- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoral1043
csendes tag
sziasztok nagyon kellene nekem segitség please! vettem egy 8500GT 512Mb DDR2 es videokarit és még az nfs most wanted is szaggat rajta! mit tegyek?? lehet ezt tuningolni???vagy van vmi jo driver amivel huzhatnám???
please irjatok!!!!!!!! -
tottiboy
tag
válasz
Smallfont #3192 üzenetére
nekem az egész cucc (X2 3800+@5400+, Abit KN8 SLI, Inno 8600gt 540/700@620/820, 1 250es vinyó, 2 dvd iróval, 17es samtron moncsi) eszik 260wattot max... 350es FSP táp simán nevetve viszi...
szal jah.. amit a kolléga is mondott.. a gagyi táppal rendelkezőknek kell gondolkodni a tápon... -
Smallfont
tag
Részemről a VGA vs. Tápegység témának vége. Teljesen pontos műszeres mérst végezte a teljesítményleadásról. a 8600GTS amire aztmondta még az eladó is h jujj neki kell a 450W-os táp kérem szépen a Testdrive unlimited program alatt az egész rendszer procitunningal együtt evett összesen 211W-ot.. No para srácok...csak azgondolkozzon akinek no name tápja van a többieknek meg biztonságos gépezést kívánok s tényleg ne dőljön be senki ezeknek a dolgoknak, én majdnem megtettem...
-
Chaser
legenda
válasz
Smallfont #3158 üzenetére
Ezt csak azért írják rá, mert a kódgány, merkuri, kútekkk "csodák" a felét se adják le, ami rájuk van írva, és gondolom hogy a gyártó kivédje az esetleges pereket, ezért mond sokkal nagyobb értéket.
Egy 350-es FSP bőven elég egy átlagkonfighoz, 88gtx-et még sli-vel is elvisz egy darabig, ami azért nem rossz..bár akinek ilyen sli cuccra van pénze, az meg nem 7k-ért vesz tápot hozzá -
kassu
csendes tag
Valaki segitsen ! Másfél hónapja vettem ,egy inno 8600gt kártyát.Körülbelül egy hete furcsa árnyékolási hibák jelentek meg a játékok alatt,de csak sötétebb játékrészeken például f.e.a.r szivárványos lilás árnyékszélek jelentek meg.Szerintetek driver hiba,vagy mehet a kukába
Amugy nemcsikol meg ilyesmi,ja és a hiba airborne alatt jött ki amit maxi gázon vitt,és a kártya alapon megy.Driver cseréltem probáltam másik monitorral ugyanaz
-
IIIstIII
senior tag
Asszem tápos kérdésben én leszek a legcsóróbb. Én egy 8600GE-t szeretnék hajtani 300wos FSP táppal x2 3800@ 1 giga rammal meg egy vinyóvak.
bár kicsit félek hogy a 3-4 éves táp nem fogja bírni.
Apropó ez nem ide tartozik de mennyi az átlag "életkora" a tápoknak amikor már felmondják a szolgálatot?
-
Dojec
csendes tag
Üdv! Véleményt kérnék ! Szerintetek is lehetetlen a pontszám? És ha igen mondjatok rá épeszü magyarázatot. Mert este beírtam a 3Dmark06 topikba és mindenki azt mondja ilyen nem lehet.[link]
-
Smallfont
tag
És most én is megcáfolom a saját aggodalmam meg a hivatalos leírást. Most az új gépem a 400W-os Chieftek tápommal a Galaxy 8600GTS OC-t lacán viszi és nem melegszik. Még húztam a procin is és az AMD 64 X2 4800+ 2900MHZ-en se tépte le a tápot.. De ma végek egy műszeres mérést, hogy a gép mennyi teljesítményt vesz fel. És kiderül, hogy a 400W neki bőven elég..
-
Hedgehanter
őstag
410W Chieftec 8600 GTS, 3 vinyo, c2d 4500 huzva siman megy...
-
shteer
titán
aki sokallja a hőfokot meg a hangerőt, kukkantson az aláírásomra
-
gergo84
aktív tag
amatőr vagyok, de: Én azt tapasztaltam, hogy mindegy mennyi időt játszol a játékkal. az első 5 percben már eléri a max hőfokot, és az 8ora folyamatos játék alatt is annyi marad. szoval 3 óra vagy több teljesen mindegy.
sokkal fontosabb, hogy mennyire dolgozik a gpu.
jól gondolom?
nálam alapon 44°C, átlag 52°C, némely játéknál 56°C, de én a silent pipe3 ra raktam egy 8cm-es ventit -
törölt tag
Fene egye meg.. 3 óra Colin Dirt után 50 fokos a vga-m
-
ugux
tag
Azért érdekel engem ismert hamarosan veszek gépet, és egy 8600 GT-t néztem ki.
Jelenleg ABIT NF7, AMD 2500+ Barton-om van, 1 DVD iró, 2 db IDE winyó, 9800Pro kártya aminek külön tápcsatija van és a tápom csak 300W. Az normális hogy ezt bírja...igazából arra akrok kijukardni, hogy az új konfigommal csak 350W-os tápot terveztem, de most kicsit aggodok, hogy az kevés lesz, bár mostanaban videokártyáknál és prociknál is azt olvasom, hogy kevesebbet fogyasztanak mint a régebbiek.
Tehát nem tudom.... -
ugux
tag
huh, hát ez engem is és biztos még sok más embert érdekel:
kinek mekkora a Tápja, és milyen videokártya van benne? (8600 GT, GTS, 8800..)köszi
-
Smallfont
tag
válasz
rumkola #3159 üzenetére
nehogy már 400W ne legyen elég...de a Galaxy hivatalon honlapján ezt írják lent...a vérnyomásom rögtön 200 lett...[link] a lap alján.... Van akinek ez a VGA van és 400W-os táp és vígan elmegy? a rendszerem vadonat új nem akarom h elszálljon... a konfigomat frissíteni fogom. de most ez van. AMD64 4800+ X2 CPU, 2x 1giga 800mhz DDR2 Kingmax ramok, meg akkor a 8600GTS OC, 1 vinyó 1 DVD egyenlőre egy IDE kábelen... jah meg persze egy SLI Gigabyte alaplap AM2-es foglalattal meg a kis Chiftek 400W-os táp....lövök ha ez a rendszer elszáll..tegnap vettem meg...és nem volt olcsó...
-
Smallfont
tag
Srácok így ma reggel kaptam szívrohamot... Megrendeltem a Galaxy 8600GTS 256Mb OC VGA-t. Tényleg kell neki a 450W vagy csak parasztvakítás? Mert nekem egy 400W-os Chieftek tápom van. 1 vinyó és 1 DVD van rákötve..De ez egy AMD rendszeren.. Már megrendeltem a VGA-t így most sakk matt... és nicns most újabb 15.000-em új tápra...
-
VR6-Fan
veterán
asszem nekem nem kell bemutatni az innot
és pl nekem nem kell hozzá a sok vacak...
rumkola:tudom de te is montad hogy kiló számra adjátok el, az inno minden szériánál túl sokat akar a vége felé és nem a minőségre megy rápersze ez csak a közép kategoriában jellemző, hisz az megy a legjobban
-
rumkola
nagyúr
Na most le leszek ugatva, de muszály beírnom. Inno 8600GT-k szó szerint ömlenek vissza a szervízbe nálunk. Tény, hogy k*vasokat adunk el belőle, de akkor is rengeteg jön vissza gariba (mondjuk minden 10.). Hibák: nincs kép, össze-vissza kép, 512MB-os BIOS van belesütve a 256-os vga-ba, 3D-ben fagy. Nekem is ilyenem van, nálam nincs gond kopp-kopp.
-
Smallfont
tag
A mai VGA vásár helyzete a következő... Legalább 3 vagy 4 hétig nem lehet kapni 8600GE-t mert a beszállító valami problémába ütközött... Így szar a helyzet. És lehet kicsit mélybbre kell nyúlnoma zsebembe. Galaxy 8600GTS OC 256Mb Heat tube...ezt néztem ki de nagy fogvicsorgatva anám oda a 38000Ft-ot...Mia vélemylnyetek erről a kariról. Ne azt mondjátok, hogy mennyire drága hanem h mit tud és jó-e.. Visszafele semmiképpen se lépnék alias nem vennék 8600GT-t....
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Csiborbogár #3139 üzenetére
40-42W eszik egy ref 8600GT, ha csak gyárilag nem elték valamilyen komponensnek a feszét akkor max 1-2W-al ehet többet húzva
-
Reac^
őstag
válasz
Smallfont #3129 üzenetére
(#3129) Smallfont :
Azt hogy ki lesz-e hajtva csak egy 256 és 512-es GE teszt igazolhatja.
Ha a nagytesók felől közelítjük meg a témát (88GTS 320 vs 640), akkor ami ott a helyzet az, hogy nagy felbontás és szűrők együttes használatakor a 320as elfogy és a 640es van hogy 1,5x-er gyorsabb.
De ha ezt levetíted a középkategóriás teljesítményre, akkor ott egy hasonló beállítás már eleve megöli a kártyát mielőtt a többletram megmenthetné a szituációt.Nem az akarom mondani, hogy fölöslegesen vettél 512-est, havernak is azt ajánlottam mert 3000-el volt drágább csak.
Úgy érzem egyre inkább szükség van arra a tesztre amit tervezek...
(#3130) Tommee :
700/2200 az elég szép eredmény, én is vmi ilyesmit szeretnék kifogni.
-
Smallfont
tag
3000Ft-al fizettem többet érte,,, nem gondolokm h nagyon kidobtam volna pénzt....
