Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
contaxg #33176 üzenetére
Az lenne.
Igazából nem szertném kikukázni, mert ahhoz túl drága volt. Majd szétnézek az e-bay-en is, hogy árulnak-e ilyesmit.
Köszi
, de a t70p-vel kihúzom egy darabig.
Meg van két olcsóbb fülesem is vész esetére.(#33177) hobbyone
Köszi, egyenlőre írtam dudika10-nek kíváncsi vagyok mit mond rá. De pénteken úgyis megyek Pestre és ha nem vállalja beviszem oda ahonnan vettem.
(#33183) fi:zi'k
Én biztos nem tudom megoldani, mert nem értek hozzá. Ezért adnám oda olyannak aki találkozott már ilyesmivel. Igazából valamennyi pénzt megér nekem, hogy ne kelljen most hasonló áru vagy drágább fülest vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Bitcoin topic
- Google Pixel topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Canon LBP631CW színes lézernyomtató
- Eladó MSI Leopard GP66 laptop, i7-10750H, RTX 3070 8GB 130W, 16G RAM, 500G SSD, legális Windows
- Magyar garanciás Samsung Odessey G7 4K IPS 32 colos gamer monitor Beszámítás OK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest