Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbyone
aktív tag
fsgl
"JVC Gumy miért van az ajánlott fülhallgatók között?"
Mert valakinek volt itt a fórumon. Az egy ósdi ajánló, van olyan is a felsorolásban, amit már nem is gyártanak. Ettől persze a Gumy még lehet jó vétel.
kk831228
Látom ott virít a Sony MH1C Smart Headset az aláírásodban. Berakjuk az ajánlottak közé? Milyen a hangja?
-
fsgl
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy a JVC Gumy miért van az ajánlott fülhallgatók között? Mit lehet tudni a hangjáról vagy mi alapján került az ajánlott fülhallgatók közé?
Köszönöm -
kk831228
addikt
-
kk831228
addikt
Most már nagyon kíváncsi vagyok arra gr06-ra... Nincs valakinek aki elküldené nekem egy tesztre postán?? Persze állom a költségeket...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
belashx
senior tag
válasz Ati1979 #35590 üzenetére
Köszi.
Én is örülök, azt elhiheted.Még szórakozom a harangokkal, érdekes mennyire máshogy szól egyikkel, másikkal, bár nem tudom, hogy ez csak az illeszkedés miatt van-e így. A "hab"-os pl. sokkal tompább. Mindegy is, a lényeg, hogy szuper.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
belashx
senior tag
Megérkezett a GR06! Kb. 1 órán át igazgattam, próbálgattam a különböző harangokat, de végül csak megtaláltam a megfelelőt. Valami ilyesmire számítottam, bár tudom, hogy még alakul a hangzása. Örülök, hogy betértem ide, mielőtt vásárlásra adtam a fejem. Ezer köszi.
(#35588) lesli.h: TRRS adapter
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
lesli.h
aktív tag
Egy kis segítség kellene. Mi annak az átalakítónak a neve,amivel a régi SE fülesem nem csak úgy működik jól,ha folyamatosan nyomom a hívás felvevő gombot? Ha lehet egy linket is,hogy honnét szerezzem be!
-
swoody
senior tag
válasz matyi012345 #35586 üzenetére
Még szerencse, hogy van egy hosszabbítom, mivel nem tenne szerintem jót a fülesnek,ha mindig tekergetném rajta ha éppen viszem magammal.
Köszi a segítséget, ha megpróbáltam írok.
[ Szerkesztve ]
-
MrBrightSide
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni füles vásárlás előtt. Most egy Xears PS II Pro-t használok (egy iPhone 3GS-el), alapvetően meg vagyok vele elégedve, de már kezd darabjaira hullani és szeretnék továbblépni valami jobb minőségű felé.
A paraméterek:
- a keret kb. 15 ezer forint
- legyen itthon megvásárolható
- a kábel ne fül felett legyen átvezetve és mindegy, hogy Y vagy asszimetrikus
- mélyorientáltság sem hátrány
- lehet mikrofonos isA korábbi hozzászólások alapján a SoundMAGIC E10-et néztem ki. Esetleg tudtok mondani más alternatívát, ami szóba jöhet?
Előre is köszönöm szépen!
-
swoody
senior tag
válasz matyi012345 #35579 üzenetére
Oksi, köszi megnézem.
De majd hogyan is kell használni? Csak ráhúzom a kábelre vagy a kábelt tekerjem majd rá?
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz monti0222w #35580 üzenetére
Ok, akkor majd legközelebb. Szerintem december fele lesz. Ha látogatod a topicot látni fogod.
Amúgy köszi előre is.
-
monti0222w
addikt
válasz gyenesmartin #35581 üzenetére
Hát, nem tudom a próbán betoltam a Linkin Parktól a Numb-t, az e10 bödületes volt, az e30 -is jó volt, de nem váltotta ki azt a hatást amit a 10-es! Persze próbáltam más számokat is más együteseket is! erre mondják kinek a pap, kinek a papné....
-
gyenesmartin
őstag
válasz monti0222w #35580 üzenetére
Az E10 tényleg nem rossz. Csak nekem túl sok volt benne a mély. Ebben az E30-ban meg tökéletesen elég.
-
Narakh
senior tag
Ma hazahoztam egy Metallicsot. Az anyagminősége jobb, mint a HJE120-é, és bár kevesebb méllyel, de picivel tisztábban is szól (a HJE120 gumijával bizonyult a legjobbnak). Cserébe nem annyira kényelmes.
Az árát mindenképpen megéri.
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
swoody
senior tag
válasz matyi012345 #35574 üzenetére
Abban tudnál segíteni, hogy milyen készülékbe van ferritgyűrű?
bucsher: Előtte azért csak kipróbálom a ferritgyűrűs témát és bár nem szívesen költenék hangkártyára.
-
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #35572 üzenetére
Az E10 dögösebb mint az E30 de a felbontása valamivel szerényebb. Bár az új, csavart kábellel ez is javult.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Ati1979
veterán
válasz monti0222w #35571 üzenetére
Mi szívesen összehasonlítottuk volna a kettőt, csak sajnos nem volt e10-ünk.Rockra kiváló az sm.
Az a basszus kész van.Igazából már most el kellene kezdeni gyűjteni a füleseket a következő találkozóra. Ha összegyűlik 20 darab akkor meg is lehetne akár tartani.
-
monti0222w
addikt
válasz Ati1979 #35569 üzenetére
Vagy Sound Magic E10, nekem az van és bátran merem ajánlani, anno még mikor vettem az E 30-al volt versenyben, de az E10 nekem jobban bejött hangzásra! Az is igaz a műfaj az rock volt, amiben összehasonlítottam őket! Azért kérdeztem töled a múltkor, hogy volt-e összehasonlítás a két füles között, mert kiváncsi lettem volna a ti véleményetekre is!
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
Van itt egy (viszonylag) jó vétel. [link]
-
rothadt
aktív tag
válasz matyi012345 #35563 üzenetére
köszönöm a válaszokat, jó lenne a mikrofon, de a setom által linket ajánlat elég kihagyhatatlannak tűnik számomra, köszönöm a segítségeket
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
tutis
őstag
Na az mpnation-al befürödtem, sajna nincs nekik raktáron soundmagic mp21.
Kérdésem lenne, mivel már nem szeretnék várni:
Melyik itthon is megvásárolható fülest ajánlanátok kb 7ezerig? Az se baj ha nem mikrofonos, már leszarom, egyetlen kritérium talán a 90 fokos csatlakozó lenne, mivel a telefont zsebben tartom, nem szeretném ha megtörne a kábel a csatlakozónál.http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Narakh
senior tag
válasz swoody #35565 üzenetére
Ha jól értelmezem, számítógépről van szó. Integrált hangkártyák szoktak néha ilyet csinálni, talán csak az eddigi fülesed kevésbé volt érzékeny, és nem hallottad meg.
Az okosabbak majd elmondják, tudsz-e tenni valamit az ügy érdekében.
-
swoody
senior tag
Sziasztok,
Lehet nem ide tartozik ez a kérdés de hátha.
Szóval mióta megvettem Maxell Metallics-ot azóta eléggé észre vehetően hallom, hogy zúg a gép vagy nem is tudom, hogy hogyan is fogalmazzam meg, szóval hallom ahogy tölt,zúg a gép.
Ezt valahogyan megtudnám szüntetni?
Köszike.
-
matyi012345
őstag
válasz rothadt #35545 üzenetére
Hát ebben a 40 dollárban mikrofonos talán a Soundmagic E10 van, kicsit mélytúlsúlyos állítólag, bár én nem hallgattam, de ezt szokták ajánlani. Meelec...hát volt a talin, az A161p nagyon tetszett de a többi annyira nem, Sennheisert semmi esetre se vedd meg szerintem. Mikrofonos amúgy nagyon durván szűkíti a kört...nagyon ragaszkodsz hozzá?
-
MarcGab
csendes tag
válasz callmeakos #35560 üzenetére
Ahh ertem!Hat sok sikert az uj fulhallgatohoz.
-
setom
tag
Én most vettem egy Meelectronics M9-et ebayről ( 17dollár volt szállítással együtt a meelectől bulk csomagban tehát doboz nincs hozzá de minden más ugyanaz mint a weboldalról). Pont tegnap ért ide, úgy hogy 23.án rendeltem szóval elég gyors a szállítás.
A hangja nagyon tetszik, szép részletes, jó a baszzus is. Gondolom az M6 is hasonló lehet.
Itt az ebay link az M6-hoz: [link] -
MarcGab
csendes tag
válasz callmeakos #35557 üzenetére
Komolyabban.Hogy sikerult felfedezni a fulest?Hallotal mar a cegrol,vagy veletlenul az edigitalban kinezted ,es megvetted?Esetleg munkatarsuk vagy ?
-
Bavid
senior tag
Nekem sima M6-om van nem a mikrofonos verzió, nagyon kényelmes használni, hangja is kielégítő számomra (előtte TDII volt, most mellette egy MDR EX-50, a TDII-nél picit rosszabbul szól, a sonyval kb egy szinten van bár más a karakterisztikája), kellett neki idő míg bejáratódott, elején fogtam a fejem, hogy csupa jókat olvastam róla és ehhez képest hogy szól, de összességében igencsak elégedett vagyok vele.
Akciót fene se tudja, én júni elején vettem akcióban 20 dollár volt szállítással együtt, annyiért best buy volt.[ Szerkesztve ]
-
MarcGab
csendes tag
válasz callmeakos #35536 üzenetére
Bocs de kis humor,a 7000 ft os hogy szolhat,ha a 3k tokeletes.
-
MarcGab
csendes tag
Olvasgattam most a buxton honlapjat.Nem tul regi a ceg.Uj sepru jol seperhet.Majd ha megismerik az emberek lesz meg dragabb is a fulesuk.
-
Luissimo
veterán
válasz szakibá... #35544 üzenetére
dede, ez pontosan egy Canyon álnéven is futott versenyző :-)
ittvan egy megviselt darab mellettem az asztalon, nagyon megkeményedett már a kábele, szinte merev, félek hogy eltörik.
mamár csak kabarét hallgatok rajta, esténként, elalvásig :-) :-)most átkeresztelték és a 2400 HUF helyett 3000-ért vesztegetik:-)
nemrosz, nemrosz, erre mondja még Kohn is, hogy ÜGYES :-)[ Szerkesztve ]
-
szipak
tag
válasz szipak #35526 üzenetére
az elmúlt 10 órából kb nyolcat ment a vc1000, most már a mély tartomány is megjelent a hangképében (ahonnan lehet tudni: itt keményebben üt, itt meg változatos mélységek vannak. az elején ilyesmi még nem volt)
további túl nagy változásra nem számítok, a magas tartomány a klasszikus driveres fülesekhez képes ég és föld, aminek fémesnek kell lennie az fémes, ami pendül, az pendül. klasszikus zene szépen szól, tér is van, ha megfelelően rögzített/kevert anyagot hallgat az ember, viszont a hibákat nem tolerálja. de ez erről szólszerk.: korábban valaki írhattam olyat, hogy az MH1C az V, vagy U alakú. ezt visszavonnám, mély orientált, magas alig van benne. de ez lehet, hogy csak a zacskós kiszerelés miatt van, boltit még nem hallottam
[ Szerkesztve ]
-
Narakh
senior tag
válasz szakibá... #35544 üzenetére
A HJE125 elsőre jelentősen csúnyábban szólt, mint a HJE120 - ami nem tudom, hogy a kontakthibája miatt most úgy szól-e, ahogy kéne neki -, de úgy emlékszem, utóbbi hangja is finomodott bejáratás során, így erről érdemben nem tudok nyilatkozni. Mindenesetre az egy elég kellemes füles, az árához képest mindenképp.
A Maxell meg lehet jobb, ha nem tudom kipróbálni. Látod, a HJE125 is kényelmetlen lett a fülembe, pedig az aztán majdnem szög ugyanaz formára, mint az előd (ami meg rohadt kényelmes).
-
bucsher
őstag
Na csak rádugtam a GR07-et a DacMagic100 + Rotel RA05SE -re. Hú anyám, jó ez a füles. Elbír az X3-nál komolyabb forrásokat is
In the pipe - five by five!
-
MarcGab
csendes tag
Joestet!
A sok teszt a draga fulesek mellett csak megtalalhatok az olcso es magis szepen szolo fulesek!Batrake a szerencse. -
callmeakos
veterán
-
rothadt
aktív tag
válasz rothadt #35528 üzenetére
annyira nem vagyok idegbeteg, de van kedve valakinek válaszolni? megköszönöm:
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy a fórumot nagyjából átfutva alacsony árfekvésben, vegyes zenei
palettával mennyire lehet jó választás az említett MEElectronics M6P, illetve van-e
még valami amit érdemes megnéznem (füles), de egyelőre ez szimpatikus.
Láttam olyat említve, hogy várjon vki, amíg kedvező áron adják majd, ez mit jelent,
mennyiért vannak ezek a fülesek jó áron?
Összességében kevés futásnak lenne kitéve, mp3 mobiltelefonról használva (HTC
Desire500), ami gondolom itt kicsit lehet bicskanyitogató fontos lenne az
irányító/mikrofon, ezért nem az M6 csak.
Jelenleg ebay ~35 dollár, saját oldalon 40 dollár az ára, ez mennyire lesz esetleg
kedvezményes, ha lesz akció?
Korábban néztem a Sennheiser cx680-okat, ami hasonló árfekvésben ígér kiváló
minőséget, szintén sporthoz, de úgy látom itt említésre sem méltó, ez miért van?
Köszönet...borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
szakibá...
senior tag
válasz Narakh #35539 üzenetére
Nem tudom, hogy a HJE120 milyen lehet, de a HJE125 borzalmas. A hangja két púpból áll, egy nagyobból a felső basszusnál és egy kisebből a magas tartomány alján. A Maxell sokkal jobb, bár az sem a kedvencem. Magánvélemény.
Ez a Buxton nem azonos a Canyon EP8-cal? A vezetéktől eltekintve.
[ Szerkesztve ]
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
tutis
őstag
-
bucsher
őstag
ettől a "zenétől" nekem is leesett az állam, de én azt hajtogattam magamban, hogy ezt valaki önszántából hallgatja
In the pipe - five by five!
-
Narakh
senior tag
válasz Narakh #35504 üzenetére
Végül egy szó nélkül visszaadták a pénzem.
Most kicsit elment a kedvem a kísérletezgetéstől, így valószínűleg egy új HJE120-at veszek, de ha esetleg van olyan hely, ahol ki lehet próbálni vagy olyasvalaki, akiét meghallgathatnám, egy Maxell Metallicsra azért még kíváncsi volnék.
-
Lui82
tag
Írhattad volna egy nappal hamarabb is , pont ma rendeltem 5k ért egy JVC HA-FX3X at,
Mondjuk ez is jónak ígérkezik!
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Tudom hogy itt általában csak a méregdrága import fülesekről megy a téma, de azért én leírom a véleményem az új fülesemmel kapcsolatban. Hátha valakinek hasznos lesz
Legújabb szerzeményem a Buxton BH 3010 Fundamental. Kicsit féltem tőle, lévén a büdös életben nem hallottam erről a márkáról, de úgy voltam vele hogy 3000 forint, van rá egy év gari, ha rossz akkor lesz tartalékfüles, és visszatérek a Sony MDR-EX10-LPhez. Ehhez képest olyat koppant az állam amikor megkaptam a dobozát, hogy na. Matt, dombornyomott doboz, mágnesesen rögzülő, kinyitható előlap. Benne fekete bársonyos borítású tartóplasztik, benne a füles, és mellé egy hordozótok (ezt a tartozékot minden füleshez ingyen adnám, és ezt szabályoznám ), és a szokásos 3 méretű gumiharang.
Az állam akkor koppant igazán, amikor megszólalt a fülhallgató. Hihetetlen jó minősége van ahhoz képest mennyibe kerül. Meglehetősen hangos (egyes zenéknél le is kellett vennem a hangerőt, mert már túlzóan hangos is volt), első blikkre a mélyekkel sem voltak gondok. Az igazi döbbenet akkor jött, amikor kiválasztottam a The Whip - Fire című számát. Kikerekedett a szemem, ledermedtem, és csak azt hajtogattam magamban: háromezer forint. Az általam annyira szeretett Sony MDR-EX10LPt körberöhögi, meggyalázza és elevenen eltemeti, annyira komoly. Szerintem ha dupla annyit kérnének ezért, lehet az se lenne sok, de így. Szerintem bestbuy
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
raven12
senior tag
válasz gelbelex #35522 üzenetére
én is hallgattam Fuze-ról 4R-t, szerintem az (is) elég szarul szólt úgy Mi tagadás, nem vagyunk egyformák.
És nekem a 425 és 535 AK-ról is csalódás volt ár/érték ügyileg.szipak: Komoly kis cucc, kevés itt az armatúrás Vsonic, lássuk, ugyanolyan király-e, mint a dynamic társai.
[ Szerkesztve ]
-
szipak
tag
válasz szipak #35526 üzenetére
kiváló szórakozást biztosít a füles, a jack dugónál van egy matrica:
a fordítás csupa móka és kacagás, ha valaki el tudja olvasni, ne tartsa magában az okosságokat (magas szintű dedukciós képességeimmel a következő lehet amúgy: válassz megfelelő bogyót, 100 óra bejáratás ajánlot)
-
rothadt
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy a fórumot nagyjából átfutva alacsony árfekvésben, vegyes zenei palettával mennyire lehet jó választás az említett MEElectronics M6P, illetve van-e még valami amit érdemes megnéznem (füles), de egyelőre ez szimpatikus.
Láttam olyat említve, hogy várjon vki, amíg kedvező áron adják majd, ez mit jelent, mennyiért vannak ezek a fülesek jó áron?
Összességében kevés futásnak lenne kitéve, mp3 mobiltelefonról használva (HTC Desire500), ami gondolom itt kicsit lehet bicskanyitogató fontos lenne az irányító/mikrofon, ezért nem az M6 csak.
Jelenleg ebay ~35 dollár, saját oldalon 40 dollár az ára, ez mennyire lesz esetleg kedvezményes, ha lesz akció?
Korábban néztem a Sennheiser cx680-okat, ami hasonló árfekvésben ígér kiváló minőséget, szintén sporthoz, de úgy látom itt említésre sem méltó, ez miért van?Köszönet...
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
Ati1979
veterán
válasz gelbelex #35522 üzenetére
Akkor én sem tudok rá logikus magyarázatot. Nekem nagyon tetszett az 535 az ak-ról.
Nem annyira vészes a 215, de azért az armatúrásak jobbak sokkal. Legalábbis szerintem. Túl sok benne a basszus, meg nem is annyira precíz.
Persze ez tiszta sor, mert az armatúrásak 2-3-4* drágábbak.
(#35524) hobbyone
Borzalmasan nézenk ki sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
gelbelex
őstag
válasz Ati1979 #35517 üzenetére
A Fuze-ról nagyon szépen szól a GR07 (50 ohm, 105 dB/mW), a Westone 4R-t is (31 ohm, 118 dB/mW) egész jól megszólaltatja, nem értem, miért nem tudja legalább ennyire kihozni a Shure 535 (36 ohm, 119 dB/mW) vagy a 425 (22 ohm, 109 dB/mW) képességeit.
A Fuze-ról egyébként tűrhetően megszólalt még a Beyer DT1350 (80 ohm, 109 db/mW) fejes is, persze nyilván combosabb lejátszó kellene mellé.
-
tutis
őstag
mp4stationról múlt hó 6-án rendeltem egy fülest, azóta nem érkezett meg.. Kezdjek hideg vizet inni rá? Vagy szokás ennyit késni a csomagnak?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Ati1979
veterán
válasz gelbelex #35515 üzenetére
Nehéz dolog ez. Szerintem általánosságban igaz, hogy drágább (több armatúrás) füleskhez azért kell a jobb lejátszó.
Az se535-nek 36 ohm az impedenciája. Az már a könnyen hajtható fejes kategória. Erősen profitál egy külső erősítőről is.
Az ak szépen kihajtotta amúgy.Szerintem emlékszel amikor a fejes talin az ak-ra rádugtunk komolyabb fejhallgatókat. Audeze, ad2000x stb.
Szépen szóltak, de a lejátszó nem tudta kihajtani rendesan azokat. Miután rádugtuk csöves erősítőre megelevenedett az egész zenei produkció.
Ha jól emlékszem contaxg mondta, hogy ak120 jobban szólt a westone4r-rel, mint az LCD3-mal.
-
gelbelex
őstag
válasz Falconer #35493 üzenetére
Nálam pedig a Fuze-zal (és az én zenéimmel) a 4R és a GR07 szépen szólt, a Shure 425-535 pedig leszerepelt (sokkal gyengébbek voltak, mint az előbbi kettő). Ez lehet a Fuze-végfok relatív gyengesége a Shure-ok forrásigényéhez (amit nem értek) képest; szemben a 4R és a GR07 rugalmasságával.
De miért szól 4R a Fuze-ról jól (jobban, mint a 425-535), ha az S1-ről nem?Ergo a füleseket több különböző lejátszón (pl. mobil, Fuze, J3, X3, AK) is kellene tesztelni, és ez alapján a lejátszókhoz ajánlani, mert egy másik lejátszó megfordíthatja a füles-sorrendet. Én erre az ajánlóban is felhívnám a figyelmet, legalábbis a komolyabb kategóriában (GR06 fölött).
[ Szerkesztve ]
-
gelbelex
őstag
válasz matyi012345 #35381 üzenetére
Az IE8 (10Hz van ráírva ) a Fuze@Rockbox-ról megszólaltatta a 30Hz-es szinuszt... Halkabban, mint a 80-at, de egész szépen. A 20Hz már csak béna vibrálás, nem hang. 25Hz-et nem próbáltam.
Persze zene szempontjából nincs jelentősége. -
contaxg
veterán
válasz Narakh #35504 üzenetére
Kérdés, hogy mi a csere oka...ha a készülék volt hibás akkor sima ügy. A többinél cége válogatja. De azt általában sehol nem szeretik, ha kicsomiznak valami aztán jön a "jaj bocs még sem kell". Bár a netes kereskedésben ezt a békát le kell nyelni a kereskedőnek, mert a vevőnek nincs más módja a vásárlás előtt szemrevételezni a kívánt terméket és így valóban élhet az elállás jogával.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
dodoroli
aktív tag
Sziasztok urak!
Szeretnék a Galaxy S4-hez mindennapi használathoz egy nagyon jó fülhallgatót,légy szives segítsetek már!
Már elég sok hozzászólást elolvastam,de nem jutok dűlőre sajnos olyan 15-20 ezer forintot költenék rá,legyen strapabíró,elektronikus zenéket hallgatok inkább olyan napi 5-6 órát.Köszönöm! -
Narakh
senior tag
Bár a jogszabály értelmében elállás esetén a kiskernek kutya kötelessége sérült csomagolással is visszavenni a terméket, azért kíváncsi vagyok, mennyire kötnek belém holnap a fülessel. Valakinek van ilyen jellegű tapasztalata?
-
Ati1979
veterán
válasz raven12 #35499 üzenetére
Ez igaz.
Azt hiszem nem fogalmaztam elég pontosan. Nyilván jobban szól egy drágább füles egy wolfson dac-os telefonnal is.
Én inkább itt arra gondoltam, hogy ehhez a kategóriához azért nem éri meg túlzottan drága fülest venni, mert messze nem hozza ki a füles tudását.Én a se215, gr06 - tudását annyira magasra teszem, hogy annál jobbat csak jóval drágábban kap az ember.
Egyszerűen galaxy S + sansa fuze kategóriához elegek ezek a fülesek.
Ok, jóindulattal mehet hozzá még a gr07, b2 is. De ott már a forrás lesz a gyengébb.Szóval én a gr07-hez már jobb forrást vennék.
(#35500) MarcGab
Mi (vagyis én biztos) nem vagyunk zenészek. Csak hobby szinten foglalkozunk fejesekkel / fülesekkel.
Ezért ez a teszt egy teljesen amatőr dolog.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest