Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz Mr.Csizmás #5386 üzenetére

    Hát ezt most olaszosabbra csináltam, mint szoktam. Kis olajon 3 nagy fej hagymát pirítottam, 2x 0.5L passzírozott paradicsomot öntöttem rá (Carloni féle, de lehet sűrítményből is), plusz adtam hozzá egy kis cukrot, aztán leforraltam róla a vizet, hogy ne áztassa el a tésztát. Utána elzártam, és ment bele még melegen majoranna, bazsalikom, tárkony, meg egy konzerv kukorica is belement. Ez olyan 4 db 30 centis pizzához elég szósz. Szétterítettem a tésztán, ment még rá paradicsom karika, nagy magozott görög olajbogyó, kolbász karika, pepperóni csíkok, és egy kis extra hagyma karika. Reszeltem rá egy jó adag trappistát, némi parenyicát, aztán megszórtam még egy kis majorannával a sajtot is. Maximum fokozaton sütöttem ki, de ezzel a sütővel még az is elég gyenge, kellett neki 20 perc előmelegítve is.

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák