Hirdetés
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #21399 üzenetére
Jólvan, elöljáróban ez is jó infó, köszönöm
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
hoffman_ #21398 üzenetére
A head-fi-n már van review a Brainwavz fülesekről. Az eddigi megítélések többnyire pozitívak, szerintem mindenképpen riválisra lelt benne a Xears. Xears, Brainwavz, Soundmagic az új gyártók közül ez a három a legéletképesebb, komoly versenytársak lehetnek a piacon hasonló árfekvésű és kedvező teljesítményű modelljeik miatt.
Konkrét Brainwavz modellt nem tudok mondani, de biztos, hogy akad ilyen. -
hoffman_
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #21395 üzenetére
Ehhez vannak már tesztek? Xears Resonance/TDII mezőnyben van versenyzője 8-9 ezer körül?
-
citromlé
csendes tag
tudnátok 5-8ezer ft-ig fülhallgatót ajánlani ami jól szól?? előre köszi
-
PR0JECTNR56
addikt
Aki esetleg eddig nem látta volna:
Brainwavz Bazár
fi:zi'k jóvoltából nem sokára lesz lehetőség tőle is venni Brainwavz cuccokat itt a PH!-n. -
Ba.G
aktív tag
válasz
hoffman_ #21390 üzenetére
A Xears topikban volt kezdeményezés, akkor még a kód is élt, de most nem érem el a szervezőt. Lehet, hogy kicsit fel kéne pörgetni a dolgot, de nekem se paypal-em, se németül nem tudok annyira, viszont már kb. egy tucatnyi fülesre lehet prompt igény, ha jól számolok...
Füles kiválasztáshoz nem tudok hozzászólni, én is több darabban gondolkodnék inkább...
-
Ba.G
aktív tag
válasz
Dunbar #21388 üzenetére
Ezért nem kell elhúzni, a kiszkínai kezeckék szorgosan megdolgoznak azért, hogy így is megérje... (Akárcsak a magyarok mondjuk más német gyártóknak, de ez tényleg nagyon offoffoff)
A garanciális hozzáállás tényleg példaértékű, elgondolkodtam rajta: ehhez mi legfeljebb annyit tudunk hozzátenni, hogy adott esetben a csoportrendelésen keresztül hozzájárulunk a cseregaris darabok postaköltségeinek csökkentéséhez. Nem tudom ehhez a "magyar kapcsolat" (Themenbuilder?) hozzá tudna-e járulni valamilyen formában. (Leginkább bizalomerősítésként, ha felé megvan a német fél bizalma. A jó szándék íratja velem, máskülönben eléggé vérzik a szívem a kiherélt - esetleg még javítható - példányokért...)
100 €-ért venni vélhetően elég baleknak kell lenni - már bocsánat
, mert aki egyáltalán hallott a márkáról (én pl. 3 hete), az kb. tisztában van a KLANGFUZZIS lehetőséggel.
(Noha ez ebay-en simán lehet rendelni eredeti áron is persze.)
Hopp, viszont ha közre tudnál működni a német fogalmazásban Lama-lammnál, egy orcátlanul olcsó tömeges karácsonyi rendelés sokak örömére szolgálna.
(Sejtelmem szerint 25 € körül még bőven lehet nyereség a bogyókon, 10 db fölött szerintem ez az ár kialkudható...)
Szállítás bő 1 hét, max. 2, de volt, akinek 1 hétnél hamarabb is megjött a napokban - a jól látom a topikban.
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Lehet, hogy most élesedik a helyzet és beruháznék egy fülhallgatóra a Xears-től. Két típus játszik:
- Resonance Bicolor
- TD II BlackMind a kettőről olvastam jót, a TD II-ről talán többet. A Resonance külsőre sokkal jobban tetszik, nekem ez is számít. Kérdésem, hogy melyiket érdemes megvennem? Ha minimális az eltérés lenne hangban a TD II javára, akkor is lehet, hogy még a Resonance lenne a befutó. Mivel kicsit talán kisebb is, ezért még egy plusz pont a Resonance-hoz. Ha hól tudom azonban a TD II szimmetrikus, ez oda dob egy pirospontot. Nehéz.
Illetve fontos kérdés még, hogy a kupon akció él-e, ha igen a fenti kérdés akkor érvényes csak, egyébként az ár miatt nyilván csak a Resonance maradhat.
Előre is köszönöm!
-
mzso
veterán
válasz
Peti66 #21297 üzenetére
Egyelőre örülök, hogy le tudtam cserélni a gumi harangot a kisebbikre...
Viszont a fülldugós dolgot kipróbáltam, de nem igazán jött be. (bár én simán egy fúróval lassacskán átfurtam kézzel) Nem illeszkedett be a füllbe nem is nagyon volt hang.
Arról van képe valakinek, hogy hogyan kéne kinézni egy füldugóból készült házi tákolt szivacsnak?
-
Dunbar
senior tag
Durva ez a hozzáállás, garanciáról is amiket olvastam. Többek között ez az egyik oka, hogy el szeretnék innen húzni Németországba amint csak tudok, ha lehet már egyetemre is.
De akkor most komolyan 100€ fülhallgatót 30-ért? Szerintem beszervezek pár havert/osztálytársat, jól látom, hogy úgy a szállítás is eloszlik? Ez rohadt jó.
Kiszállítás kb. egy hét szokott lenni?
-
Kleroo
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #21386 üzenetére
[link]
Van biza
Baromi jól néz ki. Az egyik egy picivel sötétebb mint a másik -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Mittu88 #21384 üzenetére
Egy hangfalhoz nem igazán lehet hasonlítani a Resonance-t, de 20-ért megéri. Vélemény róla.
Kleroo: XE200 Pro Walnut a téma? Képed esetleg van róla mennyire sötét a fa rész?
-
Kleroo
veterán
válasz
schweini1337 #21340 üzenetére
Ja,és egyébként amellett,hogy sötétebb, a zsinórja is klasszikus gumis.Nem szövet mint ahogy nézem a honlapján
-
Mittu88
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #21380 üzenetére
sajnos ha általam eddig ismeretlen hangokat tudna megszólaltatni, akkor se tudnék/akarnék ennyit költeni egy fülhallgatóra
amúgy xears resonance bicolor-ról mi a véleményetek (csak hogy azzal nem fogok-e mellé)? 20 ajroér megéri? annyira nem vagyok audiofil, itthon egy genius 1255a-n hallgatok zenét, ez nekem a legjobb, amit eddig hallottam.
-
citromlé
csendes tag
melyik jobb fülhallgató Cx300 -II Black vagy Sennheiser Cx500?? vagy tudtok hasonló árkategóriában ajánlani más fühallgatótt??
-
Kleroo
veterán
Egyébként szerintem ennyiért reálisabb a cucc.
Én legalábbis 30ezret viccből sem adnék ki ilyen cuccért.
Mert azt azért vegyük figyelembe,hogy egy 10-15erzes senhesierhez korrekt doboz,kiváló,ergonomikus harangok,szütyő,csipesz egyéb tartozékok is dukálnak. Kiépített garancia/viszonteladó hálózat,és marketing költségek.
Ehhez képest a Xears egy ismeretlen hely,ahonnan postán kapod egy celofánba rakott fülest nem túl jó harangokkal(meg mondjuk egy jó kis szütyővel.)
Így 30+8 ójróért király vétel.De 90+8-ért pl az XE200 tényleg elég vicces lenne... (Ha sennhesier körítéssel,és tartozékokkal lenne,akkor simán! )A tök reális ára az olyan 55euro lenne. De mivel a garancia ennyire korrektül megy a kiépítetlenség ellenére,így inkább 60
Hallgatgattam az XE200-at. Fergeteges füles! TD III-hoz képest: Szebb,ízlésesebb,kényelmesebb,a gyári sima gumiharang használható,középtartomány frenetikus.Mélyben gyengébb,de nagyon nagyon bírja az eq-zást. Meg is lepődtem. A telómból már midnent feltoltam maxra amit lehet.Sztem már maga a jel/kimenet is full torz lehetett,de a füles még mindig bírta és bírta. Tehát eszetlen Hardcorera is be lehet lőni
Ez a füles tényleg a mindenevőknek készült.
A TDIII-hoz képest rockban mutatja meg igazán a foga fehérjét.Gondolkodtam,hogy eladom,mert kéne a pénz objektívre,de annyira jó,hogy nincs szívem
(be is raktam fiókba a telóval,had kapja a burnin-t.) -
Ba.G
aktív tag
válasz
Dunbar #21379 üzenetére
Ez valami különös üzletpolitika, talán promóció(?), de éljünk vele, amíg lehet...
(Felteszem, így is van hasznuk rajta, sőt, még a nagyvonalú garanciális eljárásrend mellett is, de remények - és tapasztalatok
- szerint még a 30+8 € sem annyira kötött. Legalább a szállítási díjat 0-ra lehet redukálni csoportos rendelés esetén. Az alkuhoz kellene egy németül jól beszélő polgártárs
,mert a hírek szerint angolban nem túl erősek (ők sem)...
)
Szervezkedés innen indult, ill. fölfelé, de érdemes mindjárt a topikindítót is elolvasni.
-
PR0JECTNR56
addikt
-
Dunbar
senior tag
KLANGFUZZIS?
Ez mi? Egy kód, amitől minden 30+8 € lesz? Ez miért jó a Xears-nak?
-
Ba.G
aktív tag
válasz
Mittu88 #21373 üzenetére
Lehet, hogy létezik hasonlóból olyan, ami nem szól (ennyire) kifelé. Annak a Sonynak a membránja konkrétan merőleges a hallójáratra, tehát kifelé tényleg ugyanúgy szól, mint befelé.
Lehet, hogy szép, teres, levegős stb., de nem feltétlenül praktikus... De van ilyen is, meg persze az MDR-1000. Oppardon, ez már IEM!
(Véletlen, hogy Sonykat hoztam, ill. izé, mert mert pont arra kerestem
, de csak azért, mert a sajátomról ismertem ezt a fül mögé akasztható dolgot.)
-
Ba.G
aktív tag
válasz
takyka77 #21372 üzenetére
Ha ugyanolyan, mint a Galaxy Tabhoz - ami valószínűsíthető -, akkor annál azért egy klasszissal jobb a Xears XR120. (Csak ezzel volt alkalmam egy rövid összehasonlításra, azt is csak Carmina Buranan, egy amúgy elég jó Aiwa Discmanről.)
-
Mittu88
senior tag
ilyen típusúakon gondolkoztam, de valahogy ez a véleményed még jobban megerősíti bennem, hogy próbálok egy xears resonance-t inkább, végre valami minőségit szeretnék, nem "tűrhető" kategóriát
meg ez a kifelé szólás se lenne jó dolog, az csak az eszkimók kultúrájába illeszkedik.
köszi a véleményt! -
-
Ba.G
aktív tag
-
Ba.G
aktív tag
válasz
Mittu88 #21352 üzenetére
Esetleg megpróbálkozhatsz az ilyen headset/szemüvegszár/stb. vonalon mozgó "agyon kívüli" fülesekkel. Nekem volt egy hasonló Sony, illetve valahol meg is van: a típusát meg nem mondom, de tűrhetően szólt, csak kifelé is kb. ugyanúgy, tehát az egész metró hallja, mi szól a füledbe.
-
szipak
tag
válasz
peugeotmate #21351 üzenetére
mint M1 tulaj, azt tudom javasolni, hogy ha dübörgésre vágysz, akkor inkább M2, vagy M3. M1-ben is van basszus, csak nem megy le nagyon mélyre, valamint nem üt akkorát. szóval mély az van az M1-ben, csak nincs felerősítve izomból.
-
slfln
senior tag
Úgy érzem ez a KLANGFUZZIS már olyan lesz nekem, mint az IDDQD meg az IDKFA - a büdös életben nem fogom elfelejteni.
Főleg így, hogy naponta emlékeztetnek rá. -
Mittu88
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #21353 üzenetére
köszi szépen fi:zík&Shizu
-
Mittu88
senior tag
köszi szépen a választ szakibá és Ba.G. hát igen, sajnos kiesnek ezek a hagyományos fülhallgatók, bár eddig csak telefonhoz adottakat használtam, amik ugye az alsó kategória alatti szarok
jobb lenne egy normális ergonómiájú hagyományos füles, de félek, hogy az is kiesik, aztán akkor mehet a levesbe :/ pedig sokkal jobb az árfekvésük, mint az in-ear füleseknek. általánosságban melyik kényelmesebb a fülben, a hagyományos vagy az "agybadugós"?
-
peugeotmate
őstag
Üdv!
A BRAINWAVZ termékei közül mi áll legközelebb árban és tudásban a Xears TD II/III-hoz? Főleg electro (house, trance, dupstep, drumstep, moombahton stb.), hip-hop düböreg a fülemben. De igen sokszor megszólal visszafogottabb stílus is a fülemben (Zagar és társai).
Mit ajánlanátok? -
Bavid
senior tag
-
Dunbar
senior tag
Megéri Xears-t venni 7k-ért?
Úgy értem, 7+3=10k kiszállítással, ennyivel jobb ár-érték arányra, vagy pl. egy 9k-s (agybadugós) Sennheiser, Sony, AKG, stb. elveri? Basszus nagyon fontos lenne, hogy dübörögjön, mert Omniámnak az nem megy, hangszínszabályzó sincs benne (WP7...). Pl. ilyesmi kéne, hogy jól szóljon rajta.
Garancia mennyi ideig tart, milyen tapasztalatok vannak vele?jorden06: Nekem nem működik a link
-
jorden06
senior tag
-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Hogy ha elvágom a kábelét a fülesemnek (garis ügyintézés), később meg lehet még csináltatni valakivel, hogy mégis működjön, vagy az totális kárt tesz benne?
-
xnace
őstag
Milyen mikrofonos fülest ajánlanátok? iPhone kiosztású jó az SII-höz. Tudtam tesztelni. Brainwavz talán?
-
Djfles
csendes tag
Sennheiserrel nem lehet befürödni, vegyél olyat De a 6-7 ezres Sony FÜLhallgató sem szól rosszul.
-
szakibá...
senior tag
válasz
Mittu88 #21334 üzenetére
Azért esik ki, mert nagy? Furcsa. A Sony adni szokott az ergonómiára. Ezt a hangminőséget inear-ben csak dágán kapod meg, a közepes árú inear-ek a tapasztalatom szerint sokkal hepehupásabb átvitelűek. Én csak utcán, közlekedve hallgatok fülhallgatót, nekem oda fölösleges a drága füles, főleg, ha nem szól úgy, mint ez az olcsó Sony.
-
Ba.G
aktív tag
válasz
Mittu88 #21334 üzenetére
Egy hete egy rövid teszt erejéig volt alkalmam egy Samu Galaxy Tabhoz járó agybadugóst, egy Xears XR120-ast és egy ilyen "fülön kívüli" Sony MDR-829-est összehasonlítani. (Utóbbi 20 € körül volt valamikor a gazdája szerint.) Nekem eléggé bejött a Sony még a XR120-ashoz képest is - igaz, az még elég "nyers" és csak az eredeti dugójával próbáltuk. Persze a Samut (ami amúgy headset viszonylatban talán nem is a bűn rossz kategória) mindkettő kenterbe veri. Az utóbbi kettő gazdája (enyém a Samu) jobbnak hallja a Xearset - az illendőség kedvéért még jó hogy, elvégre ezt kapta tőlünk ajándékba!
-, nekem kicsit levegősebb volt a Sony, de ez tényleg egy röpke teszt volt csak.
Pech, hogy a CX-300-asomhoz nem volt ott az átalakító, mert annak 2,5-es jackje van, így az kimaradt a játékból.
-
Ba.G
aktív tag
válasz
korcsi #21329 üzenetére
Ebből asszem többen rendeltek már, a topik mélyén van több korrekt hybrid orig/fake
összehasonlítás. (Talán még hangra is.)
Passz, de szerintem átlagos, vagy kisebb. (M/S) Egszer kánikulában bedurrant a fülem és azt mondta FOG-orvos (FOG= Fülész-orrász-gégész), hogy szűk a hallójáratom. Aztán, hogy ez hogy korellál a Hybrid skálával...?
-
Mittu88
senior tag
válasz
szakibá... #21332 üzenetére
Köszi a választ (végre valaki
). Eddig csak ilyen típusú fülhallgatóim voltak (amiket telóimhoz adtak), az a tapasztalatom, hogy ezeknek nagy a fejük, ezért kiesnek a fülemből. Vagy balfaszul rakom be... Ha van szivacs, ha nincs. Ezeket az in-ear típusúakat még nem próbáltam, van, akinek azok se jönnek be? Ha már valami profibbat veszek, nem akarok pofára esni, hogy 2 percenként kell visszaraknom a fülembe.
-
szakibá...
senior tag
válasz
Mittu88 #21305 üzenetére
Ha nem inear-ben, hanem hagyományos fülhallgatóban gondolkozol, akkor Sony MDR818, vagy 828 (ebben kicsit több a magas). Jobb hangot sokkal drágábban is nehéz találni, sok éves kísérletezés után mondom ezt, nem is drága. Elég nagy, szivaccsal használva nem eshet ki a füledből.
-
-
Bodor
veterán
válasz
szipak #21324 üzenetére
GR07-ben benne lennék, mert sok jót írtak róla, és örülnék, ha magaménak tudhatnám, de meghallgatás nélkül nem venném meg. Egyébként is túl drága.. Na majd jövőre, hátha olcsóbb lesz.
(#21323) SHiZUOKA: : Hát szerintem is jobb lenne, ha az alján is 3 mm-es illesztés volna, így maradok a sűrűbben cserélésre szoruló, drága Comply Foam-os ( vagy az olcsó füldugóból házilag készített) , de legalább teljesen kompatibilis bogyónál. Köszi a segítséget!
-
szipak
tag
nemsokára rendelek GR06 -ot frogbeats-ről. esetleg valaki társulni?
-
PR0JECTNR56
addikt
-
strek
csendes tag
Sziasztok!
Nézegetem a xears-okat, jelenleg melyiket érdemes választani elektronikus (főként trance, és prog. house) zenéhez? Nekem a Resonance a színpatikus, de ha mást ajánlotok... Samu Galaxy 3 telefonnal használnám. 8-10e-t tudok rá áldozni. Köszi.
-
Kleroo
veterán
Garanciáztatás:
Ma délkor megjött a füles. Ez extrém gyors volt. Belföldön is lassabb szokott lenni...
Max respect Xearsnek,hisz TD100III helyett kaptam XE200-at. A diófa színűt
Itt van róla pár kép:
[link]
Mocskosul jól szól 0km-esen isÉs nagyon nagyon nagyon jól néz ki. Ezzel a színnel/anyaggal nagyon betalált.Nagyon high-tech hatása van.
-
Bodor
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #21314 üzenetére
Megmértem, és 4 mm a vetőcső átmérője. Szerintem az említett bogyók a Sony füleseihez készültek, amelyeknek jóval nagyobb a vetőcsövük, szóval szerintem is nagyok lennének ezek a bogyók az én B2-esemhez
Mondjuk nem rosszak ezek a bogyók sem hozzá ( van már belőle 6 pár) , sőt kifejezetten szépen a hangzás velük és az izoláció is kielégítő, csak hát a tartóssággal van némi gond, meg az árral. A Sony azért csak olcsóbb és tartósabb lenne.( ha jó lenne rá)
Készítettem füldugóból is bogyót, kiváló az izolációja, és a hangja is, bár ez sem egy tartós darab, de ár/érték arányban ez lesz a nyerő -
Ba.G
aktív tag
válasz
korcsi #21315 üzenetére
Szia, engem talán "távlatilag" érdekelne
(még a fülhallgató rendelés is csak készül), de miért pont ezt szúrtad ki? Itt pl. van "free shipping", azt hiszem ezt linkelte valaki fentebb, de egyáltalán "füldugó-cseredarab ár + Magyarországra hajókázás" szerint sorba rendezve van még pár egyéb is. Ez az első Motorola bigyó Xears XR120-ra kicsit lötyögős lehet, ugye? (Motorola Defym van, de ahhoz nem agybadugós HS jár, tehát hiába méricskélek, nem is tudom melyik lehet ez a Motorola modell.) De 99 centért talán egy próbát megér.
-
korcsi
veterán
Vadásztam gumibogyó ügyben, mert amit a Xears-okhoz kaptam az hulladék, sok mással együtt amivel eddig találkoztam, puha a szoknyájuk, így nem sokat szigetelnek mert összegyűrődik szerintem az ember fülében, olyan papírvékonyságú szilikonból van a külső része és ez nem túl előnyös.
Jelenleg egy igen régi lejátszóhoz kapott harangot használom, a két L-est, más nincs is meg belőle.
Amúgy a Xears N3i-t hogyha a gyári harangjaival próbálgatom akkor nincs driver flex, mert nem zárnak rendesen, lehet, hogy a bogyók cserélgetése miatt lesz driver flex ami esetleg tönkre is teheti a fülest?Ezt találtam ebay-en:
White Medium Eartips Earbuds EP-EX10A for Sony Earphone ex85lp ex75sl ex76lp(Box
(Box)Hybrid EarBuds Silicone Earphone for Sony ex10lp ex40lp ex700 ex310lp[SML]A jelzett "kompatibilis" sony fülhallgatók egy részénél írják is, hogy hybrid bogyókkal adják. Ezek ugyanolyan hybridek mint amit az USA-ból lehet rendelni vagyonokért?
Lehetséges, hogy habár keletről jön a cucc de igazi, minőségi legyen (elvileg mindent ott gyártanak
)
Esetleg mást is érdekelne egy ilyen rendelés, ebayről tudok vásárolni, kifizetni is ráér utána, csak érdeklődöm tetszene e valakinek.
A 6 pár fehér 6$ postával együtt a fekete meg 6,20$, ha többet rendelnék olcsóbb. -
PR0JECTNR56
addikt
Van esetleg kéznél B2-d? Mert ha igen, akkor kellene a vetőcső átmérője és az alapján szerintem meg tudnám mondani. Bár ez alapján elég határesetnek tűnik, lehet, hogy túl vékony lesz a cső...
-
Bodor
veterán
Van arról itt valakinek gyakorlati tapasztalata, hogy vajon jó-e ez a sony hybrid harang a Brainwavz B2-höz?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
jorden06 #21311 üzenetére
A Hybrid bogyó két különböző anyagú gumiból áll. Ha kifordítod a harangot látsz egy színes részt, amit a fülhallgató hangvető csövére húzol. A Sony-nál a szín a méretet jelöli, de a lényeg az, hogy ez egy vastagabb, erős anyagú és viszonylag rugalmas gumi. Elég erősen szigetel a csőre húzva, tehát nem lötyög, nem mozog rajta, teljesen passzosan illeszkedik. A harang fülbe helyezendő felülete pedig egy érdekes összetételű, nem olyan nagyon gyatra, puha mint pl. a Pioneer egyes harangjai, de nem is rohadt kemények, mint pl. Skullcandy, hanem pont optimálisak. Az anyaguk vastagabb (mind a harang, mind a vetőcsőre illeszkedő résznél), mint a legtöbb harangnak és ezek a legkényelmesebbek szerintem (eddig ez volt az egyetlen amivel 3-4 óra folyamatos zene hallgatás után sem éreztem azt, hogy zavarna vagy kényelmetlen lenne). A Xears-nek a hangja élből jobb lett vele, mint a gyári bogyóval (ami elég gyenge produktum a Sony-hoz képest). A felrakása ugyan olyan, mint a többi harangnak.
Felszerelést megkönnyítő videó.
A foamoknál is lehet olyan, hogy nem megfelelő méretű számodra, ebből is pont ugyanúgy kapható több méret mint a szilikon harangokból. Érdemes esetleg a munkavédelmi füldugók házi átfúrásával próbálkozni és azt is lehet használni, a foammal sokszor megegyezőek. A foam "hangzása" pedig más mint a szilikon harangoké, de a nálad jelentkező tompaság szerintem a nem megfelelő méretű harangok miatt lehet. -
jorden06
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #21309 üzenetére
Erről a sony hybrid-ről már nagyon sokszor olvastam itt fórumon, de arról még egyszer sem sikerült infót találnom, hogy mi is ez pontosan?
mitől annyira különleges ez? Ha jól látom a képekről, az alap gumiharang nyakára kell rárakni?
Átfutottam gyorsan a Xearsemhez kapott harangokat... Egyetlen egy darab van köztük, ami passzol a hallójáratom méretéhez, és az a fehér színű, egyenletes átmérőjű tripla harang (mert, hogy van egy fekete tripla harang is, ami keskenyedik a vége felé - na az kiszúrja a dobhártyám, de ugyanúgy semmit sem szigetel) A többi mint lötyög a fülemben, így ugye basszus 0.
Ez a foam meg szintén ereszt valahol minimálisan, és eléggé tompának érzem benne a hangokat - ez lehetséges?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #21309 üzenetére
Itt még találsz egy kis összefoglalót a szilikon bogyó ügyében.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
jorden06 #21304 üzenetére
Bogyókból érdemes egy Sony Hybrid-et kipróbálnod, rengeteg bogyót próbáltam már (Sennheiser, AKG, Pioneer, Skullcandy, Philips, Panasonic, Xears, Sony stb.) és szerintem az a legjobb.
A foam egy szivacsos anyagú "bogyó". Na jó inkább megmutatom, mert nem tudom jól elmagyarázni.Tehát ilyesmi formájúak, van hengeres is, kúposabb kivitel, kicsi, nagy, rövidebb, hosszabb. Van amelyiknek (az első képen látható) szivacs anyaga van, van olyan viszont amelyik ilyen fényes borítást is kapott. A foam egyébként azért jó mert felveszi a füled formáját elég kényelmes is és az izolációja nagyon jó (ebből kifolyólag a mély tartományt is jól fogod hallani).
-
Dunbar
senior tag
Egy kommentet dobnál majd róla, hogy mit tud?
Tetszenek ezek a Xears fülhallgatók. Egyrészt kurvajól és profin néznek ki, az áruk sem rossz, és dicséritek is a márkát, a hangzást, lehet a végén beruházok egy komolyabba. Hivatalos oldalról rendelve garancia 2 év? És tényleg jól működik?
-
AzO
csendes tag
Kicsit nagyobb, mint amire számítottam, de maga a dugó rész távol van a háztól, így egyáltalán nem zavaró. A drót viszont vékonyabb, mint amire számítottam, de ezzel sincs semmi baj, mert nagyon jó az anyaga. Van tartása, de hajlékony. Szerintem nehezen gubancolódik.
Súlyát (grammra) nem tudom. Nyilván könnyű, mert in ear füles. Ha arra gondolsz, hogy érzem-e a súlyát, amikor viselem, akkor az a válasz, hogy nem
-
Mittu88
senior tag
-
jorden06
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #21293 üzenetére
Bogyóknál elég sok kiesik, mert nem mindegyik illeszkedik rendesen a fülembe, így jó szigetelés híján a basszus azoknál nulla.
A foam-ról még nem hallottam, mit jelent?
-
i400
senior tag
No hát nem is olyan rég érdeklődtem normális androiddal kompatibilis headset után és hát azóta lett ára az se livesoundnak [link] egy diszkrét 'nyáááád kicsúszott az ár láttán
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Intel Core i3-12100F + ASUS PRIME H610M-K D4 + Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200MHz - Gari: 12 hónap
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest