- Kompakt vízhűtés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A Nintendo szerint a Switch-et kell venni, ha nem tetszik a Switch 2 ára
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
válasz
VR6-Fan #7846 üzenetére
te látom haza tértél.... mikor mész vissza?(fő a kedvesség tudom) nézd a világháló azért világháló mert ha nepálbe száműznek akkor is írkálhatok, szal ne örülj
tanulgatok, dolgozgatok
jó csak ideges lettem az ilyen alap nélküli beszólásoktól most már értem miért lettek egyesek idegesek mikor beírtam a 2600XT topicba anno, most eléggé pang ez a topic, rendesen ki van tárgyalva a kari, kutya se jár erre... tényleg szted hány ember olvassa ezt a topic-ot? 40-50?
többit priviben -
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
VR6-Fan #3511 üzenetére
Mondtam egy szóval is, hogy szarok?
Ahol lehúztam a gyártót, mindig kihangsúlyoztam, hogy a tömegtermeléses kártyáikról van szó.
Utoljára felsőkategóriás kártyám a 6800GT (még abban az időben, amikor tényleg felsőkatgóriának számított, 2005-ben) és azok között nem volt gond az Innoval. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
VR6-Fan #3478 üzenetére
Egy rakat szar. Amúgy semmi.
Fogalmazzunk úgy, hogy a tömegtermelésre (alsó- és középkategória) szánt kártyáinál nem túlzottan ügyel a minőségre...
Volt Inno kártyám, sőt a mai napig megy az az AGP-s 6600-as, de még egyszer nem merném bevállalni. Nagyon sok romlik el belőle.
Emlékszem, a 6600-as időkben itt a fórumon napi 2-3 bedöglött Inno 6600/6600GT-vel futottam össze. -
Eagle16
addikt
válasz
VR6-Fan #3339 üzenetére
De ha nem fekszik fel rendesen, akkor gondolom üresjáratban is elég melegnek kéne lennie.
Most 45 fok a vga net közben. Elindítom az Atitoolt, 2mp alatt felugrik 56 fokra, utána szép lassan 60, 62, 65, innenstől pedig nagyon nagyon lassan éri el a 70-et. Már a 7300GT-men is ez a hűtés volt, csak egyféle képpen tudom felrakni, szóval biztos hogy jól raktam rá. De majd azért holnap megnézem... -
VR6-Fan
veterán
-
balintka
addikt
válasz
VR6-Fan #2634 üzenetére
Itt az a gond, h az Inno állandóan sz*r hangos bóvli hűtést rak a kártyáira. Ezért nem veszek többet ilyet. végigcsináltam 2 évet a 6600GT-jével, átváltottam erre, az elején csendes volt, aztán serceg az utóbbi időben. nem a hőfok a baj, hanem a zaj. az inno nem a minőségi hűtésről híres, az tény.
-
rumkola
nagyúr
válasz
VR6-Fan #2284 üzenetére
Duron 750 óta AMD-s vagyok /TbA, TbB, Barci, A64/, mert jobb volt ár/teljesítmény viszonyban. Most azonban egy C2D 1600Mhz@3200Mhz verhetetlen ár teljesítmény viszonnyal rendelkezik. Sőt, nem is verhetetlen, hanem megközelíthetetlen. Aki szerint jelenlege van ennél jobb vétel újonnan, ott valami nem stimmel szerintem.
-
elit_hun
őstag
válasz
VR6-Fan #2291 üzenetére
wow, szép eredmény.
Nem értem mit kell folyton fent akadni más helyesírásán...nem azon múlik az illető hozzáértése hogy mennyire ír helyesen...én pl lefogadom jobban értek mindennemű HW-hez mint az országos helyesírás felügyelő központ vezetője (már ha létezik ilyen)A C2D meg még szép hogy ver egy ilyen öreg architektúrát...ez természetes, az lett volna a meglepő hogy nem tudja leverni az előző generációt
-
Pala
veterán
válasz
VR6-Fan #2251 üzenetére
Azért vakon én sem bízok a tesztekben, de más forrásból hallottam, hogy az E2160-ban iszonyat tuningpotenciál rejlik, még a bénább darabokban is.
AMD fronton X2 4400+-t néztem ki magamnak, alig kerül többe mint a kisebb számozásúak, viszont a 4800+ már drágább; emellé meg valamilyen Asus vagy Gigabyte lap, még nem tudtam kiigazodni a 80000 verzió között; egyet tudok: VIA chipsetes alaplapokat következetesen kerülöm. -
-
thomeef
őstag
válasz
VR6-Fan #1694 üzenetére
Na! Kezd kiegyensúlyozottá válni a dolog, haleluja
Érdekes egybnkt hogy ugye 8600gt gt chipset 8600gts gts chipset, és a GE is külön ge chipsetet használ, tehát tényleg nem gt és nem is gts, majd a tesztek eldöntik melyik inkább, ami nekem van sok tesztben eléri a gts-t igaz húzva, de nem rossz eredmény. Egybkt pénz szűke miatt vettem, de nem bántamm meg. 8800 lett volna a köv szint, de mint írtad korábban jön a 8700, arra kíváncsi leszek énis, de egyenlőre zsír új a vga-m nem akarom cserélni.
Abban igazat adok így utólag hogy nem egy szint, csak ugye saját vga-m, pesze hogy védem ha belekötnek a gonosz emberkék. Volt már inno vga-m 6800gt agp, de azóta nem sok jót hallottam az innokról a 8xxx-es szériánál legalábbis. 1 hónapja vettünk bnőmmel egy inno 8600gt-t amugy a gépébe, én erőlettemAz spec 23k-t megért de semmi többet, neki sims 2 őzni jó lesz.
Amugy te mire használod a vga-t? -
thomeef
őstag
válasz
VR6-Fan #1694 üzenetére
Na! Kezd kiegyensúlyozottá válni a dolog, haleluja
Érdekes egybnkt hogy ugye 8600gt gt chipset 8600gts gts chipset, és a GE is külön ge chipsetet használ, tehát tényleg nem gt és nem is gts, majd a tesztek eldöntik melyik inkább, ami nekem van sok tesztben eléri a gts-t igaz húzva, de nem rossz eredmény. Egybkt pénz szűke miatt vettem, de nem bántamm meg. 8800 lett volna a köv szint, de mint írtad korábban jön a 8700, arra kíváncsi leszek énis, de egyenlőre zsír új a vga-m nem akarom cserélni.
Abban igazat adok így utólag hogy nem egy szint, csak ugye saját vga-m, pesze hogy védem ha belekötnek a gonosz emberkék. Volt már inno vga-m 6800gt agp, de azóta nem sok jót hallottam az innokról a 8xxx-es szériánál legalábbis. 1 hónapja vettünk bnőmmel egy inno 8600gt-t amugy a gépébe, én erőlettemAz spec 23k-t megért de semmi többet, neki sims 2 őzni jó lesz.
Amugy te mire használod a vga-t? -
thomeef
őstag
válasz
VR6-Fan #1692 üzenetére
Senki nem sötét, remélem marhára meg vagy magaddal elégedve.És pontosan, én sem ismerlek, és nem is akarlak, felőlem lehetsz akárki ha fizetnének érte sem esdekelnék a te szerinted sértegetéseim miatt.
A 8600ge egy jó kártya és már bánom hogy leálltam veled kommunikálni róla aztán vitatkozni...OFF
[Szerkesztve] -
pumukli03
csendes tag
válasz
VR6-Fan #1687 üzenetére
Bocsi mindkettőtöktől ha gondot okoztam, illetve félreértésre adtam okot. Én véletlenül sem vagyok thomeef! Ha arra gondoltál.Csak egy ideje már olvasom a topikot, mert szándékomban áll egy galaxy GE kártyát venni.És ebből kifolyólag emlékeztem, a hozzászólásodra.(akkor az is arról győzött meg, hogy jó)Most, hogy olvastam a másikat csodálkoztam, hogy akkor most melyik az igaz. Ellentmodtál magadnak .Ezért is szoktam sokat elolvasni, hogy jobban le tudjam szűrni az igazságot.Th nyíltan leírta a véleményét eddig is. nem lett volna szüksége ilyenre. Azt is tudta volna ,hogy azért van ott az aláírásod mert idéztem a hozzászólásod. Remélem tiszta a helyzet.Ezen ne vitatkozzatok. Mégegyszer bocsi.
[Szerkesztve] -
pumukli03
csendes tag
válasz
VR6-Fan #1677 üzenetére
Te írtad!
(#1373) VR6-Fan válasza Pribi (#1372) üzenetére Új Válasz Privát Email 2007-09-01 10:27:08
VR6-Fan
(PH! addikt)
(LOGOUT blog) Szia!
GT az GT-ét
GE:GTS(nagyából) nyák 1.0ns ramok táp csati-> csak órajelben külömbözik a GTS-től
Tudod mikor jó a turbo nyomás?.. amikor leemeli a blokkról a fejet, úgy hogy megnyújtja a henger fej csavarokat!!//AMD with VR Power!(by:mazda626)//Scythe ninját vagy infinity keresek!!!(vagy AM2-es lefogató keretet)
[Szerkesztve] -
thomeef
őstag
-
Armando_19
őstag
válasz
VR6-Fan #1290 üzenetére
Ha kell, hozok én neked 37ért is 2év nagyker garival!
Annak a DX10 tesztnek meg nagyon nincs értelme ami be lett linkelve. Úgyis a live tapasztalatok mutatják meg majd a frankót újabb driverekkel. Tény hogy a HD2600 sorozat a technikai felépítése miatt esélyesebb lesz, de ezek az értékek nálam a 0val egyenlők. Vegyek egy új VGA-t magamnak, hogy legyen 15FPS-em egy játékban? Akkor inkább DX9. -
ktommy91
addikt
Akik sz@rnak a gyári hűtésre,annak igazuk van. Ref. nyák:a legtöbb embert nem izgatja a v.mod. Azok kifogták. Én is próbáltam újrapasztázni,de még az alkohol(házi pálesz) sem hozta le azt a rózseszn ragacsot. Én is magasról sz@rnék a hőfokra,hogyha nem akarnám tuningolni.
-
mandras81
senior tag
Ha nincsenek rajta a sünik, pl. tegnap nyomattam Fear-t (sajna 3D Mark-ot még nem), akkor semmi baja nincs. Se ciripelés, se fagyás, se hangyásodás a képen. Amikor fent voltak, akkor 10 perc után beindult a balhé, és a vészjósló ciripelés. Nem érhetett hozzá semmihez, mert éppen jó volt a memóriára a kis szőrös, meg figyeltem is rá, hogy ne történjen ilyesmi.
-
kroky3
tag
Nagyon tökéletesen írod le a jelenséget. (régebbi tv-nél is csinált ilyet néha a sorkimenő)
Egyébként meg lehet szüntetni egyszerűen. Valamilyen gyorsan és keményre száradó szintelen lakkal be kell kenni,úgy hogy másra lehetőleg ne kerüljön. s csak akkor szabad használni ha már megszáradt.Hogy más is értse miről van szó. Pl a 822 hsz képén a jobb felső sarokban, vagy az alatta levő képen jobb oldalon a hűtés széle alatt az a réz színű karika pl egy ílyen tekercs.(nagyon ritkán egyéb alkatrész is okozhatja, de ez a legvalószínűbb. Működésbeli hibát soha nem okoz.
[Szerkesztve] -
kroky3
tag
Tulajdonképpen 2-3 komolyabb játék ára egy videokártya, vagy egy proci. Ha nem használ belőlük túl sokat el ez sem drágább játék.
valentinho:Úgyis olyan kiforrott és szuper volt a dx 10 , hogy már épp ideje váltani.(röhej még 1 normális játék sem jelent meg, ha így kapkodnak mi várható)
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
Mittommén, kérdezd a szakit, én nem figyeltem annyira erre
Egyébként most nézem, a grafikonjain Fahrenheitben vannak a hőmérsékletek és panaszkodik ~20'Cos GPU mellett hogy nem elég hatékony a 80as Peltier, valszeg többet fogyaszt a kari..az idiótája..hűtse vízzel a melegoldalt vagy méretezze nagyobbra ha hűsebbet szeretne (még? minek?).
Eagle16 Jól tudod, 222milla@0.13um. 450Mhzre tolva a VF700Cu nem bír vele 70fok alatt (@7V). Cserébe tisztességesen hasít, bratyó 2.6os X2jével 2G memóval a DIRT 1024ben highon játszható (~25-30FPS)
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
Elolvastad a linken lévő dolgokat? A srác 80Wra méretezett Peltier eleme nem bírta rendesen lehűteni a VModos 86GTt, ergó a kártya több mint 80Wot zabált
Ilyen magas tranzisztorszám mellett ez nem csoda szvsz. A C2Dk is addig fogyasztanak fűtenek kevésbé, míg nem kapnak +feszt a tuninghoz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kompakt vízhűtés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Synology NAS
- Yettel topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest