Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shufny
őstag
válasz
DemonDani #14497 üzenetére
Igen, .0 és .5 megtalálható mindkét skálán. Az új 10 -es miatt lejjebb mentek a pontok, és utána kicsit átrendezte az új skálának megfelelően. Fogalmam sincs mi a furcsa neked ebben.
Ha azt mondom, hogy +5-7dB 100Hz -ig, akkor azt tudni fogod milyen hangja van?
Fogalmam sincs, és nem is szeretném ezért kibontani az M1 -et. (Nem mintha akkor meg tudnám mondani. Egyébként hasraütésszerűen tényleg ilyesmi.)
-
DemonDani
addikt
válasz
Shufny #14490 üzenetére
De azt nézd már meg hogy a TD100 7,75ről lett 7,5. 7,5-et eddig is oszthatott volna rá
vagy csak a felbontás tükrében az azt körülvevők közel kerültek volna hozzá, esetleg... nem tudom, de ezert furcsa, mert ennyit eddig is adhatott volna.M2nek mennyivel szignifikánsabb a basszusa az M1hez képest? (úgy konkréten Hz tartomány/dB érdekelne ha kb-re meg tudod saccolni)
-
Nova96
őstag
V-Moda Vibe vagy Xears PB120PRO? Keveset tudok rászánni
-
Shufny
őstag
De rak rá, azonban, ha $20 egy M6 és 4 emberre $40 a szállítási költség, akkor csak $30 szállítva, ami olcsóbb mint a gyártótól. Nem beszélve valentin napi csomagról, ami $25 amazonon. Szóval, ha valaki tudja használni, akkor nagyon jó üzlet.
Mondjuk neki tényleg tárgytalan, mert úgy nézem, hogy mikrofonos verzióból most nem éri meg egyik sem így. Amikor írtam, akkor $10 volt az M9P.
(#14454) DemonDani: Nem értem miért furcsa ez. Túl sűrű lett a lista, ezért hogy lehessen rangsorolni, növelte a felbontást. Amik eddig egy pontszámon voltak, de nagynak érezte a 0.25 különbséget, azt most besorolta így. Szóval abszolút az "ellenfeleitől" függött, hogy valaminek mennyire alakul a pontszáma. Nem csak simán le lett most tolva az egész. Az majd lesz megint, olyan 2 hónapon belül, mikor megjön a Miracle.
Közben Raz megint kibabrált velem: Brainwavz M2 $44.50 -ért előrendelhető, amég megjön az új készlet március végén.
-
zack
nagyúr
válasz
Shufny #14487 üzenetére
Csak azt nem értem miért akadtál fenn a megfogalmazásomon.
Jobb összehasonlítást nem találtam, mi több ezen kívül semmilyet. Ehhez képest pedig irányadónak tökéletes a head-fi. Evidens hogy csak szubjektív tesztek keringenek a neten, hiszen mindenki azt írja le amit hall. Gondolom fül, és szakmai kérdés függvénye, ki mennyire tudja leírni szakmailag amit hall.
Szóval senki sem mondta hogy vedd "szentírásnak", az általam linkelt tesztet, de mindenképpen olyan dolgat is megemlít az ember, ami nem válik az Apple előnyére, ami azért hitelesebbé teszi, mert nem arról van szó hogy mindenben köröket ver rá az iPad, és "Apple fan" ömlengést olvastunk...Az hogy összképet tekintve jobbnak tartja az Apple-t, az meg már szubjektív.
-
Shufny
őstag
Lényegtelen, hogy miért nem írtak rá. Nincs kellő információd, ennyi a lényeg. Nem is 200 "fasza teszt" hozzászólás hiányzik nekem. Teljesen tartalomtól függetlenül beszélek. Nem azért, mert hihetetlennek tartom.
Ugyanúgy mint itt, vagy bárhol máshol, rengeteg hülyeséget írnak head-fi -n is. Ha nincs rá elég reakció olyanoktól, akiknek le lehet követni a referenciáit, akkor "rizikósabb" építeni rá. És persze senki véleménye nem szentírás. Én is írtam már ide baromságot, és az elismertebb head-fi -sekkel (jokerrel sem) értek mindenben egyet. Ez viszont teljesen rendjén van. Így soha nem vártam el, hogy bárki egyetértsen velem, vagy mással, mindenben. Nem mintha számítana, hogy én mit várok el.
-
zack
nagyúr
válasz
Shufny #14485 üzenetére
Arra nem gondoltál hogy azért nem volt hsz., mert 1 ember volt abban a szerencsés helyzetben, hogy letesztelje? Pl. én, vagy te, mit szóljak hozzá a teszthez, ha lövésünk sincs a tesztelt példányok összehasonlításáról.
Természetes, hogy egy szubjektív teszt, de nem tünt úgy, hogy az ember kókler vagy botfülű lenne a leírtak alapján.Amíg nem bizonyosodtam meg róla, hogy milyen, úgysem fogom eladni, túl nagy "kincs" nekem...Lehet nem is fogom eladni, akkor sem, ha jó lesz az IE8.
-
Shufny
őstag
Meelectronics! Van most akció, de szerintem nem igazán éri meg. M6, M9, M21 Lehet érdekes számodra. M6/9 amazon.com -on van olcsóbban. (15/20 usd) Nemrég akartam rendelni, de letettem róla. Viszont a fejhallgatós topicban lehet rendelnének onnan Koss DJ100 -at, szóval kérdezz át oda, hogy hányan akarnak csoportosan, hátha megoldható.
(kimoderálja a fórum a meeleces hsz-eimet, vagy mi ez a nagy ellenszenv ezekkel?)
(#14455) SÖ: Akkor leírom a lényeget: A head-fi egy fórum. Az ír rá aki akar. Nincs olyan hogy a "head-fi tesztje". Max címlapos írás van, de az se mindig garancia. Akik többet írnak, azokról könnyebb eldönteni, hogy mennyire lehet építeni a véleményükre. Aki keveset írt, és nem reagált rá senki, az nem jó semmire. Ettől lehet igaz, de közel sem "nagy valószínűséggel", mert semmi infód nincs róla.
Fogalmam sincs miért várna bárki "apple megerősítésre" ilyen témában.Egyébként nem értem, hogy minek közvetíted a fülhallgatós topicba rendszeresen, hogy mit csináltál a telefonoddal. Szerintem nem megfelelő hely rá.
Megérkeztek Lend Me UR Ears -hez is az Xcape v2 -k közben. Remélhetőleg előbb megjön az enyém, mint zack IE8 -a, hogy össze tudjuk hasonlítani.
-
zack
nagyúr
Elvileg 2-3 hét múlva itt lesz az IE8-am...
Az Xcape valószínű, hogy eladó lesz, de megvárom amíg megérkezik. Mert aztán ki tudja mennyire fog tetszeni...A végén lehet hogy azt fogom eladni, és az Xcape fog maradni. -
Dave™
nagyúr
válasz
tariattila #14482 üzenetére
Nem, mert pivot tábláznom kell, de egyébként már lehet nem lenne a házban a driver
Ha nagyon makacskodik majd holnap (ma) kiműtöm, amúgy is kíváncsiak voltunk már rá páran
-
Dave™
nagyúr
Na jól van, ennyivel is okosabbak lettünk. Majd holnap dokumentálom a dolgot, de már nem a legszebb
Ha kapásból tudtam volna, hogy ez a baja, szerintem még simán megmenthető lett volna. De minden szívás közelebb visz a megismeréshez. Ha teljesen kakukk lesz kibányászom a házából és megnézzük közelebbről, mindent a tudományért
Ugyanitt TD III apró hibával eladó! (csak vicc volt
)
-
Dave™
nagyúr
válasz
dudika10 #14476 üzenetére
Hátul van egy minimális rés a driveren, és itt az nem százas, előbb amikor hozzáértem megszólalt. Azóta erre sem reagál, de itt lesz a bibi szerintem. Pedig abszolút nem látszódott nyílás sehol, de van, középen.
A forrasztás - hőtágulásra én is gondoltam egyébként, más magyarázata nincs. De az a középső kis lyuk lesz a gond. Holnap csinálok képeket, csak ma már nagyon mással kellene foglalkoznom.
-
dudika10
veterán
Kicsi a légrés? Ha forrasztod akkor átmelegszik, kitágul, nem ér hozzá a vasmaghoz, aztán lehűl és megint hozzáér.
A ház eleje benyomja a membránt takaró részt és így akadályozza a membránt?
Csak vaktában lövöldözöm.
Nálam van egy Samsung füles ami pillanatragasztó miatt produkál némaságot.
Vákuum csak akkor lehet benne ha vákuumban rakod össze vagy direkt kiszívod belőle a levegőt.
Megjavítani? Nem hiszem, hogy lehet.bigmasterg: nagyon meglepődnék ha a megfúrás segítene.
-
Dave™
nagyúr
Van nálam egy hibás TD III, és ötleteket várok a jelenségre, mert már nem hiszem el. Úton van a cseredarab garanciában, tehát csak kísérletezgetek vele, hogy mi is lehet a baja. (Nem kellett visszaküldenem)
A jelenség a következő: nem szól a jobb oldal, illetve néha nagy ritkán magától megszólalt. Végignyomkodtam a kábelt, semmi. Szétszedtem a házat, kipróbáltam közvetlenül a drivert, tökéletesen megy. Gondoltam rossz a kábel. Megforrasztottam, a gyári kábellel is ment. Egészen addig, amíg össze nincs pattintva a ház. És itt verem a fejem a falba, mert amint összerakom a házat megáll, és utána szétszedve sem indul el. Ha újra ráforrasztok, akkor megint elindul, addig, amíg nincs összepattintva. Egyszer már ment összepattintva is, egészen addig, amíg a fülembe nem raktam. A vákuumra gyanakszom, hogy "nem kap levegőt", és nem tud kilengeni a membrán. Nem vagyok fizikus, ez laikus tipp. A beszólásokat most nem kérem, köszönöm, csak az építő jellegű tippeket. Nem származik semmi anyagi károm belőle, ha így marad, csak meg akarom érteni. Mert idegesít. Köszi.
A driver lesz. Ha belefújok a csőbe erősen, egy pillanatig elindul
Egyébként gyári hibás a példány szinte az első perctől. Lehet meglékelem a hátulját és csinálok belőle nyitott fülest
Na már a csőbe fújás sem segít. Mindenesetre érdekes hiba, ötleteket elfogadok a modra
-
Luissimo
veterán
válasz
themebuilder #14473 üzenetére
istenmencsen, a szifon nem az én szivemcsücske ...
-
themebuilder
senior tag
válasz
Luissimo #14471 üzenetére
Elképzelhető, hogy más telefonokhoz is jó.
Griffin SmartTalk Headphone Adapter Mikrofonnal Apple iPhone-hoz 2500Ft
Itt lehet olvasni pár ilyen Apple iPhone univerzális adapterről.
-
Fülee1
csendes tag
Tegnap pont áradoztam az én új szerzeményemen, talán Neked is jó lehet (bár nem írtad, milyen telefonhoz kell): UE Super.Fi 4vi
-
Luissimo
veterán
válasz
themebuilder #14470 üzenetére
használják aztat blade-hez is.
mongyuk nekem van egy blututis SE-m, az az üzemi szerkezet, ez a kocsiban fog lógni csak, mert nemtudom átállítani a beépített blutyukos kihangosítót (nokia) a htc-ről a Blade-re !! -
Luissimo
veterán
válasz
tariattila #14466 üzenetére
Ati-Ati, temegitten benyitsz ide-oda, nézzedmeg a réztáblát a kapualatt !
@ Bsony:
Én egy Ilyet rendelnék a helyedben, abban még a füles is van, a telefonbeszélgetésekre megfelelő minőségű, gondolom.8 dollár csak !!!
-
dudika10
veterán
válasz
tariattila #14463 üzenetére
"szigorúan mikrofonos"
Egyébként nem értem, egy boltban 11k-s füles szintjét szeretné elérni 5-7k-ért mikrofonnal?
Picit irreális szerintem még akkor is ha az MM50 nem egy nagy eresztés ma már (cx300).
Én nem vagyok otthon ennyire a fülesek világában, de nem lepődnék meg, ha nem lenne ilyen füles. -
kutkut
addikt
Hi! Valaki tudna segíteni, honnan lehet "leszedni" jó minőségű (pl: 320kbit-es mp3) dalokat...? Természetesen priviben.
+ Mivel tudom megnézni a telómon (SGS) azt, hogy milyen frekvencián hogyan muzsikál?
-
Bsony
tag
Hali szeretnék venni egy füles-t szigorúan mikrofonnal. Legalább a sennheiser mm50 szintjét hozza, olyan 5-7k-m van rá, légyszíves ajánljatok valamit.
Köszi
-
Bushmann
tag
Hát a kialakítása az pont olyan, hogy kis rétegnek jön be. Pl, aki fejhallgatót venne a hangzása miatt, de nem menne ki vele utcára. Ez lehet egy köztes megoldás. Vagy pl ha kényelmesen akar ágyban zenét hallgatni, vagy egyszerűen csak zavarja az agyában lévő füles. A hangzására egy szavam sem lehet. Aki gondolkodott ilyenen vagy charmon, annak ez is jól jöhet, egy picit drágábban, de nem teljes áron...
Érdekes elolvasni az ott belinkelt 3 oldalon lévő teszteket. Aki elolvassa, igencsak elkapja a láz, hogy belehallgasson egy ilyenbe. Csak nekem túl drága volt ez.......
-
Bushmann
tag
topicosoknak kedvezmény
-
zack
nagyúr
válasz
bigmasterg #14456 üzenetére
Érdekes...
Ezt a kialakítást viszont nem szeretem, mert nekem baromi kényelmetlen.
Ettől még lehet hogy jó, csak így jóval neheebb lesz eladni. -
bigmasterg
addikt
Hát ez a Yuin ?!
Bushmann több darabot is rendelt volna, vagy már meg is unta? -
SÖ
addikt
válasz
Shufny #14451 üzenetére
Csak azért nem fogadod el mert nem jokerl vagy ClieOs írta? Ugyan olyan témaindító írás mint az övék. A tartalma meg nagy valószínűséggel igaz. Ha az Apple megerősítésére vársz akkor az baj. Ez olyan mint az FM rádió app. Van egy alkalmazás ami az FM sávban kommunikál, még sem készítik el az FMradió appot az almás fejlesztők. Ez is egy nagy titok miért. Külsö fejleszők meg iformáció hiányában nem tudják megoldani, mivel érinti a kernelt. Nekem erős a gyanúm hogy az 1GHz-es AMR-ek márkátóll függetlenül képesek HD zenét lejátszani, csak meg kell találni a kiskaput.
-
DemonDani
addikt
Wikipedian volt az, hogy ugyan azt használja mint a 3GS...
de amúgy meg mivel trükkös számozással megy csak az apple részére így nem tudhatod mi van benne, és ez így tárgytalan(#14451) Shufny
furcsán lettek visszapontozva a régebbi cuccok az 1964T miatt
M1: 7,25@7,1
TD100: 7,75@7,5
Audio Flex: 6@6 -
need
addikt
válasz
themebuilder #14248 üzenetére
azért ez a doboz olyan mint 1 kincses bánya...
főleg a jobbról a 3 pár mávszimpatikus -
Shufny
őstag
Egy "100+ head-fi'er" 6 hozzászólásos threadje az elején egy 25 soros valamivel, ne legyen már a "head-fi tesztje"
Nem találtam datasheetet ezekről, bár gondolom nem véletlenül.
Közben elérte a 150 -et ljoker| ! Végre bekerült a BA-SS , FX700 és az 1964-T. Továbbá átállt tizedes pontozásra hangnál.
-
majom2
senior tag
Köszi srácok a linkeket meg az adatgyűjtést!
Megvan a délutáni olvasnivalóm... -
zack
nagyúr
Nos...Nem volt kis idő, de megvan a megoldás.
iPad, iPhone 4: Cirrus Logic 338S0589
Samsung Galaxy Tab, Wave, Galaxy S: Wolfson WM8994EÉs akkor itt a head-fi tesztje...[link]
-
zack
nagyúr
Elvileg a 3GS:
"The iphone 3gs and touch 3g had the Cirrus Logic CS42L61" -
zack
nagyúr
De találtam ilyet is:
"The Cirrus Logic 338S0589 audio codec (also used in the iPad)". -
zack
nagyúr
válasz
DemonDani #14445 üzenetére
Ezeket a specifikációkat találtam róla, bár ezek az L73 speckói, tehát valami nagy ködösítés van infók terén, mert van L55 meg L73.
L61 a Cirrus honlapján sincs...Ennyi erővel akár Wolfson codec is lehet benne.
Stereo DAC to Headphone Amplifier
94 dB Dynamic Range (A-wtd)
-81 dB THD+N into 32 Ω
Integrated Step-down/Inverting Charge Pump
Class H Amplifier - Automatic Supply Adj.
– High Efficiency
– Low EMI
Pseudo-differential Ground-centered Outputs
High HP Power Output at -70/-81 dB THD+N
– 2 x 17/8.5 mW into 16/32 Ω @ 1.8 V
Pop and Click Suppression
Analog Vol. Ctl. (+12 to -50 dB in 1 dB steps; to
-76 dB in 2 dB steps) with Zero-cross Trans.
Digital Vol. Ctl. (+12 to -102 dB in 0.5 dB steps)
with Soft-ramp Transitions
Programmable Peak-detect and LimiterSzóval isten se tudja, mi is van benne valójában.
-
zack
nagyúr
válasz
majom2 #14418 üzenetére
"24 bites zenelejátszás mobilon ezen most jót nevettem, köszi"
Nevethetsz rajta, de van különbség. Nekem 5 szám van az i4-en 24bit,88,2kHz,3000kbit/s minőségben, és van különbség (leginkább dinamikában van érezhető változás).
Az már más kérdés hogy i4-en kívül mi az ami hasonló paraméterekkel rendelkező zenéket lejátszik... -
.mf
veterán
Ha már itt a harangoknál vagyunk, szivacs ill. bi-flange harangot szerintetek merre találni? Normál szilikon már gyűlt össze néhány pár otthon, de ilyeneket nem láttam.
-
Dave™
nagyúr
válasz
bigmasterg #14434 üzenetére
Valaki írta, valóban, de úgy értette, hogy a két középső, a négyből az M meg az S van középen
Az eredeti EP-EX10A 2500 Ft szállítással, a nagy meg talán még a kicsi is eladható belőle szerintem, tehát így olcsósítható. Vagy van a nagyon megközelítő utángyártott, jóval olcsóbban.
-
bigmasterg
addikt
Ja, én meg azt hittem / úgy rémlett, mintha valaki írta volna, hogy két két közepes méretű van valamelyik utángyártott csomagban.
Hát akkor nem maradt más hátra, mint a harangok miatt venni egy ex1000-et, a fülhallgatót meg eldobni.Mondjuk az ex33-nál is úgy nézni ki a dolog, hogy egy pár közepesért vennék meg egy fülhallgatót, amit azért nem fogok...
Amúgy teljesen jól elvagyok a denon haranggal az XR-en, csak megláttam ezt a boltban és elkezdtem matekozni rajta. -
themebuilder
senior tag
válasz
bigmasterg #14431 üzenetére
-
Dave™
nagyúr
válasz
bigmasterg #14431 üzenetére
A két kicsi átmérőre ugyanakkora, az SS viszont rövidebb 1-2mm-el, mint a sima S. Ezért is short small. A nagy viszont igencsak nagy, tuti hogy neked az kell?
Közepesből csak egy fajta van Hybridnél, leszámítva az EX1000 speckó csomagját, de abban is ugyanakkora az átmérője mindhárom M-nek, csak van short, sima, meg long. Átmérőből csak S, M, L van egy variációban. Egyébként kb. akkorák, mint az átlag gumik, pl. a Sennheiser közép pont ugyanakkora átmérőjű, mint a Hybrid közép, csak utóbbi kicsit hegyesebb.
-
bigmasterg
addikt
Összes kérdésedre ott van a válasz a képen.
Amúgy MDR-EX33LP .
3 gumi volt hozzá a következő méretekben: M, S, SS.
4200ftért volt kirakva, de ki volt írva, hogy minden fej/fülhallgatóból -20% kedvezmény.
(árgépes ár is ennyire jön ki.)
Ha lett volna hozzá a másik fajta közép is, vagy egy L, akkor lehet megveszem, de két kicsivel nem hiszem, hogy túl sok mindent tudtam volna kezdeni..Dave:
Nem tudom, hogy nekem melyik kellene, lehet tényleg nagy lenne az L-es, de főleg a két fajta közepes méretű lett volna számomra érdekes. -
themebuilder
senior tag
válasz
bigmasterg #14397 üzenetére
-
zack
nagyúr
válasz
Mi a tipusa a fülesnek? Lehet így egyszerűbb lesz hybrid haranghoz jutnom. A fülest meg eladom bárkinek 2k-ért. Hány pár van hozzá?
-
majom2
senior tag
aha, ez nagyszerű.
már csak a következő kérdéseim vannak:
- mire képes a dac az sgs-ben
- van e olyan minőségű hf erősítő benne ahol nem tűnik el a különbség
- milyen hangeszköz képest ezt a különbséget megszólaltatni
- hallja-e a hallgató (a fülével) a különbségetés ha nem haragszol, most nevetek tovább
-
DemonDani
addikt
válasz
Érdekes a méretválaszték ami jár mellé. M S SS utóbbi jelzése nem a legszerencsésebb
-
Dave™
nagyúr
válasz
makesz1989 #14419 üzenetére
TD: kiemelt mély, meleg tónus, lágyabb hangzás.
XR: részben kiemelt magas (van pár tüske állítólag), közel természetes karakter, részletesebb a TD-nél, élesebb hangzással.Luissimo rendelkezik ebből a legnagyobb palettával, TD, XR, M1.
-
gingus
csendes tag
-
makesz1989
tag
Sziasztok!
Fülhallgató vásárlás előtt állok, és a hozzászólásaitok alapján két márka keltette fel az érdeklődésemet igazán. A Xears és a Brainwavz. Utóbbiról elég keveset tudok. Hol lehet beszerezni, árkategória, hangzás, stb... össze tudnátok kicsit hasonlítani nekem a két márka füleseit (előnyök-hátrányok)? (TD, XR, M1, M2)
Előre is hálás köszönetem!
-
majom2
senior tag
válasz
gingus #14413 üzenetére
ha sokat repül, akkor mindenképpen olyan kell ami nagyon jól szigeteli a külső zajokat. minimum in-ear (vagy valami aktív zajszűrős cucc, abban viszont nem szeret majd sportolni, mert azok már nagyok). egyébként a nagy háttérzaj miatt (repcsi+sport) a "minőség" nem nagyon fog hallatszani. sok mély legyen benne, arra figyelj
SÖ: 24 bites zenelejátszás mobilon
ezen most jót nevettem, köszi
-
SÖ
addikt
válasz
tariattila #14410 üzenetére
A Galaxyban ha jól tudom Colibri CPU van, ami ARM Cortex A8 magra épűl. Ez van az iPhonokba is, csak a GPU más. Tehát, ha nincs letíltva akkor kellene vinnie a 24bites formátumot megfeleló driverrel, ami lehet a Flac Player. Convertálnid nem kell, csak az általam belinkelt oldalról letőlteni egy Flac vagy Wav 24bit/ 96kHz zenét. Ez párszáz Mega. Azt behúzod a lejátszóba, úgy mint ahogy az MP3-at szoktad. Szerintem lejátsza simán.
Nekem van egy öskövület iRiverem (merevlemezes
) de a Cowon, iAudió is jól szól amit nálunk is lehet kapni. De ha mindenáron külön lejátszót akarsz akkor kint kellene kötülnézni. HiFiMan a legjobbak egyike, aztán a FiiO. Nekem a Fiio X3-nak tetszik a felépítése, sajnos, vagy jó, hogy nem érintőképernyős, rozsdamentes acél ház, jó konverter. Suportja is az egyik legjobb a piacon. Dokkolója N9 egyben fejhallgató-erősítő is, rendelkezik analóg ki-bemenettel, bármilyen házi hifi-be könnyen integrálható. De mint ma már minden, ez is kínai
[link]
-
Luissimo
veterán
válasz
gingus #14413 üzenetére
Háááát, először is , öltönyben ne fusson , ne repüljön, ne lovagoljon és főleg ne ússzon !!
egyébiránt ,jólgondolod.
szerintem az Xears kiesne a füléből egy dugóhúzónál.
vegyél olyan fülest amin fülpánt van, pl. Soundmagic PL30, esetleg PL50.
másokhoz is van ilyesmi tartó. -
gingus
csendes tag
Sziasztok!
Ajándékba szeretnék venni fülest. A célszemély sport és repülés közben hallgat mp3 lejátszót. A sport miatt sok pörgős zenét nyomat, emiatt jó, ha jól dübörög a zene
A mielőtt utánaolvastam azt gondoltam egy sport Sennheisert vásárolok.... Amivel annyi a baj, hogy nem megy az öltönyéhez....
Aztán találtam ezeket: Scosche IDR355md,Bose Mobile In-Ear, Shure SE115, Klipsch S4, Monster powerbeat...aztán olvastam a fórumot az Xears tapasztalatokat és most nem tudom mit vegyek.... Mit tanácsoltok? Vegyek egy sportos fülest a futáshoz, meg egy Xearst az igényesebb zenéhez utazáshoz? Az utóbbi mennyire bírná a sportos igénybevételt?
Köszönöm a segítséget -
Luissimo
veterán
válasz
tariattila #14410 üzenetére
énis sokat gondolkodtam, mikor kerestem a jézuskának feladatot tavaly, hogy milyet hozzon.
de ezt a Cowon-t nembántam meg.
200 dolcsi volt és 32 gigán mindenelfér.Nagyon megszerettem, amellett hogy touch screenes is, vannak neki hardver gombjai is, zsebben is tudod vezérelni , nemkell tapogatni a kijelzőt mindig ( hangerő, léptetés, könyvtár le/fel, pause/play, gyorstekerés stb ) mind elérhető hardvergombon.
Nem egy síma mp3 lejátszó, filmeket is játszik , egy nyaralásra elég elvinni, mert van hozzá tv out kábel is, olyan mint egy kis videolejátszó .nagyonpöpec...
-
Dave™
nagyúr
válasz
Luissimo #14405 üzenetére
Próbáltad már a Foobar ABX pluginjét? 320-as mp3 és flac között a legtöbben nem tudják megmondani a különbséget még nagyon komoly fejhallgatókkal sem. Ha 10-ből 10-szer sikerül a vakteszt, meghívlak egy sörre
Bármilyen fülhallgatót vagy fejhallgatót használhatsz. A lejátszón is jó lenne, csak ott ugye nehéz kivitelezni a vaktesztet
-
tariattila
veterán
-
Dave™
nagyúr
válasz
Már gondoltam én is rá, hogy olcsóbb lenne a legolcsóbb új szériás fülest megvenni, eladni a gumik nélkül vagy más gumiharangokkal és a Hybrideket megtartani
Csak ugye macerás. A 82 és 85 sokkal régebbi modellek, gondolom azért nem Hybrid járt hozzájuk. Ha jól vettem észre, csak az újabb modelleknél van Hybrid, tehát nem árfüggő.
-
SÖ
addikt
válasz
tariattila #14402 üzenetére
Ha már minőségi zenehallgatásról van szó, az SGS-ed boldogul a 24bites formátumokkal. Elvileg a Flac Player igen, és az meg fut Androidon. Komolyan érdekel megköszönném ha kipróbálnád. Innen tudsz letölteni. Ingyé
Én ha beledöglök sem fogok külön lejátszó venni,
pedig technikailag vannak elég tisztességes dolgok. FIIO X3 coax digitális kimenet, kb. dupla convertel, stb. igaz még meg sem jelet.
-
Luissimo
veterán
válasz
tariattila #14404 üzenetére
Válás?
a mohamedánok kitaláltáka költséghatékonyabb megoldást erre, bár ottmeg kicsit sok az anyós, az a mellékhatása megvan a dolognak.
Neeeem, a Blade-el telefonálok, csak kerestem rá egy rendesebb lejátszóprogit, mert ha az ember valahol unatkozik, akkor filmetnéz rajta és rádiot vagy zenéket hallgat, miközben netezik vagy játszik rajta.offoljuk szét, hajrá, majdcsak nemjön a robot !
egyébkéntmeg nem off !kis lista:
ami volt:
- sony ex51 illetve egy ex 71 is, de megadták magukat.(most megvan javítva, a right az eredeti 71-es a left a még szóló 51-es, tehát öszvér !
ami van:
-sennh cx 500 (jó, kényelmes, szeretem a hangját, bár aszondják mű)
-sennh cx 300II/400II ( még bontatlanok()igazából egyik majd az asszonyé lesz a másik a srácé)
-soundmagic PL30 (jó, keveset járatott, még fejlődőképes, sporthoz/több mozgáshoz , hasznos a fülpántja) és szinte nemis érzed, hogy a füledben van, a cx500-al megegyező kényelmet nyújt !-Xears TD 100II (mély basszusokkal)(kevésbé kényelmes a fülben)
-Xears XR 120 PRO II (kevesebb basszussal, kiegyensúlyozott hangzással, nagy széles térrel, kiválóan szelektál)(kevésbé kényelmes a fülben)
- Brainwavz M1 (a legujabb kedvenc, nagyon bejön a hangja, élethű, nem mesterkélt, kiváló) ha fekszel az ágyban símán oldalra tudsz fordulni a fejeddel is ugy , hogy a füledben van.
na ezt a Xears-ekkel nemtudod megcsinálni, mert más a "benyomása"Persze ezekhez kell egy rendes lejátszó, amivel FLAC-eket , wma-kat játszhat az emberfia.
EGY ILYENFAJTA mongyuk.ezeelőtt egy StormBlue lejátszóm volt, csak sajna az nemtud flac-et játszani.
(most pihen a fiókban) -
Luissimo
veterán
válasz
tariattila #14402 üzenetére
desokbajodvan, akkor asszonycsere. vagy telefoncsere.vagy eszmecsere. vagy ilyesmi.
-
tariattila
veterán
válasz
Luissimo #14401 üzenetére
na nehogy már playlisthez kelljen hozzáadnom azért, hogy csak egy mappát játszon le...
akkor inkább a gyári lejátszót használom!vagy veszek egy mp3 cuccot...de ettől tartok kissé mert hangminőségben nem tudom milyen árkategóriától kapom ezt amit az sgs tud
ezt valaki vágja egyébként? kösz -
Luissimo
veterán
válasz
tariattila #14400 üzenetére
maraggyámáncsendben, pont a romfőzési szakácskönyvbejegyzésedet olvasgatom.
egyébkéntmeg van a poweramp-ban egy folders/lib menű, illetve egy add to playlist menü is , ottan kellene bogarásznod az asszony slágergyüjteményének ürügyében kifolyólag.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest