rax rá... amúgy nem forrófejű kártyák ezek, csak tuningnál kell kúlert cserélned. -
horvathkrisz
addikt
válasz
Hedgehanter #2896 üzenetére
akkor összekötjük!
majd közlöm az eredményeket ha megvan a voltmod!
-
horvathkrisz
addikt
Köszönöm Srácok a segítséget, tulajdonképpen csak azért voltam rá kíváncsi, hogy helyettesíthető-e 0 Ohmos ellenállással, mert azt könnyeben be tudom szerezni, szebben néz ki ha ráforrasztom és gariztatás esetén csak lekapom őket és észrevehetelen marad a vmod.
Nos, remélem jól értelmezem: ha 1.35V -ról akarom 1.5V-ra emelni a GPU feszültségét csak ezen a két helyen kell összekötni, ugye?
-
horvathkrisz
addikt
nalátod, erre én is nagyon kíváncsi lennék!
itt senki nem vmoddol?amennyiben helyettesíthető, az nagy királyság lenne mert feldobnék 2db 0 Ohm-ost és 1.35V-ról 1.5V lenne. Az 1.65V-os módosítást már nem akarom megcsinálni.
Szóval ha valaki tudja mit jelent egész pontososan a "conductive ink" (szabad fordításban "vezető tinta") legyen szíves közölni!üdv.: krisztián
-
horvathkrisz
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki ebben nekem segíteni?
NVIDIA 8600GTS Overclocking! -
horvathkrisz
addikt
válasz
Csiborbogár #2784 üzenetére
biztos lehetsz benne hogy viszi 1280-ban!
[OFF]és még ez csak demo, a teljes gondolom még ennél is jobban optimalizált lesz, de ha ezt a szintet is hozza "csak" én akkor is elégedett leszek.
most vagy ezek a középkategóriás karik qrva jók, vagy a mostani játékokat optimalizálják iszonyat módon, esetleg mindekettő, a lényeg hogy sok mindenki örül és nem nagyon kell kompromisszumokat kötni.
[/OFF]
-
horvathkrisz
addikt
én is most próbáltam ki, 1024-ben élsimitás, vsync ki, ezeken kívül MINDEN MAXON 50-60 fps. LOL
UE3-as CoD4?
-
horvathkrisz
addikt
intelben is egy 2.5-3GHz-re húzot proci kell hozzá. (C2D, nem fosszkott)
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Csiborbogár #2303 üzenetére
az én procim sem hajtja ki alapon az alapórajeles kártyát sem -nemhogy a húzottat-, és Marcié sem hajtja ki, (de ezt ő is nagyon jól tudja). szóval nem értem miért írta.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Csiborbogár #2178 üzenetére
miről szól ez a topik ha nem a játékról? csak a 32 sztrímprociról lehet itt beszélni?
huhh
már itt se' vagyok....
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Csiborbogár #2150 üzenetére
LOL
végre egy ember aki saját tapasztalatot ír, nem pedig afgán linkekre hivatkozik!
szerk.: bossvico ez rád is vonatkozik.
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
Figyeljetek, saját tapasztalat hogy kétszer jobb, azaz sok játékban kétszer akkora fps-eket produkál ua. beállítások mellet. igaz, jobb proci is van alatta, de mint már leírtam, alapon az E4300 nem hajt ki egy 8600GT-t, 3700+-os Sandiego kihajtotta a 7600GT-t, szóval képzeljétek csak el a különbséget. Másrszészt akkora technológiai újítás van ezekben a kártyákban, hogy se a 4X-es élsimítást, se a vertikális szinkront szinte észre sem veszik játék alatt, ellenben a 76GTvel szemben, ahol erős kompromisszumokat kellett kötni.
Carbonban 86GT-vel motion blur-ral vagy anélkül is szinte változatlan az fps, 76-on pedig mikor bekapcsoltam képregény lett(10-15FPS). Szóval erről ennyit, tomiék weblapját meg meg sem nézem mert marketing hazugság szar oltás az egész úgy ahogy van. jobb náluk a saját tapasztalat.
én nagyon örülök ennek a kártyának és kész.
talán életem eddigi legjobb ''ár/érték/teljesítmény'' győztes kártyája.nagyon kellemesen csalódtam benne, őszintén kevesebbet vártam tőle és pont az ilyen ''nemsokkaljobbahétezerhatgétéknél'' hozzászólások miatt.de bizony -ha tetszik, ha nem- sokkal jobb és bocs hogy már sokadszorra írom le de nagyon tudnak idegesíteni az ilyen negatív hozzászólások. most persze nem azt akarom mondani, hogy csak pozitív tulajdonsága van.
mellesleg Csiborbogár fórumtárs 7900GT-ről váltott 8600GTS-re és enyhén szólva nem bánta meg a cserét, de remélem majd ha olvassa Ő is leírja a tapasztalatait... -
horvathkrisz
addikt
-
horvathkrisz
addikt
Ööö, nem igazán értelek. Én egész pontosan arra gondoltam, hogy mielőtt visszavitte a boltba, megnéztük nálam is a kártyáját, hogy nem-e az ő CRT-jével van a probléma.
Nos, nekem is CRT-m van, kipróbáltuk m4rc! Inno kariját és nálam is csíkozódott. Visszaraktuk a Leadtek-em az meg nem csíkozódott.
Szóval erre értettem a ''hányadék képet''.
Amúgy meg nVidia a 8-as sorozatával már jobb minőségű, ill. szebb képet produkál ATI-nál, már nincs az a szarakodás mint régen a 6600GT ill 9800PRO időszakban, amennyiben arra gondoltál! -
horvathkrisz
addikt
válasz
coulthard #1902 üzenetére
azt tudom mondani, hogy a gyanúsan olcsó kártyákkal csak óvatosan.
fatality-t ne tegyél rá, akkor inkább a gyári nagy passzív bordára mondjuk egy 8cm-es ventit, és még a garanciád is megmaradt!
ja, és hogy m4rc! haveromat idézzem: ''én is gondolkodtam Fatal1ty hűtőn, de nem mocskolnám be a gépemet a nevével.''
-
horvathkrisz
addikt
Freddy TNT :
[link]
[link]
[link]
kutjaaa:
05-ben: 10800
06-ban: 5700 pont egy 3.15GHz-re huzott E4300-as procival. (alapon nem hajtja ki)
Ja, és juteszembe: nem tudom mit elégedetlenkednek sokan a 20-25ezer Ft-os középkategóriás videokártyákkal, amikor sok kóró (E4300, E6300) alapon nem hajtja ki a szintén alapórajeles 8600GT-t, 2600XT-t... ezt csak úgy megjegyeztem. -
horvathkrisz
addikt
válasz
Freddy TNT #1888 üzenetére
bocs, én a 8600-os sorozatra gondoltam...
8500GT mellesleg alsó-középkat(belépőszint), míg 8600GT középkategória. -
horvathkrisz
addikt
válasz
Freddy TNT #1884 üzenetére
''Nem tud többet, sőt gyengébb itt-ott.''
Te miről beszélsz ember? -
horvathkrisz
addikt
válasz
Csiborbogár #1860 üzenetére
tudom, mert 650-hez a riva is 1500-ra húzza. megpróbálom 1600-on.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Csiborbogár #1858 üzenetére
csak attól félek, hogy ha magasabbra emelem a shader órajeleit, akkor nem fog stabilan 650-et menni a GPU-m. Nem tudom hogy járok jobban: magas shader/alacsony GPU vagy alacsony shader/magas GPU frekivel.
a legjobb az lenne ha stabil 650/1600MHz-et vinné. ha lesz időm megcsinálom, de ma már nem állok neki.
egyébként számottevően jobban melegszik a kártya magasabb shader órajelekkel.
650/1300-on max 70fok ill. 650/1550-en 80fok fölé is ment. szóval érezhetően dolgoztak a processzorok. -
horvathkrisz
addikt
válasz
Csiborbogár #1855 üzenetére
hát, kipróbálom majd: először adok neki 1500-1600MHz-et, kíváncsi leszek hogy viszi és mennyivel lesz jobb! (sztem sokkal)
szerk.: mazda626: biosban
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
Mekkora max órajelet bírnak a stream processzorok vmod nélkül ahol még nem hibáznak?
érdemes őket huzni? milyen feladatot látnak el tulajdonképpen ezek? -
horvathkrisz
addikt
jó reggelt mindenki!
állat ez a kártya, egész hétvégén játszani fogok!!!
(és még hogy a 2600XT jobb... pff miben?)
650/1300/1700MHz-re húztam, de fog még feljebb is másik hűtővel ill. majd vmoddal! -
horvathkrisz
addikt
MOH Airbone topikban le lett szólva a 8600-os sorozat és megmondom őszintén kicsit rosszul esett.
akit esetleg érdekel: [link] -
horvathkrisz
addikt
válasz
Balinov #1716 üzenetére
azt tudom javasolni, hogy mindenképp ragaszkodj a GDDR3-hoz, mert a DDR2 jócskán visszafogja -jóval a 76GTddr3 alá- a kártya összteljesítményét!
én a Leadtek 86GT-men pl. 1800MHz-re tudtam húzni -csak úgy futólag, gyorsba- a ramokat, pedig jó eséllyel 1.4ns-osak.
szóval szerintem egy 8600GT GPU-hoz minimum a GDDR3 memória!
és különben is:
jobb holnap 256MB GDDR3 mint ma 512DDR2! -
horvathkrisz
addikt
válasz
horvathkrisz #1711 üzenetére
sry ezt benéztem, azt hittem hogy a tv-d a 16:9-es lcd...
-
horvathkrisz
addikt
válasz
public73 #1653 üzenetére
dx10-ben ne várj sokat még a gts-től sem.
dx9-ben viszont a 8600GT nagyon jó választás 22-25ezer Ft körül. azt meg Te döntsd el, hogy kell-e a nagyobb (GTS) teljesítmény plusszpénzért. nekem nem kellett.
512MB-os teljesen felesleges, csak parasztvakítás, ha rám hallgatsz 256MB-ost veszel. -
horvathkrisz
addikt
válasz
Csiborbogár #1646 üzenetére
Szia!
1. Az már régi, abban bízok hogy az újabb meghajtóprogramok esetleg jobbak valamiben
2. Kössz, kipróbálom
3. Ha ki merném próbálni akkor nem kérdezném hogy mire számítsak
4. 100% az 1.4? -
horvathkrisz
addikt
Szasztok!
Ha minden jól megy, holnap boldog tulajdonosa leszek egy Leadtek 8600GT-nek.
Lenne vele kapcsolatban pár kérdésem:
1.) 162.18 WHQL-es drivert vagy inkább vagy 163.67 BETA drivert javasoljátok? (XP 32bit)
2.) Milyen progival érdemes húzni a kártyát?
3.) Voltmod esetén meddig megy plusz tápcsati hiányában? Mivel tápcsati nélküli, érdemes egyáltalán voltmoddolni?
4.) Milyen, hány ns-os ramokkal szerelt ez a kártya? -
horvathkrisz
addikt
válasz
rumkola #1588 üzenetére
jó, tényleg openglben utazik de akkor is ezt mondta:
„Nem vagyok elmosva a Vistától”
Aki DirectX 10-re vágyik, annak a Windows Vistára is át kell váltania, Carmack azonban nincs elájulva a Microsoft új operációs rendszerétől sem. „Nos, az az igazság, hogy itt cégnél nálunk csak pár ember használ Vistát… Valahogy ez is olyan dolog, amire úgy nem nagyon vagyunk ráizgulva. Tipikusan az a „muszáj-kategória”: ha lesz rá piac, akkor nem túl lelkesen ugyan, de mi is fejlesztünk külön Vistára.”
Carmack hasonlóan a DX9-hez, a Windows XP-ről is elmondta, hogy tökéletesen elégedett vele, szerinte semmi szükség a Vista újításaira. „A Microsoft megpróbálja kikényszeríteni a játékosoktól, hogy a DX10 miatt áttérjenek a Vistára.” Carmack szerint rengeteg nagyszerű újítás volt anno, amelyért megérte Windows 95-ről XP-re áttérni, viszont a Vista esetében igazából nincs semmi ilyesmi. „Én csak azt érzem az egészen, hogy azon görcsölnek a Microsoftnál, hogy mindenáron újítsál operációs rendszert, én viszont köszönöm szépen, de még pár évig elleszek a Windows XP-vel…” -
horvathkrisz
addikt
válasz
ellington #1580 üzenetére
persze, Carmack is azt nyilatkozta, hogy nekik még bőven elég a DX9 fejlesztőkörnyezet, az is annyi lehetőséget rejt magában, hogy a programozók ezeket sem tudják mind kihasználni, úgyhogy egy darabig ők maradnak a 9-nél, ill. megfelel nekik a Windows XP.
nem mondom azt, hogy szentítrás amit mond, de ha belegondolsz van benne valami... -
horvathkrisz
addikt
válasz
Csiborbogár #1572 üzenetére
nem. ezek a kártyák csak szimplán szarok dx10ben.
de majd szerdán meglesz a 8600gt-m, teszek fel vistát kipróbálok néhány dx10es játékot és akkor is leírom majd azokat a tapasztalataimat, hogy igen, tényleg szarok ezek a kártyák dx10ben...
te talán kipróbáltad mit visz a gts-ed dx10 alatt? akkor? -
horvathkrisz
addikt
használ valaki közületek 8600gt-n dvi-hdmi kábellal összekötött tv-t?
-
horvathkrisz
addikt
Srácok,
nem akar valaki esetleg cserélni 8600GT-t egy Sapphire 2600XT-re? 2 napos, van még rá 2 év gari.
Az a gondom vele, hogy nem jön ki ez a kártya a CRT monitorommal.
Ha esetleg valakit érdekel, dobjon 1 privit, ha nem akkor kicserélik nekem a boltban jövő héten... -
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #992 üzenetére
mióta van meg a 7900GS-ed? mennyi idős? gari van még rá? ha eladnád, mennyit kérnél érte? (haveromat érdekli, bár nekem is megfordult a fejemben egy ilyen kari vásárlása, de azért döntöttem a 2600XT mellett, mert 65nm-es és árához képest nagyon jól teljesít, nem melegszik, keveset fogyaszt, etc. ...)
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #990 üzenetére
de addig is dx9-ben 24-25.000Ft-os áron igenis jó vételnek számít a 2600XT!
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Csiborbogár #138 üzenetére
de, hidd el, egy vérprofi codos érzékeli. kell nekik az fps , hogy a golyó gyorsabban az ellen fejébe hatolhasson, ill. előbb odaérjen (?) és persze hogy ne laggoljon a szerver!
én a 250+ fpsre szavazok és sok sikert kívánok az eléréséhez! -
horvathkrisz
addikt
válasz
Kicsirics77 #115 üzenetére
hát, kíváncsi lennék a hőfokokra, tuningra, és a kettő közti különbségre...
-
horvathkrisz
addikt
Sziasztok!
Van valakinek SilentPipeII Gigabyte 8600GT-je közületek? -
horvathkrisz
addikt
válasz
Csiborbogár #98 üzenetére
én a gt-re gondoltam a II-t...
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Csiborbogár #96 üzenetére
árusok szerint az II...
nem lehet hogy tévednek a szájton? -
horvathkrisz
addikt
válasz
Csiborbogár #94 üzenetére
a 8800 szérián van a III, 8600-on II ...
-
horvathkrisz
addikt
a Gigabyte 8600GTS Silen Pipe II gondolom nem referencia nyákos?
mekkora tuningpotenciál van ezekben a kártyákban?
passzív hűtés miatt lehet ezeket egyáltalán húzni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Kuponkunyeráló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 6750 XT 12GB DDR6 Pulse
- Gigabyte AORUS RTX 3080 MASTER 10G
- GPU Videokártya Hűtés Szerviz NVIDIA Pasztázás & Thermal Padozás 4060 4070 4080 4090 Ti Super
- Gigabyte GeForce RTX 5070 TI Eagle OC 16GB GDDR7 - Új, bontatlan, készletről!
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8G (rev. 2.0) - Számla + Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest