Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
-
kroky3
tag
A 6600-osnál term. így is sokkal jobb!
A tuning is nagyobb hatást fog mutatni, nagyobb procinál. De most is hatással van azért.Szerintem akkor használd a tuningot ha az adott játék és graf beáll igényli. Ezt te látod az fps-ből és a játék futásából.(elég 700-on is, hosszú távon meghálálja a kari.Fentebb csak, ha muszáj) Jókis kari ez a GE árát és tudását nézve
Karácsonyra megleped magad egy jó x2-vel
-
kroky3
tag
Ez nem egészen így van.3Dm-ban is jól látható a grafikai megjelenítésre adott plussz. Viszont egy gépigényesebb játéknál sokkal fokozottabban kijön a nagyobb proci előnye.Nekem 3500+-os volt régebben.Most 5000+ x2.Az újabb gépigényesebb játékoknál sokszor 40-50 %+ FPS-t adott. Pl: 70 helyett 110, 40-50 helyett 60-70.
Persze egy Máriónál lehet, hogy nincs különbség.
Természetesen így is sokkal jobban működik a géped mint egy gyengébb videokarinál. és egy 8800-al mégjobb lenne annak ellenére, hogy azt még kevésbé tudná kihajtani.De az igazi különbséget csak egy megfelelő procival tudod kihasználni.Ami egy tuningolt galaxy GE-nél kb egy 2600-2800 Mhz-n hajtott 2 magos proci.E-fölött már valóban nincs számottevő különbség.Nézd meg egy két gépigényesebb játék alatt a procihasználatot. 100%-on ki lesz akadva.És minél nagyobb grafikai megjelenítést állítassz be annál nagyobb ígény van a prociteljesítményre is vidkarinak.(A nagyobb graf igényhez nagyobb proci is kell)
-
rumkola
nagyúr
Igen, a shaderekre csak +10% kapott a dupla-tripla proci mellett is.
Viszont talán nem is kellenetöbbeket kapnia pont azért,mert a démarkban külön van a vga lés a cpu teszt. A vga ennyit tud azt csókolom,mindegy milyen cpu van alatta (lowpolys karakterek rohangálnak a képernyőn, de agyon vannak séderezve).Viszont valós játékok alatt gyökeresen változik a helyzet, ugyanis nem sok olyan játék van, ahol nem kell cpu teljesítmény (AI, hang,stbstb)
-
Tommee
aktív tag
Az enyémet 750en néztem, nem bírta. Most 702n megy a mag, viszont a shader procit 1680ra állítottam. A memória 1100on megy. Igy tuti stabil, sztem 1előre nem próbálkozom emelni. Igy megy 3DMark06-ban 6031 pontot 2890re húzott X2-vel.
Nálam nyitott ház mellett nem megy 68 fok fölé terhelve. -
r3v0Lut10n
senior tag
nyitott háznál az a 80, főleg aktív hűtővel vészesen soknak tűnik. nekem a silent pipe 2-es giga 8600 gt mikor venti nélkül lestem ment fel (rthibil-el tesztelve) 75ig 30 perc után, mark alatt 70ig alig ment fel, most tuning mellett 675/800as, és rajta 12es ventivel pörgetve max 60
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest