- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azt tudom..
de egyenlőre nem akarok nagyon költeni rá..most vettem az alaplap-memo-proci-proci hűtő-vid kari kombót..sacc volt vagy 80e, szal kicsit lenullázott.. a régi konfigért meg kakit se fogok kapni..
kocsinak most törték össze a hátulját,pontosabban csak a lököst, bár azt fizette a srác.. legalábbis remélem kijövök annyiból amennyit adott..
Illetve most kelle a komplett vezérlést is cserélnem..sac 60e Gsi-m van és nem szórakoznék inkább vele.. ha valami behal ott, akkor az nem 60e hanem 300az olajcsere meg már csak apróság ezek után
Na de hogy ON is legyek, a köv hardware elem inkább egy sata winyó lenne,mert az dvd meg winyó is PATA az meg csak egy van ezen a lapon...
Szal szeretném megúszni egyenlőre hűtő csere nélkül..
ha nem számított volna a -5 e akkor valszeg az IPON-os galaxy 8600GTS oc hőcsövest vettem vonlna meg 30ért -
Kami11
őstag
A drivercsere volt az elő amit próbáltam, eredmény ugyanaz volt.
Azért köszi!Rick4 Majd rakok rá egy ventit, már találtam is egyet a szekrény legalján
majd azzal is megnézem mi a helyzet, bár többet akkor fogok tudni, ha sikerült leteszetlni a gpu hőmérsékletét terhelve is.
A win is friss rajta nem tudom mi lehet még a gond.
Mely progit ajánljátok a GPU meghajtására? Ami jól felhevíti és közben tudom nézni a hőfokát is. -
-
Pubszon
veterán
Persze, nem a 3dmark-on van a hangsúj, hanem a Pro Streeten, hogy azt állítja a gyerek hogy nem megy Maximum grafikával, miközben a PH!-s tesztben a GTS is 29 átlag fps-t produkál(szinte oda van felhuzva a kártyám), kicsivel gyengébb processzorral. Már pedig a Ps sztem elég nagy processzorigényes game, de vga-t meg nem igényel olyan nagyot.
Akkor azon mi olyan hihetetlen hogy jól megy a PS-t max grafikán? -
mazda626
addikt
1024x768 4xAA minden High, Ultra, kivéve az árnyék high. Így játszottam, néhány pályán csak High, vagy csak Medium.
Nehéz eldönteni, mert a motor érdekesen optimalizált. AA nékül valószinűleg szépen fut mindenhol High beállításokkal. Úgy nem is néztem, egy időben rákaptam, mióta a driver HQ módban üzemel, nem kell AA.
-
Tom5
addikt
Így van,játékok alatt nagyon szépen teljesít mind a proci mid a vidkari!
Bár tegnap feldobtam az Obliviont és kb 15 perc után elkezdett csikozni a kép (szerintem memória miatt),furcsa,Crysis,Gow,UT mehet órákat és nem csíkoz...Oblivion 15 perc után csíkoz,le is szedtem!Úgysem játszom vele... -
Tom5
addikt
Proci megy feljebb?Kíváncsi lennék a CPU score-re 2,8Ghz-en...amúgy szép eredmény!Kíváncsi lennék elérhető-e a 6K-s ponthatár...
hmmm...Vista alatt kissebb órajellel jobbak az SM2/3 pontjaim...viszont a cpu score kevesebb...bocs,hogy hozzád hasonlítok,de kb 1 a konfigunk és kivi vok mi a különbség Vista és XP között,de lehet feldobok egy XP-t a másik vinyómra! -
petya75
tag
Vedd ki a slotokból a vasakat és egy 8-as ventit fel tudsz fogatni az üres helyekre.
Valahogy így. -
Tom5
addikt
Szerintem ez a Vista számlájára írható! 2800-mhzen Vista alatt adott ugye 1984 pontot,míg anno XP alatt 2045 pontot...de jövő héten veszek új vinyót és dobok új Vistát,majd akkor megnézem mi a pálya
Eagle16 nekem a prociban nincsen több,vidkariban még lehetnek mhz-ek de már nemvolt kedvem kitesztelni
-
lilike
csendes tag
ja és még valami lenne cseréltem driver és még mindig ezt irja egy oldal hogy: Video Card Driver Version (DirectX)
Your driver version number is: 6.14.11.6909 FYI: Your video card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. But proper video card driver versions are important to the proper operation of your product. amint olvassátok 169.09 es driver szal legfrissebb béta driver igaz de sztem az első számokkal vana baj :6.14.1 -el ez mit takarna és hogy tudom frissiteni???? -
törölt tag
-
Tom5
addikt
Ennyi a különbség Vista és XP között... alapórajeles eredményem (igaz CPU húzva volt) nálam a 05 vmiért le sem fut...
mod:bár most nézem,lehet ,hogy ez a gyárilag emelt órajelek miatt van....
-
szia nekem volt 1 hétig inno3d-ém szerintem ez sem rosszab sermejiktöl
és annyira kevés a különbség A Márkák között játékba hogy semmi
és aki ennek ellenkezöjét állitja az belevan buzulva ebbe a nagy hisztérikus 3dmark-os faszságba
majnem az összes 8600gt --gts kártyát kiprobáltam ezé merek véleményt nyilvánitani a dologról.
(én most a vmod pencilmod nélküli karikrol beszélek)
128bit szab határt ennek a karinak semmi más
most egy asus 8600gts-t nyuzok 750/2300-at megy shader1518
3dmark o5:13638pöty
De játékban nem jobb mint a többi.ja és nem akarok vitázni erröl mindenki hajta a maga igazát köztük én is
-
Thomas1
addikt
Nekem is Inno 8600GT-m van, a ventije egy picit tényleg hangos (nekem), de ez szubjektív dolog.
Nem bírom állítani a ford. számot, ez a gondja.
Tuningban 600/1600/1600-at próbáltam, ott nem volt gond, de felette valamiért nem bírta a GPU. Mem-el nem szórakoztam, nem ad szinte semmi plussz sebességet. -
rumkola
nagyúr
Nekem volt.
Azt hittem jó, és védtem az inno becsületét, de nem.
A képe hullámzik (valami interferenca van benne) és max 620/1400/1800-at bírt tuningban. Giga passzív + 12cm-es venti megy 730/1800/1800-at. És nem hullámzik a kép. Valamint ját hozzá full game is. Mellesleg inno hűtése kurva hangos volt...
Szerintem ne vegyél inno-t. -
(Kolombusz)
veterán
Ha tuningolnám, akkor már inkább a GTS lenne jobb.
Hogy őszinte legyek, ez volt az első ATI kártyám és egyelőre nem is akarok többet. Az nvidia kártyáimban eddig még nem csalódtam, pedig jópár volt már. Egyedül ez volt az, amit nem szerettem és ennek nincs köze ahhoz, hogy elromlott.
A GTS-ben csak pozitivan csalódhatok, nincsenek vele nagy elvárásaim...Macka: ezért nézem inkább a 8600GTS-t. Nem játszok már annyit, hogy megérje ennyi pénzt kiadni egy vga-ra. Tavasszal úgyis kell venni laptopot az egyetemre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Suzuki topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G
- Gigabyte GeForce RTX 5070 TI Eagle OC 16GB GDDR7 - Új, bontatlan, készletről!
- PowerColor RX 6800 XT 16GB GDDR6 RED DRAGON Eladó!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest