Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Kleroo #16073 üzenetére
Ez garanciás történet, nem az első TD III-as lesz már ugyanezzel a hibával, amióta nem foglalkozom velük ez kb. a 6, sorban hullanak. Mindnél ugyanaz a hiba, az egyik oldal kihagy, vagy teljesen néma. Nem a kábel miatt van, hanem a driver hátulján a légrés szarakodik. Nem lehet javítani. Sajnos a TD III-aknál lehet valami probléma, az első hibás példánynál azt hittem egyedi jelenség (az lényegében gyári hibás volt, szinte azonnal előjött), de pár héttel később elkezdtek meghalni többeknél. Az enyém is lehalt nem sokkal azután, hogy eladtam (új tulaja kb. 1 hétig használta, azóta garanciában cserélték). Írj Thomas-nak (xears.com-on a legcélszerűbb, vagy emailben), kérni fogja, hogy kalapáccsal verd szét, fényképezd le, küldd el a képet, ő pedig küldi a cseredarabot.
Megjegyzem, én csak a TD III-aknál tudok ilyenről, a II-nél illetve a többi típusnál nem, bár tariattila XR-e is hasonló tüneteket produkált, de más hibás XR-ről nem tudok. Ha kell segítség fogalmazásban privátban jelezd. Sajnálom, hogy te is benne vagy a "szórásban", de ez most nem rajtad meg a szerencséden múlt, elég rossz a meghibásodási aránya. Érdemes lenne elgondolkodni cserénél, hogy másik típust kérsz helyette, szerintem a II-es is biztonságosabb vétel.
Egyébként ennyit az "extreme ultrahighend"-ről. Jók ezek a kínai driverek (hangra), de ilyen meghibásodási arányt nagyon nem illene produkálniuk. Reméljük egy adott szériával kifut a dolog, korábban ilyen nem volt, meg a többi típusnál sem. Ez persze a TD III tulajokat nem vígasztalja.
matyiGo: nem szívesen vagyok ünneprontó, de egy kivételével mind utólag, hetekkel később romlott el. Ergo semmi biztosíték nincs rá, hogy a tiéd nem fogja ugyanezt produkálni. De garanciálisak, tehát cserélve lesznek, Thomas is nyilván tud a dologról.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest