Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz korcsi #24584 üzenetére
Tuti, a csatlakozónál. Először csak halkabban szólt bizonyos esetekben (gondolom a kábel állásától függ), majd elkezdett recsegni, végül teljesen elnémult. De még így is a kábelt mozgatva néha visszajött a hang, ezért veszem biztosra a kábelt. Amúgy az XE200-nak se tűnik valami atombiztosnak a csatlakozója. Merre lehet egyébként olyan rövid átalakítót kapni, ami az egyenesből L alakút csinál? (Amúgy is jobban szeretem azt a megoldást.)
-
ntomka
nagyúr
válasz korcsi #24455 üzenetére
Mondjuk az jó kérdés, hogy mihez nem elég az érzékenysége, mert nekem telóval nem kellett még egyáltalán felvennem maxra a hangerőt, hogy halljam. A szigetelését nem tudom megerősíteni, mert még nem használtam nagyon zajos környezetben. Az biztos, hogy nem egy Shure SE215+. Inkább átlagos lehet.
ツ Headphones on - World off
-
Neilontero
csendes tag
válasz korcsi #24430 üzenetére
Alap,közép méretű harangokat,behelyezési probléma nem áll fenn,mert ha megcserélem a füleseket akkor is hallom hogy melyik szól jobban. Furi (nekem ez az első) hogy különböző (2 lépcsős, 3lépcsős, szivacs) harangokkal tényleg különbözőképpen szól és még az izoláció is más.
-
ko9
addikt
válasz korcsi #24177 üzenetére
Nem tudom te milyen M4-et hallgattál, de az enyémnél éppen hogy keményen ki van emelve a közép, még EQval le is kellett szednem belőle, mert néhol kicsit soknak éreztem. Én pl Alterhez meg Hip-Hophoz elég jónak találtam, meg a szövegcentrikusabb műfajokhoz, mert tisztán lehet érteni a szöveget.
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Don't Panic
senior tag
válasz korcsi #22916 üzenetére
XMPro első kör illesztési hibák, a jack részen is , elhalkuló bal oldali hangszóró.
Második kör szimplán rossz volt a jack dugó. am vállalható volt a hangja.
[link]
Én úgy olvastam itt a fórumon többektől h nem a minőség-ellenőrzéséről híres az Xears.
ki kell fogni a jó darabokat.[ Szerkesztve ]
-
Mittu88
senior tag
válasz korcsi #21819 üzenetére
nem akarok vitatkozni veletek, ezért ebben a témában ez lesz az utolsó hozzászólásom.
Ha már kiadok ~10.000Ft-ot fülesre, akkor elvárom, hogy legyen rá garancia. Ha bevezeti a visszaküldéses rendszert, akkor ez van, nem ezen az egyen fog múlni, bár ez szar hozzáállás a részemről, mert ennyiből ha mindenki így fogná fel...
De annyit még hozzáfűznék, hogy ha tegyük fel tömeggyártásban 4ajró körül jön ki egy füles (és ez igencsak pesszimista szám), akkor a garanciáztatás ára benne van a vételárban. És akkor még nem is beszéltünk azokról, akik nem ismerik a bónuszkódot és neadjIsten 110euroért veszik meg a kis drágaságot. Azért szarja le, hogy kijátszható valamilyen szinten ez a garanciáztatás, mert bőven bele van építve az ára a termék vételárába. Bizony, mindenki megfizeti. Az is, aki hibátlan terméket kap. Lehet fikázni, mert én vagyok most a "fekete bárány", de ezeknek a tudatában valahogy nem zavar. Nem példaértékű ez esetben a gondolkodásmódom, de ezzel mindenki jól jár.[ Szerkesztve ]
-
Xabi78
aktív tag
válasz korcsi #21788 üzenetére
A Sony Hybrid nagyon nagy találmány, az XR120-am sokkal jobban szól vele, szebb a basszus, és levágja a fölső tartomány fémes-sziszegős "élét", lekerekíti a hangképet. Nyilván emiatt kissé veszít a füles a részletességéből, de az élvezhetőséget növeli. Érdekes kérdés lehet, hogy mennyi szerepe van az alapanyagnak, és mennyi a szűkülő végnek?
X.
Cave canem!
-
Mittu88
senior tag
-
Ba.G
aktív tag
válasz korcsi #21329 üzenetére
Ebből asszem többen rendeltek már, a topik mélyén van több korrekt hybrid orig/fake összehasonlítás. (Talán még hangra is.)
Passz, de szerintem átlagos, vagy kisebb. (M/S) Egszer kánikulában bedurrant a fülem és azt mondta FOG-orvos (FOG= Fülész-orrász-gégész), hogy szűk a hallójáratom. Aztán, hogy ez hogy korellál a Hybrid skálával...?
-
Ba.G
aktív tag
válasz korcsi #21315 üzenetére
Szia, engem talán "távlatilag" érdekelne (még a fülhallgató rendelés is csak készül), de miért pont ezt szúrtad ki? Itt pl. van "free shipping", azt hiszem ezt linkelte valaki fentebb, de egyáltalán "füldugó-cseredarab ár + Magyarországra hajókázás" szerint sorba rendezve van még pár egyéb is. Ez az első Motorola bigyó Xears XR120-ra kicsit lötyögős lehet, ugye? (Motorola Defym van, de ahhoz nem agybadugós HS jár, tehát hiába méricskélek, nem is tudom melyik lehet ez a Motorola modell.) De 99 centért talán egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
Ba.G
aktív tag
válasz korcsi #21244 üzenetére
Most nézem, az N3i-t iPhone-hoz ajánlja. Androidhoz (Moto Defy, Galaxy Tab) valami másik típusvariáns kell, vagy - ahogy fentebb írta vki - simán működik így is Androidon headsetként? (A Galaxy Zabon eléggé nem mindegy... )
Zab=Tab, de így is jó. Zabszem a Tabosok fülébe.
[ Szerkesztve ]
-
Shufny
őstag
válasz korcsi #20812 üzenetére
Én nem találtam. Csinálni se nagyon lehet ekvivalenset, mert csak nagyon gagyi TRRS csatlakozókat árulnak. Meg alapból sem kellemes ilyen kis csatlakozón dolgozni. Közelebb van aki árul, de nem tudom melyik hogyan szállít ide. Olcsóbban tuti nem jössz ki.
HeadSound.de , filAUDIO.pl , AudioMagic.eu
Remélhetőleg itthon is lesz jövőre FiiO, de gondolom addig nem akarsz várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Vicces képek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest