Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Dj Polc v.2 #22998 üzenetére
Ha nagyjából 10k körüli a maximum összeg, amit ráfordítanál, akkor Xears XE 200 Pro, TD II/III, N3i, XR 120 Pro, Brainwavz M1/ ProAlpha, SoundMagic PL 50 stb. Ezeket érdemes átnézned, meg ezt is erősen ajánlott.
Xears fülesekről lesz egy csomó teszt slfln jóvoltából a PH!-n is. -
Chaser
legenda
válasz
bigmasterg #22994 üzenetére
A BW beta vagy az Slux381 a jobb szted?
-
Dj Polc v.2
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #22997 üzenetére
Ez esetben ebben az árkategóriában mit tartotok a legjobbnak?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Dj Polc v.2 #22996 üzenetére
Meg merem kockáztatni, hogy senkinek sincs itt ilyen jelenleg és azt is, hogy ennyiért jobbat találsz ha zenére kell.
-
Dj Polc v.2
csendes tag
Üdvözlet.
Erről mi a vélemény/tapasztalat? -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
bigmasterg #22994 üzenetére
Nem, a szivacsról. De ez nem olyan mint a Comply. Sokkal kisebbek a "pórusok".
-
bigmasterg
addikt
válasz
N-vidi-A #22991 üzenetére
Bw beta 6ért.
Olcsóbban Canyon ep8. (Ilyen kéket hallottam, kékről a topikban szintén voltak pozitív vélemények, de sárgáról írtak talán 2en is rosszat. Aztán azt nem tudni, hogy tényleg van különbség a különböző színűek között, vagy csak ízlésbeli különbségekről volt szó.)
Xears-ek 30 Euroért.
Elvileg 6ezerért van Superlux 381F, de ezek nem szigetlenek jól.
Soundmagic PL30,
Illetve itt szoktak lenni egész jó akciók és ingyen szállítanak ide is.
Meg mondjuk itt is nézelődhetsz.(#22990) fi:zi'k :
Gumi harangról van szó, nem szivacsról, ugye ? -
N-vidi-A
őstag
válasz
bigmasterg #22979 üzenetére
Ha olcsóbb nem gond, tényleg nem kell profi extreme bass, meg ilyenek, csak szóljon szépen.
Egy pár típust dobhatnál 1-2 olcsóbbat, 1-2 drágábbat is.
üdv -
plus44
veterán
Egyrészt higiéniás szempontból kell/ene/ cserélni őket, attól függetlenül, hogy a rendszeres fültisztítás mellett annyira nem koszolódik, de kerül rá pont annyi, hogy elhasználódjon ilyen téren. Én keményedést nem tapasztaltam olyan nagyon, legalábbis használható szinten maradt. Amúgy lehet tisztítani minimális nedvességgel, amitől semmi baja sem lesz, így azt mondanám egyéni preferencia és egy idő után higiénia kérdése lesz/lehet a csere.
-
Bodor
veterán
Természetesen nem romlik el, csak kicsit elfárad az anyag, keményebb lesz, no meg a legakkurátusabb fűl-tisztítás ellenére is koszolódik, és ezután nem esztétikus, persze a fülben ki látja? Nekem még egy sem szakadt el, mert vigyázok a dolgaimra. Lehet én vagyok túl igényes hozzá, másnak akár 3-4 hónap is lehet, míg cserélné....
-
Bodor
veterán
válasz
bigmasterg #22985 üzenetére
Gyártó oldaláról rendeltem valamilyen kósza 20%-os kuponkóddal, mert sajnos sehol sem találtam olcsóbban. Élettartam ugye a használattól függ, de kb. egy hónapig elég 1 db.
-
bigmasterg
addikt
Compy foam-okat honnan rendeltél ?
Nálad meddig bírja egy pár ?GR07-et sajnos még nem hallottam.
(#22983) fi:zi'k :
Még ennél is ?Azt vártad, hogy ujjongjak, vagy ?
De ennyire színezetlen, semleges hangút iem-ből még nem hallottam.
Valamennyire emlékeztet a K500-ra.
Valószínűleg azért sem estem tőle 'hanyatt', mivel a K1000 és 500 is nagyjából hasonló beállítottságú fejhallgató.
Ha valaki analitikus hangú iem-et keres, akkor igazán jó választás lehet.
Ha meg azt nézem, hogy anno Denon AH-C551 20-21 ezerért vettem meg, ahhoz képest ez ajándék. (Vagy a denon iszonyat nagy lehúzás.)
De az IE8 dupla ára sem indokolt, viszont azt sokkal inkább ajánlanám egy átlag zenehallgatónak. Sokkal emészthetőbb, populárisabb hangja van.
B2-t meg szigorúan olyannak, aki tudja, hogy mit vásárol és direkt ilyen hangot keres. -
Bodor
veterán
válasz
Ezek szerint végre megjött a régen várt B2. !
Foam-al sokkal használhatóbb élvezhetőbb hangképet kapok. Asszem' ez marad rajta.Én is sokat próbálgattam sok mindennel, de a kényelem/hangzás párost optimális egyensúlyba hozó bogyók közül a Comply Foam-ja lett a győztes, de abból is csak az L méretű, mert a hozzá adott M-es nem szigetelt annyira jól, és a mélyek is halványabbak voltak vele. Mindenesetre nem használtam kényelmesebb bogyót a Comply-nál, olyan mintha nem is lenne semmi a fülemben. Hosszú távon is élvezhető marad a zenehallgatás, mert csak a zene marad...
Tényleg!
B2 vs. GR-07 ???
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #22982 üzenetére
Azt hittem jobban fog tetszeni.
-
bigmasterg
addikt
Bocsa a duplázásért.
Azt mondanám -szubjektív véleményem és emlékezet alapján-, hogy a Yuin PK1 jobb hangú fülhallgató. Ugyan nem volt ilyen gyors, de az óriási tere miatt elég nagy wow faktorral rendelkezett. Ráadásul technikailag sem volt sokkal rosszabb (ha rosszabb volt egyáltalán, mélyekben -természetesen- nem maradt alul.)
Viszont nehezen hajtható és utcán sem igazán használható, mivel teljesen nyitott és minden behallatszik. Ezért is adtam azt el, egyszerűen nem tudtam hol használni, pedig szerettem a hangját.
_
B2-re nem mondtam, hogy rossz lenne, nem is az. Korrekt, neutrális fülhallgató, kicsit visszafogottabb mélyekkel, konkurenciához képest még ár/értékben is jó , de semmi meglepőt / váratlant nem tud.IE8-nak amúgy nagyobb a tere, viszont rosszabbul szigetel. persze nem olyan rosszul, mint egy earbud.
IE8 vagy B2? Ha nem vesszük figyelembe, hogy teljesen más karakter a kettő. és ha fizetni is kell érte, akkor sokkal inkább a B2. -
bigmasterg
addikt
válasz
Shufny #22980 üzenetére
Tényleg nem illeszkedik jól vele, kicsivel még úgy sem, nagy meg bele sem akar menni ilyen szögben (fejjel lefele) a fülembe.
Viszont megpróbáltam most Sony hybriddel, és ezzel teljesen jó a hang. Még tán' jobb, mint a foam-al, viszont nincs olyan kényelmes.
Először meg sem próbáltam ezzel, mivel nem gondoltam volna, hogy rajta marad.
Korábban xears-ek vastag csövén használtan ilyen harangot, meg most a ckdun-okon. De meglepő módon, egy új pár rendesen, fixen áll a B2 vékony csövén is.Elsőre viszont a kis vékony, puha csavart kábel nem tűnik egy atombiztos megoldásnak. Remélem tévedek...
-
Shufny
őstag
válasz
Ha ennyire nagy a különbség mély mennyiségben, akkor nem illeszkedik rendesen a szilikonnal. Szerintem azért próbálkozz majd még vele. Nem hang, hanem praktikussági szempontból. Ráadásul nem is olcsó fél évente cserélni a Comply -t.
-
bigmasterg
addikt
Pakkot kaptam. hint: ilyen is volt a füles mellé csomagolva.
Out of the box, legelső benyomások.
Gyári, közepes gumival természetes, tiszta hangja van, viszont mélyeket nagyon vágja, jobban, mint a K500.
Comply foam-al megjönnek a mélyek, viszont magasak valamennyit veszítenek tisztaságukból.
Foam-al sokkalhasználhatóbbélvezhetőbb hangképet kapok. Asszem' ez marad rajta.Képekkel majd jövök, meg talán valamilyen bővebb véleménnyel, ha majd többet hallgattam, mint az eddigi 15 perc.
Amúgy az asztali rendszeremről hallgatom most és -nem meglepő módon- jobb ezzel is, mint a voodoo-s sgs.(bw b2)
(#22978) N-vidi-A:
Nagyon nehéz árszintet lőttél be.
Kicsit drágábban vannak jobbak, illetve olcsóbban hallgathatóak, de ennyiért nekem nem jut eszembe ajánlható darab. -
ko9
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #22968 üzenetére
Az ok, hogy kényelmesek, nekem az M4-hez kapott is kényelmes, csak érezhetően más a hangképe a fülesnek. Itt be kell állítanom EQ-val egy kis mélykiemelést és magascsökkentést (egy hullámot), hogy normális legyen - szerintem - a hangzás, de még mindig nincs annyi mély, mint szilikonnal - ami kiesik, mert... Kiesik a fülemből
-
slfln
senior tag
-
zack
nagyúr
Rég nem jártam erre.
Eladnám elcserélném az alig használt Sennheiser IE8 fülesemet összes tartozékával.
Elsősorban olcsóbb csere érdekel, de végső soron azonos árfekvésű csere is szóba jöhet.
Nincs okom az eladásra/cserére, nagyon jó füles. Kipróbálnék más karakterisztikát is, ill. ha olcsóbb a csere a különbözet jól fog jönni így február elején.
Akinek van cserealap, és kipróbálná az IE8-at, dobjon pü-t. -
contaxg
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #22973 üzenetére
Múltkor eszemben voltál, mert láttam spéci (nem Shure-os) kábeleket.
Nem tervezel ilyen irányba lépéseket mint upgrade lehetőség? -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
contaxg #22972 üzenetére
Eddig összesen ~6.5 óra körüli időt töltött a fülemben, de eddig nem tapasztaltam változást a foam anyagán. A hőmérsékleti változások viszont befolyásolják a keménységét, a hidegben rideggebbé válik az anyaga, melegebb hőmérsékleten viszont sokkal lágyabb lesz. Mondjuk most biztos nem fogom kivinni, olyan szenny idő van odakint.
-
contaxg
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #22971 üzenetére
Arra, hogy akarva akaratlanul a zsírosodástól nem-e keményedett vagy akár puhult a használat során? Milyen mondjuk egy nem használt foamhoz képest az állaga? Változott-e valamit? A sétákhoz PL50-et használok, és az mintha egy picit keményebb lenne, de ez lehet a hidegtől is talán.
-
contaxg
veterán
válasz
Nem éreztél rajta változást a használat során. Pl. egy picit keményebb lett, stb.?
-
plus44
veterán
válasz
Akkor ezek szerint rendben van az se215.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
plus44 #22961 üzenetére
Persze nem is arról van szó, csak borzasztó bizarr módon festett, ahogy töltögetik a hallójáratát azzal a rejtélyes masszatömeggel.
slfln: Olyan megoldáson is gondolkoztam amit linkeltél, de akkor mindenképpen kerülöm, ha nincs értelme.
Aki meg ilyen DIY cuccon gondolkozik az már csak szán némi figyelmet arra, hogy fokozottan tisztán tartsa a füleit, legalábbis szerintem ez alap (meg úgy egyáltalán, ha már valaki fülhallgatót használ).
Persze minden szennyeződéstől megvédeni nem lehet, de ilyen esetekre ott a Shure megoldása, egy remekbe szabott piszkavas.Viszont a Shure foamjai remek darabok, kényelmesek puhák és gyorsan visszanyerik az alakjukat (a legkisebb, S méretű foam volt a legkényelmesebb nekem). A Sony Hybrid kényelmét simán hozza, ami nálam nem kis szó tekintve, hogy milyen borzasztó válogatós a fülem.
-
slfln
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #22960 üzenetére
Csináltattam audiológussal egyedi fülillesztéket. Nem kell tőle félni, nem fáj. A ReSonicnál 6eFt volt anno. Nem ajánlom semmiképp. Ha mégis csináltattok olyat kérjetek, ami a hallójárat első kanyarjáig ér, vagyis végig egyenes.
További probléma, hogy a ház illesztéseinek nagyobb stressz egy ilyen illeszték, ezért hamar szét fog hullani. Amikor berakod a füledbe az egy sima haranghoz képest egy elég erőteljes csavaró mozdulat.
-
plus44
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #22960 üzenetére
Igen, de mondjuk ha belegondolsz semmivel sem "kellemetlenebb" mint ha belerakod a füledbe az in-ear fülest, tehát nem egy nagy dolog.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
plus44 #22956 üzenetére
Az nem is rossz ár, legalábbis tuti olcsóbb mintha elmész valahova csináltatni egy full custom darabot. Arról is néztem videót, hogyha profi helyen csinálják, de nagyon ijesztő tud lenni mikor a srác fülébe nyomnak egy jó adag rózsaszín masszát egy gigantikus injekciós tűnek is beillő tárgyból.
-
torque12
csendes tag
Sziasztok.
Xears-nél vásárolt fülesekre mennyi garancia van?
Bajok vannak az értelmezéssel, és nem vagyok biztos. Köszönöm : ) !
-
plus44
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #22955 üzenetére
Majd eljön az a kor is...
Ebay-en szállítással együtt vagy 18-19 dolcsiért legolcsóbban.
-
plus44
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #22953 üzenetére
Ez az bizony. Egy rózsaszínre ráizgulnék.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
plus44 #22952 üzenetére
Nem vészes bizony, bár eredeti áron biztos nem ennyit kell kicsengetni a végén az orvosi illesztéknél.
Elvileg ez az ami a videón volt. Ahogy elnézem több színben is kapható, így mindenki kiélheti magát vele. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
plus44 #22948 üzenetére
Ugyanazt a bogyót használod egy ideig a kisebb fülhöz mint a nagyobbhoz. Halláskárosodás nem lesz, de a feszítő érzés miatt kényelmetlen lesz. Ez csak egy lehetőség volt, amit felvetettem, de inkább a custom illesztékeket ajánlanám én is. A közeljövőben tervezek is egy ilyesmire beruházni, ha itthon is elérhető lesz.
ko9: Haverom ismerőse, ha jól tudom Miskolcon dolgozik egy magán fülészeti rendelőben és neki baráti alapon kb. 3k-ért csinálna egy pár illesztéket átlátszó orvosi szilikonból. Nem baráti alapon nem tudom mennyi.
-
ko9
addikt
-
plus44
veterán
válasz
fi:zi'k #22945 üzenetére
Na ez kell nekem. Egyedül a végén a kozmetikázás riaszt egy kicsit, ilyenben mindig is béna voltam. Ebből a masszából gondolom lehet többfélét is kapni. Amit ő használ az jó minőségű? (nem nagyon hallottam még ilyen do it yourself technikáról
)
SHiZUOKA: na ez elég morbidul hangzik. Hogyan gondolod ezt a tágítást. (nem nagyon szeretnék halláskárosodást
)
-
mondomén
őstag
Hahó!
Ilyen foam bogyókat lehet itthon vásárolni?
Honnan lehet tudni, hogy jó lesz e az én fülesemre? Jays one-ra kéne, azt tudom, hogy a cx400-as harangja épp hogy nem jó rá, rajta marad, de könnyen le lehet szedni. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
plus44 #22944 üzenetére
Lehetsz erőszakos is és megpróbálhatod a kisebb halljáratot is kitágítani, de ez kellemetlen és a tágulás ideje gondolom egyénenként változik. Vagy a fi:zi'k féle megoldás is remek, esetleg elmész egy hallókészülékeshez és csináltatsz egy pár illesztéket orvosi szilikonból.
-
nagyúr
válasz
plus44 #22944 üzenetére
Akkor "low cost custom" bogyó kell neked. Kérdés, hogy vállalod-e.
Csak megcsinálom már végre... -
plus44
veterán
válasz
fi:zi'k #22942 üzenetére
Igen, ezek nekem is eszembe jutottak volna, a bibi az, hogy S-es méretű a normális. Ennél kisebbről nem tudok, ezért is kérdeztem.
ko9: alapból milyen méretű kell neked? Mert kicsit a foam is nyomja. A másik fülembe rendesen belemegy, kényelmes, míg a béna fülemet nyomja, kitartja, bele sem tudom rakni rendesen az S-eset sem...
-
plus44
veterán
Srácok, az egyik hallójáratom nagyobb, mint a másik. (utóbbi bizonyítottan szűkebb) Mit csináljak?
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok.
Egy alap mp3 lejátszó gyári fülesét cserélném le asszonynak, kb 5k árban milyen márkát/típust ajánlanátok?
Hallójáratosra gondoltam, AKG-ből a neten eléggé jókat lehet kapni a bolti ár alatt, tudom nem 100, hogy eredeti, de nem is profi minőség kell, csak szóljon jól!
Köszi előre is!
-
Chaser
legenda
Nem igazán értek a fülesekhez, de vennék valamit. Amin megakadt a szemem apróban látva az a superlux 381. Abból van B és F. Techno, hardcore, trance jellemzően amit hallgatok, néha filmeznék is vele. 381F az ami ha jól vettem ki a legjobb ebben. Másik kettő mennyivel másabb? Ha csak 381 és 381B között tudok választani melyiket érdemesebb? Esetleg más gyártó ebben az árkategóriában?
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Shrike7973 #22933 üzenetére
Általánosságban az Xcape IE egy ligával följebb versenyez. Ár/értékben viszont szerintem a GR06 jobb.
X.
-
Shrike7973
senior tag
Sunrise Audio XCape IE vs. Vsonic GR06 összességében melyik jobb füles?
-
Shufny
őstag
Én nem nevezném kiemeltnek (sőt), de persze mivel semmi sem tökéletesen kiegyenlített, így mindig kérdéses, hogy egy részt nevezel csúcsnak vagy az előtte lévőt völgynek. Nem hallgattam át alaposan, hogy hol minek kéne lennie. Egymással való összehasonlításra a mérés szerintem tökéletes.
Szóval tényleg hasonlít az MC5 -re, viszont annak a legteteje szinte teljesen hiányzik, ami szerintem nagy különbség. (tudod, hogy nem vagyok egy "treble-head", de ez még engem is zavart)
princu: Úgy tűnik ez elég hosszú folyamat volt, amit leírtál, szóval az én tippem nem lesz jó:
Előfordult velük olyan, hogy túlmelegedett a tekercs és elhalkult hosszabb használat után. Értelemszerűen ez idővel elmúlik, ha hagyják kihűlni. (hosszútávon nem tudom meddig működik ez, maradandóan észrevehető hiba nélkül) -
princu
csendes tag
Lentebb olvastam már mástól is a hírt, amit most velem is megesett: adott volt egy XCape, a második verzióból, és fogta magát és elhalkult a bal oldala. Nem dugulásról van szó, hanem valami egyéb gondról.
Előzménye nem volt, hirtelen állt be a helyzet. Nem teljesen süket a baloldal, de a hangkép teljesen eltoldódott jobb oldalra.
Először a logout cikk alapján tisztítással próbálkoztam, eredménytelenül, de egyébként sem volt túl koszos/fülzsíros. Utána jött a jack dugó ellenőrzése, hátha ott van kontakthiba, és valamiért kevesebb delej jut a baloldali egységbe. Ez sem segített.
Egyébiránt a jack dugó már nem eredeti volt, hanem cserélt, mert a kábelkivezetésnél megtört a kábel, a "stress relief" túl kemény volt.
És még olyan is volt, hogy a hangszóró háza lejött - a működést nem befolyásolva...
Bárkinek ötlete a fenti jelenségre?
-
korcsi
veterán
válasz
Don't Panic #22919 üzenetére
A kifejezés érdekes, tartalmilag tudom miröl van szó.
-
Xabi78
aktív tag
-
fsgl
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #22926 üzenetére
Nagyjából 20 ezret szánnék rá. Külföld is szóba jöhet akár.
Zenék elég vegyesek: jazz, reggae, latin, klasszikus, akusztikus, néha elektronikus. -
fsgl
csendes tag
Sziasztok!
Sansa Clip+ mellé keresek fülhallgatót.
Jelenleg egy AKG K319 van, aminél nagyon kevésnek találom a mélyet, és elég nagy a mérete, így nem igazán illeszkedik a fülembe.Milyen fülhallgatót ajánlotok ami több méllyel rendelkezik, de nem agyba dugós?
-
RiZool
tag
Sziasztok!
Vettem nem régen egy Brainwavz M4 fülest a Samsung Galaxy S telómhoz, de van egy kis gondom. Nem tudom, hogy kéne-e vennem hozzá forditot vagy valamit mert most azt produkálja, hogy amikor zenét hallgatok ilyen tompán vizhangosan szól a füles...a headset része nem müxik...és amikor nyomva tartom a headset kis gombját akkor tökéeltesen szól. Gondolom ez valami telon belállitás gond vagy valami kis adaptert kell esetleg hozzá venni. De passz... Ti biztos egyből tudjátok mi lehet ez a jelenség..Pls help! Köszi!
-
Don't Panic
senior tag
válasz
korcsi #22916 üzenetére
XMPro első kör illesztési hibák, a jack részen is , elhalkuló bal oldali hangszóró.
Második kör szimplán rossz volt a jack dugó. am vállalható volt a hangja.
[link]
Én úgy olvastam itt a fórumon többektől h nem a minőség-ellenőrzéséről híres az Xears.
ki kell fogni a jó darabokat. -
Xabi78
aktív tag
válasz
Shrike7973 #22913 üzenetére
SzVSz a GR06. Jobban van összerakva, kényelmes, minőségi, nagyon jó a hangja, kapsz egy csomó kiegészítőt hozzá (én 1 hétig csak a harangokat próbálgattam). A XE200at nem hallottam, de az XR120al összehasonlítva hasonlóan jó a részletessége, de jobb, szebb a mély, mélyebbre megy, a magasak kiegyenlítettebbek. A középtartomány viszont szerintem (gitárok, zongora, stb) szebben szól az XRen (bár mindkettő részletes, az XRnek egyszerűen jobban tetszik itt a hangja).
Ja, és baromi kényelmes. -
Alg
veterán
Hmm... egyre jobban tetszik a CC51 is, még a végén megtartom magamnak ha nem megy el hamarosan
A szokásos zenéimre tökéletes a PL50, de ha néha rám jön valami dubstep őrület, nem árt ha van egy dinamikus kéznél (fülnél)
-
korcsi
veterán
válasz
Don't Panic #22914 üzenetére
"minőségi fos" ???
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Don't Panic #22914 üzenetére
Uhh, ez kemény, mert amúgy oké, hogy a kuponnal 30 euróval elfogadható az ár, de ha az amúgy majd 100 eurós árakat nézzük, a véleményed alapján valami nem stimmel ezzel a gyártóval.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Shrike7973 #22913 üzenetére
én soha többé nem veszek Xears-t volt eddig 2 mind a kettő minőségi fos volt
-
Shrike7973
senior tag
Xears XE200 Pro vagy Vsonic GR06 ajánlottabb all-rounder fejhallgatónak?
Van olyan, akinek már volt tapasztalata mind a kettő fülessel?
GR06 felé hajlok a kiegészítők és talán az összeszerelési minőség (jogosan? -> baj van még a xears-ek összeszerelési minőségével...? Nem szeretném, ha hamar elromlana...) miatt.Esetleg van eladó GR07 valakinek itt fórumon?
-
phonefan
tag
Klipsch Image S4 vagy Jays a_jays four ??
még a héten váltani szeretném a régi fülest...
-
slfln
senior tag
válasz
SunSoul #22907 üzenetére
A CX475 szerintem újracsomagolt CX270/CX280, a CX485 meg CX271/281 volt. Valószínűleg olyan markáns, korszakalkotó, óriási fejlesztések vannak mögötte, mint a műanyag házat fröccsöntő gép színének átállítása és a csomagolás jelentős olcsósítása.
20$-ért a Sennheisertől nem fogsz csodát látni. -
SunSoul
tag
Van valakinek tapasztalata a Sennheiser új cx iem-jeivel? Mert ezt olvasva úgy tűnik, komoly vátozás történt az olcsó modelleknél pozitív irányba. És több helyen olvastam még ezzel összecsengő véleményeket.
Olcsó nyúzható fülesnek jó lehetne, ha tényleg igazodtak a piachoz. -
baloghzr2
tag
válasz
dudika10 #22904 üzenetére
Kedves Dudika10,
Szerintem en nem bantottalak meg semmivel,akkor nem ertem miert kell lehulyesegezned az azt elvet,amit rajtam kivul meg sokan masok is kovetnek!
Ne haragudj,de nem hiszem,hogy te jobban tudnad ezt a dolgot,mint azok az ebmerek akik ezt kitalaltak es tudomanyosan is bizonyitjak!!!Egyebkent meg en itt abba is hagynam a vitat,mert szerintem vicces,hogy ezen igy felkapod a vizet,hogy valaki jarassa be vagy ne jarassa be a fulhallgatojat
Remelem en nem bantottalak meg,nem volt szandekomban!
-
dudika10
veterán
válasz
baloghzr2 #22903 üzenetére
Ha mondjuk kerülnéd az olyan hülyeségeket, mint "kell", akkor nem volna vita.
Szerintem egyáltalán nincs szükség zajokra, de szerencsére sose fog kiderül mivel nincs két egyforma fülhallgató amivel el lehetne dönteni.
(#22905) fi:zi'k : egyszer használta, majd ntomka finoman jelezte, hogy semmi nem "kell", majd ismét "Kellett" valami. Gondoltam így egyértelmű.
-
baloghzr2
tag
válasz
ntomka #22901 üzenetére
Nem ertem miert kelle allandoan ezen vitatkozni,hogy kell -e vagy nem kell bejaratni egy fulhallgatot!!!Van aki annak a híve,hogy kell(nem hiszem,hogy barkinek is erdeke lenne es csak ugy kitatalta volna,hogy jarasd be) van aki pedig csak hallgatja es majd bejaratodik!Amikor az automban a Focal hangszoroimat vettem,akkor is azt mondtak,hogy rosszat nem teszek vele,ha bejarotom,sot igy hamarabb bejaratodik es ajanljak is!
Na most en nem akarok senkivel vitatkozni,en csak megosztottam egy linket,amin megtalalja ezeket a hangokat!Aki akarja hasznalja,aki nem az nem!
Viszont nekem annyi kerdesem lenne,hogy esteleg valaki tudja,hogy melyik zajt mennyi ideig kell jaratni(pink,brown,whit) es milyen sorrendben vagy az mind1?
Koszi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest