- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Apple MacBook
- A Nintendo szerint a Switch-et kell venni, ha nem tetszik a Switch 2 ára
- 3D nyomtatás
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Bundás22 #7845 üzenetére
öszintén nem néztem meg nagyítóval mert jelenleg nincs nálam egy se igazából nem is érdekel azt tudom hogy a PCB 110% úgyan az, kondik lehet hogy nagyobbak bár szvsz nem lehet sokkal nagyobb kb úgyan annyit zabálhat egy ref G84-es mag mint egy A szériás G73-as...
[OFF]
maradjunk abba hogy kicsit elnézte az évszámotte látom haza tértél.... mikor mész vissza?(fő a kedvesség tudom)
read only vagyok mostanság, meg kiszálltam nagyából a pc iparból
, tanulgatok meg kocsit válogatok. veled? [/OFF]
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Synthwave #4593 üzenetére
de azóta az újabb driverekkel fordult a kocka és a ref 8600GT jobb lett mint a 7900GS.
GE meg egy GTS szintű kártya -3-4% teljesítménnyel
nem is a DX mint pártolom öket, hanem az újabb architecnikának, egyszrűen jobban kedveznek a modern játékok.
szucsinka:3D markot elfelejthethűk már, az én 7600GT keresztbe lenyelte a 7800GTS-et 05 és 06-ban na? és a 7900GT szorongata bőven... ennyit a 3D markról(ja gagyi inno 7600G(s)T-m van) -
VR6-Fan
veterán
-
VR6-Fan
veterán
válasz
(Kolombusz) #3510 üzenetére
és a nem húzok kategoriákkal mi van
? ott is szarok?
-
VR6-Fan
veterán
válasz
(Kolombusz) #3504 üzenetére
#3481-el mi van?
-
VR6-Fan
veterán
válasz
(Kolombusz) #3479 üzenetére
tudod most szokot jönni hogy nekem hány inno kártyám volt és hogy mind jó volt etc.etc nem írnám le ha nem bánod
de vannak baromi jó szériák, és én meg tényleg nyúzzok minden hW-t és még kop-kop bárják, de kb 10 napja járt le a gari a inno VGA-mról, szal fülelek hogy mikor kezd el ketyegni
amúgy ami alapból nem rossz és normálisa hőmérsékletek közt megy az nem romlik el.
szóval ahol nem tömeg termelés van és ref nyákot használnak, ott megvan a kellő minőség
?
-
VR6-Fan
veterán
válasz
(Kolombusz) #3477 üzenetére
mi a baj az inno-val
?
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Csiborbogár #3312 üzenetére
8600GE/GTS se lenne rossz már ill 8800GT
-
VR6-Fan
veterán
asszem nekem nem kell bemutatni az innot
és pl nekem nem kell hozzá a sok vacak...
rumkola:tudom de te is montad hogy kiló számra adjátok el, az inno minden szériánál túl sokat akar a vége felé és nem a minőségre megy rápersze ez csak a közép kategoriában jellemző, hisz az megy a legjobban
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Csiborbogár #3139 üzenetére
40-42W eszik egy ref 8600GT, ha csak gyárilag nem elték valamilyen komponensnek a feszét akkor max 1-2W-al ehet többet húzva
-
VR6-Fan
veterán
válasz
horvathkrisz #2906 üzenetére
amikor akarjuk
-
VR6-Fan
veterán
válasz
horvathkrisz #2891 üzenetére
hüm..
kéne egy jobb kép erről a részről, de szerintem az ott nem 2-2 ellenállás, hanem két forrasztási pont is ha pl 1,4V mod esetén a step1-be szereplő két kis pontot kell össze kötni és ha szeretnél még +0,1V akkor a step2-ben úgy szintén, de valami angol szakival vizsgáltasd meg ezen részt
-
VR6-Fan
veterán
-
VR6-Fan
veterán
válasz
horvathkrisz #2880 üzenetére
úgyen ezt használják a 7900GS/GT tulajok Vmod-nál
2-4k egy üvegcse tulajdon képpen folyékony levegőre száradó ezüst oldat, ami az áram vezetésére szolgál(7900GS-GT topikba érdeklödj utána hol lehet beszerezni, fejből már nem emlékszek a bolt címére, de BP-n van)
és gondolom a nyákon kell össze kötni vele 2 pontot mint a 7900-eseknél(pl mint ez) -
VR6-Fan
veterán
válasz
horvathkrisz #2867 üzenetére
há ezen mit kőne segőteni
?
viccet félre téve, ?
-
VR6-Fan
veterán
válasz
balintka #2636 üzenetére
kezem+lábamon nem tudonám megszámolni hány olyan inno cooler van a közelemben, mint ami a te kártyádon van. és egyik se szól..
de már írtam hogy valoszínüleg egy tekercs zörög(pontosabban rezeg..) amit ha meg kensz nagyon vékonyan szintelen köröm lakkal vagy valami szintelen lakkal elkussol.. ennyi, nekem a csodás asus lapom is zizeget még is megy...
és gondolom a probléma csak terhelés alatt jelentkezik?
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Hedgehanter #2626 üzenetére
számot tevően nem... max 1-2W
balintka:miért szerinted a többi gyártó legalapabb kártyájá szerinted nem forr?(és akkor nem beszéltem a passzivakról)
inkább egy tekercs zörög
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Darth_Revan #2579 üzenetére
szia!
elősre inkább a driverek, de a felépítéses se az igazi azért a majd megjelenő (csak) DX10-es játékokhoz. ide a köveket!
-
VR6-Fan
veterán
válasz
valentinho #2574 üzenetére
ez kérlek szépen egy GTS ott meg tudtommal nem volt nyák váltás
Eagle16:ilyen volt nálam is tegnap, ehez kéne Vmod
(ennek is ott van a plusz venti táp csatinak a helye)
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Eagle16 #2568 üzenetére
ami még meglepet az az volt hogy két venti csati hely van rajta egy ott ahol kell és egy az SLI csatinál(fekete)
#2570:egyszerüen 5V-re dugja a ventijét
Runo:ramok esetében nem kell túl komolyan venni azokat a pötyöket majd ha játék alatt memo hibát tapasztalsz ráérsz vissza venni, am még mindig a mesze legjobb húzó progi a VGA-khoz....csak hát tudni kell használni
Egzee:igen jóval, szám szerint max 3 fokkal
bármilyen zalman koppintást vagy Atric-cooling silencer6, ha fontos a csend is, vagy accero S2+egy halk 12-es venti -
VR6-Fan
veterán
válasz
Foglalt név #2565 üzenetére
ez a ref nyákos(vagy is 7600GTnyákos) Vmod, az új innoknak már nem ilyen nyákjuk van
pl ami tegnap nálam járt annak se ilyen nyákja volt, de már hasonlít
-
VR6-Fan
veterán
válasz
horvathkrisz #2478 üzenetére
és milyen lesz akkor a G92, ha ez rulz
?
-
VR6-Fan
veterán
válasz
simondr #2452 üzenetére
ez ref 7600-os kártyákhoz van, inno 8600GT(az ref)-hez is többek közt jó...
pont amennyivle olcsobb az inno annyi a tuninghütés=kapsz egy jó kártyát egy jó fajta hütéssel egy "jobb" gyártó kártyájának árá ért... nem értem hol hibádzik
Eagle16:élő bizonyíték, vagy is a kártyám..
-
VR6-Fan
veterán
válasz
bossvico #2290 üzenetére
én már csak azért kötök beléd hogy 634 napos reggel miért nem vagy képes "OFF"-olni....
de ha már arcoskodásnál tartunk:Link<-->Link
"VR6-Fan. a ph-s teszt szerint szerverfronton a k8 is jobb mint a C2d.A helyesírásra tényleg figyelhetnél egy picit.Bocs."
ezt meg ha jól értelmezem a magyartot akkor nekem szánták
-
VR6-Fan
veterán
Igen engem is pont az irritál hogy úgy szologatnak be illetve néznek teljesen hülyének hogy minimális informáciojuk van a másik oldalról. Vagy esetleg csak más véleményet hangoztatják(jéé és mind C2D tulaj..)
és azért nem téptem a szám mert én egy hozzá nem értő ("n00b") vagyok persze Xk hozzá szólással és ilyen aproságokkal(persze nem ez alapján kell megitélni az embereket, mert lehet valaki sokkal tájékozotabb és értelmesebb mint akinek 10k h.sz.-e van)
és még mindig veri az istenitet C2D-t a 3 éves technoligiára alapozó K8, 65-36 arányba, de tudjátok mit ti vagytok az istenek mert C2d-tek van!
helyesírásra sajnos meg van az okom
...
-
VR6-Fan
veterán
válasz
horvathkrisz #2273 üzenetére
valami probléma van?
jól van akkor ha azt szeretnétek az AMD egy szar, soha senki ne vegyen azt
boldogok vagytok?
-
-
VR6-Fan
veterán
-
VR6-Fan
veterán
szerinted mennyi inno-t adnak el MO-n és mennyi E-vga-t pl
?(kb 8X annyit....)
ergo baromi nagy baromság azt kijelenteni hogy ez egy szar..... és ha olvasnál külföldi forumokat akkor tudnád hogy az E-vga se sokkal jobb max a 10 év gari és a sok adalék....
és az E-vga is hasonló arányban romlik el....
egy inno kártya ha alapból jó akkor elpusztíthatalan(majd a többiek ha akarnak igazolják hogy tapasztalatból beszélek) -
VR6-Fan
veterán
válasz
thomeef #1696 üzenetére
WoW-zok..... már nem játszok sokat, meg néhány autos játék...
hardcore tuningra(kártyától függetlenül) a saját kártyám egy inno 7600GTS(A retteget, 792/1870 tuninggal..)
am a GE-nek GTS magja van GT szitázással, azok a magok kerülnek rá amik GTS-ként megbuktak de GT-nek meg ''túl jók'', pl ezért vna ez hogy egy GE-t 700 főlé nem igen lehet nagyálltalánosságba húzni meg azért egy GTS igen...
7-es szirában az inno virágzot és a 8-asban is elég jól muzsikálés most nem az inno pártiság szólt belőlem...
Tristar:Szia!!
23k ért vegyél egy inno 8600GT (256 GDDR3) vagy 33k ért egy galaxy 8600GE-t vagy inno 8600GTS-t
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
válasz
thomeef #1693 üzenetére
''Senki nem sötét,''
ebben egyet értünk
akkor vagyok megelégedve magammal ha jogos
lehet hogy tudnék néhány olyan informáciot mondani amit nem biztos hogy tudnál...
relatív jó kártya de még mindig drága.... ill ennyiért veszek egy inno 8600GTS-t ami azért jobb(főleg ha az én igényeimet nézzük)! -
VR6-Fan
veterán
válasz
pumukli03 #1690 üzenetére
majd ha ő jön a sértegetései miatt esdkelni akkor.., én elnézést kérek azért márt nem hagytam megtorlatlanul az általam elszenvedet sérelmeket és ezért ''Th'' megésértettem
ellent nem mondtma magamnak mert soha nem mondtam azt hogy a GE(vagy GTS) bb kártya(mert úgye abba kötötem bele hogy a GE és a GTS teljesen egy és úgyan az szerint ami részben igaz is, de nme egy és úgyan az) és arról meg nem postolt eddig hogy milyen az ár érték aránya a GE-nek...
ergo, nem tudom ki a sőtétebb
thomeef:még mindig tartom a veled kapcsolatos véleményem és te se ismersz(úgy érzem jobb is neked.., várom már a megveretlek c. h.sz.-okat
)
ja és használd az ''off'' lehetöséget
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
válasz
thomeef #1688 üzenetére
eszküszöm néha még a hasáb burgonyát is értelmesebb lényeknek tartom néhány ''embernél''
[link]
''Te beteg vagy''/''Ugye te sem gondolod ezt komolyan Ne magadból indulj ki kérlek...
'' komoly szöveg értelmezéis gondjaid lehetnek, mint a magyar fiatalságnak álltalában
modff
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
válasz
thomeef #1607 üzenetére
azért a tewljhesítményhez képest még mindig drága, fényének abban hogy 1 hó múlva jön egy 8700GTS... 40k áron
azért annyira nem rossz az az ATI
amúgy a koró memo kezelése milyen?
ellington:[link],[link]tesztjük. nyitott szemmel!!(figy, annyi proci van egy közép kattos ati-ban mint egy felső kattos NV-ben ez azért már mondhatna valamit.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Path of Exile 2
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Okos Otthon / Smart Home
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest