- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hektor24
aktív tag
Hali!
Nekem csak annyi gond van az Inno3D 8600GT-mmel, hogy halványan futkároznak a háttérben vízszintes csíkok, leginkább szürke színnél látszik. Ez nem tudom, hogy az alaplap (Abit AB9) vagy a kártya hibája, még nem sikerült kipróbálnom másik vga-val. (másik monitorral is ezt csinálja, analóg és digitális kimeneten is) -
DJ.Gróf
aktív tag
inno 8600gt re rámegy a vf700 hűtő? köszönöm
Jó két hozzászolásal elötte írtátok ,akkor tárgytalan!
Amugy 8-as szériában nincs gond az innoval?
[Szerkesztve] -
hektor24
aktív tag
Privátban tudna valaki ajánlani egy bp-i szám. tech. boltot, ahol olcsón tudok venni VF700-CU LED hűtőt és van is készleten? Eddig a legolcsóbb, amit találtam 7500 Ft volt.
VF900-CU LED-et pedig 6990 Ft-ért.
-
hektor24
aktív tag
Köszönöm a segítőkészséged!
De sajnos ilyen linkelt választ nem tudok elfogadni, mert a Zalman hivatalos honlapján a VF700-CU LED-nél sincs ott a 8600GT, mint támogatott kártya, pedig jó rá. Így olyanok segítségét kérném, akik tapasztalatból meg tudják mondani, hogy jó-e a VF900-CU LED az Inno3D GF 8600GT 256MB PCI-E videókártyámra.
Továbbra is köszönöm a segítségeket!!!!! -
lambda5
tag
válasz
hektor24 #581 üzenetére
Hali !
Nekem is hasonló a problémám...
Vettem egy Galaxy 8600GT OC -t (1.2ns) ,de megőrülök a terhelés alatti hangjától...
Elötte egy X800Pro-m volt, XT órajelen hajtva gyári hűtéssel, és az sokkal halkabb volt... pedig külön tápot igényelt...
Milyen hűtőt vegyek rá ami halk, de nem csillagászati az ára ?! -
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Inno3D GeForce 8600GT 256MB PCI-E videókártyám, amihez új hűtőt szeretnék venni. A Zalman VF700-CU LED tudom, hogy jó rá, de a VF900-CU LED is passzol hozzá?
Előre is köszönöm a segítségetek!!!!! -
Macka
veterán
Lehet,hogy váltok VGA-t, és egy GALXY 8600GE a kiszemelt.
-
Macka
veterán
Galaxy 8600 GT-hez van v-mod leírás?
-
Pollux66
tag
Hali Mindenki!
A köv. lenne a kérdésem:
- ilyen konfigom van Gigabyte K8N-SLI, Gainward 8600GT Golden Sample, 2X1GB DDR400, 3200+ AMD Athlon64, 320GB WD Caviar
Szerintetek mennyire valószínű az h a proci, nem pedig a VGA miatt megy le 1-2 pillanatra Test Drive Unlimited-ben az FPS szám 35-ről 19-16FPS-re? (a gammával 1024x768-ban, 16xAF és 2xAA-val tolom high ill. medium beállításokon HDR nélkül!)
A válaszokat előre is köszönöm! -
D@ni88
addikt
Galaxy 8600GE-je van valakinek? mert ahogy előbb tesóm rendelte a gépet, és ilyen vga-t kért, a boltosok szerint elég nagy a hiba% a kártyáknál és inkább inno 8600GTS-t ajánlott helyette.
-
Eagle16
addikt
Ijj nem semmi kártya ez...most néztem meg a Luna demot, ami 7800GTX-re van tervezve, teljesen folyékonyan ment végig...elképesztő, és nagyon szép.
rumkola: valóban így van, nálam is 4 mp alatt 10 fokot tud változni a kari hőmérséklete
[Szerkesztve] -
rumkola
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #570 üzenetére
Monitorozod rivatunerrel game alatt, vagy csak kilépsz és megnézed windows alatt a hőfokokat?
Ugyanis 1 másodperc alatt esik 10 fokot a vga kb. -
rumkola
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #567 üzenetére
Ühüm, idleben esetleg.
-
Eagle16
addikt
válasz
Kicsirics77 #567 üzenetére
Haver most vett Gigabyte passzívot, terhelve 95 fok volt...
-
Dotn
aktív tag
Koszonom a hozaszolasokat sokat segitett.
Mar mondtam is a haveromnak mit csinaljon.
Tovabbi jo forumozast. -
rumkola
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #561 üzenetére
Bocs, de passzív karit full loadnál 65 fokon nem hiszek el....
-
Dotn
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #561 üzenetére
Nem Msi-rol lenne szo. Egyebkent erdemes vennie passzivot,vagy maradjon az aktivnal?
-
Dotn
aktív tag
Egy ismerosom venne egy 8600gts kartyat, passziv hutessel. A kerdesem az lenne,hogy a kartyat jatekra hasznalna,mennyire melegszik jatekok alatt?
Mi a velemenyetek a passziv hutessel kapcsolatossan. Erdemes,vagy maradjon az aktiv hutesnel.? -
Silenzio
addikt
válasz
mandras81 #557 üzenetére
Passz. A többi hardver korrektnek tűnik és a tuning sem magas. Ellenben amit írsz az árulkodó: lefagy. VGA memó irreális túlhajtásánál szemetelni kezdi a képet, durvább esetben azonnal, sőt, akár a vindózban is. A fagyás a gpu túlmelegedésének a jele, nem a memóriák túlhajtásáé. Szóval: vagy a gpu-t hajtod túl, vagy szar a drivered/windows-od, vagy a kártyáddal van baj, hardveres baj. GPU mennyin megy ilyenkor? Nem akarlak dilettánsnak nézni, úgyhogy bocs a kérdésért: nem lehet hogy 3d performance-ban (vagy máshol) a csúszkát a GPU-nál is 750-re tolod? Mert az sokmindent megmagyarázna... Még egyszer elnézést.
-
rumkola
nagyúr
Nekem meg 680/880-on lemennek a markok, de Tomb Raider és Titan Quest megfagy, viszont Lost Planet bírja.
fura
. -
mandras81
senior tag
válasz
Silenzio #554 üzenetére
A driver a legújabb, xp-ből a simplicity van fent. A táp 420-as thermaltake, eddig még nem volt gondom vele. A proci e6300 2800-on, és elvileg jó, legalábbis 3D Mark-ban normálisan teljesít. A ram geil ultra 800-on (memtest ok). Ezek közül akkor mivel kezdjem a tesztelést?
-
Silenzio
addikt
Nem rossz? Ne viccelj, a GTS-eknél nagyobb eredményt kaptál a gpu-n... Ez csak elég jó, szerintem... Az én 650/850-emnél csak jobb. Bár jobb hűtés lehet azon is dobna kicsit... Ejj, ilyenkor utálom az egész tuningolós pc-miskulanciát, mindenestől... Nekem csak ennyit megy, más meg az egész jó kapott eredményt is kevesli... Akkor vegyél 8800-ast
... Na jó, úgyse a sebesség miatt csinálod, hanem csak kiváncsiságból.
-
Silenzio
addikt
-
ram34
tag
Megnéztem őket AtiTool-lal.
GPU: 685 még stabil, e fölött már fagy.
Mem: 950 nem szemetel, e fölött már igen.
Azt hittem több lesz egy picit.
Na mindegy ez se rossz. -
VR6-Fan
veterán
válasz
Sigismund #543 üzenetére
annyira nem szoktam mostanság ilyen kiegészítőket venni(betáraztam
)
a régi pasztát aceton mentes köröm lakk lemosóval(és egy vatta pamacs segítségével töröld le), fém tisztára lehetőleg úgy hogy zsír nyom se legyen majd a cpu/GPU/bármilyen chipet lehelet vékonyan(épp hogy ne látszodjon ki) aztán tedd fel rá hűtőt(azt nem kell kenni) ha tudod picit forgasd meg, jobra, balra, hogy a légbuborékok kiszoruljanak alóla aztán rögzisd a hütést majd lehet össze rakni a gépet
ill arra figyelj hogy a nyers chipeket ne sarkazd le, mert akkor rössz esetben kuka a HW-nak!
szivesen!
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
válasz
Sigismund #541 üzenetére
őt:[link]nyugotabban ajánlom
amúgy nézelödj kőrbe(pl mistrál web lapján voltak zalman akciok hát ha kifogsz olcson egyet)
vagy itt a PH! aproján
pasztának én meg valami ezüstöt ajánlok(csak nagoyn pontosna kell felkenni és keveset)
de esküsznek még a zalmi ecsetelősre is...
[Szerkesztve] -
Sigismund
tag
A Zalman jó lenne, de nem jövök ki olcsóbban és most ez volna a célom, hogy ha kevéssel is, de csökkentsem a gép vásárlásáért kiadott pénzt, de [link] ez megtenné helyette? (Hűtő ügyben absolute tudatlan vagyok)
szerk.: ha új hűtőt veszek rá milyen pasztát használjak? (lehet hülye kérdés, de most először raknék rá új hűtőt bármire is)
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
válasz
Sigismund #531 üzenetére
innon hütést cserélsz és kimegy a világból..(persze a giga is ha nem passziv
)
az inno viszonylag jól húzható de a giga se rossz(tudom sokat segítetem)
itt szerintme az ár és a szimpátia dönt ill az innora kell hütés a gigára meg min egy 8 cm-s venit ha csak nincs orkán a házadban. -
Sigismund
tag
Aloha!
Kérdésem volna, hogy melyik gyártótól vásároljam meg a 8600GTmet.
Inno3d vagy Gigabyte (ezt a kettőt tudom beszereztetni).
Tudnátok nekem valami okosat mondani, hogy melyiket válasszam. -
-
Silenzio
addikt
Ejj-ejj. Nekem meg 1950 próval a játék legelején a téren 8 fps volt... 8600 GT-vel is... Neked vmi csoda 7300-as lehetett
Amúgy most vettem egy Galaxy 7300-ast havernak. Mikor kijött, a régi gépbe még ilyet akartam csak nem találtam sehol. És képzeljétek: most is megdobbant a szivem mikor kézbe vettem. Ejj, Galaxy, Galaxy... -
Silenzio
addikt
Atiban. Igen... Ezt az apró szócskát nem olvastam el
... Jó kis kártya a 2600xt, bárki bármit mond. Olcsó is. Vegasban maga mögé utasított mindent abban a kategóriában, ez sokat elmond. (természetesen a Rainbox 6-ről van szó, és nem arról, hogy mekkora ''nyerő széria''
ejjjj, ez de szar volt, büszke vagyok magamra
...
Hehe, 2900 pro, lehet mégsem 8800 GTS lesz a következő kártyám... Hm az is lehet hogy még ezeknél is jobb, valami, amit még be sem jelentettek, amilyen ritkán van pénzem vga-cserére... Nem vagyok elfogult, sem márka-fan, de az Ati kártyák valahogy mindig szimpatikusabbak voltak. persze mióta leváltottam az 1950-est, bár lassult a gép, kevesebb gondja van... Szóval az Ati felé húz a szivem, de csak ha nem piros!!!
[Szerkesztve] -
Eagle16
addikt
válasz
MadBlade #515 üzenetére
Nagyon szívesen, a lényeg hogy játékok alatt szépen menjen és kész
Silenzio: jah, ilyen mindig is lesz, hogy több ramot tesznek a karira, de lassabbat(ddr2)
Szegény 8600GT sokra nem megy a DDR2-vel, szóval aki ilyet vesz az meg is érdemli...
Egy árban adják a 256-os DDR3-assal...
MOD: Itt az igazolásod[link]
[Szerkesztve] -
-
Silenzio
addikt
Ez most mi? Ha lépcsőzni akarsz mennyé Tibetbe vazze'!
A 8800 GTS 640 Mb-os sok változást nem hoz. Kevés játéknak van szüksége a dupla annyi memóriára, árban sincsenek túl közel egymáshoz. Persze lehet az év vége felé már elhúzna a kistesótól a dupla memóriával szerelt bratyó... A következő a GTX, ez már combos és drága. Legfelül, ha jól tudom, az Ultra van, emelt órajelekkel, 3/4 (vagy több?) giga rammal.
Én személy szerint 2900xt-t vennék, ha 80 körül lehetne kapni. Vagy 65 körül egy GTS 320-ast. Hm... talán inkább az utóbbit. VGA-ra minél kevesebbet, de nyolcvanat azért tuti nem költene az ember, ugyebár...
-
Silenzio
addikt
Ez komoly? 8600 GT-k ddr2-vel? Ilyet még nem hallottam, őszintén szólva nem is nagyon hiszem el... Tudod igazolni?
MadBlade:
ha a 3dmark szar meg részrehajló, akkor szar és kész. Emiatt kár siránkozni. Őszintén szólva a 8600 GT elég gyökér kártya, már ami a nyers performance-t illeti, ezért lehet hogy ezek a ratyi eredmények helytállóak. A 2006-os mark már sokkal jobban rámegy a shader-erőre, amiben a kis 8-asok elég jók. Lehet azzal jobb eredmény születne... -
GERMANY
csendes tag
Helo? Szeretném megkérdezni hogy a VGA GeForce 8600GT Golden Sample 256MB DDR3 PCI-E Gainward videókártya mennyire jó ílletve tuningolható? Bármilyen hozzá szólás érdekel! kössz
-
MadBlade
tag
Otthon nincs 3DMark06-om ( eddig még nem kellett használnom a 05-öt sem - a másik kártyámnál - ) , sem netem ( még ) melóhelyről meg nem tudom letölteni , mert a torrent , warez ...oldalak szerveresen le vannak tiltva ! ( roh@dt gyökerek
)
Mjad csak ha lesz net-em , vagy ha sikerül szereznem valahonnan !
( De azért én örülnék , ha a 05-ben sem b@szakodna a kártyám !)
-
darvak
senior tag
Szasztok!
Melyiket érdemesebb megvenni a 256Mb v 512 Mb-os 8600Gt-t?
512-es talán lassabb?
Mi lenne a következő lépcső videokarikba(a 8600 GTS-t leszámítva)??
Előre is köszi,üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- League of Legends
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest