Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Célegyenesben a Yettel TV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDMI topic
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hát ezt most olaszosabbra csináltam, mint szoktam. Kis olajon 3 nagy fej hagymát pirítottam, 2x 0.5L passzírozott paradicsomot öntöttem rá (Carloni féle, de lehet sűrítményből is), plusz adtam hozzá egy kis cukrot, aztán leforraltam róla a vizet, hogy ne áztassa el a tésztát. Utána elzártam, és ment bele még melegen majoranna, bazsalikom, tárkony, meg egy konzerv kukorica is belement. Ez olyan 4 db 30 centis pizzához elég szósz. Szétterítettem a tésztán, ment még rá paradicsom karika, nagy magozott görög olajbogyó, kolbász karika, pepperóni csíkok, és egy kis extra hagyma karika. Reszeltem rá egy jó adag trappistát, némi parenyicát, aztán megszórtam még egy kis majorannával a sajtot is. Maximum fokozaton sütöttem ki, de ezzel a sütővel még az is elég gyenge, kellett neki 20 perc előmelegítve is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Célegyenesben a Yettel TV
- PlayStation 5
- OpenMediaVault
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jövedelem
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
krizmo_