Ha lúd legyen kövér nem hinném, hogy rosszabbul jártam volna. ami nálam már fontos, hogy ne legyen rosszabb a helyzet mint ha 256-osat vettem volna. onnan már mind1 mert megjött a cumó és most megyek érte. És meg akarok nyugodni, hogy ez is ki lesz rendesen pörgetve. -
Smallfont
tag
Sziasztok!
ugye szerintetek se csnáltam nagy marhaságot, hogy a Galaxy Geforce 8600GE kariból az 512-es változatot rendeltem... Valaki azzal ijeszget h lustább lesz... Cáfoljatokvagy adjatok igazat még módosíthatoma rendelést!! Bár a honlapokon mindenhol az 512-es mellé is azt írják, hogy 1.0ns a memória válasz sebessége, hiába nagyobb a ram... próbálok előre tekinteni ezért gondoltam a + 256 ramra... ha marhaságot csináltam szóljatok.
-
kem
addikt
Igen, a Thermaltake egyáltalán nem tartozik a jó tápok közé, még ha drága akkor se.
Én is arra gyanakszom. érdemes lenne kivenni 1-2 dolgot.
Ha lehet, egy memória modul maradjon, és csak egy merevlemez, ventillátor meg pci cuccok mehetnek ki, és tilts le mindent a biosban ami nem fontos.
Akkor kiderül, hogy a táp ad-e keveset. -
valentinho
senior tag
Igazán nem tartozik az "elit" tápok közé...Nézd át ezt
-
-
nolika
senior tag
válasz
horvathkrisz #3111 üzenetére
Thermaltake?
h-h nem a legjobb? Van erről tapasztalatod? Mondjuk én az elit tápok közé sorolom....
Valaki thermaltake tápot tapasztalta? -
trem@rs
csendes tag
Hali all
A minap vettem egy asus 8600GT videokarit ami a doboza szerint 256Mb memóriával van ellátva.Viszont az XP,az everest,ajátékok is 512Mb memóriát irnak. A kérdés az lenne hogy akkor melyik a valós??
-
nolika
senior tag
Barátaim!
Lenne egy óriási kérdésem!
Havernak összeraktam egy konfigot:
ASUS P5B
2x1Gb OCZ DDR2 800
Pentium DualCore 1,8GHz
Gigabyte nemtommilyenszámú videokari azt tudom, h SilentPipe3 van rajta, 8600GTS 256mb GDDR3
A probléma az, h filmnézés, és game közben(CS Source) közben lefagy. a videokari 60 fokos, nyitott házban. A táp régebbi mint a konfig, de Thermaltake, és nincs 1 éves, és 430W-os.
A gép ment memtest86-tal 4 kört, + everesttel memóriát néztem, procit teszteltem, minden alapbeállításon van. De a videokarit nem tudom tesztelni még 3Dmark 2003-mal se!Lefagy, újraindul, stbstb.
Garba visszavitte haver, ott nem vettek észre semmit!
Aszondják h a táp a ludas!
Szerintetek?THX
-
thomeef
őstag
Mazda626 GalaxyGE-jén hynix ramok vannak ha jól tudom, az enyémen speciel samsung, tehát ez már alapból egy lényeges különbség...
Azért ugy kivi lennék hogy akinek még GE-je van milyen ramok vannak rajta............
Egy márka, egy kártya, mégis más...van ilyen -
kem
addikt
Szia!
Én már vagy fél éve terveztem videókártyacserét, és végül a Galaxy 7300GT mellett döntöttem, majd amikor lement a 7600ára, rájöttem, hogy egy 8600GT-t kell venni,
és ebből is a Galaxy bizonyult a legjobbnak minden! szempontból.
Ráadásul ennyire hatalmasat nem csalódtam még kellemesen semmiben!Én ajánlom a Galaxy 8600GT-t 256Mb rammal, és 1,2nanosecundumos memóriákkal.
kiskerben 31.000-ért vettem. Ennél van egy olcsóbb még ami megéri, az annyiba tér el, hogy 1,4ns-osak a ramjai.
A hangjáról meg annyit, hogy gyári hűtő maximum 64fokig engedi fel(korrekt) gyakorlatilag 0 házhűtéssel, és alig van hangja levett ház oldallap nélkül is. -
ugux
tag
Sziasztok!
Nem tudtok valahol olyan tesztet ahol különböző gyártóktól származó 8600-as kártyákat hasonlítanak össze?
Vagy ezek között nem igen lehet különbség?
Most tervezem a vásárlást, és nem tuddom mi legyen...néztem a Gigabyte 8600GT-t passzív hűtéssel, illetve a galaxy 8600Gt-t, meg esetleg Leadtek-et.
Köszi -
AMD46
csendes tag
üdw mki. aki tudja hogy lehet NTUNE progival rendszer indításkor betöltetni a tuningot irjon privátba THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Reklámblokkolók topikja
- YouTube
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Láncfűrész topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest