- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Apple MacBook
- A Nintendo szerint a Switch-et kell venni, ha nem tetszik a Switch 2 ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Erre vlki?
-
Foglalt név
addikt
Gyerekek. Valaki megtenné nekem, akinek ge vagy gts van, hogy néz egy 3dmarkot 1100 és 900 körüli ramokkal, úgy hogy közben a gpu nem változik(750 körül van pl.)? Hálás lennék
-
Foglalt név
addikt
-
Foglalt név
addikt
válasz
IIIstIII #3914 üzenetére
Kb. ugyanannyi pontot kaptam. Engem ez zavar -
Foglalt név
addikt
válasz
rumkola #3909 üzenetére
Privátban elküldenéd, hogy milyen körülmények között kaptad ezt a pontot? Én magasabb órajelekkel is bőven alattad(és mások alatt
) kapok. Szeretném kideríteni, mi a gond.
Ha vlmi hatalmas tweakelés van benne, azt is megírhatnád, esetleg privátban, nem a rekorddöntés a célom, hanem hogy megtudjam a kártyával van-e a bajKöszi előre is
-
Foglalt név
addikt
-
Foglalt név
addikt
-
Foglalt név
addikt
válasz
zsolti1990 #2914 üzenetére
Ezen látszik, hogy néznek ki. A silent passzív hűtéses, tehát ha ezt saját magad megtoldod egy ventivel, akkor szépen fog teljesíteni. Egyébként én az inno alap hűtésével is meg voltam elégedve, felesleges annál több. Aki komolyan tuningol, annál úgyis akad víz. Aki meg nem, az feleslegesen költ ilyenre(persze ugyanúgy, ahogy asusra, de...)
-
Foglalt név
addikt
válasz
zsolti1990 #2897 üzenetére
Megnézem neked ma, de szerintem a legjobb a silent+venti kombó lesz
u.i.: zso ne legyél ennyire kényelmes
-
Foglalt név
addikt
Arra kell rájönnöm, hogy megéri a GE. Olyan szinten memó limites a kártya, hogy...
Nem értettem, miért van olyan kevés pontom. +5MHz a memórián 30-40 plussz pontokat számít 3dmark06ban -
Foglalt név
addikt
Tomb Raider Anniversary 1680*1050 full graf(16xQAA stb.) 35min fps
AA nélkül 60fps-en áll
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #2797 üzenetére
16x sínen van és 16x-an is megy. Driverek fent vannak, szal passz
-
Foglalt név
addikt
Csak egy kép
-
Foglalt név
addikt
Na.
1. Atitoolban a find gombokat NEM használjuk!
2. nem hűtsd vissza a kártyát, mert játék közben sem teszed. Olyan órajeleket próbálj keresni, amit elbír a hűtő is meg a kártya is. Ha látod, hogy hibázik vegyél vissza. Ha 10-15 sec-ig nincs hiba léphetsz feljebb egy ötössel(ha a végén jársz a kártyának, elötte ugrálhatsz gyorsabban).A tuning meg mindig egyedi, felesleges a többiekkel összevetni, tudás és főleg szerencse kérdése
-
Foglalt név
addikt
Nekem volt már egy pár ati-m sosem volt több gondom a driverekkel, mint az nvidiánál. Ha meg használni akarod a kártyát és nem bohóckodni 3dmarkkal, stb., akkor drivert azt 1x látsz, mikor telepítesz. Szóval ez kb. olyan, mintha vlki azért nem venne a2-est, mert nem tetszik a kuplung színe. Szerintem.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #2350 üzenetére
Na. Teljes hasraesés elött.
15fps a min, 30 a max, 20-30 között ugrál jellemzően, természetesen akkor esik lejjebb, ha 3man szaladnak rám és porzik minden a golyóktól.
Mellesleg Vista -
Foglalt név
addikt
Most próbáltam bioshock-ot, 1680 full graf(ha nincs vlmi hidden opció) és szépen fut. FPS-t nem néztem, de 30 alá nem igazán megy szemre
-
Foglalt név
addikt
válasz
CPT.Pirk #2098 üzenetére
Ez a szebb képe van dolog eddig is bökte a szemem. Hamár itt tartunk én nem igazán vettem észre különbséget, pedig régebben egy 1600*1200-as crt-m volt, most meg egy 22''es tft-m.
A teljesség igénye nélkül(nvidiára és atira szórítkozva, tehát voodoo-k, s3mak nélkül), 9600. 9800, mx400, ti4200, mx4000, x300, x600, x800, 6600, 6800, 7300, 7600, 7900, 8500, 8600 kártyák futottak a gépemben. 50''-es lcd-n is szoktam filmet nézni(ha megér annyit, hogy kihúzzam a nappaliba a gépet), de sosem láttam egyértelműen, hogy az egyik kártya képe ''szebb'' volt, mint a másiké
Most tényleg bennem van a hiba, vagy ez megint az ''inno szar'' szintű bődületes szájhagyomány útján erősödő baromság?
-
Foglalt név
addikt
válasz
Equitem #1999 üzenetére
Atitoolnak kéne menni feljebb. 2 lehetőség, vagy felraktad a 163.67-es(vagy vlmeik hasonló) új béta drivert. Vagy nem tudom. Ha csak atitool nem menne, akkor azt mondanám, hogy beállította magának a safety range-t(properties alatt megtalálod az overclock fül alatt(99%, hogy ezek a nevek, nincs most fent)) és azért nem engedi feljebb, de az ntune-ra nincs hatással, ha jól tudom.
-
-
Foglalt név
addikt
válasz
Steve-S #1982 üzenetére
Nekem ilyen kombó van. Nálam egész szépen futnak a játékok. Colin dirt volt az egyetlen, ami szaggatott, de ott szerintem vlmi driver hiba volt, mert mindegy volt milyen felbontást és grafikát állítottam be, 17 fps-t dobott.
Hozzátenném azért, hogy nálam 820/1800-on megy a szar inno, amit itt a sok gényvárdos és galaxy-s lepipál, szóval alapon azért nem teljesen áll a fenti állítás. Van, ami igényli ezt a pluszt(pl. oblivion) -
Foglalt név
addikt
Na Emberek!
Levegőt senki ne vegyen!! Ma jártunk haverommal a kórházban és egy csomó beteg embert láttunk és mind levegőt vettek elötte. Voltak, akik már eleve betegen érkeztek!
Legyünk már kicsit értelmesek. Pánikot kelteni a legegyszerűbb. A hülyeség ráadásul ragadós. Te ezt itt most leírod és mindenki elterjeszti. A topicban nem egy inno üzemel minden probléma nélkül. Nem tudom miért kell kelteni a feszültséget
Update a felettem levő miatt.
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
Na tegnap kicsit tweakeltem, úgyhogy 6001 megvolt, de még így is soványka szerintem
-
Foglalt név
addikt
válasz
lyzzard #1812 üzenetére
Nekem majdnem ilyen lapban minden gond nélkül ment a 8500 és a 8600 is.(asrock dual bla-bla, az is via-s) Az a baj, ha vlmi szoftveres inkompatiblitás lesz, akkor hiába cseréled a kártyát. Esetleg azt még megpróbálhatod, ha tudsz szerezni más pci-e nvidia kártyát, akkor azt beledobni.
-
Foglalt név
addikt
válasz
valentinho #1807 üzenetére
Ha a mem is ennyit számít, vissza kell kérnem a szénceruzát
-
Foglalt név
addikt
válasz
valentinho #1804 üzenetére
Mondjuk ahogy nézem egy gts-nek van csak magasabb órajele
Viszont több is van elötte. De most tényleg csak vista miatt bukna 300 pontot?
-
Foglalt név
addikt
válasz
valentinho #1801 üzenetére
Ott néztem már, de elég kevés az eredmény
Xp alatt 6110-et megy(bár ott lehet 3400 volt a proci), az sem egy bűvös szám, de vista alatt 162.22-vel ennyit tud
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
Ja tényleg.
3dmark06. Szerintem kevés a pontom.
5800 körül ad.
c2d 3150 Ramok 900-on
GPU/MEM 820/900
Ez így sovány, nem? -
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #1777 üzenetére
Na, válaszolok magamnak, mint szoktam, legalább meglesz, ha vlki mást is érdekel a dolog, nem csak az, ami már 433234553x le van írva, vagy az, hogy jé én is ilyet vettem.
Szóval az új driver erősen béta, nem ajánlom senkinek. Más parák is voltak vele(videolejátszás, fagyások).
Az ntune-al viszont működik a húzás a régebbi driverrel, csak admin jog kell neki.
Jóccak. -
Foglalt név
addikt
Látom az elöbb elsikkadt a dolog, azért egy bátortalan próbálkozást még megeresztek.
163.67 Vista64 bit. Milyen programmal és hogyan lehetne húzni?
Atitool 27 b1/b2-t próbáltam, úgy is, hogy letiltom a driver aláírást.
Rivatunerhez fent van a vistás frissítés, de (gondolom mivel újabb a driver) valójában nem frissíti az órajeleket.
Ntune egy darabig úgy tünt, hogy működik, most azonban 820 helyett 594-re engedi csak állítani a gpu-t(na most vagy lejött a vmod, amiben az is furcsa, hogy nélküle is 600 felett ment a kártya, vagy nem tudom).
Ötlet? -
Foglalt név
addikt
válasz
valentinho #1102 üzenetére
Pedig de
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% ÚJ! ASUS RTX 5070 Ti PRIME OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte GeForce RTX 5070 TI Eagle OC 16GB GDDR7 - Új, bontatlan, készletről!
- PowerColor RX 6800 XT 16GB GDDR6 RED DRAGON Eladó!
- Asus Rog Strix 3090 24gb makulátlan állapotban+ AJÁNDÉk
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest