Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Azért a windows 10-nél egy apró dolog az RTM mellett szólt, nekem szükségesem van a .NET 3.5-re és annak a bekapcsolása a programok és szolgáltatásokon belül pikk-pakk megvan de még az Insideres build-nél csak úgy tudtam bekapcsolni ha visszadugtam a windows 10-es telepítőt tartalmazó pendrive-ot és parancssorba gépeltem be egy adott szöveget azért ez anno nem esett jó de tény, hogy fölösleges várni a csodát. BÁR egy programnál amit tegyük fel windows-ra írnak ott általában nincs gond ha a legfrissebbet használja az ember de fordítva már lehet gond azaz ha izibe feltelepíted a legfrissebb build-et a windows 10-ből és tegyük fel telepítesz rá egy olyan általános programot - pl. VLC, Foobar, Total Commander stb. - ami még nincs felkészítve a legfrissebb windows 10 buildre NA ott lehet gond, és itt nem is a windows olyan hibáiról beszélek amit a saját patch keddjük megold hanem az adott program hibáját amit remélhetőleg egy későbbi buildbe orvosolnak.
Nyugi, én inkább egyfajta költő kérdésnek fogalmaztam meg az előző hozzászólásomat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Autós topik
- SUSE Linux
- Linux Mint
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Google Pixel topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest